L'Équipe: „Pogba Spanyolországba tart”

Pogba Paul_3.jpgA francia L'Équipe értesülései szerint Paul Pogba mindenképpen Spanyolországba kíván igazolni, ezért hajlandó visszautasítani a PSG ajánlatát is, így pedig következő klubként csak a Real Madrid és a Barcelona jöhet szóba.

A francia sportnapilap továbbá azt is tudni véli, hogy a játékos a királyi gárdához való csatlakozást preferálja.

Mindazonáltal a játékos madridi átigazolását hátráltathatja ügynökének, Mino Raiolának korántsem ideális viszonya a nemrégiben Carlo Ancelottit menesztő spanyol klubbal.

A Manchester United, Arsenal és Chelsea vezetői minden bizonnyal kellemetlenül élik meg ezeket a híreket, ám korántsem biztos, hogy ezek eltántorítjók őket ajánlatok továbbításától.

Egyes források azt is tudni vélik, hogy a Real Madriddal való megegyezésnek gátat szab, hogy egyes jogaokat nem Paul Pogba birtokol, hanem ezek egykori tanácsadója, Oualid Tanazefti tulajdonát képezik. A királyi klub viszont a játékosokkal való szerződés feltételeként megszabja a futballisták arculathoz való jogának ötven százalékban való átruházását a klubra.

A játékos jövőjét meghatározó döntésben komoly szerephez juthat a honfitárs és futball-legenda, Zinedine Zidane, aki a Real Madrid alkalmazásában áll, és a múltban már többször rendkívül pozitívan nyilatkozott a középpályásról, továbbá nyíltan elismerte, hogy örülne honfitársa érkezésének.

„Paul Pogba bámulatos dolgokat visz véghez huszonegyévesen.” - mondta a jelenleg Real Madrid Castilla tréneri feladatait ellátó egykori világklasszis.

„Talán kissé sokat beszélünk Paul Pogbáról, azonban a világ valaha volt legjobb futballistáinak egyike lehet belőle, ha továbbra is így fejlődik.

Véleményem szerint ő Claude Makélélé és Patrick Vieira tulajdonságait ötvözi. Amennyiben én lennék az edzője, kissé támadóbb pozícióban küldeném pályára.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr337496184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2015.05.27. 16:21:52

Pogbával kapcsolatban igazából három kérdés van:
- Real vagy Barca?
- 2015 vagy 2016?
- Ár?

FCB551 2015.05.27. 16:30:03

Remélem minket választ

Rivendell 2015.05.27. 16:51:40

mivel a Real magasabb összeget tenne le érte/valszeg/ + totálisan idegen lenne számára a BArca stílus,így mehet a madridba felőlem már akár idén is,csak megfelelően legyen elköltve az ára. Talán hajlandóak is bevásárolni a csőd szezon után:D

MSN miatt eleve nem küldeném a Barcaba,totálisan háttérbe szorítanák a másik 3 körüli média miatt,madridban csak 1 Cr van és kb senki más...BAle ás James nincs kimondottan rivalda fényben

m.martin91 2015.05.27. 17:09:55

@Rivendell: Abszolút egyetértek, én is úgy gondolom, hogy a Real-ban sokkal inkább kibontakozhatna, és nagyobb, elismertebb játékos lehetne, mint a Barcában.

Lisandro 2015.05.27. 17:13:53

Szerintem meg nem megy sehova!
Főleg nem a kutyaütő 2 spanyol csapathoz!
Realt már kifiléztük,a Barcát most fogjuk,ugyhogy itt van a legjobb helyen!
Szerintem ő sem akar visszafelé lépegetni.
Meg vagy 100-szor nyilatkozta,nem akarok menni másik klubba!
Ha esetleg távozna az akkor csak is a pénz miatt lenne.
De szerintem egyenlőre biztos nem fog.Nem kell mindenféle kacsanának bedőlni.
Főleg nem a spanyolnak!
Arturot is tavaly minden nap megvette a Manu.
Azt tessék Bl győztes 10 nap múlva!

Apuleius 2015.05.27. 17:21:41

@m.martin91: Ebben most nem értek egyet veled. A Barca lassan közel ugyanolyan költekező lesz, mint a Real, a játékstílusát illetően pedig Pogba abszolúte passzol a katalánokhoz is.

DINOBIZZO 2015.05.27. 17:24:18

Számomra egy kutya lesz ha elmegy.A világ egyik legnagyobb klubjánál játszik, egy fontos játékos és neki nem elég. BL döntőt fog játszani istenem és elmegy egy olyan csapatba amit kiejtettünk. Akkor csinálja amit akar és tegye tönkre a karrierjét egy reálban. Csak azt tudom remélni hogy rohadt sok pénzt kapunk érte. Sturaro jövőre amúgy is császár lesz. Nem értem ezeket amúgy. Nálunk Legenda lehetne, oda meg elmegy ,hogy a melegherceg árnyékában legyen.

DINOBIZZO 2015.05.27. 17:26:51

@DINOBIZZO: ja és remélem a pénzből hozunk egy Verrattit. Ha kell 40-50 millióért ,de ő legalább juventino. Eddig azt nyilatkozta ,h gyengébb csapathoz nem igazol ,de mostanra szerintem változott a véleménye.

m.martin91 2015.05.27. 17:29:00

@Apuleius: De ahogy Rivendell kolléga is írja, az MSN miatt teljesen háttérbe lenne szorítva Pogba. Mivel az oldalbordák is fel vannak hypeolva (persze csak Messi miatt, de ez most lényegtelen), Pogba nem lehetne úgy rivaldafényben, mint a támadótrió. Ezzel szemben a Real Madrid-ban Ronaldo után akár a második legfelkapottabb játékos is lehetne, ha olyan teljesítményt nyújt. Szerintem egyértelműen nagyobb lehetőségei lennének Madridban, mint Barcelonában.

mozambo 2015.05.27. 17:33:45

@DINOBIZZO: Szerintem meg csak arról van szó hogy a juve erősebb a PSG nél :)

babo0410 2015.05.27. 17:37:14

Én abban biztos vagyok, hogy idén nem fog távozni. Eddig a támadósor erősítése volt terítéken, meg hoztuk Khedira-t, hogy Pirlo távozása után is legyen valaki Marchisio mellé arra a posztra (nem szerepkörre!). De nem hoztak minket szóba egyetlen egy nagyon jó középpályással sem. Pedig ha idén el akarnánk engedni Pogba-t, akkor pótolnunk kéne. Szerintem idén nem megy el, jövőre meg csak remélem. És idén nem is látom a miértjét a pénzen kívül. Jelenleg itt sokat játszhat, a csapatból mindenki hisz benne, a szurkolók imádják, fejlődhet nálunk és ráadásul triplázhat. Szóval ha idén megy, az csakis a pénzért lesz. Egyelőre nem látom az okát miért kéne távoznia. Jövőre se feltétlenül fog elmenni. De ehhez folyamatosan fejlődnie kell a csapatnak minden téren. Játékosállomány, játékerő, és sajnos Pogba fizetését is majd emelni kell idővel, hogy semmi ne legyen ami miatt el akar menni. De ha folyamatos fejlődést fog tapasztalni, és látja, hogy egyre közeledünk a legnagyobbak felé (nem anyagilag, hanem játékosállományban és sikerekben), akkor biztosra veszem, hogy nem feltétlenül fog elvágyódni. Max ha nálunk megcsömörlik, és új kihívásokra vágyodik majd. Nem mindenki Del Piero, Marchisio, Boniperti, hogy egy életen át egy klubhoz köti magát, és minden nap új célokat tud maga elé kitűzni. Vannak akik sajnos egy idő után valami másra vágynak. Remélem Pogba nem ilyen, és itt tudjuk tartani.

Rivendell 2015.05.27. 17:45:15

Realt alapvetően mindig mindenki fölé fogják helyezni...Barca mondjuk nálam semmivel nem több,mint mi.Mu-Barca-Bayern-Milán-Juve kb 1 kategória,de ha már azonos kategóriás csapat hív 2x-3x fizuval,akkor már nem kérdés kit fog választani...nem minket.Ezért én nem is ítélném el,akkor nem tetszeni ha keresne nálunk 10m-t és azt mondja 14-ért megyek más csapatba.

Apuleius 2015.05.27. 18:27:16

@m.martin91: Szerintem nagyon erősen túlértékelitek az ügynek ezt a vonatkozását. Pogbát Barcelonában is pontosan ugyanakkora hype fogadná, mint Madridban, a fizetése nagyjából ugyanabban magasságban mozogna, s az MSN trió legalább annyira jelent vonzerőt, mint amennyire árnyékot adhatna (szerintem egyébként nem jelentene semmiféle hátrányt, s Pogba nem kerülne háttérbe). Pillanatnyilag a Barca a világ legjobb csapata, benne a világ legjobb játékosával. Pogba hatalmas sztár lenne Barcelonában, egy hangyafingnyival sem kisebb, mint a Real Madridnál. Arról is lehet persze beszélni, hogy a Real Madrid miért lehet jó választás, de az egy másik történet. Meggyőződésem, hogy Pogba számára a Barcelona a jó választás a két spanyol közül.

Il Principino 2015.05.27. 18:31:12

Szerintem is jobban illene a Realba,de remélem marad az Eb-ig!Song-Yaya sem tudott a tiki-takában kibontakozni igazán...Ronaldo hamarosan le fog lépni Madridból,Pogba lehet az új galaktikus a csapatban+a francia vonal sokat nyom a latba Zidane-Varane-Benzema...+ szerintem tőlük lehetne a legjobb pénzt kisajtolni a polipért,mert az egója hajtja Perezt,hogy minden évben majd 100 miskát adjon egy játékosért:)Verrattit nagyon szívesen látnám zebrában,de nem Pogba eladásának árán!

Apuleius 2015.05.27. 18:33:22

@kg19850508: "Song-Yaya sem tudott a tiki-takában kibontakozni igazán."

Song minőségben fényévekre van Pogbától, Toure pedig igencsak darabos hozzá képest (nem véletlenül ment el végül Angliába). Pogba abszolúte belepasszol a Barca játékába.

Il Principino 2015.05.27. 18:40:35

@Apuleius: Sok Arsenal meccset néztem akkoriban,nem véletlenül kellett Song a Barcának...de nem jól jött ki a dologból,mint jó páran,lehetne sorolni a neveket Simaotól-Saviolán át Riquelméig:)Vagy Ibra ugye:)
Szerintem a Real játéka,ami nem 5625845454 passzból épül fel egy támadás során,jobban feküdne neki,mint ahogy Zidane-nak is,mert Pogba is elegáns cselekre képes,nem a gyors kényszerítők és ritmusváltásos spíler...de nem baj,ha te máshogy látod!
A lényeg,hogy Padoin maradjon:D

Apuleius 2015.05.27. 18:43:05

@kg19850508: Én már előtte is rossz húzásnak tartottam Songot, aki már az Arsenalban sem tűnt zseninek számomra. Igen, van akinek fekszik az adott stílus, másoknak nem. Van példa erre is, arra is.

A záró mondatod a lényeg, maximálisan egyetértek :-)

KysBé 2015.05.27. 19:01:43

Nem leszek népszerű, de szerintem Pogba enyhén túlértékelt játékos. Ha 100 milláról beszélnek, akkor azonnal el kell adni! Ennyi pénzből 3 Top játékos is jöhetne: Veratti - Reus - F.Anderson - Pastore - ...

m.martin91 2015.05.27. 19:16:18

@Apuleius: Én tökéletesen elfogadom a véleményedet, te ezt most így látod, én máshogy. Talán az is közrejátszik valamilyen szinten, hogy szimpatizálsz a Barcelonával, s inkább ott látnád szívesen, mint a Real-ban, hiszen te is tudod, hogy Pogba kiváló játékos, mindkét csapat számára komoly erősítés lenne. Nincs is ezzel semmi gond, úgysem mi döntjük el, hova megy, hanem maga Pogba. :-) Mindenesetre kíváncsi leszek, melyiküket választja majd, akár ezen a nyáron, akár jövőre.

Apuleius 2015.05.27. 19:23:24

@m.martin91: Tökéletesen egyetértek minden szavaddal :-)

venember83 2015.05.27. 19:30:41

„Nincs is ezzel semmi gond, úgysem mi döntjük el, hova megy, hanem maga Pogba.”

@m.martin91: ti nem is, de én szoktam vele beszélni skype-on... Üzentek neki valamit?

Juveboy92 2015.05.27. 19:34:04

Annyit sírtok...Nem veszitek észre hogy 1 SPANYOL ÚJSÁGOK !!? 2 meg hogy pontosan azért hozták le mert tegnap Marotta és Braida együtt ebédeltek... ebből eladható storyt lehet kreálni... se Pogba se Vidal nem fog idén távozni ellenben Vidal jövőre sem, Pogba meg akár tetszik akár nem ahhoz hogy elérje az álmait ennek a 2 csilivili csapatnak az egyikében kell játszonm, késöbbiekben mert ez a 2 csapat kapja a legnagyobb média figyelmet rivaldafényt... az aranylabda közelében is mindig általában ennek a 2 csapatnak a játékosai voltak az elmúlt 5-6 évben elvétve Bayern játékosok

Juveboy92 2015.05.27. 19:44:41

@Rivendell: igaz félrenéztem de a lényegen akkor sem változtat... alapjáraton hiteltelennek tartom az olyan híreket amelyikek úgy kezdődnek hogy xy értesülései szerint...nálam a megbizhatóság ott kezdődik hogy "vastagon emelt nyilatkozat" :DD

Rivendell 2015.05.27. 19:52:22

@venember83: nyáron nyaralás során balodon Pogba,jobbodon meg a Cobra ja és a te szavad mindig a döntő,mivel nálad a pálinka

most őszintén,nem jobb 3 tehetség,mint 1 Pogba? nagy tehetség,de azért látni a korlátait,soha nem lesz aranylasztis + vezér. A mostani keretünkből 1 dül Vidal lehetne az,ha kicsit laszti ügyesebb lenne. Tevez meg ha fiatalabb lenne 3-4 évvel.
Pogba ha formán kívül van,akkor kb értékelhetetlen a játéka/mióta visszatért minden mérkőzésen az volt/ de ha van 1 Dybala-Berardi-Allan-Darmian 4-es márpedig az árán +oldható,akkor 2 valszeg csak hozza a formáját és 2 posztnál fut a szekér mérkőzésen belül. Del Piero és Nedved esetében tudtuk,hogy 1ik se fog soha más top csapatban játszani,de Pogba esetében mindenki tudja,hogy 1x lelép,hát akkor meg minek várni még 1 évet,értéke nem lesz magasabb az EB-vel 1ütt se,csak bukhatunk a +1 éven.Van 1 lélektani ár határsáv,amit nem fog átlépni,ki a picsa adna érte 100m felett 1 jó EB-vel is? 1 nagyon nagy tehetség,mint vkp.....ha Vidal szintű 13-15 gólos szezonokat nyomna minimum,akkor még talán +érné itt tartani és kockáztatni,de ő nem 1 nagy befejező alkat...távolról +lövi a maga 6-7 gólját és kész.

Tony. 2015.05.27. 19:57:40

Kis mellékzönge, ami amúgy jelentéktelennek is lenne mondható, de gondoltam megosztom, mert ki tudja, talán egy 20as évei elején járó ifi sztárnál akár jelenthet is valamit.

Pogba közösségi oldalát figyelve, gyakran tesz közzé videókat, ezt azt Messiről, az aktuális nagy tetteiről, akit "géniusznak", a "valaha volt legjobb játékosnak", blablabla nevez.

Ronaldo-ról egy megosztást láttam eddig tőle, egy videót, amiben a gólhelyzetben lévő társát felborítva szúrja el a gólhelyzetet, mert ő akarta mindenáron befejezni, az alábbi szöveggel: "vannak, akiknek a saját dicsőség fontosabb, mint a csapat sikere".

Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Barca-t preferálná inkább, de a megnyilvánulásai alapján, ha választhatna, akkor inkább az "idoljával" játszana együtt.

Amúgy én már kifejtettem a véleményemet ezzel kapcsolatban. Szerintem jövőre a Barca-ba igazol.

(És erre ugyan semmi bizonyíték nincs, de a Dybala üzlet kapcsán, meg a további igazolások felmerülése mellett az is eszembe jutott már, hogy nem-e azt a pénzt költjük már előre... Persze lehet, hogy az idei év ennyire jó hatással volt a mérlegre, de fura mindenesetre.)

Juveboy92 2015.05.27. 20:00:57

@Tony.: énis így gondolom amúgy hogy azért költünk ennyire mert jövőre megtérül Pogba árából :D

Rivendell 2015.05.27. 20:01:05

@Tony.: előre ennyit nem költhetünk az ffp miatt,85-90-s mercato alsó hangon,miközben még mindig nem +-os az idei évünk se? +lepne ha nem nyáron jönne be 1 nagyobb összeg,vagy úgy vagyunk vele adnak 1 év haladékot a gazdasági rendbetételre az meg pont elég?

Rivendell 2015.05.27. 20:02:08

És ha Pogba lesérül,vagy marad a xar formája? ki veszi őt meg?

Apuleius 2015.05.27. 20:11:24

@Tony.: Én is ezt a forgatókönyvet tartom valószínűnek. Szépen lezsírozzák ezt most nyáron (a Barca most úgysem igazolhat), Pogba marad még egy évet, aztán irány Barcelona. Bizonyítékaim természetesen nekem sincsenek, de szerintem ez fog történni.

Juveboy92 2015.05.27. 20:13:52

@Apuleius: amúgy simán benne van hogy télen távozik de most nyáron tuti nem... nekem van egy olyan érzésem a Barca lefogja igazolni és a büntetésük lejártáig nálunk hagyják...

Forza Juve 2015.05.27. 20:29:11

Sziasztok! Az érdekes, hogy nainggolanrol egyeztetünk, a Roma meg Boatengrol, na ez így mar több mint kamu hír. Vidal vagy Pogba megy ez tuti, Khedira es Nainggolan pótolja őket, en belemennek, Pogba es akkora Verratti vagy a pici napolyi Insigne.

Rivendell 2015.05.27. 20:52:39

@Forza Juve: én jobb örülnék Allan-nak és nálam Verratti nem túl fontos.Olcsóbb is Allan...Berardi-Dybala-Allan-CSámcsogjunk 4-es nálam álom mercato lenne Pogba távozása esetén is.

Devilke Balla 2015.05.27. 20:53:49

@Rivendell: lehet jobb 3 tehetség mint egy Pogba,de eddig ugy néz ki az a 3tehetség egy Khedira,o meg pótolja a szakács nénit,ne Pogbát.

Rivendell 2015.05.27. 21:01:20

@Devilke Balla: ezt azért nem hinném,mert ingyenes játékos...remélem elköltik Pogba árát:D most nagyon nem kéne a kasszában hagyni,totális keret fiatalítást és frissítést lehetne eszközölni.

tehetségeket a felsorolt 4-re értettem,nem Khedira-ra persze:D

Rivendell 2015.05.27. 21:05:31

ammeg bevágott valami,minek vinné télen el a Barca? BL-be nem nevezhetik miattunk,gondolom játszana nálunk is a BL-ben.

Forza Juve 2015.05.27. 21:07:50

@Rivendell: oke ez is de ezt a nainggolant erőltetjük, vmiert nagy biznisz lehet, vagy Allegri cagliaris múltja miatt jöhet, érdekes ez, Berardi mindenképpen kell, matrit Zaza pótolja? Es a szélsők es a védők? 4-3-2-1 ezt akarjuk játszani?

Rivendell 2015.05.27. 21:17:03

@Forza Juve: igaz Roma talán legjobbja,de ezt a patkányt? kizárt,hogy olcsó lenne Roma-tól a felét +venni pfff Allan jóval olcsóbb lenne 1 éves szerződéssel + a kapcsolati rendszerünk is adott hozzá. Most őszintén melyik juve szurker örülne az érkezésének,hogy menne ki az első nyílt edzésre,vagy a bemutatóra? pfff lenne köpködés rendesen

Forza Juve 2015.05.27. 21:26:39

@Rivendell: de látod h mindenhol lehozzak h figyeljük a roma meg boatenget akarja

Rivendell 2015.05.27. 21:38:59

@Forza Juve: konkrétan ezt a hírt én még nem olvastam.
A volt Milános Boatenget?

Tehát Dybala után még 1 minimum 30m-s igazolás...így gyorsan elverik Pogba árát. Dybala-Nyámnyogjunk+Berardi és ennyi volt,alapvetően nem lenne rossz,de lehetne ezt jobban is.

Minek akkor Khedira aki vkp szintén...Romulo helyettes?:D

hellan (törölt) 2015.05.27. 21:43:20

Hááát, sztem sok beleszólásunk nincs a Nainggolan bizniszbe, a Cagliari és a Roma lerendezi és max ha előbbihez kerülne vissza akkor igazolhatnánk le őt, de inkább támadók mögé érkezzen valaki.

Bár Dybala (30M), Pereyra (14M), Berardi és Zaza meg összesen 30M-be kerülne, szóval itt valahogy vagy elverjük az összes pénzt már most, vagy valaki távozik.

RuidaRobert 2015.05.27. 21:45:44

Egyébként belegondolva lehet, hogy nem is Pogba árát költjük el...

Több piacképes játékos is távozhat a nyáron.

Pirlo fizetése kb megegyezik Khediráéval, szóval ott 0-án leszünk.
Isla visszatér, ő valószínűleg tovább is áll.
Llorente szinte biztos megy, valszeg az ő árából érkezik egy támadó a Sassuolóból.
Ogbonna is távozhat, Rugani árán bőven felül.

Tehát (Isla+Ogbonna árának a fele) tisztán befolyik, plusz a kiemelkedő BL bevétel. És akkor még nem számoltam azt, hogy Llorente fizetése kétszerese Berardinak/Zazának.

Forza Juve 2015.05.27. 21:56:00

@Rivendell: Khedira egy kihagyhatatlan ajánlat, szerintem helyet csinálunk neki ha beválik marad ha nem 1 év es megy.

Devilke Balla 2015.05.27. 22:26:39

@Rivendell: Igen,értettem hogy gondoltad :) De már emlitettem egyszer a blogon,hogy Tevez,Dybala és Morata valószínuleg egyutt lesznek a pályán. Ez 3 ember,marad a 4védos felállás,az már 7. Buffon a 8ik,marad 3 ember a kozéppályára. S amíg a kezdonkben nem csupa 5-6-milliós fizetésu játékosok lesznek,ugy gondolom ilyen esetben luxus lenne padra ultetni embert 4M-s fizuval,mégha ingyen is van. Llorente más,mert os is kezdo volt,csak hát kiszorult. Igy ha nem ultetjuk Marcit le Khedira helyett,akkor vki el fog menni. Még rotációval sem hinném,hogy ennyire szétosztanák a meccsek számát a kozéppályások kozt. Nyilván mindenki minden meccsen játszana elejétol végeig.

niccolo 2015.05.27. 23:26:19

Had menjen! Úgysem lett volna itt,Platini,Zidane,Deschamps,Trezequet utód. Arc nagy,alázat kevés.Mai fociban sajnos a pénz beszél,a klubhűség meg ritkaság.

west30 2015.05.28. 00:27:10

@Rivendell: @KysBé: Hasonlo a velemenyem,lehet kesobb beerik,de jelenleg meg nem nelkulozhetetlen,es ennyi penzert hulyek lennenek nem eladni.

babo0410 2015.05.28. 03:22:03

@hellan: Szerintem nem feltétlenül kell eladnunk Vidalt aki nem is akar elemenni, vagy Pogba-t. Ahogy RuidaRobert is jelezte, van bőven olyan játékosunk akit eladhatunk. Ogbonna, Llorente, Isla, Marrone (még ha kb. 2 milliót is kapunk érte). Szerintem eladásokból összelehet hozni 25 milliót minimum. Ráadásul magasabb BL bevételek, az 50 milliós kölcsön, és nem utolsó sorban a nagyobb bevételek (TV-s jogdíjak az új szezontól nőnek, meg az Adidas is dupláját fizeti, mint a Nike fizetett) miatt tudunk többet költeni nagyobb nevek távozása nélkül. És már Marotta többször is kijelentette, hogy nincs szükség a legjobbjaink eladására, ami nem utolsósorban remek üzenet lenne a világ felé, hogy a Juve kezd újra naggyá válni, már nem szorul rá a legjobbjai eladására, és ők sem akarnak mindenáron menni. Így Pogba-t és Vidalt is meg kell tartani amíg lehet.

Pedro11 2015.05.28. 09:22:43

@Lisandro: Ne legyél te abba filézésbe olyan biztos mi kiütöttünk komolyabb csapatotak is imnt a Juventus!!!!!!!!!!!

niccolo 2015.05.28. 10:00:12

@Pedro11: Buffon a mi,Duckadam-unk! Hiszünk és bízunk akárcsak ti,ez igy jó! Most fut a szekeretek,de épül a mi ,,Ferrarink'' is!

KINGovHELL 2015.05.28. 10:37:02

@Pedro11: Melyik volt komolyabb? Szerintem egyik sem. :)

Rivendell 2015.05.28. 10:37:15

@Pedro11: alapvetően a kifilézést én sem tartom elképzelhetetlen dolognak,mert Vidal van annyira őrült,hogy halálba kergeti Messit:D Evra+Chiello meg simán +oldja Suarezt,van ott bennük bőven akkora ellenszenv,pláne Evra részéről,hogy ha kell szétrúgja az Urut,de nem engedi el maga mellett + alapból fénykorát idézően játszik. Részemről sokkal +oldhatóbbnak tartok 1 Barcat,mint 1 Bayernt. Szerencsénkre vannak ellentétek a két csapat játékosi között,ami miatt még jobban fel lesznek tüzelve.

komolyabb csapatra visszatérvén...mi vertük ki az agyon ajnározott spanyol bajnokság 2. csapatát ,van náluk komolyabb csapat? hiszen mindenki azzal a baromsággal jön,hogy a Barca-Real a top1-2 mikor melyik tud több bolondot magához édesgetni:D

Rivendell 2015.05.28. 10:40:12

csak lenne már a döntő.....még 1 hét pfff

Juveboy92 2015.05.28. 12:43:29

@niccolo: Pogba mindig azt nyilatkozta hogy maradna jól érzi magát itt... nemtudom hogy honnan jött neked ez a pénzéhség mikor Pogba nyilatkozatai folyamatosan arról szólnak hogy még évekig maradna ha tehetné... ha távozik az nem Pogba pénzéhségén hanem inkább Raioláén fog múlni illetve azon hogy a vezetőség őt beáldozva építi tovább a csapatot...

niccolo 2015.05.28. 21:47:19

@Juveboy92:Ha nincs pénzéhsége,akkor 2019-ig itt marad ahogy a szermződése szól?

MDaniel98 2015.05.30. 13:54:44

Nyugalom, Pogbát még 8 csapatnak egyenként 27X elfogja adni a 119 pletykalap egyike minden nap, biztosra csak akkor mehetünk majd, ha Szeptember 1.-je után is a mi mezünkben fut ki majd a pályára, addig nem. Most én úgy gondolom, hogy egy ilyen jó szezon után nem lenne sok értelme a váltásnak, a 2016-os franciaországi EB után pedig szinte borítékolható, hogy még nagyobb pénzt tudnánk érte kapni, ha töretlen marad a fejlődése. Mindazonáltal, Pogba korántsem az a pótolhatatlan játékos, ha okosan költjük el azt a 70-100 milliót, amit érte kapunk majd, akkor nem fog feltűnni a hiánya.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása