Allegri: "Meg kell próbálnunk megtenni az utolsó lépést"

allegri_massimiliano_bl_donto_sajto.jpgA Juventus mestere, Massimiliano Allegri bevallotta, hogy jobban érdekli saját támadórészlegének eredményessége, mint az a kérdés, hogy miként állítható meg a Messi-Suárez-Neymar trió.

"Messi, Neymar, Suárez, mindig csak arról beszélnek, hogy miként lehet megállítani őket, miként lehet megállítani őket." - nyilatkozta Allegri a mérkőzést megelőző pénteki sajtótájékoztatón.

"Nagyon jól kell játszanunk, s gólt kell szereznünk, mivel nehéz elképzelni, hogy 0:0-val végződik majd. Holnap este az egyik csapat triplázni fog, s remélhetőleg mi leszünk azok. Gratulálni szeretnék Luis Enriquének, nem egyszerű, soha sem egyszerű a nagy csapatoknak, még akkor sem, ha kívülről szemlélve annak látszik.

Szenvedett a Románál, de ez normális, tekintve, hogy kívülről érkezett. Látható volt, hogy jó elképzelései vannak, megfelelő elképzelések."

Allegri megerősítette, hogy várhatóan Barzagli veszi majd át a sérülés miatt távol maradó Chiellini helyét a Juventus védelmében.

"Sajnálom, ami Chiellinivel történt. Elveszítettünk egy fickót, akik végig menetelt a Bajnokok Ligájában, s jó játékot nyújtott.

Szerencsére itt van nekünk Barzagli és Ogbonna. Amennyiben, s pillanatnyilag így áll a dolog, Barzagli rendben lesz, úgy Barzagli fog játszani. Ha Barzaglinak nehézségei adódnak, Ogbonna játszik majd.

Holnap este mindenki mindent belead majd. Egyetlen mérkőzés lesz, így nem lesz lehetőségünk visszavágni. A legjobb fizikális kondícióban kell lennünk, s abban vagyunk, valamint a legjobb mentális kondícióban, ami szintén megvan.

Egy olyan csapattal játszunk, amelynek nagyszerű egyéniségei vannak, s egyben nagyszerű közössége is. Azonban, mint minden csapatnak, vannak gyengeségei is.

Messi megállíthatatlan? Remélem holnap megállítható lesz. Ezért vagyunk itt, máskülönben valami egészen mást csinálnánk..."

Gigi Buffon azt nyilatkozta, hogy kitépi a haját, ha az Öreg Hölgy vereséget szenved. Vajon Allegri is így tesz ebben az esetben?

"Nem, mivel nincs olyan sok hajam." - válaszolta Allegri nevetve,

"Holnap meg kell próbálnunk megtenni az utolsó lépést. Nehéz lesz, de ez igaz minden mérkőzésre a Bajnokok Ligájában. Nagy célokkal kezdtük, hogy bejussunk a legjobb nyolc közé. Jobban teljesítettünk ennél, s bekerültünk a legjobb kettő közé. Most szeretnénk elsők lenni.

Úgy gondolom, hogy holnap erősen összpontosítunk majd a mérkőzésre, mivel egy hatalmas mérkőzés lesz. Mint minden döntő esetében, egy kis szerencsére is szükségünk lesz, de nagyon jónak kell lennünk ahhoz, hogy biztosítsuk, a szerencse a mi oldalunkon áll."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr917521218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása