Materazzi: „Buffon BL-trófea nélkül is a legnagyobbak egyike”

Buffon Gianluigi_tobbiekkel es szuperkupaval.jpgAz egykori olasz válogatott védő, Marco Materazzi a szombati döntő kapcsán megszólalt, és tanáccsal szolgált a Juventusnak arra vonatkozóan, hogyan semlegesíthetik Lionel Messit, és így győzhetik le a triplázásra készülő Barcelonát.

Az argentin csatár kiemelkedő formában játszik az év eleje óta, és a katalán csapat legutóbbi mérkőzésén, a Copa del Rey döntőjében az Athletic Bilbao ellen is csodálatos gólt szerzett.

Marco Materazzi pedig, aki jelenleg az indiai bajnokságban szereplő Chennaiyin FC edzője, úgy véli, megtalálta a módját annak elkerülésére, hogy a csatárzseni a berlini döntőn csapást mérjen az Öreg Hölgy kapujára.

„Véleményem szerint a helyes megoldás az imádkozás, majd a szabálytalankodás, így megállítva a játékost.” - mondta a kétezerhatos világbajnokságon kulcsszerepet játszó egykori futballista a Goal munkatársának.

„Messi bármelyik másik játékosnál nagyobb különbséget tehet egy meccsen. Amennyiben a Juventus képes korlátozni a mozgásterét, akkor megvan minden esélyük a győzelemre.

Akárhogy is, döntőről beszélünk, egy meccset játszik a két csapat, így bármi előfordulhat.”

A Juventus csapatkapitánya, Gianluigi Buffon még nem nyert Bajnokok Ligáját, ám Marco Materazzi véleménye szerint a hálóőr önéletrajza így is rendkívül gazdag, nincs kifejezett szükség egy BL-győzelemre.

„Gianluigi Buffon mindörökre a legnagyobb futballisták egyike marad, a díjai önmagukért beszélnek.” - zárta az interjút az Inter csapatával kétezertízben BL-trófeát begyűjtő futballista.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr257516164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása