Allegri a mercato és a következő szezon célpontjairól

allegri_massimiliano_bl_donto_sajto.jpgA Juventus mestere, Massimiliano Allegri elárulta, hogy egy klasszikus tízest kért a klub igazgatóitól, s úgy vélekedik, hogy a Torinóban remek szezont produkáló Álvaro Morata valódi értéke 70-80 millió euro körül mozog.

"Ha el kell adnunk Moratát, remélem a klub 70-80 milliós bevételre tesz szert, mivel ennyi a valós értéke." - mondta Allegri a La Gazzetta dello Sportnak adott interjú során.

"Úgy gondolom, hogy vigyáznunk kell rá és Comanra, aki egy másik kivételes minőséget képviselő fiatal. Igaz, hogy egy tízest kértem. Nagyon kedvelem Oscart. Ő olyan játékos, aki a különbséget jelentheti európai színtéren is, ami fontos dolog, mivel nincsen garancia arra, hogy egy a bajnokságban kiváló teljesítményt nyújtó játékos jól teljesít Európában is.

Kedvelem őt, ahogyan kedvelem Iscót, Pastorét, Di Maríát és Kroost is. Nincs sok középcsatár a forgalomban. Mandžukić, Higuaín... Nincsenek sokan.

Mandžukić jó igazolás lenne, aki segíthetne újjáalakítani a támadórészlegünket. A szerződés nem puszta formalitás, azonban adott a szándék a közös folytatásra."

A Juventus legfájdalmasabb nyári távozói a számos klub által csábított Paul Pogba, valamint a hazájába visszakívánkozó Carlos Tévez lehetnek.

"Ez a klub döntése, nem az edző dolga, azonban kétségkívül nehéz nemet mondani bizonyos összegekre. Amennyiben Paul marad, a megfelelő hozzáállást kell nyújtania, megbánás nélkül, mivel mindaz, amit ebben a szezonban elértünk, csak a kezdet. 

Tévez döntése, hogy marad vagy sem. Ismétlem, bárkinek, aki marad, tudnia kell, hogy a munka még intenzívebb lesz a következő szezonban.

A fiatalok, mint Berardi, Zaza és Rugani csatlakoznak azokhoz a srácokhoz, akik a kilencvenes években születtek."

A Juventus mestere a zsinórban elért ötödik bajnoki címet nevezte meg a soron következő szezon legfontosabb célkitűzésének.

"Nem az eredményekkel kell foglalkoznunk, hanem azzal, hogy tovább fejlődjünk. A szokásos célpontjaink vannak: a scudetto, az Olasz Kupa, valamint arról álmodom, hogy folyatjuk a Bajnokok Ligájában.

A legfőbb cél, hogy történelmet írjunk a zsinórban megnyert ötödik bajnoki címmel, ami csak a harmincas években sikerült a Juvénak, s az akkor még egy másik világ volt.

A döntő egy hatalmas mérkőzés volt, az elmúlt évek egyik legjobb európai fináléja, de hiányzott belőlünk egy kis hit. A játékosok könnyei nem annak szóltak, hogy ki tudja mikor jutunk ide legközelebb, hanem annak, hogy igazán legyőzhettük volna a Barcelonát, de nem jártunk sikerrel."

Allegrit arról is megkérdezték, hogy az Öreg Hölgy vajon valóban képes-e Európa egyik legmeghatározóbb csapatává válni.

"Ha megvannak nálunk a megfelelő fiatal játékosok, miért is ne? Az olyan játékosok, mint Dybala, segíthetnek felépíteni egy győztes periódust. Ahhoz, hogy Európa csúcsán legyünk, a megfelelő mentalitásra és a megfelelő kulcsjátékosokra van szükség. Megvan az egyetértés a klubnál, hogy tapasztalt játékosokra van szükség, akik segíthetik a fiatalabbak fejlődését."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr627545420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RuidaRobert 2015.06.15. 11:13:37

Illetve volt még egy fontos mondat: I giovani come Berardi, Zaza e Rugani si aggiungeranno ai ragazzi nati negli anni Novanta.

Ha jól értem akkor gyakorlatilag kijelenti, hogy mindhárman csatlakoznak a csapathoz.

el.Flaco 2015.06.15. 11:53:15

Egy ilyen nyilatkozat után joggal bizakodhatunk. Klasszis játékosok vannak terítéken és nem az Atalanta gyöngyszemei végre. Ezt is megéltük. Kíváncsian várom mit alkotunk a mercatón, mindenesetre az előjelek nagyon is jók.

hellan (törölt) 2015.06.15. 11:56:47

Valóban, Allegri megerősítette, hogy Rugani, Zaza és Berardi is jönnek hozzánk. Ezzel a nyilatkozattal feldobta a napomat picit, innentől hajrá Beppe.

hellan (törölt) 2015.06.15. 11:59:32

Kis kiegészítés (lesz olyan ami a fenti cikkben benne van):

Coman

"Exceptional talent that needs a bit more time in order to explode"

Tevez
"It is up to him if he goes or stays but he must realise that next year will be even more intense, there is no point in dwelling on successes of the past. We need to restart with clear ideas"

Buffon
"A Star, a true champion, a person with enormous character"

Dybala
"He is needed to begin a cycle"

Mercato
"I Like Oscar, he can make a difference in Europe... but I also like Isco, Pastore, Di Maria, Kroos. All players of champions league caliber. Mandzukic is a good signing to re-start the assault"

"Need experienced players to help the younger ones grow, myself and the board agree on this"

"It is important that Berardi, Rugani and Zaza join the players we have"

"There aren't many better than our defenders"

m.martin91 2015.06.15. 12:03:42

Hát, ha olyan tervei vannak, hogy akar egy igazi 10-est, akkor értem, hogy miért kell egy középcsatár is, pl. Mandzukic. Úgy tűnik, hogy tényleg komolyan gondolják a horvát leigazolását, de hogy Marotta tud-e hozni egy elismert, nagy pénzű irányítót, azt erősen kétlem.

KysBé 2015.06.15. 12:06:54

Allegrit nem kicsit sütötte meg a nap:

"Álvaro Morata valódi értéke 70-80 millió euro körül mozog."

"A döntő egy hatalmas mérkőzés volt, az elmúlt évek egyik legjobb európai fináléja"

Nem sok Bl döntőt láthatott mostanság. Az a meccs nálam már vetekedett a Monaco elleni idegenbeli meccsel.

Apuleius 2015.06.15. 12:10:01

@hellan: A "kiegészítések" egy jelentős része ott szerepel a fenti szövegben, csak el köll olvasni.

Juvegaspy 2015.06.15. 12:23:22

Tetszik a nyilatkozat. Gyakorlatilag Teveznek is meg lett mondva a franko..vagy maradsz es szivvel jatszol vagy mehetsz Isten hirevel..Mandzukic erkezesevel lehet 4-3-3 tamado felallasbam gondolkozik?

hellan (törölt) 2015.06.15. 12:35:56

@Juvegaspy: Nem lesz akadálya sztem h 1, 2 vagy 3 támadós felállásban játszunk jövőre.

@Apuleius: Na jóóó, de vagyunk itt páran, akik kiugranak az ablakon, ha nem tudunk meg semmit Berardi sorsáról. :D

Apuleius 2015.06.15. 12:42:18

@hellan: Micsoda izgága elemek vannak itt :-)

Ok, csak nem értettem, hogy miért raktál a kiegészítésbe olyan mondatokat, amelyek eleve ott szerepelnek már a magyar fordításban :-)

Amúgy hol található ez a bővebb angol változat? Én nem találtam olyan angol változatot, ahol szerepel a Berardi, Zaza és Rugani jövőjével kapcsolatos rész. Ha dobsz egy linket, kiegészíteném a nyilatkozatot. Köszi!

Dante01 2015.06.15. 12:56:05

Ha ezek a játékosok jönnek akkor úgy néz ki két felállásban fogunk játszani.
4-3-1-2 és 4-3-3. Érdekes a távozókról nem beszél pedig kíváncsi lennék:
Pirlo, Pepe, Padoin, Barza, Storari, Ogbonna,De Ceglie, Llorente
Tevez majd Copa után dönt és akkor még Pereyra és Romulo kivásárlásáról még egy szó sem esett.

hellan (törölt) 2015.06.15. 12:57:50

@Dante01: Romulo-éval szerencsére sokat nem kell foglalkozni.

Apuleius 2015.06.15. 13:00:14

@RuidaRobert: @hellan: Köszi srácok, néztem a Gazzettát is, de ott nem rakták ki a teljes nyilatkozatot online. Megnézem az olaszt, s igyekszem upgrade-elni a bejegyzést, ha lesz rá időm.

hellan (törölt) 2015.06.15. 13:04:12

@Apuleius: Igen, a teljes cikk valszeg azoknak járt akik fizettek érte. :D

Nathas 2015.06.15. 13:04:36

Engem ez a klasszikus 10-es izgat a legjobban, mert világszinten sem sok minőségi játékos akad belőlük, szóval ez csak nagy lóvéval megy...
Mandzukic nem rossz játékos, de egy igazi center, Morata mellett nem igazán látom a helyét a csapatban.

hellan (törölt) 2015.06.15. 13:06:42

@Nathas: Aztán, ha nem sikerül ilyen játékost szerezni, megpróbáljuk ismét Vidalt vagy Pereyra-t ott, esetleg Berardit. :D

Apuleius 2015.06.15. 13:09:30

@hellan: Igen, nekem is ez a gyanúm :-)

Amúgy a Berardi, Zaza, Rugani trióról ennyi szerepel:

"I giovani come Berardi, Zaza e Rugani si aggiungeranno ai ragazzi nati negli anni Novanta. "

"A fiatalok, mint Berardi, Zaza és Rugani csatlakoznak azokhoz a srácokhoz, akik a kilencvenes években születtek."

Remélhetőleg mindezt úgy érti, hogy a jeles esemény a Juventusnál történik majd.

2015.06.15. 13:23:14

@Dante01: Aztán Barzának mér kéne távoznia? Ez nekem új...

RuidaRobert 2015.06.15. 13:25:03

Én csak azt nem értem, hogy ha tényleg jön Zaza és (a jelek szerint ki merem jelenteni, hogy Morata marad) akkor miért kell nekünk a horvát? 3 kimondott befejezőcsatárt tartani a keretben, több mint megkérdőjelezhető.

Apuleius 2015.06.15. 13:26:51

@RuidaRobert: Morata gyakorlatilag bizonyosan marad, a Real Madridnak legkorábban jövő nyáron lesz lehetősége visszaigazolni (majd rá egy évre ismét).

Gannicuss 2015.06.15. 13:33:24

Tetszetős nyilatkozat!

Kérni sok mindent lehet...
Nem akarok pesszimista lenni, de ha Berardi, Zaza, Rugani érkezik az fizuk nélkül alsó hangon 30 milla. Dybala még 32. Pereyrát megvesszük még 14. Az akkor eddig 76 millió kiadás. Ami jelentős összeg és meg is tehetjük de azt azért kétlem, hogy emellé még egy klasszikus 10-esre kb 50 millát kiadunk. Izco, Oscar, Di María ez az árkategória.

Plussz az is ott van, hogy akiket felsorolt nagyon nehezen mozdíthatóak. Talán Pastore lehet a legreálisabb célpont és 25 körül el lehetne hozni. Hozzáteszem a felsoroltakból Oscar és Isco mondható szerintem klasszikus 10-esnek.

Eléggé meglepődnék ha 150 millát költenénk de legyen így. Főleg, hogy a távozó jelöltekért Tevez, Pirlo szinte semmi pénzt nem kapunk. Így viszont akkor Pogba tuti távozik.

Legrosszabb esetben Pogba, Tevez, Pirlo, Llorrente megy. Belőlük max jön 120 milla

Jön a legjobb esetben: Isco kb 50, Berardi + Zaza + Rugani 30, Mandzukic 20, Pereyra 14, Dybala 32 = 146 milla. + valaki Pogba helyett!

Ez így részemről egy aláírható Mercato lenne.

De ez már a fifa 16 :))

el.Flaco 2015.06.15. 13:40:07

Én Pastorénak örülnék a legjobban, és ahogy már más is említette ő a legreálisabb a fenti nevek közül. Remek kis mercatónk lehet idén.

tjunior 2015.06.15. 13:53:05

@Gannicuss: Isco, Berardi,Zaza, Rugani, Mandzukic, Pereyra, Dybala és valaki Pogba helyett az egy aláírható mercato :).
Milyen a jó vagy a merek mercato? :D

RuidaRobert 2015.06.15. 14:20:19

@tjunior: @Gannicuss: Továbbra is az zavar, hogy miért kell nekünk a horvát Zaza+Morata mellé.

Gyakorlatilag nincs olyan felállás ahol hármukból 2-en egyszerre pályán lehetnek, mert kétlem, hogy a Dybala+Berardi párosra azért költünk 45 milliót, hogy mindketten padozzanak.

Gannicuss 2015.06.15. 14:28:10

@tjunior: Olyan amiben Pogba és Tevez nem távozik. Mandzukic nem érkezik.

Gannicuss 2015.06.15. 14:30:32

@RuidaRobert: Én sem értem Tevez helyett miért Mandzukicot néztük ki. Inkább Llorrente helyettesítésére lenne megfelelő de arra Zaza is remek...

DegerFaCan 2015.06.15. 14:30:38

elnézést a szabadosságért de szerintem meg egy elég sz@r játékos Pastore, remélem csak ellenfélként látom viszont :)

esélytelen ilyen 10-esekben meg Pogba árban gondolkozni addig, amíg egy forintot sem ajánlottak érte és jelenleg 60 millánál többet nem is adnának. csak mer tRaiola pofázik 100ról még nem törvényszerű hogy konstans annyit is ér...
szerintem felejtsétek el nyugodtan :D

DINOBIZZO 2015.06.15. 14:44:13

10-es posztra jöhetne szerintem Vazquez vagy Sneijder is. Mindkettővel jól járnánk. Sneijder még mindig klasszis és van benne még pár év. Vazquez idei szezonja meg önmagáért beszél. Serie A játékos, fiatal és Dybala-val ügyesek nagyon.
Én azt nem értem ,hogy szélekre miért nem mondanak senkit? Evra öreg, Asamoah 4-3-3 szerintem nem az igazi. Lichsteiner idei szezonja egész jó volt, de szerintem az ő helyére is lehetne találni valakit és már 31 ő is. Pedig ezekre a posztokra lehetne viszonylag olcsón hozni embert. Ott van például Jetro Willems a PSV-ből. Nagyon jó szezonja volt és szerintem 10-12 millióért biztosan mozdítható lenne és az a mai piacon nem egy nagy összeg. De szerintem még az Olympiakos-os Masuaku is jó lenne. A bl-ben nagyon jól játszott. Szerintem őt 10 alatt biztos el lehet hozni. Jobb oldal már macerásabb de szerintem egy Bruno Peres elég jó lenne. Biztos lenne egy 15 milla, de inkább hoznám őt 15-ért mint Zaza-t. Főleg ,hogy Gignac meg Pato is ingyen igazolható lesz a nyáron ,ha jól értesültem.

juve28adam 2015.06.15. 14:51:01

Hogy mi a francnak nekünk Mandzukic, azt nem értem...

m.martin91 2015.06.15. 15:18:00

A Sportmediaset szerint Mourinho elengedné Oscar-t, 30 millió euró az ára.
A Gazzetta szerint a Napoli lesz a befutó Allan-ért, 13 milliót + bónuszokat fizetnek.

el.Flaco 2015.06.15. 15:18:03

@DINOBIZZO: Widmerrel boronálnak össze minket mostanában, aki az Udineseben játszik. Ha jól tudom ő jobb oldalt játszik. Lehet benne látják Lichtsteiner utódját. Fogalmam sincs milyen képességekkel rendelkezik, mivel nem láttam még játszani. De legalább fiatal.

el.Flaco 2015.06.15. 15:20:34

@m.martin91: 30 millióért nem rossz egy Oscar szintű játékos, viszont az jó kérdés, hogy a Seria A-ban tudna-e villogni.
Allanért meg ez diszkont ár, de nekünk nincs rá szükségünk, ha nem távozik senki a középpályáról.

Rikster 2015.06.15. 15:24:16

Rengeteg a kérdőjel, de ez a hét azt hiszem sok mindenre választ adhat. Én azt várom már leginkább, hogy lezáruljon biztosra a fiataljaink jövője és Pirlo valamint Tevez is eldöntse mit akar.

Rivendell 2015.06.15. 15:43:08

@el.Flaco: valaki távozni fog,ennyit nem költhetünk jelentősebb bevétel nélkül ez be kell látni.

Oscart régen kedveltem,ma már nem tartom kimondott klasszisnak,de fiatal és 30-ért még nálam is +érné...Isco legalább 45,mert a Real manapság már drágán ad el + ő is fiatal.

nálam még mindig Eriksen lenne az igazi 10-es....Lori + 30-35m-t simán adnék érte,mert ő univerzálisabb,mint Oscar...tkp-nek is tökéletes lenne...Eriksen-Isco páros 1két hoznám,ha már Pogba megy. De ha Oscar akciós áron lenne,akkor egye fene:D
Di Maria mint 10-es? ne vicceljünk már + ő se a nagyon fiatal kategória már...27 éves,akkor már a 2 fiatal közül válogatnék.

MDaniel98 2015.06.15. 15:49:11

@Rivendell: Úgy látom, ha rajtunk múlna, Eriksen már rég itt lenne. Én is csípem a dánt.

Rikoo 2015.06.15. 16:06:51

@DINOBIZZO: Én őszintén örülök, hogy nem ilyen nevekkel hoznak minket szóba. Sneijder látszik a válogatottban, hogy egyáltalán nincs már benne semmi, Vazquez jó lehet a kupában, ha nincs más. Willems az egyetlen akit szívesen látnék. Masuaku turintalan, Bruno Peres gyors de szertelen, védekezésben egyáltalán nem megbízható. Gignac, Pato minek?

@m.martin91: Annyit mindenképpen megérne, Allanra pedig tényleg nincs szükségünk és szerintem jobbat is lehet nála találni.

@Rivendell: @Juventus FC 15: Szerintem Eriksennel mindenki örülne közülünk jóval jobb játékos minthogy a Tottenhamben játszon szerintem.

Tony. 2015.06.15. 16:29:03

Remek. Örülök neki, hogy nem csak az én fantazmagóriám 1 éve, hogy egy 10-esre van szükségünk, hanem a legilletékesebb is így gondolja. A végén még megkedvelem a mi Maxunkat, ha ilyen okos dolgokban gondolkodik.

Rivendell 2015.06.15. 17:02:42

@Juventus FC 15: vagy 2 éve hajtogatom a nevét:D Csak Pirlora tudok gyanakodni,hogy már az Ajax-ból nem akartuk elhozni.Picit fúrcsáltam is,hogy 1 top csapat se jelentkezett be érte,csak 1 angol középcsapat,akikkel az életben nem lesz BL szereplő,még az Ajax is jobb lett volna neki:D oké jóval kevesebb fizu lenne neki a hollandoknál

el.Flaco 2015.06.15. 17:09:00

@Tony.: Allegri egy intelligens ember, ebben szerintem a legtöbben egyetértünk. A kérdés inkább az, hogy Marotta képes-e egy olyan '10-est' igazolni, aki valóban illik a csapatba és fekszik neki az olasz bajnokság, vagy idehoz egy semmirekellőt és nem leszünk előrébb semmivel.

danimester1 2015.06.15. 17:11:07

Komolyan mintha a a vezetőség edzőstül a tudatára ébredt volna.:-) Tetszik a nyilatkozat a nevek,meg az is,hogy végre tényleg minőségi(bb) játékosokban gondolkodnak.Allegri pedig ésszel akar igazolni azaz úgy értem a tárcánkhoz mérten és nem követelőzik.A felsorolt nevek közül az összes kérdéses lehet,mert itt egyik sem bizonyított még(kivéve Pastore,Higuain?!),de az elért eredményeik és az áruk alapján kevésbé rizikósak.A kitűzött cél az 5.scudetto pedig alap elvárás,a kupa már nem hoz lázba,inkább a Bl legyen a prioritás.Ennek megfelelően kellene igazolni (kell a zsé).Az viszont kissé sz@r helyzet,hogy várni kell Tevez döntésére.Pogba fiatal tehetséges srác,de ha valósak a 80-100M közti licit-árcédula én elengedném,mert jelentős összeg és a csapat nem érezte meg a hiányát,ezzel a foghíjas kerettel is meg tudtuk oldani a pótlását,hát még ha eladjuk és igazolunk.Olvasva a hsz-eket,egyetértek azzal,hogy nem hoztak velünk szóba szélsőket,de ha az általatok írt felállás(ok) lesz(nek),akkor nem is biztos hogy kell(enek).

Rivendell 2015.06.15. 17:14:01

@el.Flaco: én nem bánnám azt se ha nem érkezne 10-es.....legyen 1 jó tkp Pirlo helyett,vagy ha már imádják a védekező szerepkörű egyéneket,akkor 2 csatár és mögötte 1 osztogató,felőlem maradhat a szél és védekező és a kp is,csak legalább elől legyen kreativitás

Rivendell 2015.06.15. 17:16:10

most ovasok valami City-s 114m-s ajánlatot Pogba-ért....ha ilyen befutna a gépemre én tuti nem szaroznék,annyiért rábólintanék mert magasabb már nem lesz az ára. Így már tényleg totális vérátömlesztést lehetne eszközölni és maradna Vidal,aki nálam a capitano DP után.

m.martin91 2015.06.15. 17:23:02

Ha a következő szezonban a Vidal-Marchisio-Pogba trióval fel tudnánk állni középen, előttük egy klasszikus irányítóval (pl. Oscar), elöl pedig egy Dybala-Morata páros, akkor már teljesen jók vagyunk, mert három játékos is kitűnően tudna támadni elöl, a két box-to-box mindent csinál, és Marchisio sincs elveszve, szóval szerintem ez így rendben lenne. Ha pedig maradna még egy évet Tevez, akkor jobbak lennénk, mint ebben a szezonban voltunk. A jobbszélre kellene még egy jó játékos, leginkább Darmian.

danimester1 2015.06.15. 17:23:14

@Rivendell: Én is olvastam és Tuttosport,de 214M-t!!!! írnak!Nem hiába ez a magas presztízsű lap nagyon jól informált.A Corriere dello sport ír 114M-t,meg azt,hogy a Juve a Barca-nak adná el,mert akkor maradhatna még egy évet.(lehet meg van már a szóbeli megegyezés és azt a pénzt költjük?!)
Kíváncsi leszek mi lesz a sorsa,de nem csak neki hanem Tevez és Pirlo-nak is,igaz utóbbi ha marad jövőre már remélem kevesebb szerephez jut a gyorsasága és az érkezők miatt.

Rivendell 2015.06.15. 17:26:34

@danimester1: tennék én a barcara + a maradna még 1 évet....minek? ők nagyon max adnának 80-85m-t....jobb nekünk a 114 és idén mehet,ez most eleve valahol átmeneti év lesz,robbantani nem fogunk...scudetto + BL top8.

szóbeli,de ha lesérül vagy rossz/totál átlagost/ szezont fut? nekem jobb lenne a fix biztos

Rivendell 2015.06.15. 17:27:42

@danimester1: 214....hmmm elfogadható ár lenne:D nem akarják 1ből a Juvét eladni:D

Tony. 2015.06.15. 18:36:01

@m.martin91: Pontosan ugyanez az elképzelésem a következő szezont illetően.

Hogrin 2015.06.15. 19:24:31

Szerintem Pogba eladását tekintve mindenképp a jövőre megy a Barca-ba verzió lenne a legjobb, az egyértelmű, hogy távozni fog a kérdés csak az, hogy mikor és hova, és ez mindhárom fél számára előnyös lenne.
A Juve számára nagyon sok előnye lenne, marad még egy évet tehát nem gyengülünk, nem kell a pótlásával foglalkozni, tovább erősíthetjük a csapatot úgy, hogy még Ő is itt van, és okosan elkölthetjük az árát mert nem nyilvánvaló, hogy az Ő árát költjük.
Pogba számára is előnyös lenne, mert minden jel arra mutat, hogy szeretne a Barca-ban játszani, ráadásul nyugodtan készülhetne az EB-re nem kellene a klubváltással járó rizikót bevállalnia hazai EB előtt.
A Barca is jól járna mert idén úgyse játszhatna náluk ráadásul így megkerülhetik a konkurenciát nem kell belemenniük a licitbe.
Az egyetlen kérdés, hogy ezt, hogy lehet lebonyolítani hivatalosan, mert azért szóbeli megállapodásra nem fognak 80-100 millát előre elkölteni az biztos.
De én mindenképp ezt az opciót választanám ha lehetséges.

m.martin91 2015.06.15. 19:36:43

A Sky szerint a következő órákban tárgyalunk a Monaco-val, Martial és Fabinho ügyében. De téma lesz Kondogbia is.

MDaniel98 2015.06.15. 19:40:53

@m.martin91: Úgy látom Marotta ezúttal a nyaralása előtt szándékozik lezárni ezeket az ügyeket, ez mindenképpen egy pozitív változás.

RuidaRobert 2015.06.15. 19:43:59

@Juventus FC 15: És a héten eldől a Sassuolósok sorsa is.

Rivendell 2015.06.15. 19:48:50

ennyi fiatal meg hova és minek?.... ez kezd kicsit túl sok lenni,mikor eleve jön 2 fiatal + itt van Coman is,átesik a ló túloldalára

Devilke Balla 2015.06.15. 20:12:50

@Rivendell: lehet nem csak Pogba árát koltjuk hanem a jovo csapatát építjuk és eladunk mindenkit a g*cibe :D

Rivendell 2015.06.15. 20:33:07

@Devilke Balla: hát én már nem tudom mit gondoljak:D lassan minden posztra 2 fiatal név röppen fel....apropó...Buffon utód?:D

m.martin91 2015.06.15. 20:43:52

@Rivendell: Érkezik a Cremonese fiatal kapusa, Barosi, és a Ternana fiatal hálóőre, Marricchi. :-)

Drughi Di Bianconeri 2015.06.15. 21:09:02

Nagyon szimpatikus, őszinte, egyenes, ellentmondást nem tűrő, ugyanakkor nem bunkó nyilatkozat a Mestertől !

Igen, Mesternek hívom, én, aki talán mindenkinél jobban ekézte Őt,mikor kinevezték :D
De egy olyan edző, aki új impulzusokat, felállást,taktikát hoz,ráadásul első évében duplázik és BL-döntőt játszik minden elismerést megérdemel.

Megszeretni valószínű nem fogom (Capellot pl.: mindig is utáltam), de Tiszteletet,Elismerést, Megbecsülést érdemel.

Morata semmilyen dimenzióban nem ér 70-80 Misit, soha nem is fog, bár tény,hogy a fontos góljainak hála az értéke minimum emelkedett egy 10est, inkább ez annak szól,hogy fontos játékosnak tartja és Marrottáéknak esze ágába se jusson visszaengedni a Madridba + hogy érezze a spanyol is,hogy nála fontos szereplő.

Örülök,hogy a fiatalokra külön kitér, jól bánik velük, szinte borítékolható,hogy érkezik Berardi-Zaza-Rugani (akik közül 2nek nagyon örülök és óriási jövő előtt állnak),kérdés,hogy ki fog maradni.

Tevez nagyon úgy néz ki,hogy a Copa után csatlakozik a Bocahoz,legalábbis nagyon ködös vele kapcsolatban minden.Ne tartsuk itt erőszakkal, nagyon sokat tett a klubért, végre volt igazi klasszis csatárunk a bohócok után,de ha menni akar menjen.
Itt van Dybala,aki hasonló skill settű (talán még önzetlenebb is,mint Tevez),akár még nagyobb játékos is válhat belőle,mint Tevezből -m ki tudja.

Mandzukic egy ellenszenves,nagyon csúnya,eredeti vadparaszt...de én mégis bírom :D
A triplázó Bayern egyik legfontosabb eleme volt a horvát box-to-box csatár játéka.
Noha nem említhető egy lapon Tevezzel,de ebben hasonlít hozzá : felszántja a pályát,védekezik,zavarja az ellenfél labdakihozatalait,kemény és noha nem a legtechnikásabbak közé tartozik,de okos játékos.
Nyilván a box-to-box játéka miatt merült fel,mint Tevez pótlék.

A klasszikus 10es poszt a legfontosabb, ezt Allegri is jól látja.Valamint én is szeretném,ha érkezne egy ilyen típusú játékos,mert ez egy picit hiányposzt (Pereyra jó játékos,de nem kiemelkedő,a BL-ben nem jelent különbséget,viszont igazán hasznos impact Sub).

Szerintem ebből Oscar lesz,mert a szavain kívül egyébként is tipikus Maxinak való 10es : nem zseni,viszont nagyon aktív a mezőnyben, jól védekezik, alázatos,szorgalmas,fegyelmezett és okos.

Érdekes lenne egy Oscar,tekintettel,hogy Mourinho imádja,Marrotta pedig kijelentette,hogy nem érkezik nagy név.Bár a Dinamo Londonnál hemzsegnek a jobbnál jobb tkp-k + idén tuti készülnek 1-2 nagy dobásra a piacon.
Oscar nem a kedvencem (közel sem fejlődött annyit,mint várta mindenki,mióta a Chelsehez igazolt), de ha leigazoljuk örülni fogok neki, Ő egészen biztos,hogy be fog válni a Serie A-ban, a BL-ben pedig már bizonyított és még mindig nagyon fiatal.

- Isco nekünk kb. esélytelen, még akkor is,ha állítólag átadólistán van.
Ha Pogba 80-100 M, akkor Isco is vagy 50-60 M...

- Mint tudjátok nekem Pastore az egyik lieblingem, sok minden rossz tulajdonsága ellenére egy igazi Művész,amilyen nem sok van, ráadásul bizonyított a ligában már. Nem az elérhetetlen árkategória, nem alapember (bár egyre inkább azzá vált a szezonban).
Most hosszabbított,így necces, de lehet,hogy csak azért,hogy magasabb áron kelljen el/több aláírás pénzt kapjon.
Én neki örülnék a legjobban,de kérdéses,hogy megválna e tőle a PsG a hosszabbítás után...

Kroos és Di Maria szót sem érdemelnek, esélytelen, vad álom kategória.

Idén nyáron egyébként jókora játékos (és edző) keringő várható.

Isco ->Chelsea, Oscar->Juve ?

Meglátjuk, én bízom a legjobbakban !

U.I.: Igen valószínűnek tartom ilyen költekezés(i szándék) mellett,hogy Pogba árát költjük... :(

m.martin91 2015.06.15. 23:27:25

Michele Criscitiello szerint Oscar a Juventus első számú célpontja irányító posztra. Az ESPN is megerősíti ezt, szerintük is Oscar-t akarjuk, és Isco az alternatíva. (Nagyon jó az irány, csak tudjuk, hogy mi szokott ez után következni...).
Luca Marchetti is azt mondja, hogy Oscar-t szeretnénk megvenni, de megjegyzi, hogy akár Berardi is lehet alternatíva, ő is szerepelhet irányítóként. Ezen kívül ő is arról beszél, hogy találkozunk a Monacóval Fabinho, Martial és Kondogbia ügyében, míg a védelembe Benatiát néztük ki, de ő a napokban azt mondta, hogy esze ágában sincs távozni a Bayern-től. Továbbá ő úgy gondolja, hogy Ibrahimovic vagy Cavani mindenképpen távozik a PSG-től.

babo0410 2015.06.16. 02:07:54

@m.martin91: Miből gondolod, hogy Marotta nem lenne képes nagy nevű játékost igazolni drágán? De már megmondta, hogy ilyen nem lesz, mert erre nincs pénzünk. Maximum egy irányító jön 30 körül még, meg Berardi és Zaza vissza. Aztán ha Tévez távozna, akkor max még egy tapasztaltabb csatár is, mert az nem lenne túl jó, ha a támadó részlegünk csupa zöldfülűből állna. Ha Oscar tényleg 30 millió, akkor ő jöhet talán. De akkor szintén igaz, hogy Tévez távozása esetén kell egy rutinos csatár. És ezzel nagyon úgy tűnik, hogy Llorente távozik.
@Rivendell: Az gol.com nem? Mert az angol Sky csak 80 millió €-t, azaz 56 millió €-t írt. És egyrészt a Sky hitelesebb, másrészt reálisabb is az az ajánlat amit ők írnak.
@danimester1: Ez a 214 millió vagy elírás, vagy direkt ferdités. Hatalmas kamu. Másrészt szerintem az se igaz, hogy a Barca-nak akarjuk eladni. Szerény véleményem szerint meg akarjuk tartani, és csak egy piszkosul nagy ajánlat esetén, vagy ha ő maga akarna távozni, adnánk el. Szerintem nem akarunk a legjobbjainktól megválni. És korábban már kifejtettem, hogy nem is lenne jó Pogba-t eladni. Ha maradna, sokkal többet nyerhetnénk vele anyagilag.
@Drughi Di Bianconeri: nagyon tetszik a hsz-ed. Annyi, hogy Di Maria el se akar jönni, maradna, hogy bizonyítson. És elsősorban magának. Ezt ő nyilatkozta. Másrészt nem értem, hogy miért gondolja mindenki, hogy Pogba el lesz adva? Agnelli megmondta, hogy a BL bevételek jelentős része erősítésre fog menni, mellette lesznek eladások is, és kaptunk 50 millió kölcsönt is. Ebből már lehetne igazolni Pogba megtartásával is. És szerintem a vezetőség nem is szándékozik feltétlenül eladni. Ráadásul Marotta jelezte, hogy nem lesz nagy igazolás, ami arra is utalhat, hogy a legjobbjaink maradnak, így nem lesz pénz se arra, hogy 50-60 milliós játékost vegyünk. Oscar ha 30-ért hozható, ő érkezhet. Aztán ennyi. Mellette nagyon max Llorente bevonásával Mandzukic-ot tudom elképzelni. És kész is a csapat jövőre.

babo0410 2015.06.16. 03:28:25

@babo0410: Az az 56 millió az font akart lenni.

MVPP 2015.06.16. 06:37:39

A 214€ úgy jön ki hogy 114 az átigazolási összeg, és a további 100 , a fizetes meg bónuszok.

Rivendell 2015.06.16. 08:30:19

@m.martin91: nem tudom,hogy Benatia-ban mit látnak....Barza még most is +enné reggelire + Benatia se a hű de fiatal kategória,márpedig én védőt nem 3-4 évre igazolnék.Részemről már most elég körülményes a játéka.

tetszett,hogy Oscar a cél és alternatíva Isco:DDD drágább a 2. opció

Rivendell 2015.06.16. 08:31:41

@babo0410: én elhiszem a 114-et,mert a 80-at még a barca is simán lerakná és így az olajosoknak magasabb összeggel kell kopogtatni,szerintem 100 körüli ajánlat tuti befutott már

danimester1 2015.06.16. 08:47:25

@babo0410: Nem hittem el én sem csak érdekes volt a címlapon.Nem szokásom a pletykák kőbevésése,csak ez tetszett és megmosolyogtató volt.Szerintem ha érkezik az a 100M-s ajánlat Pogba menni fog függetlenül a kijelentett dolgoktól.Ez a pénz hatalmas összeg és nem lehet rá nemet mondani,(ezt is kijelentették) bár a játékos kérését is meghallgatják,figyelembe vehetik.A Barca vonal jelenleg nekünk a legkézenfekvőbb,mert itt maradhat és nagyobb az esélye,hogy ő is inkább odaszerződne nem az olajmágnás miskához.Nem utolsó sorban az érte majd beérkező összegből ha Tevez menne tudnánk megfelelő alternatívát igazolni.Igaz kétlem,hogy előre adnának pénzt,de ha most elköltjük,akkor az jövőre bejön és az FFP sem lehet probléma.Ha onnan indulunk ki,hogy Allegri kiket szeretne,akkor már nem is olyan elképzelhetetlen ez a transzfer,pláne úgy,hogy eddig már Dybala és Zaza-Berardi duó szinte felemészti/tette a költségvetésünk jó részét,valamint még semmi hír nem volt a kölcsön játékososkról.(elsősorban Pereyra).Mondom ezt az eddig megjelent nyilatkozatok ellenére,mert konkrét terveket,célokat,árakat semmit nem fognak előre "közzétenni".Lesz itt még jó pár dolog amin meg fogunk lepődni egyrészt mint pletyka másrészt mint távozó(k).

Ádám.84 2015.06.16. 09:19:27

@babo0410: "vagy ha ő maga akarna távozni". Itt van a kutya elásva, szerintem Ő nagyon szívesen elmenne a Barcába.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása