A Juventus hősei gondolatban már Berlinben járnak

pogba_es_evra.jpgA Juventus tizenkét várakozással teli esztendőt követően, jutott be ismét a Bajnokok Ligája döntőjébe, s a győzelem mámorában töltött este során a játékosok már gondolatban Berlinben járnak.

"A Barcelona kivételes játékosokkal rendelkezik, ahogyan mi is, s Berlinben az életünk mérkőzését fogjuk játszani." - nyilatkozta a szédületes munkabírású Arturo Vidal a Sky Sport Italia munkatársának.

"Rendkívül egységes csapatunk van, mindannyian testvérek vagyunk itt, mivel már sok éve ismerjük egymást. Amivel a Juventus rendelkezik, az egy nagyszerű csapat."

Carlos Tévez a döntőben válogatottbeli csapattársával, Lionel Messivel találkozhat majd.

"Úgy gondolom, hogy a csapat két nagyon fontos mérkőzést játszhatott, s most mehetünk Berlinbe." - nyilatkozta Tévez a Sport Mediaset-nek.

"Az volt a fontos, hogy továbbjussunk, hiszen a Juventus már olyan régen nem járt a döntőben. A győzelemre kellett törekednünk.

A világ legjobbjával, Messivel nézünk majd szembe, ezért nagyon jól fel kell készülnünk a mérkőzésre. Ő egy fenomén, s úgy gondolom, hogy hatalmas mérkőzés lesz, mi pedig bele akarjuk írni a Juventust a történelemkönyvekbe."

Az Öreg Hölgy kapuját az a Gigi Buffon védte, aki tizenkét esztendővel ezelőtt részese lehetett az AC Milan ellenében elveszített manchesteri finálénak, s aki kellemes emlékeket őriz Berlinről, ahol 2006-ban világbajnoki címet szerzett az olasz válogatottal.

"Úgy tűnik, mintha sorsszerű volna, de igazán a reményeinknek megfelelően alakultak a dolgok." - nyilatkozta Buffon a Sport Mediaset-nek.

"Jegyezzék meg, nem szabad turistaként utaznunk oda. Azért megyünk, hogy lejátsszunk egy mérkőzést, amely elképesztően sokat jelent mindannyiunk számára.

Hihetetlenül büszke vagyok a csapattársaimra, s mindarra a munkára, amelyet elvégeztünk, továbbá az útra, amelyet bejártunk.

Nem gyakran adatik meg a lehetőség, hogy döntőt játsszon az ember a Bajnokok Ligájában, így nem futhatunk neki önbizalom nélkül, mindent bele kell adnunk."

A Juventus védője, Giorgio Chiellini biztos abban, hogy a Real Madrid legyőzése után, a csapat képes két vállra fektetni a másik spanyol óriást, az FC Barcelonát is.

"Ez volt a pályafutásom legcsodálatosabb és legfontosabb mérkőzése, ahogy mindenki másnak is, úgy hiszem." - nyilatkozta Chiellini a Sky Sport Italiának.

"Bebizonyítottuk, hogy rászolgáltunk arra, hogy itt legyünk, így azzal a meggyőződéssel megyünk Berlinbe, hogy  győzhetünk, mert erősek vagyunk, s bárkit le tudunk győzni."

Hihetetlen este volt, s szeretnénk tökéletesen kiélvezni, mivel nem minden nap adatik meg ilyesmi az embernek."

Chiellini szót ejtett a Real Madrid büntetőjéhez vezető esetről is a Juventus tizenhatosán belül.

"A pályán túlzó döntésnek tűnt, azonban a visszajátszások alapján egy ilyen érintkezés büntetőt eredményezhet."

A Juventus francia veteránja, Patrice Evra rutinja és európai tapasztalata hatalmas segítséget jelentett a csapat tavaszi mentelése során.

"A Bajnokok Ligája döntője már a legelső pillanattól kezdve cél volt, amikor a Juventus megkeresett." - nyilatkozta Evra a Sky Sport Italiának.

"Mindig, mikor ebben a sorozatban játszom, az az érzésem, hogy bejutok a döntőbe. Megpróbálom tenni a dolgomat a pályán, de köszönettel tartozom azoknak, akik engem és a tapasztalatomat akarták itt.

Soha sem féltünk. Félidőben, amikor 1:0-ás hátrányban voltunk, megmondtam a srácoknak, hogy így alakul majd a végeredmény. Tudtam, hogy meg kell szenvednünk, ahogy azt is, hogy sikerülni fog.

Elmondtam nekik, hogy lehetetlenség, hogy gól nélkül távozzunk, s ez be is bizonyosodott. Nagy az érdeme Allegrinek is, aki állandóan változtatta az étlapot, ezalatt azt értem, hogy a formációt. Most majd meglátjuk, hogy mi lesz az étlapon Berlinben."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr597457860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Il Principino 2015.05.14. 10:37:42

Tottinak most esett le,hogy Padoin már messzebb jár a bl-ben,mint ő valaha is fog:D:D

Milito20 2015.05.14. 11:15:11

Erdekes parhuzamot velek felfedezni a tavalyi Atletico es a mi idei Bl-dontobe jutasunk kozott. Tavaly volt egy cikk valahol hogy az atleticot tobbnyire olyan jatekosok alkotjak akik masoknka mar nem kelletek (( a teljesseg ienye nelkul Tiago , Diego ) Az idei Juventus : Pirlo a Milannak nem kellett, Tevez a Shitynek , MORATA a realnak, Pogbaban a nagy Ferguson nem hitt, Evra a Unitednek , Barzaglit nevetsegesen olcson szereztuk meg ha jol emlekszem. Fantazstikus Csapatunk Van!!!!

Andras74 2015.05.14. 11:30:01

@kg19850508: Padoinnak 4 bajnoki címe van, viszont nem nyert olasz kupát és nem világbajnok. Szerintem egyezzünk ki egy döntetlenben! Ha esetleg behúzzuk a BL döntőt, akkor Padoin előrébb tart, és fiatalabb is, tehát bőven Totti fölé nőhet!

DegerFaCan 2015.05.14. 11:46:11

@Andras74: 2018BAN VILÁGBAJNOK lesz :D

danimester1 2015.05.14. 12:05:54

Frappáns jelző a "HŐS",pont úgy ahogy nagybetűvel írom.Remélem felpörgeti a srácokat ez a siker és élet-halál harcot vívva megnyerik nekünk a döntőt,majd levezetésképpen a kupát!Sokan beszéltek itt a "sorsszerűségről",amit én is kifejtettem a dögevő csürhévle kapcsolatos párhuzamban.Szerintem megérett a csapatunk egy hatalmas sikerre ami csak rajtunk múlik.Nem vonom kétségbe,hogy meg is fognak tenni a célok eléréséért mindent.FORZA JUVE!!!!!!!

Az mém meg van hogy CR7 mikor nyer Bl-t!?
Miután lekapcsolta az Xboxot.....:D

danimester1 2015.05.14. 12:17:44

@bianconero78: +1 oké így van csak valami oknál fogva fordítva írtam.Annyi baj legyen elsőnek a kupa majd a Bl.megfelel?!?!:-)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása