Pogba kikosarazta a Paris Saint-Germaint

pogba_paul_golorom_csikosban_3.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint a Juventus hamarosan a pályára is visszatérő francia középpályása, Paul Pogba elutasította a Paris Saint-Germain csillagászati ajánlatát.

Pogba, aki ingyen érkezett a Juventushoz, mára az európai labdarúgás egyik legkeresettebb fiatal játékosává vált, s rendre hírbe hozzák a kontinens leggazdagabb klubjaival.

A párizsi klub elnöke, Nasszer Al-Khelaifi a közelmúltban megerősítette, hogy felvette a kapcsolatot a Juventus játékosával, s nem tagadta, hogy komolyan érdeklődnek iránta.

Az átigazolási ügyekben rendre helytálló értesülésekkel rendelkező Gianluca Di Marzio honlapja most arról számol be, hogy a Paris Saint-Germain határozott lépés és komoly ajánlatot tett, hogy elcsábítsa a tehetséget.

A hírforrás szerint a francia klub évi 15 milliós fizetést ajánlott Paul Pogbának, a Juventus játékosa azonban elutasította a Paris Saint-Germain közeledését.

Pogba ügynöke, Mino Raiola a napokban ismét reklámkampányba fogott, s a világ tudtára hozta, hogy az összes nagy klub, köztük a Chelsea, az FC Barcelona és a Real Madrid id érdeklődik ügyfele iránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr797434176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2015.05.06. 17:04:27

Ha Párizsba menne, onnan már nincs tovább. A PSG nem adná el a Real-nak vagy a Barcának, szóval meg kell kerülnie őket, ha Spanyolországba akar igazolni.

Apuleius 2015.05.06. 17:07:56

@m.martin91: Pontosan így látom én is. A PSG szakmailag zsákutca lenne Pogba számára, így nem is fog oda igazolni. Más klubnál is nagyon sok pénzt fog keresni, ha eligazol a Juventustól.

pedronegroo 2015.05.06. 17:53:28

A francia bajnokság visszalépés volna neki, meg most hogy megy a Juve szekere hova is menne?? :)

cd1 2015.05.06. 18:19:16

15 milla fizu??? az igen, ha arra nemet mond, le a kalappal

joe 01 2015.05.06. 18:23:10

@Apuleius: Pogba kijelentette már régen, hogy nem a legtöbb pénzt ajánló klubba megy, hanem ahol a legnagyobb sikereket érheti el és a legtöbb kupát nyerheti. Szerinte a PSG vagy a MU semmivel sem erősebb csapat mint a Juve,akkor miért menjen oda (igaz), a Realba pedig nem megy mert nem szimpatikus a játékospolitikájuk. Szerény véleményem szerint a Barca lesz a célállomás úgy hogy 2016 januárban csatlakozik a csapathoz, addig a Juvénél villog.

babo0410 2015.05.06. 19:21:10

@joe 01: És mi van akkor, ha idén megnyerjük a BL-t, és olyan igazolási politikánk lesz, ami azt jelzi, hogy nemzetközileg is komolyan gondoljuk a dolgokat? Ha Pogba olyan klubba akar igazolni, ahol szakmailag a legjobb neki, ahol a legtöbbet nyerheti, akkor az egyik legjobb helyen van. Nálunk bajnok lehet, kupát nyerhet, és a BL-ben is igen komoly az esélye, hogy döntőt játszon. Miért akarna elmenni a Barcelona-ba? Semmi nem indokolja, hogy távozni akarjon. Pont most nem indokolja semmi, hogy a szakmai előrelépés miatt elmenjen. Úgy gondolom semmivel sem nagyobb kihívás a spanyol bajnokságban játszani, mint az olaszban. Ráadásul a játékosok rendre azt nyilatkozzák, hogy az olasz bajnokság nehezebb. Egyetlen oka lenne Pogba-nak a távozásra, ha nem a pénz, hogy szakmailag előrébb lépjen. De jelenleg a Juventus-nál nagyon feljebb nincsen. És ha a Barca idén bejutna a BL döntőbe, mi garantálja, hogy jövőre is be fog jutni, vagy azután? Maximum még az az eshetőség képzelhető el, hogy olyan csapatban szertne játszani, ahol nagy nevekkel játszhat együtt. De nem hiszem, hogy Pogba ezért akarna távozni. Szerintem ha a BL-t megnyernénk, nem lenne semmi olyan tényező, ami miatt távozni akarna Pogba. Pont most lehet bizakodni, hogy hosszabb ideig maradhat. Maximum majd a fizetését kell emelni, mert jelenleg minden más feltétel kedvező ahhoz, hogy ne akarjon távozni.

m.martin91 2015.05.06. 19:28:14

@babo0410: Ha Pogba olyan klubba akar igazolni, ahol szakmailag a legjobb neki, ahol a legtöbbet nyerheti, ÉS AHOL A LEGTÖBBET KERESHETI, akkor az nem a Juventus. Feltételezem, nem 5 millió eurót szeretne keresni pályafutása végéig.

Drughi Di Bianconeri 2015.05.06. 19:37:20

@babo0410: Már megint jössz az egészen egyedi,zseniális okfejtéseiddel :D

Kicsit elhomályosította elmédet a tegnapi -egyébként fantasztikus- Győzelmünk.

Be kell látni,hogy anyagilag,szakmailag,játékoskeretben, brandben jóval előrébb tart a Real,Bayern,Barca,de egynémely szempontokból még van pár idevehető klub,akik előttünk vannak.

Ezen az sem változtat,ha jövőhéten Döntőbe jutunk.

Ahhoz,hogy újra a szűk elitbe tartozzunk egy Tendenciózus fejlődés, állandó részvétel szükséges a legnagyobbak között.
Példának okáért az említett 3 gigász az elmúlt években minimum elődöntőig jutott...de mindig. Az elmúlt években csak a Chelsea és a 2010es sInter nyert rajtuk kívül.

Mi ettől nagyon messze vagyunk, és a játékoskeretünk is nagyon messze van ettől. Most le ne merd írni,hogy tegnap is legyőztük a nagy,100 milliósokból álló Realt. Én is fikáztam ezzel a Realosokat tegnap a kocsmában, de a tény az,hogy az említett 3 csapat erősebb kerettel bír mint a miénk,sokkal.

Ahhoz minden évben el kéne jutni az elődöntőig,de minimum a 8 közé,hogy egy lapon lehessünk említhetőek, illetve az utánpótlásunkat sem ártana felvirágoztatni,hogy ebben versenyre kelhessünk a Barcaval, Németekkel.

Illetve a másik pontja a mondanivalódnak: Te nagyon romantikus álomvilágban élsz, ma már minden focista zsoldos,pláne a légiósok.
Pogba igen is elfog igazolni,de szvsz. nem idén,hanem az EB után.

A Barcaba szerintem sehogy sem illene,hiszen a hasonló skillsettel,karakterrel rendelkező Yaya Tourét is elzavarták onnan.
A PSG valóban nem jelentene neki szakmai előrelépést,a francia bajnokság gyengébb,mint az olasz,és a BL-ben sem mutattak eddig többet,mint mi.
Ami talán odahúzná az a temérdek mennyisége fizetés (15M,te jóég !), illetve az,hogy mégiscsak francia.Csupa válogatott csapattárssal szerepelhetne hazája fővárosának kirakatcsapatában.

Szerintem a Realhoz fog -idővel- menni, a stílusa sokkal jobban illik oda,mint a Barcahoz,ott igazi nagybetűs világsztár lehet,ráadásul nekik pont hiányzik egy Pogba posztú klasszis játékos.

m.martin91 2015.05.06. 19:47:12

@Drughi Di Bianconeri: Egyetértek, pláne az utolsó mondatoddal.

Rivendell 2015.05.06. 19:47:18

Zizu is lelépett,pedig a Real és az akkori Juventus között minőségi eltérés nem igazán volt....

Amúgy most baboval értenék 1-et,szerintem 3-4 éven belül elérhető 1 Abra igazolási szint,márpedig 1 bizonyos szint felett nem igazán számít,hogy a Real-Barca-Bayern kiket igazol le,mivel van 1 tudásbázis ami felett már többet nyom a latba a taktika és az elszántság és ha őszinték akarunk lenni,akkor a mostani csapatunkhoz max 3 top közeli,de legalább jó minőségű játékos kéne....ha meg van 1 Asa-Pogba páros akkor csak Lichti mellé-elé kéne valaki és 1 top közeli csatár még Morata-Tevez mellé és hopp kész 1 Barca-Real-Bayern erősségű keret.

Annyit kell tenni,hogy ki kell váltani Tevezt-1 + jó csatár még 1-1 bal és jobb szélső kiváltás + a védelembe 1 fiatal és 1 tkp vagy irányító,na de erre van kb 2-3 évünk,halál lazán megoldható feladat. most nyáron 1 csatár-jobb szélső és 1 védő/Rugani adott is/ Pirlot én nem most váltanám ki,mivel Asa-t lehet középre és balra is rakni,pláne hogy Evra bitang stabil formát mutat ergo felesleges padoztatni

babo0410 2015.05.06. 20:21:10

@Drughi Di Bianconeri: Anyagilag még nem tartunk ott, ahol a top csapatok, és lehet a keretünk sem olyan erős. De ha neked a tegnap látottak alapján nem az jött le, hogy már most felvesszük bárkivel a versenyt, akkor a hiba nem nálam van. Van még hová fejlődjünk, de nagyon jó úton járunk. És honnan tudod, hogy Pogba nem elégszik meg ezzel a fizetésével, amit jelenleg kap? Honnan tudod, hogy neki is az a vágya, hogy 10 milliókat keressen? Másrészt meg szerintem hamarosan tudunk majd kicsit magasabb fizetést is adni neki. Szerintem jelenleg olyan helyen van, ahol szakmailag sokat fejlődhet, és ahol bármit elérhet, mert a Juventus már most is erős, és még erősödik. Pont tegnap igazoltuk, hogy nincs messze az elit. Tegnap bebizonyosodott, amit már jó rég óta mondok. A Juve ott van az elit közelében, és nagyon jó úton járunk, hogy újra a legjobbak közé tartozzunk. De tudjuk, mi messze vagyunk az elittől, az nekünk nagyon nehezen elérhető, és minden játékos zsoldos, ezért Pogba el fog menni, mert a Barca jobb nálunk, ott a tripláját keresheti, mint nálunk, és a többi. Csak van erre egy ellenpélda. Vidal pl. a nyáron simán mehetett volna a Unitedbe. De ő nem akart elmenni, őt nem érdekelte a United által kínált hatalmas összeg, mert ő nálunk akar maradni. Pedig Vidal 27 éves. Mostantól minden évvel egyre kisebb az esélye, hogy olyan ajánlatot kapjon, mint tavaly nyáron kapott. Szerintem Pogba-nak is lehet olyan alternatívát kínálni, amivel meg lehet győzni a maradásról. Én nem hiszem azt, hogy biztosan le fog jövőre lépni. Egyébként meg pont egy Juventus drukkertől hangzik a leghülyébben, és pont egy győztes elődöntő meccs után, hogy messze az elit, mindenki zsoldos, gyenge a keret, szakmailag a Real, a Barca, a Bayern, Chelsea, stb. fényévekre van tőlünk.

Goku06 2015.05.06. 20:26:35

@babo0410:
- Nálunk bajnok lehet, kupát nyerhet, és a BL-ben is igen komoly az esélye, hogy döntőt játszon.

- És ha a Barca idén bejutna a BL döntőbe, mi garantálja, hogy jövőre is be fog jutni, vagy azután?

ez a két mondat egymás után azért durva..
Nagyon nagy évet futunk, akár meglehet a döntő is (ha mindkét csapat ugyanúgy játszik mint tegnap, akkor megvan a döntő), de a másik három gigász évek óta folyamatosan ugyanúgy lehozza a jó BL-szezonokat, valószínűleg a köv 2-3 évben ugyanúgy ott lesz ez a trió az elődöntőben (de legalább évente 2 a háromból)
Míg mi amolyan Dortmund és Atletico féle fekete lovak vagyunk, akiknél nem tudni mi lesz a jövő egy BL-döntő akár BL győzelem után. Annyiban jobb a helyzetünk a Dortmundnál és az Atleticonál hogy pénzügyi helyzetünk nagyon stabil. Pogbát 1-2 évig még megtartjuk majd 120ért eladjuk és tovább erősítjük belőle a csapatot és mi is stabil BL elődöntős csapat leszünk..

danimester1 2015.05.06. 20:42:45

@Goku06: Ott a pont,szerintem ez a "terv" .Az idei szezonban mi vagyunk a meglepetés csapat ennyi.Egy szerencsés sorsolás is segített,a srácok meg jól odatették magukat.A keretünk a padon a leggyengébb a jelenlegi négyesből és a kezdőkben is elférne még néhány klasszis.Amit írtál maximálisan egyetértek vele.

Drughi Di Bianconeri 2015.05.06. 20:43:41

@babo0410: "Honnan tudod, hogy neki is az a vágya, hogy 10 milliókat keressen?"
Bravo :D :D
Nincs a világon olyan focista, aki minimum ne gondolkodna el egy nagyobb fizetést kínáló klub ajánlatán. Most a local herokat, mint Del Piero,Totti,Gerrard,Raul stb. hagyjuk.

De ehhez nem kell focistának lenni,egy átlag ember is nyilván olyan helyen dolgozik szívesebben,ahol 2-3szor annyit kereshet,ráadásul a szakmai háttér is jobb.

"Egyébként meg pont egy Juventus drukkertől hangzik a leghülyébben, és pont egy győztes elődöntő meccs után, hogy messze az elit, mindenki zsoldos, gyenge a keret, szakmailag a Real, a Barca, a Bayern, Chelsea, stb. fényévekre van tőlünk."
Bravo,direkt érthetően magyar nyelven leírtam az érveimet, meg hogy nehogy ezzel gyere, de csak nem sikerült megértened. Ilyenkor azt nem tudom Gerikém,hogy azért mert ennyire ostoba vagy, vagy azért mert ennyire nem érdekel az,hogy más mit ír le ?

Mint mondtam: csodálatos és lenyűgöző teljesítmény volt a tegnapi,de nem tendenciózus. Szerinted egy szinten vagyunk a 3 gigaklubbal,szerintem MÉG nem.
Ahhoz az elkövetkezendő 5 évben kéne legalább 2 BL döntő,abból min 1 győzelem,+ további 2-3 elődöntő.

Ez még nagyon messze van. És nem tudom,hogy teljesíthető e, én nem vagyok jós veled ellentétben, Gerikém :)

Igen taktikailag, de főleg küzdeni és győzni AKARÁSBAN már most is felvesszük a versenyt velük,de a keretük sokkal értékesebb,a brandjük is, meg hát az éves bevételeik is vagy 3-4szer akkorák...

Nem vágyom én sztárkeretre, nem attól leszünk/lehetünk még jobbak - még mielőtt ebbe kötnél bele ;)

Vidal és Pogba egy személy ?
Attól mert tavaly Vidal nemet mondott, még nem áll ugyanez Pogbara is.
Imádom a francia zseninket,de ránézésre tipikusan olyan srácnak tűnik aki imádja a csillogást, a sikert, a hypot stb.
Ezt pedig a Realban meg fogja kapni, mellé meg egy évi 10-12 milliós csekket is.

Kívánom,hogy legyen neked igazad,mert azt szeretném,ha egy ilyen egyedi már most posztja és korosztálya legszűkebb elitjébe tartozó fiatal klasszis minél tovább nálunk lenne,meglátjuk,de jelenleg én vszínűbbnek tartom,hogy jövőre az EB után távozik.

Hoods. 2015.05.06. 20:49:40

@babo0410: Te evrol evre egyre kemenyebb leszel.

Ahogy irja @Goku06: hatalmas evunk van, de jovore semmi biztositek hogy ujra csak a 8 koze kerulunk. Minden evben ott van a Real,Barca,Bayern mi ettol nagyon tavol allunk.

Konkretan iden eddig ez volt ez egyetlen meccsunk nagyobb csapat ellen. Ha vege az evnek akkor lehet merlegelni, de meg akkor se azt hogy most Pogba orokke velunk fog maradni. Legyunk realisak, egy Real mar csak a hirnev miatt is sokkal vonzobb mint egy Juventus.

Remelem egyszer elerjuk ezt a szintet es rajtad kivul mas is ezt fogja irni.

A temahoz, nekem mar ez is nagy szo azert 15 millios fizu eleg csabito lehet. Remelem legalabb 1 evet meg velunk marad es maximum 2016 nyaran megy el. Ja es inkabb a Barcaba neznem mint a Realba.

babo0410 2015.05.06. 20:59:49

@Drughi Di Bianconeri: Erre az okádmányodra reagálnom se kéne, mert már megint szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról. De megkérhetlek, ha már lehülyézel, legalább olvasnád el rendesen amit leírok? Ad egy nem tudhatjuk, hogy Pogba mennyire érzi itt jól magát. Azt tudjuk, hogy neki a szakmai előrelépés fontosabb a pénznél, mivel ezt már egyszer kijelentette. Így ha tudunk neki olyan alternatívát nyújtani, ahol úgy érezheti, hogy itt is nyerhet sok mindent, akkor szerintem miért ne maradhatna? Másrészről meg nem említettem olyat, hogy egy szinten lennénk a legnagyobbakkal, azt írtam, hogy nincsenek olyan messze, mint ahogy azt te próbálod belém sulykolni. "Vidal és Pogba egy személy?" Senki nem állította ezt, csak hoztam egy nagyon jó ellenpéldát a te felvetésedre, miszerint mindenki zsoldos.

FCB551 2015.05.06. 22:42:14

Találkozunk a döntőben !!!! :)

Barolo 2015.05.06. 23:32:05

Amennyiben ez a hír igaz, akkor az nagyon jó, mivel ezek szerint nem a lové az elsődleges szempont nála. Egyértelmű, hogy a két spanyol a legesélyesebb a továbblépéséhez. Én nem látom, hogy a Barcába miért illene belle kevésbé mint a Realba (bár lehet, hogy ez a club szimpátiám miatt is van). Abba még reménykedhetünk, hogy végre összeomlik ez a spanyol lufi, mert azért az nagyon durva (és egyben igazságtalan is) amit ez a két klub anyagilag művel.
Forza Juventus!

Shyr Kahn 2015.05.06. 23:38:25

@Drughi Di Bianconeri: "Be kell látni,hogy anyagilag,szakmailag,játékoskeretben, brandben jóval előrébb tart a Real,Bayern,Barca,de egynémely szempontokból még van pár idevehető klub,akik előttünk vannak."

A szakmai szempontot kivéve egyetértek. Szakmaiságban szvsz az egyik, ha nem a legjobb klub vagyunk jelenleg a világon. Miért? Ki tudott a nagy klubok közül relatíve olcsó/nem túl felkapott fiatalokból igazi minőséget létrehozni? Csapatjátékban ki mutatja a legvonzóbb képet jelenleg?

Továbbá mit is értek el a játékosaink, akik tovább álltak a spanyol bajnokságba? Zidane-on kívül nagyjából nem sokat. Gondolok itt elsősorban Cannavaro-ra, vagy éppen Ibra-ra. Akiknek az olasz stílus fekszik (Pogbanak igen), az nem lett jobb spanyolhonban szakmailag. A spanyol klubok nagy átlagban jobban az egyéni képességekre helyezik a hangsúlyt, így nem érzem, hogy szakmailag többet kínálnának a játékosainknak.

Mas szempontbol viszont minden jobb ott. Penz, brand, csillogas, jatekoskeret.

E miatt en is ugy erzem, hogy Pogba tovabb allhat. Valahogy azonban azt hiszem, hogy a kovetkezo BL meccs(ek)tol sok fog fuggeni. Ha kepes jol jatszani, akkor a Madrid/Barca kettos le fog ra csapni.

Ha pedig oda megy, sztem nem fog olyan jol teljesiteni, mint nalunk, de ez legyen az O baja.

Shyr Kahn 2015.05.06. 23:39:53

A lenyeg, hogy jol tudjuk potolni.

Barolo 2015.05.07. 00:04:51

@Shyr Kahn: Teljesen igazad van.... a probléma viszont ott van, hogy az ilyen 'ösztönös zseni' kategóriát, aki pl. pár év múlva kis szerencsével akár aranylabda esélyes is lehetne, kb. lehetetlen pótolni. Ettől függetlenül a csillagászati árából persze lehet venni 2-3 nagyon nagyon jó játékost, ami a csapat szempontjából akár még előrelépést is jelenthet. Forza Juventus!

Shyr Kahn 2015.05.07. 00:39:23

@Barolo: Nagy szerencse es igen jo szem kellene hozza, de nem erzem lehetetlen kuldetesnek a potlast. Szvsz Verratti es Pastore kettos mar jo potlas lenne, akik korban is idealisak. Sajnos azonban, ha igaz, hogy Pogbat nem kapja meg a PSG, akkor kb. nulla az eselyunk, hogy ket ilyen jo jatekosukat elhozzuk.

Verratti igen erett es kivalo jatekos, de nem ugyanaz a feladatkore, mint Pogbae. BTW erdekes, de en valamit latok most Marchisio-ban, amit az elozo evekben nem. Zseni a srac es elkezdte megtanulni a jo passzok osztogatasat Pirlo-tol. Tegnap is milyen labdakat osztogatott? Sztem alkalmas Pirlo potlasara. Mit akarok ebbol kihozni? Ha Verrattit egyedul sikerulne elhozni, akkor maradhatna a jelenlegi felallas, kiveve, hogy Pirlo helyen jatszana az uj szerzemeny es ket zsenialis passzolonk is lenne.

Pastore mindig is nagy kedvencem volt. Vannak szurke meccsei, de sztem trequartistanak O lenne az idealis valasztas. Axel Witsel-t mar kevesbe kedvelem, de O sem eppen a legidosebb generacio, valamint jatekeroben sem eppen rossz.

4Evorg 2015.05.07. 08:05:55

@babo0410: Semmi sértő nem volt a hozzászólásában, csak megint megmondóembereskedsz és érzékeny a lelki világod.

joe 01 2015.05.07. 09:56:18

@babo0410: Már meg ne haragudj, de ez a levezetés kissé komolytalanra sikerült. Ha te úgy gondolod hogy a Juve jelenleg a top csapatok szintjén van, akkor kissé álomvilágban élsz. Egy remek csapat ez tény, de ne rugaszkodj el a valóságtól. Persze ennek ellenére még akár a bl-t is megnyerheti az idén (semmi sem lehetetlen), de előfordult már máskor is hogy messze nem a legjobb csapat vitte el a kupát (sorolni lehetne). Ezek mindig pünkösdi királyságok voltak és nagy adag mák is kellett hozzá. Szerintem az elvárásaidat inkább igazítsd a valósághoz, akkor kevesebb csalódás ér... :)

joe 01 2015.05.07. 10:02:28

@Barolo: Egyrészt ne vedd egy kalap alá a két klubot,(Barca,Real) másrészt ha a spanyolok igazoláspolitikája felháborít, akkor mit mondasz az újgazdagokra (MC, Párizs vagy éppen a Chelsea?

pedronegroo 2015.05.07. 10:32:02

@joe 01: Csak az idődet pocsékolod hogy próbálsz olyan embereket ész érvekkel és tényekkel meggyőzni akik egyébként juvés pizsiben élik a kis álomvilágukat.

udawa 2015.05.07. 11:17:36

@babo0410: te tényleg nagyon elvakultan, túlon-túl Juves-szemüveggel nézed a helyzeteteket! Drughi és még néhányan teljesen reálisan látják a Juve helyzetét! Az út, amelyen elindultatok jó és előre visz benneteket! A csapatotok bebizonyította, hogy kis szerencsével, akarással, kitartással minden (MÉG)nagyobb csapattal képesek vagytok felvenni a harcot. De véleményem szerint jelenleg nem említhető egy lapon a Barca-Real-Bayern hármassal! Leírták többen, hogy miért, én már nem tenném meg. Ne legyenek illúzióid azzal kapcsolatban, hogy Pogba lelép majd, amint olyan ajánlat érkezik. Ti csak nyertetek eddig az "üzleten", de még szükséges néhány év, amit stabilan az elitben töltötök ahhoz, hogy reálisan elmondható legyen, hogy semmi nem indokolja azt, hogy egy "nagyobb" csapatba igazoljon. Barca drukkerként kívánom, hogy jussatok döntőbe és ott egymással mérkőzzünk meg, de ha ez így is lesz, attól, hogy a Juve döntőt játszik, még egyáltalán nem lesz egy szinten a nagyokkal, lásd pl. Dortmund, Atletico. Mondom: az irány jó, de még nagy utat kell megtennetek. Remélem senkit nem bántottam meg, hogy beleugattam a fórumotokba! Szép napot!

DegerFaCan 2015.05.07. 11:20:07

@udawa: teljesen reális, így látom én is. bár bizakodni lehet ezen a bolond Pogba figurán, s ha nem Raiolának hívnák az ügynökét, azt mondanám hogy nem lehetetlen egy újabb klubikon :D de így kapufa, viszont csak az EB után, addig értelmetlen :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (919) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9924) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2431) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7448) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása