Marotta: "Megpróbáljuk a Juventusnál tartani Moratát"

Marotta Beppe.jpgA Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta a győztes hadvezér, Massimiliano Allegri érdemeit méltatta, s elárulta, hogy a klub mindent megtesz majd a Real Madridot mindkét mérkőzésen mattoló Álvaro Morata megtartása érdekében.

"Az edző, a klub és a csapat szimbiózisban dolgozik egymással. A lehető legjobb módon segítettük a stábot, s Allegri bebizonyította, hogy milyen kiváló edző, nagyszerű intelligenciával a pályán és azon kívül is." - nyilatkozta Marotta a Sport Mediaset-nek.

Az utolsó akadályt a  június 6-i döntő jelenti majd, ahol az ellenfél a szédületes formában játszó FC Barcelona lesz.

"Számos tényező kihatással lehet a döntőre. Ma este például rendkívül meleg volt, így kiváló fizikai állapotban kell készülni arra a találkozóra.

A Barcelona és a Real Madrid a bajnoki címért harcol egymással, míg mi  jobban pihentethetjük a keretet abban az időszakban, amely elválaszt bennünket a döntőtől.

Papíron a Barcelona erősebb, de olyan sok tényező van, amely döntő lehet, s a jó szerencse ezek egyike. Amikor Nyonban összepárosítottak bennünket a Real Madriddal, kevesen számítottak arra, hogy továbbmegyünk, így majd meglátjuk, hogyan alakul a Barcelona ellen.

Az is igaz, hogy pusztán az a  tény, hogy bejutottunk a döntőbe, olyasvalami, ami nagyon büszkévé tesz bennünket."

A Real Madrid ellen szerzett három találatból kettőt is a spanyol klub saját nevelésű játékosa, Álvaro Morata szerzett, s a madridiaknak visszavásárlási joguk van az ifjú támadó játékjogára.

"Sajnos nem volt lehetőségünk arra, hogy másfajta megállapodást kössünk. Morata mindkét mérkőzésen betalált, így elsüllyesztette azt a klubot, ahonnan érkezett. Ez a labdarúgás szépsége.

Kiélvezzük vele ezt a pillanatot, azonban a játékoson áll az ügy, s ő számos alkalommal elmondta, hogy velünk kíván maradni. Ez mellettünk szól, s ennek segítségével megpróbáljuk megdönteni a visszavásárlási opciót."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr967457862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2015.05.14. 12:12:43

Tegnap szóba került a vételára,amit "ledolgozott" ezzel a 2 nagyon fontos találattal.Sajnos ez az opciós része kellemetlen,de ha maradni akar talán meg tudjuk tartani. "...így elsüllyesztette azt a klubot, ahonnan érkezett.Ez a labdarúgás szépsége." Ezt a fricskát mi is átélhettük így tudjuk milyen érzés,és le a kalappal Morata előtt,hogy tudta türtőztetni magát,biztos nehéz volt.Beppe-t lassan-lassan tényleg el fogja ismerni mindenki,hogy az a munka amit csinál gyümölcsöző mégha nem is tetszik-tetszett,de idén nyáron bizonyíthatja képességét és okozhat eufóriát ő is nekünk egy-egy fasz@ igazolással.

Il Principino 2015.05.14. 12:27:49

Moratan fog múlni,hogy hol játszik majd,ez jó nekünk:)

Trieszt120506 2015.05.14. 12:33:54

Az tény, hogy Morata egyáltalán nem fossa magát össze teher alatt, tökös egy srác. Én azt mondom win-win ez a helyzet, 30 milliót még mindig nem ér, talán soha nem is fog (persze mostani árfolyamon). Ha marad akkor meg bőven megért 20-at.

kisgoczo 2015.05.14. 12:35:56

A mi kis Morientes-szünk :)

Barolo 2015.05.14. 13:25:13

@Trieszt120506: +1 Szerintem sem egyértelmű, hogy vissza viszi majd a Real, illetve attól függetlenül, hogy megkedveltem a srácot, szerintem soha nem lesz kiemelkedően jó csatár. Most jó helyen van és 3.-4. csatárnak folyamatosan jó lenne egy nagy erős Juventusban. Forza Juventus!

Rivendell 2015.05.14. 16:53:45

@kg19850508: végre Agnelliből előjött az igazi foci és Juve szurker énje...igaz kihúzta a gyufát Pereznél:DDDDDD

Il Principino 2015.05.14. 17:48:25

@Rivendell: Szerintem lecarta az öreget abban a pillanatban:)De érdemes volt Perez papa arcát látni mellette:)

Il Principino 2015.05.14. 17:49:08

@Rivendell: Perez dühében 200 millát ajánl a Pogba-Morata kettősért:)

babo0410 2015.05.14. 17:53:14

@danimester1: Látod? Mikor megvédtem állandóan le lettem hülyézve, mert a "szerencsétlen Barmotta" nem tud igazolni, kukázik, ráadásul senkiket igazol, nagy nevet jó drágán meg nem hajlandó igazolni, spur, 1-2 milliókon sz.rakodik, sajnálja a pénzt (ami valszeg nem is állt rendelkezésére). Ráadásul volt egy Martínez nevű igazolása, vagy egy Motta, Peluso, stb, csupa bukott nevet igazol, de pl. egy lejáró szerződésű 29 éves RVP-ért nem hajlandó sokat fizetni. Ráadásul idén nyáron is csak a savat kapta, mert Allegrit hozták ide, aki egy senki, a Milannal megbukott, ráadásul csupa középszert igazolt. Pereyra senki, Morata gyenge, max ha 10 milliót ér, ráadásul milyen feltételekkel érkezett. Nem hozott megint szélsőt, meg a többi kifogás. Mikor meg éppen csak továbbevickéltünk a csoportkörből (ami sajnos inkább az olasz bajnokság sebességének a számlájára írandó szerény meglátásom szerint), már a többség igazolódni látta amit a nyáron Allegriről és Marotta-ról, meg az igazolásokról mondott. Közben meg a kritikusokat elhallgattatta a csapat, és Marotta is. Szerintem mind Marotta, és mind Allegri jól végzik a munkájukat. Sajnos idő kellett a csapat felépítéséhez, mert nálunk nem állnak halomban a zsírosabbnál zsírosabb szerződésekkel a szponzorok. Sajnos nálunk a bevételek nem olyan nagyok, mint a top 4-5 csapatnál. De felépítették a csapatot Marotta és Agnelli. Ráadásul egy szerethető csapatot építettek. Idén nyáron meg nagyon úgy tűnik, hogy lesz pénz, és hajlunk is kicsit többet költeni. Már Dybala biztosnak tűnik. Cavanit meg egyre inkább emlegetik a lapok. Remélem hogy ha jön még Cavani is, ha nem, de Berardi visszajöhet. Szerintem ha máshol nem, de a csatárok mögött nagyon jó lenne, jól osztogat a srác. Nyáron már egy Berardi, Rugani, Dybala 3-as érkezésével elégedett lennék, de a kp közepére jöhetne még vki, hogy Pirlo padozhasson többet, legalább a BL-ben. Én úgy látom, hogy leginkább Pirlo helyett kéne valaki a kezdőbe, és a padon kéne javulni. Talán Lichti helyett lehetne még egy szélsőt találni, és jók lennénk.

danimester1 2015.05.14. 18:19:28

@babo0410: Nem akarok kötekedni és veszekedni sem csak pár szóban válaszolok a véleményedre,mert megszólítottál.Amit írsz Marottával kapcsolatban az így történt éveken át nem egyszerű azt megélni,hogy A,B tervek után jönnek a Zs megoldások és a "kukázás" valamint az sem,hogy volt mikor egy-egy üzlet valóban "pár millión" bukott.( azaz a beharangozott nagy nevek után csak kopp lett) Szerintem téged azért ért és ér több támadás,mert a dolgokat szinte csak egy álláspontból azaz egy oldalról közelíted meg és nem vagy hajlandó érvelni a véleményed mellett valamint a legtöbb esetben feltételes módban teszed azt.Továbbá ha nincs igazad nem ismered be és inkább a jó védekezés a támadás alapon reagálsz.Ezért írtam neked többször,hogy ha olyan véleménnyel találkozol amivel nem értesz egyet és úgy szólítanak meg inkább hagyd és ne keresd a konfliktust.Ne haragudj nem kötekszem csak én így látom már több év tapasztalatából.Elismerem,hogy voltak jó és rossz igazolásai egyaránt,de ez benne van a pakliban és benne is lesz amíg foci a foci ez egy ilyen szakma.Semelyikünk sem tudhatja a valódi okot-okokat,de egyelőre nem szabad messzemenő következtetéseket levonni,mert ahhoz,hogy idáig jutottunk sok mindennek össze kellett jönni vezetőségestül,játékostul,szerencsének mindennek.Mint írtam,valóban megérdemlik az elismerést a klub minden vezetője és játékosa stb.,de Beppe igazából most hogy van/lesz pénz csillogtathatja meg tehetségét hozzáértését.Mondom ezt azért,mert elviekben eddig a pénz volt a fő probléma ami szintén elviekben most nem lehet kifogás.Természetes,hogy senki nem 50-60m-s igazolásokat hanem a posztra-posztokra és minőséget vár.Az az idő amit írsz az még nem ért véget még bőven van mit építeni a csapaton,de valóban jó úton haladunk.Igen még kell igazolni.Én a szélekre a védelembe és előre is várok erősítést az anyagi keretünkhöz mérten.Az eddig velünk szóba hozott
nevek nekem azt vetítik előre,hogy a minőségre akarunk rámenni idén.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása