Allegri: „Mandžukić hasznunkra lesz”

Allegri Massimiliano_magyaráz.jpgMassimiliano Allegri üdvözölte a Juventus legújabb igazolását, a horvát Mario Mandžukićot, illetve elismerte, hogy várja Andrea Pirlo jövőjét illető döntését.

Az edző a Sky Sport Italia munkatársával beszélt a fiatal játékosoknak tartott edzőtábor megnyitásakor.

„Fontos év volt ez számunkra. Sajnos a döntőben éppen csak alulmaradtunk, de sikeres Bajnokok Ligája szezont zártunk a tavaly.

A döntő azon múlt, hogy a meghatározó pillanatban ki lövi a következő gólt. Sajnos ez a Barcelonának sikerült.

Jobban kellett volna védekeznünk az első gól helyzeténél, majd Gigi Buffon jól teljesítve megakadályozta, hogy 2-0-ra alakuljon az eredmény az első félidőben, de ezt követően jó és kiegyensúlyozott meccset láthattunk.”

A Juventus számára a nyár nem kezdődött a legjobban, miután most már szinte biztosra kijelenthető, hogy Carlos Tévez távozik a klubtól, azonban a vezetőségnek már sikerült egy másik csatárt igazolni, aki részben pótolhatja a Boca Juniorshoz távozó argentin klasszist.

Mario Mandžukić mellett az Öreg Hölgy megszerezte a Real Madridtól ingyen távozó Sami Khedirát, illetve a tavaly a Palermo csapatát erősítő Paulo Dybala is Torinóban focizik ősztől.

„Mindegyikük számára adott lesz a játéklehetőség, mivel a szezon során majd mindenkinek lesz helye. Azért sikerült olyan messze jutni az összes versenysorozatban, mert a keret rendkívül mély.

Nem Carlos Tévez helyettesítése a cél, inkább új futballistákat kell igazolni, majd ki kell értékelni a játékstílusukat. Mario Mandžukić csatlakozik hozzánk, mellette rendelkezésre áll Simone Zaza, Kingsley Coman, Álvaro Morata és Paulo Dybala, és ők mindannyian rendkívüli minőséget képviselő fiatal játékosok.

Az átigazolási időszak végére előfordulhat, hogy tíz olyan játékos fog rendelkezésemre állni, aki 1990 után született.

Mario Mandžukić az összes bajnokságban gólokat szerzett, ahol képviseltette magát, erős karakterrel bír, nemzetközi szintet képvisel, és szerintem jól fog teljesíteni. Azért igazoltuk le Mario Mandžukićot, mert kimondottan őt szemeltük ki. Ő kiváló futballista, és nagyon örülök, hogy megszereztük.”

A napokban számos hír látott napvilágot, melyek szerint Massimiliano Allegri a Chelsea fiatal középpályásának, Oscar leigazolását is kérte a vezetőségtől.

„Jelenleg a keret kiegészítése zajlik. Rendelkezésre állhat a kellő tőke, de ha a klubok nem kívánják eladni a játékost, akkor egymilliárd euróval sem jut az ember semmire.

Hogy igazolunk-e szélsőt a 4-3-3-hoz? Az utolsó opció lehet, hogy ilyen jellemzőkkel fog bírni, igen.”

Carlos Tévez távozóban van, míg Andrea Pirlo és Paul Pogba jövője még kérdésesnek tűnik.

„Andrea Pirlónak döntenie kell, hogy folytatni kívánja-e a futballt adott szinten, vagy külföldi tapasztalatra vágyik. Négy kiváló évet követően meg fogja osztani velünk a döntését. Idén mérkőzéseket döntött el.

A klub nincs rászorulva Paul Pogba értékesítésére, de a játékos szándékán is múlik a dolog. Beszéltem vele, és azt mondta, hogy boldogan marad. Fiatal futballista, és továbbra is időre van szüksége a Juventusnál a fejlődéshez.

Hosszú karrier áll előtte, ráadásul a Juventus jelentős klub, és meglesz benne a megfelelő motiváció egy újabb fontos évhez.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr677557904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Apuleius 2015.06.20. 10:13:10

"Mario Mandžukić csatlakozik hozzánk, mellette rendelkezésre áll Simone Zaza, Kingsley Coman, Álvaro Morata és Paulo Dybala, és ők mindannyian rendkívüli minőséget képviselő fiatal játékosok."

Ezzel lényegében Allegri is megerősítette, hogy Berardi a következő szezont nem a Juventusnál tölti majd. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy Coman megy-e kölcsönbe a végén.

RuidaRobert 2015.06.20. 10:14:05

"Hogy igazolunk-e szélsőt a 4-3-3-hoz? Az utolsó opció lehet, hogy ilyen jellemzőkkel fog bírni, igen.”

Tegnap elhangzott ez a mondat, ma már Cuadradóról pletykálnak. Hatalmas pletyka, igaz 1 év nagyon nagyon örültem volna neki. Ma már szívesebben látnám Berardit, szélsőként jobb a kolumbiai, de az olasz több poszton is hasznos lehetne.

BigP86 2015.06.20. 10:21:24

sem Berardi, sem Cuardrado nem fog érkezni sajnos.. max egy középszerű irányítót tartok még reálisnak max 15m körül... de ne legyen igazam. Ez a mercato eddig az érkezőkkel és azzal h Tevez távozik, ill h még nem adtunk el ballasztot, 10/6-on áll, de még van ideje csiszolni ezen Marottanak.

RuidaRobert 2015.06.20. 10:33:06

@BigP86: Hát ez azért elég erős, mármint a 6-os. Szerintem már most jobb.

Öregszik a védelem? Miénk lett az egyik legjobb fiatal olasz belső védő.

Khedira hasznos lehet a védelem előtt, ha nem játszik Pirlo, és a helyén egy védekezni tudó játékos szerepel, akkor Pogba/Vidal/Marchisio szabadabban játszhat, akárcsak a csatárok mögött szereplő illető.

Dybalával bármi lehet, ki tudja, hátha az öreg Zamparini most nem csak marketing szempontokból dicsérte annyira.

Zaza+Mandzukic játéka pedig felüdülés lesz Llorente idei teljesítménye után, ebben biztos vagyok.

Szerintem ha nem sikerül elhozni egy sztár trequartistát, akkor Berardi fog érkezni, mivel sokoldalú lehet. Allegri nyilván azért nem beszélt róla, mert még folynak az egyeztetések a kapcsán.

BigP86 2015.06.20. 10:36:24

@RuidaRobert: akár egy sztár 10es, akár Berardi jön akkor 10/8-at adok a mercatora, akkor lenne 10/10, ha sikerült volna fiatal szélső védőket hozni, ill Tevezt megtartani. Persze ez utóbbi nem Marottan múlt, de akkor is nagy érvágás. Dyabalat pedig egyelőre nem tudom értékelni, mert az is lehet h zseni lesz, de az is h vettünk egy nagy színes lufit 32 misiért...

rob1 2015.06.20. 10:48:16

Arra azért kíváncsi vagyok ki kapja majd a 10-es mezt remélem nem a yugo kutya.

supicool 2015.06.20. 10:48:27

variáció szempontjából mindenképp kellene egy irányító ez tény, de HA a középpályából nem megy senki akkor oda több ember nem kell. Viszont szerintem a védelembe, főként azoknak a szélére igenis el kéne a vérfrissítés. Bár szinte kizártnak tartom, hogy jöjjön akár egyetlen szélső hátvéd is (egyébként szerintem mindkét oldalra kéne 1-1), de szükség kétségkívül van rá. Asamoah továbbra sem balhátvéd, Evra öreg. Lichtsteiner beadni képtelen, ez a játékunkat is meghatározza, Cáceres meg sérülékeny. Szóval, ha nem tudunk egy Oscar minőségű irányítót venni, akkor inkább menjünk más poszton a minőségre, felesleges bohócokat nem kellene, akkor inkább Pereyra...

Paradigma 2015.06.20. 11:24:31

Llorentével már nem is számol? Még a keret tagja tudtommal.

el.Flaco 2015.06.20. 11:52:31

@rob1: Ha érkezik irányító, akkor valószínűleg övé lesz a 10-es mez. Ha nem érkezik, akkor szerintem jövőre nem lesz tízesünk.

m.martin91 2015.06.20. 12:15:48

Ha nem tudunk venni komoly irányítót, akkor inkább ne vegyünk senkit, hanem hozzuk vissza Berardi-t. A maradék pénzt pedig költsük el Darmian-ra, az ő leigazolása rohadt fontos lenne, ebben egészen biztos vagyok.
A 10-es mezt szerintem nem fogják kiadni, csak abban az esetben, ha érkezik egy sztár. Pl. Oscar.

szeszterciusz 2015.06.20. 12:17:09

10 es mez egyértelmü , hogy Padoiné lesz !! Sztem Mandzukic nagyon jó igazolás. Dybala a két csatár / Morata , Mandzukic/ mögött fog játszani úgy gondolom

Andras74 2015.06.20. 12:23:59

Marcié lesz a 10-es.....

Il Principino 2015.06.20. 12:24:42

@Apuleius: Lehet Llorentet sem véletlenül hagyta ki...Mandzu inkább az ő helyére érkezhet...

KysBé 2015.06.20. 12:29:10

@BigP86: Dybalával kapcsolatban félek, hogy Marotta legnagyobb melléfogása lesz! Egyszezonos játákos, egy évvel a szerződése lejárta elött 32 milla.
Pedig azt hittem, hogy a Martinez transzfert nem lehet űberelni....

Apuleius 2015.06.20. 12:31:42

@kg19850508: Llorente biztosan távozik, de valószínűleg sajnos Berardi neve sem véletlenül maradt ki Allegri felsorolásából.

@m.martin91: Egyetértek, ez tényleg olyan poszt, ahol nem lehet, nem érdemes félmegoldásokkal, augusztus 31-én összehozott, Anelka és Bendtner színvonalán mozgó igazolásokkal próbálkozni. Vagy igazoljunk egy komoly játékost, s oda neki a tízes mezt, vagy jöjjön Berardi. Ha ő sem, akkor Padoin ott is jó lesz.

Apuleius 2015.06.20. 12:32:35

@KysBé: Dybala kapcsán nekem jó érzéseim vannak, szerintem ő igazolni fogja a rendkívül magas vételárat.

Il Principino 2015.06.20. 12:43:09

@Apuleius: Végre,nem csak én vettem észre Pado rendkívüli érzékét a csatárok mögötti játékhoz:D

Drughi Di Bianconeri 2015.06.20. 12:51:23

Annyira iszonyatosan mély azért nem volt idén a keretünk, mert az egyetlen cserét gyakran Pereyra jelentette (most nem emelném ki az aranylabdásunkat, Padoint).
Inkább szerencsénk volt,hogy a komolyabb sérülések elkerültek minket egész szezonban.

Talán ez is közrejátszik,hogy ilyen támadó-dömping lesz/lehet nálunk.

A nyilatkozatból egyébként úgy tűnik,hogy Allegri kérte Mandzukicot,amennyiben távozik. Szerintem a horvát tank meg fogja szolgálni a bizalmat.

De remélem,hogy nem a fiataloktól veszi el a lehetőséget.

Szomorú vagyok,hogy Allegri felsorolásában egyáltalán nem szerepel Berardi,pedig befejező csatárnak itt van Morata és Mandzukic is, ráadásul sikerült elhozni a falábú Zazat, a legnagyobb olasz tehetség helyett...

Nem tudom mi lesz a felállásunk, de hogy Morientes, horvát tank és terrorista egyszerre nem tud kezdeni,az hót ziher.
Dybala 40 Misiért fix kezdő,ez egyértelmű, de valaki(k) állandó szereplője lesz a kispadosoknak: 20 milliós Morata,18 milliós Mandzukic, vagy erősen túlárazott,15 M-s falábú terrorista..

Esetleg 4-3-3ban Morata bal szélen,vki középen,de akkor jobb szélre nincs senki, + így nincs helye a rekordigazolásunknak.

Érdekes,hogy Llorrentét sem említi,mert OK,hogy kb. nyílt titok,hogy el szeretnénk adni, de egyelőre még a keret tagja a baszk. Lehetett volna 1 picit tapintatosabb is Max.

Berardi miatt,pontosabban az Ő nem érkezése miatt qrva szomorú vagyok...
Angliában,Spanyolban,Németországban már világsztár lenne,mi még mindig jegeljük egy Sassuoloban, de a 10ed annyira sem tehetséges,falábú,szürke haverját,4 évvel idősebb elhozzuk,mert szakállas ?!

Il Principino 2015.06.20. 13:29:49

@Drughi Di Bianconeri: Úgy gondolom kell ennyi támadó!Tavaly Morata hamar megsérült,tavaszra lendült formába,Gio agya már nem itt járt,Llorente,Coman súlytalan volt,Tévez meg ki volt facsarva a végletekig,ezért is kellett Matri!Komoly sérülés pedig nem volt elől..Ebből a 6 támadóból csak Morata marad elvileg az idei szezonra!
Dybala-Zaza-Mandzu-Morata,ez nem túl sok,de legalább minőségi csatár tud beállni,Berardi viszont még tényleg elfért volna!

Rivendell 2015.06.20. 13:34:55

10-es mez Vidal-t illetné...4 éve van nálunk és nála senki nem hajt jobban...4/3 top év 2x meg a világ legjobb vkp-ja,de megkockáztatom kp-ja.....ki érdemelhetné meg nála jobban? senki,neki van karaktere is és képes az egész csapat mentalitását átformálni mérkőzés közben is,ha Pirlo fiatalabb lenne és nem lenne milános,mert ő a milán legendája,akkor ő kapna mint az AGY.

oké persze ittas vezetés stb,de én telibe szarom,alapvetően nem 1 balhés játékos

Rivendell 2015.06.20. 13:36:50

@Drughi Di Bianconeri: nyugi Zaza ha játszik én be is zárom a stream-et....nem vagyok rá kíváncsi,remélem leszünk akkora barmok hogy még csak + sem vesszük Berardit és jövőre rányomnak még vagy 5-10m-t:D csak hogy duplán + szivassák a vezetőséget

Rivendell 2015.06.20. 13:39:57

@kg19850508: nem kell ennyi,Comant adják csak kölcsön,mert fix hogy marha ritkán lesz kezdő és azt meg ne várja el senki tőle,hogy 17-8 évesen 1 Juve név miatt,mint top tehetség ücsörgéssel fogja tölteni a szezont.Nem sok értelme volt számára lelépni a PSG-től...

The king of alibis 2015.06.20. 14:35:45

Számomra felfoghatatlan, hogy mit látnak abban a bohóc Zazában és miért ő jön és miért nem Berardi, az utóbbi évek legnagyobb olasz tehetsége, akiből hatalmas klasszis lesz.

RuidaRobert 2015.06.20. 15:32:30

@norbi9107: Nem is tudom mikor volt a publikum ennyire értetlen a Juve valamelyik igazolásán. Talán Sturarónál anyázott mindenki, aztán ki gondolta volna h. BL elődöntőn lesz kulcsszereplő.

Juveboy92 2015.06.20. 17:22:52

gyerekek én megértem hogy kivagytok azon hogy Berardi nincs nálunk Zaza meg igen... de azért az a stílus amilyen jelzőkkel illetitek Zazat már már bicska nyitogató egyeseknél:) azért mégis olasz válogatott és nem 1 bödületesen nagy gólt ragasztott az ellenfelek hálójába nem csak néha beleteszi a lábát vagy bepattan a labda vagy begurítja, ez nagyon gáz azért hogy így lenézitek!
Másik off: nézegettem youtubeon videókat az új Juve igazolásokról amikor egyszer csak megakadt a szemem egy olyanon hogy Ricardo Kishna Welcome to Juventus...persze ez nem feltétlenül azt jelenti hogy jön is mert Cavaniról is van ilyen meg Pogbáról Barcelonába de azért nem egy valós Depay MU stb... ismeri valaki a srácot ? Mert én semmiféle hírt nem hallottam róla viszont megnéztem a videóját és valami piszok nagy tehetség a gyerek transfermarkt szerint szélső és a skilljei alapján CR-re hajaz nagyon a stílusa és külön tetszik az hogy olyan ütemérzéke van hogy az ellenfél térfelén többször is elcseni a védőtől a labdát meg a beadásai is nagyon komolyak...lehet hogy róla beszélt Allegri mint utolsó opció??

m.martin91 2015.06.20. 17:28:16

@Juveboy92: Zaza messze jobb játékos és jobban beleillik a Juventusba, mint például Llorente, Matri, meg azok a szerencsétlenek, akik éveken át itt voltak. Én sem értem az egészet, de nem érdekes, majd ha játéklehetőséget kap, megmutathatja, mit tud.

Rivendell 2015.06.20. 17:38:41

@Juveboy92: manapság olasz válogatottnak lenni annyit ér,mint magyarnak....ennyit erről

1ik olasz játékos xarabb mint a másik:D én csak berardiban látok fantáziát,nagyon még Darmianban se....részemről 1 közepes és semmi egyéb,még a 90-s és 2000-es évek olasz szélsőihez mérten is,pedig náluk voltak bőven jobbak is.

Rivendell 2015.06.20. 17:42:58

@Juveboy92: Riaola miatt volt anno hír róla...volt itt 1 cikk is,hogy kiket venne meg Riaola juvésként,hogy a top-ra kerüljön a csapat.

Coman posztján játszik...20 éves...hozzánk 20 évesen,mior Berardi nem fér be 20 évesen olasz közeget is ismervén:D felejtős

Juveboy92 2015.06.20. 18:02:00

@Rivendell: gondoltam hogy lesz ebből egy Berardizás meg olasz válogatottnak lenni...még egyszer ismétlem magam nem az a nagy szó hogy olasz válogatott hanem az hogy nem éppen olyan skilljei vannak ami miatt közepes lenne nálam a közepes azt jelenti hogy valakibe épp belerugják a labdát és bepattan róla vagy néha lő lapos guritott gólokat szerencsével na Zazat én nem ilyennek látom.
Más... Coman fizikálisan gyenge még hozzánk azt a Kishna gyereket meg jobb felépítésünek láttam...Berardi olasz és ebben ez a hátránya Kishnaval szembe hogy elöbb beraknak egy külföldi fiatal tehetséget mint egy olaszt :) Lásd Pogba 19 évesen kezdő vagy inkább megvettük Moratat mint hogy vissza hozzuk Zazat vagy épp Immobile a Toroból...nézd meg hogy akik olaszként érkeztek hozzánk mostanában azok általában hány évesen: Sturaro 22, Padoin 28-29 volt ( jó ő felesleges volt) vagy amikor Gabbiadini inkább ment Napoliba és Ogbonna is 20on x évesen jött tehetségként... már sok olasz játékos menedzsere elmondta nem bíznak az olasz fiatalokba és inkább külföldről hoznak mást

Rivendell 2015.06.20. 18:10:56

@Juveboy92: most nem azét,de Berardi nem 1 tökéletes példa? csinál idén 1 dupla duplát,mind Dybala és nem fix befejező csatár,csinál 1 éve is fejből nem vágom,de szerintem vagy 1 16gólos szezont és gondolom akkor is voltak gólpasszai,tehát mire fel kéne külföldről hozni? majd ha esetleg olyat hoznak,akinek jobbak a mutatói,vagy legalább megközelíti őt,akkor azt mondom egye fene,de hát ilyen nincs....illetve van,de azok befutott sztárok alsó hangon 50m-tól.

Verratti-nál érthető volt,hiszen ott volt Pirlo akit kirakni akkoriban? legjobb irányító volt,csak Xavi volt vele 1szinten 2012-3 körül,viszont így hogy nins a posztján középkorú top player,simán beépíthető lenne.

Juveboy92 2015.06.20. 18:20:15

@Rivendell: félre ne értsd rohadt nagy játékos Berardi én sem értem miért nem hozzuk el, mondjuk én még kivárnám a végét mert most meg olyat olvastam hogy Berardi sorsa attól is függ hogy érkezik e Jovetic... de mint látod ez a hír is azt mutatja hogy az olaszok inkább vesznek egy "nagyobb nevű" támadót aki külföldi és még idősebb is mint hogy Berardit bedobjuk a mély vízbe ez az olasz mentalitás sajnos... nem becsülik meg a saját tehetségeiket... ez kb olyan mint a magyar foci tudom hogy a béka segge alatt van de sok csapatnál tudnék az akadémiájukról vagy egy kölcsön adott játékosaikból olyat mondani aki sokkal tehetségesebb mint a helyette Honvéd,Fradi stb mezbe futkosó afrikai vagy épp pont olasz player...

Drughi Di Bianconeri 2015.06.20. 18:22:42

@Rivendell: :D :D
Sírok,egyébként tényleg nagyon sok a sajnálatos hasonlóság az olasz és a magyar foci között...

Azért nem csak Berardi van, Verratti,Perin, Rugani, De Sciglio,de még inkább Darmian is bőven olyanok, akikre épülhet a jövő olasz válogatottja. Én Insignében is sokat látok,de pechére afrikában rohad.
El Sharaawy pedig egy félszezonos játékos,akiből nem is lesz több,ha el nem igazol a dögtelepről,mondjuk Angliába vagy Spanyolba.

Szánalmas az,ami Olaszországban folyik, be vannak szarva a fiatalok játszatásától, aztán csodálkoznak,ha a válogatottban még mindig a vén emberek a húzónevek, járókerettel...

Egy 25 éves olasz még fiatal tehetségnek számít, Angliában, Spanyolban, vagy Németországban már réges-rég befutott, sztárjátékos,csapata húzóembere, sőt tán' ki is ég 25 éves korára :D

Nincs olyan alapanyag, ez nyilvánvaló...de azért szomorúnak tartom,hogy a nagy felfedezések válogatott szinten a 27 éves Candreva vagy a 25 éves Darmian.

Vagy mondhatjuk pl.: Valdifiorit, akiről senkiről nem tudott semmit,pedig 28 éves és elég penge kis irányító.

Azért van valamennyi nagy válogatott és részint a bajnokságok is kilométerekkel az olaszok előtt,mert ott egy 18-20 éves játékos már készen van fizikálisan,technikailag, sőt akár mentálisan,taktikailag is...itt meg 25 éves korukig úgy óvják őket,mint a tojás. A válogatott felett eljárt az idő, mert mire az utánpótlás kifutná magát, ott állnak csupa 25-28 éves arc, 0 nemzetközi tapasztalattal, mert Pirlo, Luca Toni stb...

Rugani jön remélem és be építjük,reményeim szerint Chiellini helyére (nagy harcos, a nagy meccseken kiváló,de a 20 éves Rugani már most higgadtabb,sallangmentesebb,mint Chiello valaha volt), Sturaroval lehet,hogy húztunk egy új Gattusot, belőle még akármi lehet, Berardi pedig lehetne az új Del Piero (igaz,ballábas kivitelben),ha végre elhoznánk és megkapná a lehetőséget. Zaza-ban én nem látok semmit.

Egyre sz@rabb az olasz alapanyag,de még ezt a keveset se használják,vagy nem jól.

Juveboy92 2015.06.20. 18:32:01

@Drughi Di Bianconeri: pontosan erről beszélek például ottvan Giovinco esete aki az új Messinek lett kikiáltva mikor pont annyi idősen érkezett mint az argentin :))))

Drughi Di Bianconeri 2015.06.20. 18:38:31

@Juveboy92: Jó mondjuk Giovincoban soha nem volt annyi (leginkább ALÁZAT),mint aminek szerették volna sokan látni/láttatni.
Különben nem egy Toronto FC-ben kergetné a bőrt 27 évesen...

Juveboy92 2015.06.20. 18:50:00

@Drughi Di Bianconeri: igaz de őis 24 éves TEHETSÉGKÉNT jött vagy Ogbonna 23 évesen...Vasquez is Palermoba mondom nem is olyan rossz fiatal hozzuk el erre látom 28...Barzagli is vajon miért kellett külföldön bohóckodjon és ennyi idősen klasszisként visszatérni? már őis 30 évesen jött vissza vagy pont Valdifiori és még sorolhatnánk... szerintem Verratti sem véletlenül ment PSG-be mert ahogy Dybala is eltudott utasitani más csapatokat akiktől nagyobb ajánlatok érkeztek Verratti is elutasithatta volna PSG-be igazolást és hozzánk jöhetett volna hiszen nagy Juve drukker... de tudta azt hogy Pirlo miatt kevés lehetőséghez fog jutni... pedig a normális az lett volna ha 50-50%ban játszanak vagy(és most sokan emiatt megfognak lincselni :DD ) nem vesszük meg Pogbát még ha utólag nagy biznisz is volt helyette úgy nézne ki a kp közepe hogy Verratti Pirlo Vidal és idővel egyre többet Marchisio Verratti Vidal és most nem lenne ilyen probléma hogy Pirlot pótoljuk, főleg hogy utólag nézve Pogba karrierje nem is lesz olyan hosszú hogy emiatt Verrattit félre dobjuk és hiába kapunk rengeteg pénzt Pogbáért abból ha pl Verrattit vissza akarjuk hozni abból a 100ból kb fele elis menne

Drughi Di Bianconeri 2015.06.20. 19:14:13

@Juveboy92: Azért eléggé el van torzulva ez a Verratti-sztori benned is.
A történet annyi,hogy 12.5 M-ba került,amennyit mi nem voltunk hajlandóak fizetni érte a másik kérő a sztárokkal (és a fél Serie A-val) teletüzdelt PsG volt. Hülye lett volna nem elfogadni az ajánlatukat.

Juveboy92 2015.06.20. 19:20:34

@Drughi Di Bianconeri: de hosszútávon bőven megérte volna Verratti ... ha nem jön Pirlo lett volna helye...de jó olaszosan nem hittünk annyira egy fiatal tehetségben, az a sztárokkal teletüzdelt PSG meg megadta a lehetőséget neki és még nagyobb fizu is, persze hogy inkább odament én ezt értem de ha nem sajnáljuk rá azt a +1,2 millót ami anno nagyon jellemző volt ránk hogy helyette más felesleges igazolásokba öltük akkor most hosszú éveken keresztül nem kellett volna aggódni az irányító poszton :D a másik ilyen Quintero volt aki ugyan csak végül a Portonak lett meghatározó játékosa

RuidaRobert 2015.06.20. 20:06:06

@Juveboy92: Igen, sikerült elhozni abban az évben egy francia tehetséget ingyen, remélve, hogy beválik és ugyan azon a poszton bevethető Verrattiért nem kezdtünk licitálni a PSG-vel. Nagyon jó lenne, és ha egyszer kiköt nálunk már rendelem is a mezt, de azért Pogbára se panaszkodhatunk...

Rivendell 2015.06.20. 20:08:31

@Juveboy92: azért Pirlo szintjét messze nem ütötte meg Verratti...Pirlo a válogatottat is a hátán cipelte be az EB döntőbe...első 2 évében nálunk a világ legjobbja volt újfent a posztján,noha leírták a milánban.

Verratti-nál nem vagoyk arról +győződve,hogy első évében vele bajnokok lettünk volna,mert a PSG-ben nem ő volt az agy és a húzó erő,nálunk baromi nagy terhet cipelt el Pirlo.

Juveboy92 2015.06.20. 20:15:22

@Rivendell: igazából nemis nagyon érdekelnek a mi lett volna ha-val kezdődő mondatok csak tovább vittem egy szálat abból a témakörből mennyire nem bíznak az olaszok a fiataljaikban :D

Drughi Di Bianconeri 2015.06.20. 20:19:32

@Juveboy92: @Rivendell: Sokadjára írom le, hogy Verrattinak a világon semmi köze nincsen se Pirlohoz,se a Regista-szerepkörhöz.

Pirlo egy specialista, egy regista,egy deep lying playmaker.

Verratti pedig egy a modern középpályások prototípusa közül (amúgy ha már nagyon hasonlítgatni kell,inkább új Scholes,mint új Pirlo): elképesztő sokat melózik,rakkol, apró termete ellenére hihetetlen erős, erőszakos, jól fedezi a labdákat, a megszerzett labdákat okosan,technikásan továbbítja, támadásban sem jön zavarba, kiválóan és okosan passzol.
Egyszerűen mindenben kiváló, talán csak fejjátékban,befejezésekben nem, de nem az a dolga.

Szvsz. Pogba nem jobb játékos,mint Verratti,talán csak látványosabb,illetve nagyobb a marketing értéke.
Verratti,ha formán kívül van,akkor is hasznos,viszont Pogbára az ellenkezője igaz: formán kívül önző,öncélú,feleslegesen színezi,kis hatékonysággal.

Teljesen értelmetlen Pirloval összehasonlítani Verrattit: mint Regista lehet,h. soha nem lesz olyan,viszont minden másban már most felülmúlta Pirlot a kis olasz.

Devilke Balla 2015.06.20. 20:19:56

@Drughi Di Bianconeri: Ne kuldjed szegény porcelánbaba Sharawyt angliába,itt is sérult minden második nap,angliába el is temetnék... :D

Rivendell 2015.06.20. 20:20:26

@Juveboy92: nem mind1,hogy van 1 világklasszisod az adott posztra,vagy sem....Pirlo helyett 1 Verrattit én se játszattam volna:D

Rivendell 2015.06.20. 20:21:10

@Drughi Di Bianconeri: már hogyne lenne köze,irányítóban szerepelt volna nálunk és nem vkp-ben

Rivendell 2015.06.20. 20:24:38

Pirlo 1 félisten,ne mérjünk már hozzá 1 Verrattit,majd talán 5-6 év múlva.

ui:én nem szeretem a prototípusokat,mert azoknál a játékosoknál nincs semmi élmény,ebben is jó + abban is,de kiveszik a játék valódi sava borsa a játékából/minden prototípus esetében/

Drughi Di Bianconeri 2015.06.20. 20:25:27

@Rivendell: A mai fociban már kihalóban van (Hála a Jó Istennek) a Védekező középpályások kasztja, amit mondjuk sajnálok,hogy a klasszik irányítóké.
Az,hogy valakit betolsz a védelem elé,még nem teszi automatikusan mélységi irányítóvá.

Paul Scholes-t sem lehetett irányítónak nevezni,mégis a világ legszűkebb elitjébe tartozott vagy 1,5 évtizeden át a posztján...
Na most Verratti ugyanez.

Nincs ilyen,hogy védekező középpályás,felejtsd el.

Box-to-Boxok vannak, mindenki ért mindenhez, csak valamihez nagyon,valamihez kevésbé.
Ennek az irányzatnak az egyik leglátványosabb terméke,a mi Futuro Capitanunk, Marchisio,vagy az Ő példaképe: S. Gerrard, vagy most a kis Verratti (aki persze sokkal tehetségesebb,mint Marchisio valaha is lesz).

Drughi Di Bianconeri 2015.06.20. 20:28:46

@Rivendell: Nem kell szopkodnod Pirlot,mindenki tudja,hogy mekkora játékos VOLT.
Posztja egyedülállóan klasszis játékosa. (Bár nálam Zizouhoz képest jócskán elmarad Pirlo)

Szép volt,jó volt, de már egy Vénember,akinek semmilyen haszna nincsen,sehol.
Ideje a búcsúnak, túléltük nála sokkal nagyobb Juve-Ikonok távozását,kiöregedését is.

Verratti itt dörömböl az ajtón,sok mindenben már most sokkal jobb,mint Pirlo,de legalábbis hasznosabb... Lehet,hogy nem lesz olyan zseniális irányító,mint Pirlo,na de hogy hasznosabb lesz,mint a jobbra-balra-hátra passzoló-labdákat eladogató Pirlo,az hét szentség !

Juveboy92 2015.06.20. 20:31:32

@Drughi Di Bianconeri: ha mégegyszer elolvasod amit írtam de beis másolom a lényeget:"de tudta azt hogy Pirlo miatt kevés lehetőséghez fog jutni... pedig a normális az lett volna ha 50-50%ban játszanak vagy(és most sokan emiatt megfognak lincselni :DD ) nem vesszük meg Pogbát még ha utólag nagy biznisz is volt helyette úgy nézne ki a kp közepe hogy Verratti Pirlo Vidal és idővel egyre többet Marchisio Verratti Vidal és most nem lenne ilyen probléma hogy Pirlot pótoljuk"
Lehet nem egyértelmű de arra akartam kilyukadni hogy megint inkább egy francia tehetséget hoztunk el mint olaszt és hiába egyik ingyen volt a másik 12,5 m lett volna Verratti ahogy írtad rendelkezik Pogba mezőnymunkába való képességeivel csúszik mászik rengeteget fut a pályán és Pirlo szervezési képességeivel is ... szóval igazából arra akartam kilyukadni hogyha nem Pogba jön hanem ő akkor nem kellene új irányitót keresni se Pogba pótlást mert Verratti mind2 tudásával rendelkezik Pirlo mellett meg még többet fejlödhetett volna... és mivel ez a mondat úgy végzödött hogy VOLNA ezért a mondandóm beis fejeztem :)))

Rivendell 2015.06.20. 20:43:23

@Drughi Di Bianconeri: Zizu nem mélységi irányító volt. Pirlo nála sokkal jobb benne.

Rivendell 2015.06.20. 20:44:21

@Drughi Di Bianconeri: hogy ki adogat el mit:D úgy látszik nem 1emberről beszélünk

Drughi Di Bianconeri 2015.06.20. 20:45:26

@Juveboy92: Nem jártunk mi rosszul azért Pogbával, meg Verratti sem rosszul a PsG-vel, náluk mostanra klasszis játékos lett, a fél világ keresi, nálunk lehet,h. leb@szták volna a Primaveraba :D :D

Esélytelen,hogy valaha a Juveban játsszon a legnagyobb olasz tehetség,ami szomorú. (pláne h. Juve drukker)
Mostanra alsó hangon 50 M-ba kerül,előbb állna össze a PsG-ben a Pogba-Verratti tengely,mint nálunk,de még az se kizárt,hogy vmeik spanyolnál fog így összeállni a duó.

Drughi Di Bianconeri 2015.06.20. 20:48:53

@Rivendell: Ebben a szezonban Pirlo-bácsi több labdát adott el,mint az Adidas,szoptunk is rendesen belőle.
Ha nekem nem hiszel nézzél statisztikákat: Vele a pályán kevesebb gólt lőttünk,viszont többet kaptunk :D :D

Zizou nem Regista volt,de nyugodtan össze lehet hasonlítgatni: mindkettő irányító volt. Zidane pedig a világ valaha volt egyik legjobb játékosa,Pirlo meg maximum posztja egyik legjobbja az elmúlt 2 évtizedet vizsgálva.

Nem értem ezt a Pirlo-imádatot: nagy szerepe volt abban,hogy visszatértünk az elitbe, az "új-Juve" egyik legfontosabb láncszeme,nélküle aligha sikerült volna feljutni zsinórban 3szor a csúcsra, a ligában. (a 4.hez már semmi köze nem volt szvsz.).

De lassan olyan státuszba kerül egyeseknél,hogy jobban szopkodjátok,mint Del Pierot vagy Buffont, a 2 igazi Legendánkat.
Azért álljon már meg a menet :D

Juveboy92 2015.06.20. 20:56:33

@Drughi Di Bianconeri: nálam az elmúlt 20 év 2 legnagyobb játékosa Zidane és Ronaldo (brazil)... ez a 2 játékos egy olyan világban alkotott nagyot ahol rengeteg legendás játékos futkározott a pályán és még nem arról szólt az aranylabda hogy Messi a fizetése felét nem arra költötte hogy Blatter a következő 10 évben csak közülük az egyiket hozza ki győztesnek és Ronaldo is mint tudjuk bizony nem Nepálba utalta fizetése felét hanem Zürichbe hogy Blatter tisztára moshassa a seggét is bizony az ügyvédek ilyen ügyekben nem 2 fillérbe kerülnek

Drughi Di Bianconeri 2015.06.20. 20:59:22

Elnézést kérek, nagyon-nagyon elragadtattam magam, elvitt a hév és olyan hangnemet ütöttem meg a Mesterrel szemben, mintha Almironról vagy Amauriról lenne szó (ahogy babo szokta). :D

Imádom, tisztelem,becsülöm Pirlot, de az Ő ideje a Juventusban és az olasz válogatottban végérvényesen lejárt.
Statisztikával is bizonyítható,hogy ebben a szezonban kevesebb gólt lőttünk,viszont többet kaptunk,amikor Ő is a pályán volt.
Sok labdát adott el, a milliót érő passzai,sőt még a szabadrúgásai sem jöttek úgy a szezon 2. felében.

Erre akartam rávilágítani,valamint arra,hogy ideje átadnia a (válogatottban) stafétát Verrattinak, akinek más a szerepköre nyilván,de már hasznosabb mindenféle tekintetben.

Rivendell 2015.06.20. 22:14:35

@Drughi Di Bianconeri: nem jöttek a passzai,maradjunk annyiba hogy többet kúrtak el a címzettek,mint amennyit el kellett volna....nem 1 olyan mérkőzés volt,amikor közben írtam is,hogy mit vártok tőle,adott 2 totál gólhelyzetet érő passzt,de elkúrták a befejezést.

az a helyzet,hogy a mai napig neki van szinte csak agya a játékhoz csapaton belül,néha még Marcinak,de azért nem 1 szint a két játékos...messze nem

Rivendell 2015.06.20. 22:15:19

közel a 40-hez mit vársz amúgy 1 játékostól?

Drughi Di Bianconeri 2015.06.20. 22:51:58

@Rivendell: Azt,hogy Ne legyen kezdő egy az európai elit felé törekvő csapatban :)
kivéve,ha kapus ,pláne Gianluigi Buffonnak hívják.

Amúgy most ezzel mondtál egy nagy semmit "adott 2 totál gólhelyzetet érő passzt", hol, mikor ?
Ez nagyon megfoghatatlan dolog, az viszont TÉNY,amit én mondtam : Vele a pályán kevesebb gólt lőttünk, viszont többet kaptunk. Keresd meg én nem fogom előkeresni,ugyanis én már olvastam, de ha érdekel,akkor keresd meg.

Az igaz,hogy még így is Ő adta a legtöbb kulcspasszt, a bajnokságban (!) a BL-ben viszont ez közel sincs így.

Nekünk elsősorban a BL-ből kell kiindulni,ugyanis a Scudettot egy Sturaro-Asamoah-Pereyra(tehát a "B-csapatos") kp-s sorral is hoznánk.

A BL-ben pedig Pirlo egészen gyatra teljesítményeket mutatott,1-2 meccset,vagy inkább momentumot leszámítva.

Hagyjad már ezt a csapat agya dolgot, ez így volt 3 szezonig valóban, de idén Hála Istennek Pirlo inkább fék volt,mint ész, nem függtünk tőle SOHA, amikor pályán volt többnyire inkább hátrányt jelentett a játéka.
Ezt bizonyítja,hogy Nélküle jobb mutatókat,sőt,esetenként jobb játékot is nyújtottunk,mert nem arról szólt a dolog,hogy 3 középpályás kíséri, védi Pirlot,hogy totyoghasson szabadon, hanem arról,hogy mindenki izomból,lendületből,technikából mehet.

Ja és egyébként a csatár Tevez volt a támadások értelmi szerzője,nem Pirlo..

Idén Tevez volt A Támadójáték,ezért is nagyon durva lesz nélküle,Pirlo már nem volt ebben a szezonban nélkülözhetetlen elem.

Juveboy92 2015.06.20. 23:17:56

Egyébként újra olvasva a cikket egy apró részlet felkeltette a figyelmemet és úgy látszik sok ember itt nem olvas a sorok között, erről a mondatról beszélek: "Az átigazolási időszak végére előfordulhat, hogy tíz olyan játékos fog rendelkezésemre állni, aki 1990 után született."
Na most vettem a fáradtságot és transfermarkt illetve az új igazolásokat beleszámítva megnéztem hány 1990 után született játékosunk van :1, Marrone(ő 25 éves pont 1990)2.Pogba 3. Sturaro 4. Pereyra (24), 5.Coman 6.Morata és az újjak: 7. Zaza 8.Dybala 9. Rugani
Na most a támadó posztra legfiatalabban emlegetett Jovetic is 25 éves és mivel itt direkt arra próbál rávilágítani Allegri hogy fiatalitunk nem hiszem hogy pont egy 25 évesre próbált célozni mint 10! 1990 utáni hanem pont arra akinek a hiánya miatt itt rengetegen kárognak szóval Allegri számol Berardival ezek szerint

Rikoo 2015.06.20. 23:41:35

@Juveboy92: Nem hiszem, hogy így előre elgondolta volna, hogy rejtett üzeneteket tartogasson az interjúja, mintha vmi amerikai film lenne. Inkább egyszerűen arra próbált kitérni, hogy a fiatalítás a lényeg és esetleg a további igazolásaink is a fiatalításra összpontosulnak majd, legyen az akármelyik poszt.

Juveboy92 2015.06.21. 00:20:17

@Rikoo: mivel Berardi már a miénk és a szöveg épp a támadókat emlegeti és a szóba hozott nevek közül nem nagyon van fiatalabb miért ne jelenthetné? Nem kell amerikai film legyen vmi ahhoz hogy valamiről ami még nem eldöntöttöt tudjon sejtelmesen választ adni

el.Flaco 2015.06.21. 01:00:12

@Rikoo: Így van. Ezt érthette úgy is, hogy megveszünk egy újabb Comant ingyen és játszani fog majd 2 perceket minden 5. meccsen. Nem hinném, hogy Berardi érkezne, persze én is örülnék neki, de ha nem jön, akkor sem kerülök idegállapotba, mint itt néhányan. Nyilván vannak tervei a vezetőségnek és bízom benne, hogy van oka Berardi otthagyásának, akkor is ha még ez az ok egyelőre nem tiszta. Zazát pedig nem írnám le, amíg nem lépett pályára legalább pár meccsen Juventus mezben, de ezt itt hiába mondom. Valaki már elásná egy pályán töltött perc nélkül.

babo0410 2015.06.21. 02:08:46

@RuidaRobert: Cuadrado-t az inter fogja megvenni :D Nagyon pletykálják náluk, de szerintem rá nem lenne pénzük. :D
Lehet Allegri megnézné a 4-3-3-at is? Nekem tetszene, ha több felállásban is tudnánk játszani. Akár 3-5-2-ben, akár 4-3-1-2-ben, akár 4-3-2-1-ben, vagy akár 4-3-3-ban is. Ez nagyon kiismerhetetlenné tenne minket.

MdewC 2015.06.21. 02:29:35

@Drughi Di Bianconeri: Pirlo témával kapcsolatban, ülj le, 1-es. :D :D

Persze értem amiket írsz, de egyelőre nem fenyeget a veszély, hogy marad, másrészt ezt a szezont vele 1ütt is kimaxoltuk, nélküle pedig sehol nem lennénk, szóval fölösleges a túlzó kritika, mondjuk valamennyire megkövetted magad kolléga ÚR! :) (Még mielőtt megvádolnál, nem szopkodom, senki sem szopkodta, mert senki sem szereti a szakszit a fórumról, remélhetőleg, csak tisztelem az öreget, másokkal együtt.)

Csak ilyen egyszerű közhelyeket tudok mondani, mint:
Inkább Ő álljon be csereként a közép pályára jövőre, mint Padoin.
Saminál akkor is jobb lesz, ha úgy megy fel a pályára, mint két éve ünnepelt a buszon.
Az inter ellen simán lehet kezdő is.
Tévez elmehet a picsába. (Ja, ez nem ide jönne...) :D
Nem árt, hogy 1-2 csitrit csak a nézésével rendbe tegyen az öltözőbe, ez biztos hasznosabb, mint Pepe viccei.

Nem vagyunk még akkora klub, hogy Pirlot csak úgy kibasszuk.

Ha mégis menne, akkor sok sikert neki máshol, jobb szájízzel "engedem el", mint az Apacsot.

;)

MdewC 2015.06.21. 02:35:25

@MdewC: Kérlek babo erre inkább ne mondj semmit kérlek, tudom én is, hogy már inkább csereként kéne számolni vele, csak Drughi kollégának szerettem volna reagálni. :D (nem lenne kedvem válaszolni fölösleges okfejtésre a témában) :D

MdewC 2015.06.21. 02:37:53

@MdewC: Ja mégvalami. "
Nem vagyunk még akkora klub, hogy Pirlot csak úgy kibasszuk."

Sajnos a múltban már követtünk el megbocsáthatatlan hibákat...

MVPP 2015.06.21. 07:53:51

@Drughi Di Bianconeri: Pont hogy több gólt kaptunk mikor pályán volt Pirlo, de többet is lőttünk.

Dante01 2015.06.21. 11:58:05

Végigolvastam az összes hozzászólást és megnéztem a statisztikákat is.
Pirlo sajnos a legtöbb passzát Bonunak adta és hiába mondja Allegri, hogy megnyert nekünk meccseket adtól még sajnos védekezésben nem ér vissza a támadóval és a régi nagy passzai is egyre ritkábbak.Meglátjuk, hogy dönt, de én jövőre nem játszatnám kezdőként főleg nem bl-ben. Remélem Oscart megszerezzük, mert nálam ő nagy favorit hiába nem sikerült neki túl jól az előző szezon(megjegyezném azért nem volt annyira rossz).
Verrati szerintem nem jön hozzánk. Dybala nagy kérdőjel, de ha abból indulok ki, hogy az argentinok jól szerepelnek a Seria A-ban nem fogtunk mellé.
Mandzu pedig mindenhol rengeteg gólt lő és jóbb szögleteknél és beadásoknál, mint llorente.
Nagyon várom már a kezdést kíváncsian várom milyen felállásban kezdünk és kivel.

Drughi Di Bianconeri 2015.06.21. 15:01:54

@MdewC: Fura,de én Tevezre nem tudok haragudni. Emocionális,ősember kijelentette,hogy mi vagyunk az utolsó európai klubja,hiányzik a családja, az otthona, a Boca Juniors.
Talán azért lép le 1 évvel a szerződése lejárta előtt,mert már úgy érzi,hogy nem tudna ugyanolyan motivált lenni,meg hát nem játszik 1 csapat minden évben BL-döntőt. + az is benne lehet,hogy nem kifacsart,pénzporszívóként akar a kedvenc klubjában szerepelni,hanem még viszonylag fitten,motiváltan.
A latin amerikai játékosok általában hamarabb kiégnek, nála legalább nem értünk meg egy Adriano,Ronaldinho stb. féle imázs-romboló szezon(oka)t.

Pirlo-t imádom,tisztelem,becsülöm.De neki már nincs itt helye.
Csereként sem, mert emlékeim szerint csereként nem sokat tudott hozzátenni a játékhoz, cserének (az eredmény függvényében) olyan ember való,aki:
- lendületet,sebességet hoz a játékba (erre tökéletes mondjuk Pereyra)
- vagy pedig tartani az eredményt,alibizni (erre volt itt eddig Padoin,de szerintem ez lesz Khedira szerepköre is).

Az nem kérdés,hogy 100 évesen is nagyobb tudás lesz a kislábujja körmében,mint Padoinnak+Khedirának+Pereyrának összesen,de nem biztos,hogy ezt egy TOP csapat szintjén is hasznosítani tudná,hiszen idén elég hullámzó volt a teljesítménye (és akkor nagyon diplomatikusan fogalmaztam).

Khedirát én ki nem állhatom,egy túlértékelt,falábú bohóc,de ő már itt van - sajnos-, még hozzá óriási fizetésért.Nem Pirlo posztja, pláne nem szerepköre,de elvileg pont Ő jött Pirlo helyére.

Pirlo szerintem pont nem az a "macsó",kapitány típus,aki a nézésével,aurájával,esetleg a hangja felemelésével vezér,nem tűnik olyan "öltöző bikája" típusnak.
Neki a játéka és az intelligenciája az ami vezérré tette,na de ha már nem hozza ugyanazt a játékot,mint irányító,akkor nem is tud a Csapat szellemi vezére lenni.

Hálás vagyok neki,hogy vezérletével újra visszajutottunk az élmezőnybe, nyertünk a vezetésével 3 Scudettot zsinórban (az ideiben szvsz. már nem sok szerepe volt),nagyszerű szabadrúgás gólok,elképesztő mozdulatait, irányítását csodálhattuk.

De azért azt nem érteném,ha a klub vezetősége úgy ítélné meg,hogy : Del Piero-t nyugodtan kib@szhatták, a tisztelet legkisebb jele nélkül, de Pirlot (aki amúgy Milan legenda...) itt tarthatják még 1 évig, búcsúmeccsel stb.

MDaniel98 2015.06.21. 20:48:47

Az mekkora taktika lenne Allegritől, ha Zaza-Morata-Mandzu egyszerre kezdene, lefárasztaná a védőket, a 75. percben Dybala beállna, és a totálkáros védők között átszlalomozva bepasszolná a kapus lába között, a hálóba a labdát.:)

MdewC 2015.06.21. 22:07:13

@Drughi Di Bianconeri: Igazából teljesen megértelek, nem is vitatkozni szerettem volna. Azért a szokásos jó kedv ne hiányozzon a kommentekből. ;)

:)

babo0410 2015.06.22. 02:44:42

@Drughi Di Bianconeri: Teljesen egyetértek ezzel. Nem megbántva Pirlot, mert kedvelem és tisztelem, egyesek már kissé túlzásba esnek. Ha valaki le mer írni róla egy rossz szót is, már ugranak. Pedig be kéne látni sajnos, hogy egy 36 éves játékossal már nem lehet a legjobbak közé kerülni. Pirlo sajnos nem fiatal, és sajnos ez a játékán is érződik.

hellan (törölt) 2015.06.22. 08:55:19

@Juventus FC 15: Kb. annyi lenne a taktika h egy 5 négyzetméteres területen álldogálnának és ívelnénk fel a labdákat. :D

MdewC 2015.06.22. 09:28:31

@babo0410: Valki már sajna öreg, valaki pedig korlátolt. Ennyi az egész.

babo0410 2015.06.22. 10:51:30

@MdewC: @Rivendell: Mindenki magából indul ki. Pont ezt írtam. Valaki le mer írni valami negatívumot pirloról, már azonnal ugrotok, és személyeskedtek, meg hülyézitek az embert. Ennyire nem kell elvakultnak lenni vele szemben.

MdewC 2015.06.22. 11:43:40

@babo0410: Mindenki nyugodjon le a p.csába, :D Pirlo el fog igazolni.

Köszönjük Maestro, a szabdrúgások nagyon hiányozni fognak, de reméljük még máshol bever néhányat. :)

Rivendell 2015.06.22. 16:14:08

@babo0410: te gondolom nem vagy elvakult negatív értelemben Pirlo-val kapcsolatban,na mész a picsba de komolyan:D legalább ne elvakultságról írnál ...pont te:D

MdewC 2015.06.22. 17:01:04

@Rivendell: Nem bírta ki, hogy ne írjon. Van ez így. :D

Trieszt120506 2015.06.22. 17:14:35

Szép volt, jó volt, de elég volt. Nekem, és szerintem sok más szurkolónak is, ő fog beugrani elsőként ebből a korszakból, amikor ismét tényezővé vált a csapat Európában. Megérdemelne egy csillagot a Stadionban, Milanos, interes múlt ide vagy oda.

stevenh 2015.06.22. 17:15:54

@Trieszt120506: Cannavaro kapott csillagot? Ha igen akkor elég egyértelmű hogy Pirlonak is járna ebben egyetértek. (Cannavarot csak azért hoztam példának, mert ugye ő is sintertől jött)

Trieszt120506 2015.06.22. 17:23:08

@stevenh: A stadion átadásakor nem, nem tudom azóta bővítették-e a lefektetett csillagokat (nem hallottam róla, és az új stadionban sem jártam még sajnos).

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása