Cavani készen áll arra, hogy tárgyalóasztalhoz üljön a Juventusszal

cavani_edinson_psg.jpgA korábban a Palermo együttesében is megforduló, majd a Napolinál ismertté vált Edinson Cavani édesapja, aki az uruguayi támadó képviseletét is ellátja, úgy gondolja, hogy fia készen áll arra, hogy a jelenlegi szezon lezárultát követően tárgyalóasztalhoz üljön a Juventusszal.

Cavani 2013-ban, három Nápolyban töltött esztendőt lezárva igazolt a Paris Saint-Germainhez, ahol nem sikerült meglelnie korábbi formáját, s ennek egyik legfőbb oka lehet, hogy a játékost számára idegen poszton, a szélen szerepelteti a párizsiak mestere, Laurent Blanc.

Az uruguayi válogatott több alkalommal is hangot adott elégedetlenségének, így nem meglepő, hogy a lehetséges érdeklődők közt, a Juventus mellett, felmerült a Manchester United és az Atlético Madrid neve is, s a pletykák egyre valószínűbbnek vélik a nyári klubváltást.

"Szívesen térne-e vissza a Serie A-ba? A PSG-t kellene megkérdezniük, hogy el kívánják-e adni Edinsont? - nyilatkozta Luis Cavani a Calciomercato.com munkatársának.

"A Juventus egy hatalmas klub, a legjobb Olaszországban. Nem beszéltünk még velük, mivel azt várjuk, hogy véget érjen a PSG szezonja, azt követően készek leszünk arra, hogy találkozzunk és egyeztessünk a Juventus igazgatóival.

A Manchester United? Nem, nem volt semmiféle kapcsolatunk velük."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr637440260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2015.05.08. 12:23:18

Hát, biztos jó sok hír lesz még Cavani-ról a nyáron.

GabeTR 2015.05.08. 12:28:58

Túl öreg, túl drága, túl ronda... :)

el.Flaco 2015.05.08. 12:34:22

Isten ments, hogy zebra mezben lássam. Véleményem szerint nem illene a csapatba egyáltalán és az ára mellett a fizetése is túl sok nekünk. Ezeken kívül pedig mindig is utáltam :D Remélem találunk valami jobb alternatívát csatár posztra, bár ha marad Tévez és Morata is akkor csak a cserepadra kell ember amennyiben Llorente távozik és Matri visszatér Genovába.

6utbolcse 2015.05.08. 12:49:47

Gondolom szurkolótársaim közül csak én szeretném ha jönne!!?? Öreg??? 28 éves XDXD Legalább 4-5 jó szezon van azokba a lábakba! Értem én,hogy drága és magas a fizetése és szerény véleményem szerint soha nem lesz Juve játékos,pont ezen okoknál fogva!!! Amikor az afrikaiaknál játszott,sok gólt lőtt és a mezőnymunkája is kiemelkedő volt!!! Legalább annyit robotol a pályán mint Tevez,de eszem ágában sincs összehasonlítani a két játékost,mindegyiknek meg van a saját maga stílusa! De még 1szer leírom,szerintem nem lesz Juve játékos,pedig egy álmom válna valóra XDXDXDXD

babo0410 2015.05.08. 13:04:25

@kilakikitt: Én csak szerettem volna korábban. Ma már az a véleményem, hogy fiatalítani kell, és ha már nagy pénzt áldozna a vezetőség, akkor azt sokkal inkább egy fiatal tehetségre áldozzák, mint megint a 28+ kategóriából jöjjön valaki inkább rövid távra. Most már hosszabb távra kéne tervezni. Eddig lehetett mondani, hogy nem volt annyi pénzünk, hogy fiatalokat igazoljunk, de idén már szerintem tudnánk fiatalabbakat igazolni. Ne Cavani jöjjön, ha nagy pénzt hajlik idén áldozni a vezetőség. Vagy Dybala-t szerezzük meg, vagy akkor inkább próbálkoznék a City-nél Agüero-ért, aki még csak 26 éves.

hellan (törölt) 2015.05.08. 13:04:31

Öreg, hogy lehet egy 28 éves támadóra azt írni, hogy öreg...
Messi is 28 lesz hamarosan, CR meg 30, nyilván nem lehet egy lapon emlegetni őket, de...

Trieszt120506 2015.05.08. 13:08:43

Ismeri a nyelvet, ismeri a közeget, jól ment neki a 3-5-2-ben is. Másrészt elképesztő munkabírású, rendszeresen hátra jár. Tökéletesen illene a csapatba, persze tudom rossz emlékeink vannak vele kapcsolatban.

west30 2015.05.08. 13:16:03

Befejezésekben ő sincs mindig a helyzet magaslatán,de szerintem jobban megélne egyedül elől mint pl Llorrente vagy Morata,a srác olyan mint egy tank és sokat melózik,viszont ilyen fizetéssel és ekkora átigazolási díjjal nem lesz ő Juventus játékos az holt biztos.

RuidaRobert 2015.05.08. 13:33:11

Mióta kidobták a szélre, oda az önbizalma. Az meg rengeteget jelent egy támadónál. Nagyon sokat melózik mezőnyben, ismeri a Serie A-t, szerintem nálunk megint top támadó lenne.

Tévez+Cavani csatársor. Ha valaki ezt mondja nekem 3 éve, szerintem kinevetem. Drága beruházás lenne, de nem elég ha csak tehetségeket igazolunk, kell a tapasztalat is. Szerintem tökéletes választás lenne.

Tony. 2015.05.08. 13:40:44

Tévez Cavanival kiegészülve a világ egyik legfélelmetesebb csatárkettősét alkotná, akikhez max. a Real és a Barca triója lenne mérhető. Del Piero-Trezeguet kettőse óta nem látott minőség kerülne a támadószekcióba. Egy Ibrahimovic-nak alárendelt csapatban gólvágóként a szélen játszani nem ugyanaz. Visszakerülve az olasz bajnokságba, betagozódva a Juve miliőjébe Cavani ismét szarná a gólokat, ebben egészen biztos vagyok. Nekem is nagy vágyam volt/van, hogy nálunk játsszon, de erre csak Pogba eladása esetén kerülhetne sor.

Apuleius 2015.05.08. 13:43:56

@Tony.: Én is pontosan ezt gondolom Cavaniról. Ugyanakkor csak abban az esetben látnám szívesen, ha ez nem járna együtt Pogba eladásával.

Drughi Di Bianconeri 2015.05.08. 14:01:26

@kilakikitt: Nem csak Te, én is nagyon szeretném ! :)
Régóta bírom és elölről pont Ő hiányzik Tevez mellé (Morata azért nem egy szint Cavanival még, de kétlem,hogy valaha is lesz 30 gólos szezonja...).

@Tony.: Tökéletesen egyetértek, Tevez-Cavani elképesztő lenne, kompaktságban,hatékonyságban,sebességben, mezőnymunkában, játékban.
Valóban Del Piero - Trezeguet kettősre hajazó stílus :)

Cavani abszolút méltó lenne a a 17es mezre szvsz :)

Sajnos mivel még így demotiváltan is elkérnének érte egy 45 Milliót,ennyit nem tudunk adni, továbbá én is úgy gondolom,hogy a PsG mindenképpen Pogbat szeretné bevonni érte.
Nem beszélve a giga fizujáról,amit még ha vissza is akar térni,nem hiszem,hogy le akarna felezni.

Szerintem a MU lesz a következő klubja,Falcao enyhén szólva nem vált be.

Nagy örülnék neki,ha végül mégis jönne,álom lenne egy olyan csatárduó,pláne,hogy ketten összehoznának 50-60 gólt a szezonban :D

Az összes elkölthető pénzt igazából egy trequartistára + egy méltó társra Teveznek kéne költeni.
A többi poszton azért még elvagyunk 1 évre legalább + Rugani már biztos érkező.

6utbolcse 2015.05.08. 14:05:36

@babo0410: Én rohadtul nem értem ezt a Dybala körüli hype tengert,főleg annak tudatában amennyit a drágalátos elnökük kér érte! 40-50 millió-t ha "kidobnék" az ablakon egy csatárra és Cavani vagy Dybala közül kéne választanom,én Cavanit választanám,tapasztaltabb(a Bl-ben nagyon fontos),gólerősebb,jó fizikummal rendelkezik,tényleg egy tank!! Dybala nálam még csak ígéret,ami nem ér ennyi pénzt!! Ott van nekünk Berardi fele annyiért,olasz is,nálam ő a nyerő a két fiatal közül! Kinek a pap,kinek a papné....

danimester1 2015.05.08. 14:11:03

A cikk azt írja hogy az apja Cavani ülne le velünk tárgyalni (:-)),így a kérdés még mindig nyitva marad,hogy a fia vajon mit akar.Szerintem jöhetne,mert bármelyik klasszissal ülnénk le egyértelmű,hogy Pogba lenne az elsődleges tárgyalási alap bármelyik csapat részéről.Én örülnék neki,mert egy rossz szezon ráadásul nem is posztján még nem jelenti azt,hogy elfelejtett focizni.Előnye a védekezésből is kiveszi a részét,hajtós és nem utolsó sorban jó fejez be,igaz ez úgy is,hogy most nincs jó szezonja.Afrikában nem egy jó szezonja volt és gólkirály,éppen ezért tartom minimálisnak az érkezését,a pénzügyi részbe meg felesleges belemenni,mert mindenki tisztába van vele.
A pozitív számomra,hogy végre talán elérjük azt a bizonyos szintet ha már ilyen kaliberű játékosok után szaglászunk....kopp kopp kopp :-)

6utbolcse 2015.05.08. 14:15:05

@Drughi Di Bianconeri: @Apuleius: @Tony.: Nyilván Pogbát akarják érte,de az nálam is offos..... Ott van a magas fizuja,drága,ezért gondolom én is,hogy nem fog jönni!Nekünk olcsóbb megoldás lesz,mivel jövőre a Tevez-Morata kettőst lesz szerintem a kezdőnk és a padra fogunk igazolni avagy egy Moratahoz árban-kvalitásban-korban hasonló kaliberű csatár fog jönni,nincs nekünk egy játékosra 40+ milliónk!

Ádám.84 2015.05.08. 14:39:04

@Drughi Di Bianconeri: "Az összes elkölthető pénzt igazából egy trequartistára + egy méltó társra Teveznek kéne költeni."
Meglátásom szerint is két ilyen játékosra kéne költeni leginkább (és még egy szélső hátvédre nem jönne rosszul).

Il Principino 2015.05.08. 15:06:07

Örülnék neki én is,akár csak Falcaonak,de mindkettő csak álom marad...Agüero meg szinte mission impossible!
A kispadra elhozhatnánk Luiz Adrianot...esetleg,vagy Gignacot..

krisszvector 2015.05.08. 15:52:39

Ez nem lenne épp egy lecsorgó igazolás Marottatól.30 milláig k baszott nagy biznisz lenne

Rivendell 2015.05.08. 16:00:30

@krisszvector: azért túlzásokba ne essünk..40-45m-ig nagyon jó üzlet lenne,de még az arabok sem olyan bolondok,hogy 50-55 alatt elengedjék

babo0410 2015.05.08. 16:12:26

@kilakikitt: Ne felejtsük el Cavani honnan és hogyan indult? Pont ugyanaz volt a helyzet vele, mint most Dybala-val. Nyilván nem 40-50-ért, de 25 millió körül egyértelműen el kell hozni. De nekem már az is jó lenne, ha Cavani mellé elhoznánk az olasz fiataljainkat is, és őket is elkezdenénk beépíteni. Akkor legalább jönne kis tapasztalat, és fiatalítanánk is. Másrészt meg ha Cavanit megvennénk, akkor Morata majd a padot fogja koptatni? Szívesen látnám Cavanit is nálunk, de nem a fiatalítás rovására. Pláne nem az olasz fiataljaink, vagy Morata kárára. Azt meg pláne nem szeretném, ha Dybala Milánóban kötne ki, és ott válna klasszissá. Az inter nem hiszem, hogy meg tudja venni, de a Milan lehet, hogy igen.

KysBé 2015.05.08. 16:44:42

Cavani majd jön 30 évesen szinte ingyen mint Tévez :)
Viccet félretéve azért egy Coman-Tévez-Morata-Cavani-Berardi támadó szekció nem lenne szar....

Il Principino 2015.05.08. 19:59:19

@KysBé: Coman sajnos MÉG nem Juve szint,ezt szép lassan el kell ismerni,hiába vártunk egy új Pogbára..

BigP86 2015.05.08. 21:42:20

Cavani épp brutalisat jatszik!!!!!! Jöjjön csak nyugodtan!!!

KysBé 2015.05.08. 22:26:35

@BigP86: Nem volt szar. Veratti (40M) + Cavani (40M) + Pastore (20M) = Pogba (100M) + Padoin

Shyr Kahn 2015.05.08. 23:30:18

Cavani nagyon drága játékos. Nem csak a leigazolása, de a fizetése se nekünk való... és nem is ofgjuk tudni elhozni, miután Pogba nem megy a PSG-be.

Hoods. 2015.05.09. 11:50:03

@babo0410: Azert ha valasztani kene, hogy Cavani vagy Morata padozzon, nem tudom ez kinek lenne kerdes.

Barcsak jonne, nagyon nagyot jatszana ujra olaszban, de ugyse fog, tul draga o nekunk.

keshudioo 2015.05.09. 12:10:08

@Tony.: @Apuleius: Abszolút egyetértek. Nem tudom mit szed, aki puszta antipátiából nem látná szívesen Cavanit.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása