Bonucci: „Egyéni kvalitások szempontjából hátrányban lehetünk”

bonucci_leonardo_orom.jpgLeonardo Bonucci úgy érzi, hogy a Juventus taktikai előnnyel vághat neki a Real Madrid elleni párharcnak, amelynek megnyerése esetén az Öreg Hölgy tizenkét év után ismét BL-döntőt játszhat.

Az összecsapás első mérkőzése Torinóban kerül megrendezésre holnap este, az olasz csapat önbizalma pedig minden bizonnyal az egekben van, miután a hétvégén matematikailag is bebiztosította magának a Juventus a sorozatban negyedik bajnoki címet.

„Kiváló helyzetben vagyunk, mivel fontos mérkőzés vár ránk, ami rendkívül különleges meccsnek ígérkezik.” - nyilatkozta a védő a Stadio Sprint munkatársának.

„Már sikerült történelmet írnunk Olaszországban, és most itt a lehetőség, hogy folytassuk ezt a kivételes menetelést a Bajnokok Ligájában.

A Real Madrid ellen véleményem szerint 50 százalék esélye van mindkét félnek a továbbjutásra. Egyéni képességek tekintetében kissé előnyben vannak a madridiak, azonban mi megpróbáljuk áthidalni ezt a különbséget taktikai képzettségünkkel.”

A párharc szempontjából talán nem mellékes megemlíteni, hogy míg a Juventus a hétvégi diadal után megengedheti magának, hogy csak és kizárólag a Bajnokok Ligájára koncentráljon a honi pontvadászat rovására, addig a Real Madrid a BL-elődöntő két mérkőzése között a Valencia ellen kell, hogy bizonyítson.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr167428822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.05.04. 12:39:29

Apikám...szerinted Carlo Ancellotti taktikailag nem tud legalább olyan jól felkészíteni egy Real Madridot,mint Allegri a Juvét?!Ne nevettess Leo!

pedronegroo 2015.05.04. 14:10:19

@fire06: Ancelotti : Allegri ez hatalmas 1-es. :) Úgy hogy kedves Leo sajnos rossz hírem van mert egyénileg kell őket felül múlni, Allegri-től ne várjad a taktikai csodát.

Rivendell 2015.05.04. 15:04:01

@pedronegroo: Realt nem egyénileg kell megverni és Carlo-tól váratlan húzást meg ne várjon senki,itt csak Allegri húzhat váratlant és benne ott is van 1 ilyen faktor,nem úgy mint anno Conte esetében.

stevenh 2015.05.04. 15:09:41

@Rivendell: +1, valóban nem értem, hogy miért várjátok, hogy a Realnál Ancelotti bármilyen váratlant is fog húzni, szerintem nagyobb ott az arc annál, minthogy ránk készüljenek, a saját játékukat fogják ránk erőltetni. Itt csak Allegri húzhat váratlant, mert nekünk alkalmazkodni kell.

pedronegroo 2015.05.04. 15:26:38

@Rivendell: @stevenh: Nincs ott nagy arc csak tudás, mármint Ancelotti-nál. Az Atletico-val is leállt "birkózni", pl. Ramos-t betolta középpályára, meg 4-4-2-re váltott, persze ehhez kellett az is hogy rengeteg sérültjük legyen. De a lényeg hogy Ancelotti nem követ el olyan hibát hogy lenéz minket biztos hogy kellőképpen kielemzi a játékunkat és ezt figyelembe fogja venni a taktikánál és felállásnál is. Ha az Atletico ellen tudod "váratlant" húzni akkor ellenünk is lehet valami okossága.

RuidaRobert 2015.05.04. 15:27:42

Jó lenne találni egy gólt, majd visszaállni 3-5-2-re. Ebben a felállásban ha a védekezés a cél, akkor általában kihúzzuk kapott gól nélkül.

Rikoo 2015.05.04. 15:30:39

@Rivendell: @stevenh: teljesen egyetértek. Ha taktikai harc lesz abból mi jöhetünk ki jobban. El kell folytani a játékukat, mint ahogy azt az olasz csapatok mindig jól csinálják a fontos meccseken. Ha egyéni villanás dönt az biztos, hogy nem tőlünk lesz, kivéve ha Chiellini nem csinálja meg a napi korcsolyaszámát.

Rikoo 2015.05.04. 15:33:44

@Rikoo: fojtani. Elnézést kérek :D

stevenh 2015.05.04. 15:42:51

@pedronegroo: Nem teljesen értek egyet, de ez nem is baj. Az Atletico más tészta, hiszen náluk csak erre készülhetett a Real, hogy birkózás lesz. Az más kérdés, hogy nálunk meg nem nehéz kitalálni, hogy kontrára fogunk berendezkedni valószínűleg, illetve másik két eshetőségre kell felkészülnie a Realnak, az pedig, hogy játszik-e Pirlo vagy se, más meglepetést nem nagyon tudunk jelenleg okozni, nekik esnünk nem fogunk. És nem mellesleg a mi keretünket jelenleg erősebbnek érzem az Atleticóénál, de ez lehet csak elfogultság. Nem sok játékost látnék szívesen az Atleti kezdőjéből a mi kezdőnkben, ha mindenki egészséges.

Sokat fog számítani, hogy ki szerzi az első gólt, bár ez elég nagy közhely.

Másik, hogy fontos meccseken eddig rendre előjöttünk a jó teljesítménnyel, remélhetőleg most is így lesz.

Drughi Di Bianconeri 2015.05.04. 16:10:25

@fire06: Ezen én is nevettem, de hát ez olyan lehetett,mint a kis Almási Kristóf esete a "szalbazsákkal",amin gyakorolnia Köllött :D
A győzelem hevébe azt se tudta mit beszél,mint most Bonu. :D
Allegri sehol nincs Carlettohoz képest. Fura lenne,ha megtudná lepni taktikailag a nálánál jóval képzettebb,sikeresebb,elismertebb,jobb edzőt,akinek jobb kerete van,benne a világ lekíméletlenebb befejezőjével.

Persze cáfoljon meg Allegri,és lepje meg ne csak Carlettot,hanem a szurkereket is ! :)

Rikoo 2015.05.04. 16:43:33

@pedronegroo: @Drughi Di Bianconeri: Az nem kérdés, hogy Ancelotti sikeresebb edző és nyilvánvalóan jobb is mint Allegri bár ha nagyobb sikereket érnénk el a következő években azért megfordulhatna a dolog. Na mind1 a lényeg az, hogy nem véletlen mondta a csoportkör után, hogy titkos esélyesek vagyunk és sztem el is akart kerülni minket. Taktikai dolgokban lehet, hogy jobb Ancelotti de azt se felejtsük, hogy az olasz játékosok a legjobbak taktikailag, mert ebben nőnek fel. Viszont a Realnál az éppen aktuális sztárokat vásárolják és ebből kell csapatot építeniük. Nagyon kiváncsi vagyok a játék képére, de biztos vagyok, hogy nagyon masszív biztonsági játék lesz nagy irammal és remélhetőleg JUVENTUS győzelemmel!!! :)

Rivendell 2015.05.04. 17:36:08

@Drughi Di Bianconeri: Carlonak azért mindig jó kerete volt....Milán-Roma-Real-PSG-Abra csapat....szerintem neki van 1 szisztémája és azt nyomja,túl sokat nem várok én tőle + meg is van kötve a keze,mert bizonyos játékosokat nem rakhat le a padra.

Allegrit én nem tartom annyira bénának,megkockáztatom taktikailag jobb is Carlo-nál...tudom ezen sokan nevetni fognak:D

KysBé 2015.05.04. 18:15:50

@Rivendell: @stevenh: Allegri húz egy váratlant a Tévez Padoin cserével.....

Drughi Di Bianconeri 2015.05.04. 18:43:23

@Rivendell: Nevetek is,bár inkább hátrahőköltem a mondatod után (majdnem fel is borultam a székkel :D .

Ok, mindig is sztárcsapatokat edzett, vásároltak is neki,nem keveset.De a Milan-nal kb. Ő találta ki ezt a karácsonyfát,amit most Allegri próbál másolni. Ő találta ki Pirlonak a Regista szerepkört, alatta lett világklasszis.
A Chelsea-val gólrekorddal lett bajnok (bár a BL-ben nem igazán ment nekik vele). A PSG pedig megvette a fél Serie A-t,de csapattá is kellett kovácsolni őket, azóta szvsz. csak szenvednek, mert a keretük még erősebb lett,de Blanc az én szememben egy idétlen alak.
A mostani Real-ja szvsz. a galaktikus éra utáni legjobb Real, sokkal szebb , élvezetesebb focit nyomnak,mint Mourinhoval, a tavalyi BL-menetelésük, meg az idei őszük valami félelmetes volt.
Arról nem beszélve,hogy laza, olasz úriember révén NYUGALMAT hozott az öltözőbe, ez az egyik legnagyobb sikere szvsz.: nagy egójú,hisztis, p.öcsfej sztárocskákat is meg tud zabolázni,rendszerbe (akár tök újba) illeszteni.Méghozzá nem agresszióval (Capello),vagy kicsinyes OC-s beszólogatásokkal (Mourinho), vagy ratyis,vegetáriánus,Coldplayes Hippie szemlélettel (Guardiola), netán arrogáns,pöffeteg,öntelt FILOSOPHYval(Van Gaal).
Egyszerű,ám szemléletes példa: Pepe világéletében egy gusztustalan,féreg,suttyó volt, ez Mourinho alatt csúcsosodott ki.Azonban Ancelotti NYUGALMA és Tudása olyan hatást keltett rá,hogy tavaly az egyik legelegánsabb védő volt egész Európában..
Allegrit el nem tudnám képzelni egy Real,Chelsea,PSG padján.

@Rikoo: Az Atléti ellen bebizonyította a Real,hogy nem kell ahhoz olasznak lenni,hogy vki taktikusan,keményen tudjon játszani. Erre tán' a legjobb példa maga az Atletico Madrid, aki a jelenlegi európai fociban a legolaszabb csapat (a Chelsea mellett +PSG,Monaco).

Szerintem Ramos-t megint felhozza középpályásnak,hogy legyen egy erős,magas embere,akkor viszont már nehezebb lesz a dolga a mi középpályásainknak.

Végezetül Ancelotti eredménysora
Edzőként:

Juventus
Intertotó-kupa: 1999

AC Milan
Coppa Italia: 2002–03
Serie A: 2003–04
Supercoppa Italiana: 2004
UEFA-bajnokok ligája: 2002–03, 2006–07
UEFA-szuperkupa: 2003, 2007
FIFA-klubvilágbajnokság: 2007

Chelsea FC
Community Shield: 2009
Premier League: 2009–2010
Angol labdarúgókupa: 2009–2010

Paris Saint-Germain FC
Francia bajnok: 2013

Real Madrid FC
Spanyol kupa: 2013-2014
UEFA-Bajnokok ligája: 2013-2014
UEFA-Szuperkupa: 2013-2014
FIFA-Klubvilágbajnokság:2014

Allegri ennek a közelében sincs, soha nem is lesz,mert el nem tudnám képzelni Olaszországon kívül más TOP bajnokságban, nem,hogy ott nyerjen is valamit.

Továbbá OK,nyilván hosszabbítunk vele, mert a minimális elvárást (Scudetto) teljesítette,sőt messze felülmúlta azt.
De jómagam szeretném,ha a francia EB után Deschamps lenne az edzőnk,már nem Seccoék vannak,szerintem szívesen le is ülne, van Juve kötődése,nem is kevés + talán Pogba is maradna.
A másik ideám Montella lenne,akit a leginnovatívabb,legszórakoztatóbb focit játszató olasz edzőnek tartok a korosztályából (picit Lippi utódját látom benne).

Mindkettő karakteresebb, és nem annyira "olasz",mint Allegri.
Szeretném,ha az eredményeink mellé igazi STÍlUS is párosulna egyszer, mert csak akkor lehetünk korszakos csapat,mint a Lippi érában :)

Rivendell 2015.05.04. 18:49:30

@Drughi Di Bianconeri: szerintem Allegri kifejezetten stílusos-karakteres edző,még ha baromi ronda feje is van:DDD

Drughi Di Bianconeri 2015.05.04. 18:59:00

@Rivendell: Húha,úgy látszik a BL-elődöntő elhomályosította,hogy szidtuk itt,mikor kinevezték, hogy mennyire jellegtelen,ha ég a csapata,akkor is azal a tanácstalan gülü szemeivel pislog,mint HAL(legri) a szatyorban, sztoikus nyugalmat imitálván- csak nem sikerül.
Persze nálunk picit megváltozott,főleg a 2. félévre, próbál üvöltözni,idegbetegeskedni (ezáltal Contet csórva),amit Mi,Juventinok imádunk, hiszen ez a Grinta, ez a Spirito Juve ! :) De szerintem csak kamuzik, megjátssza magát,hogy jobban elfogadjuk :D

Szerintem megmaradt ugyanannak a töketlen alaknak,lásd a Monaco elleni förtelem,ahol 180 perc alatt mindössze egy kamutizi segítségével jutottunk el idáig.Idegenben pedig lehoztuk azt hiszem 0 kapuralövéssel.

Elfogadtam már régen, néhány meccsre nagyon is BÜSZKE vagyok és tudom,látom mire képes. Ő egy igazi OLASZ edző, a régi iskolából.
De ahhoz meg nem elég olasz,hogy megszervezzen egy igazi Catenacciot. Amolyan langyos víz esete. Támadó focihoz túl beszari,óvatos, catenacciohoz meg szintén túl beszari,mert el akarja azért hitetni,hogy ő bizony offenzív felfogású edző :D

Vele nem leszünk korszakos csapat, igazából nála több játékos lett formán kívül,Conte pedig senkikből/fiatalokból/ kiöregedett emberekből csinált masszív gépezetet.

Jönnek az eredmények (még egy kupadöntő azért elférne),de szvsz. erre a Juventusra 5 év múlva rajtunk kívül senki nem fog emlékezni,míg Lippiére 100 év múlva is,de még Conteéra is talán.

Rivendell 2015.05.04. 19:03:10

@Drughi Di Bianconeri: nem én voltam az aki szidta...én Conte-t szidtam,hogy húzzon már el:D

Drughi Di Bianconeri 2015.05.04. 19:08:26

@Rivendell: Ergo Te kezdettől fogva örültél és üdvözölted Maxi érkezését ? :D

pedronegroo 2015.05.04. 19:22:12

@Drughi Di Bianconeri: Nyugi, fogjuk még szidni eleget Allegrit, nem lesz mindig ilyen szerencsés sorsolása a bl-ben, igazából csak e miatt szűntek meg a "hangok". Én szidom most is. :) Majd ha a real ellen villant valamit akkor majd behódolok.
Amúgy meg én Ancelotti-t szeretném edzőnek, a real-nál ugy se lesz sokáig, ott ez nem dívik. Így figyelni kell és gyorsan lecsapni rá ha madrid már új edzőt keres. Ancelotti-t talán még motiválná is a juve, mert velünk nem jutott el a csúcsra így meg kell adni neki ezt a lehetőséget és akkor reális lenne egy bl trófea.

Drughi Di Bianconeri 2015.05.04. 19:31:39

@pedronegroo: Na igen, nálunk eléggé befürdött,olyan komoly kerettel 2 év alatt mindössze egy Intertotó kupát tudott felmutatni.Még nem volt elég tapasztalt talán.
Szerintem nem engedi el az idióta Perez sem, egyszerűen működik, megnyerte neki a hőn áhított Decima-t, 10 év, és több,mint 1 Milliárd elköltött euró után.
Duplázni nem fog Ő sem, a győztes szvsz. a másik ágról fog kikerülni, a bajnokságot meg már bukták, de van koncepciója, a játékosai nyugodtak, és még az sem tudja kizökkenteni,hogy kéretlenül vesz neki egy Balet 100 Misiért, egy Illaramendit 40ért, vagy egy James Rodriguezt 80ért.

Jómagam persze örülnék neki, a jelenleg aktívak közül én őt tartom a legtöbbre.(Guardiola-t is tisztelem,becsülöm,de idegesítő ez a nyálas stílus + az erőltetett taktikai forradalmárkodás,hogy a legjobb szélső bekkekből csinál CM-et,vagy neki nem kell Kroos :D
Heynckes pedig örökre beírta magát a töri könyvekkel, minden idők talán legjobb,de min. a 2. legjobb Bayernjével,de mégis csak 1 német paraszt :D
Gál Lalit meg Mourinhot inkább hagyjuk :D )

Álom marad szerintem, mert ha távozik is a Realtól (akár saját maga,akár Perez szándékából), szerintem vagy szünetet tart, vagy Man. City/P$G.
Nem tudnánk mi egy edzőnek évi 10-15 M eurót fizetni, 2-3ért meg minek jönne el ?

tomi12312323 2015.05.04. 21:12:43

Látom vannak emberek akik képtelenek elismerni ha tévedtek valakivel kapcsolatban.
A gyengébbek kedvéért
Ancelotti<Conte<Allegri!!!!!!!!

Te rendesen tudod fényezni az embert de azért voltak gyenge érveid is :)

"sokkal szebb , élvezetesebb focit nyomnak,mint Mourinhoval"

:D :D :D

Amúgy béke és Forza Juve!!!

Én is elismerem Ancelottit de komolyan olyan érzésem volt amikor csemegéztem a hozzászólásaid között mintha Allegri megerőszakolt volna és Ancelloti vigasztalt volna meg a zuhany alatt :D

Drughi Di Bianconeri 2015.05.04. 21:32:57

@tomi12312323: Á, értem már, ez volt aztán a tényekkel alátámasztott komment.Hiszen teleraktad relációjelekkel :)

Az utolsó,gusztustalan hasonlatodat meg inkább nem is kommentálnám.Nem szállok be ilyen idióta,gyerekes szájkaratéba.

Inkább javaslom az adminoknak,hogy töröljék a kommentedet. Ez nálam már bőven átlépi a személyeskedés,pláne a jó ízlés küszöbét.

Barolo 2015.05.05. 00:39:30

@Drughi Di Bianconeri: Szerintem Allegri és Ancelotti között közel sincs akkora különbség mint amit itt felvázolsz, de ezt majd az idő fogja eldönteni véglegesen.
Ancelotti szerintem is nagyon jó edző (és mindenképpen benne van a jelenlegi top 10-ben), de azért fantasztikus keretekkel is dolgozott mindig (ami persze valahol megint az ő érdeme is, hiszen nagyon jól pozicionálja magát folyamatosan).
Nagyon remélem, hogy már most is bizonyítani fog a mi fiúnk és jól kiverjük a világhírű játékostemetőt. Forza Juventus!

babo0410 2015.05.05. 03:27:40

@Barolo: Pont ez az. Ahhoz képest, hogy milyen keretei voltak mindig, szinte semmit se nyert. Milannal 1x lett bajnok? Chelsea-től a 2. évben a nagyon rossz szereplés miatt elküldték? Én is jó edzőnek tartom, ne essék félreértés, de én nem értem ezt a nagy hájpot körülötte. Én hiszem, hogy Allegri taktikailag simán felülmúlhatja az elődöntő két meccsén.

Hoods. 2015.05.05. 08:04:24

@Drughi Di Bianconeri: Nem tartod jo edzonek Mourinhot? Vagy inkabb a stilusa miatt nem szeretned nalunk?

tjunior 2015.05.05. 08:36:56

Azért ha valamit le lehetett szűrni az idei szezonban az az, hogy taktikailag Allegri ott van szeren. Nyilván hibázik, ő is ember, de azzal nem lehet vádolni, hogy ne lenne felkészült edző. A mai meccsre is biztos vagyok benne, hogy megvan a megfelelő és működő taktikája. Az már megint más kérdés, hogy az ellenfélnek vannak olyan kvalitásai, hogy egy pillanat alatt áthúzza azokat.

stevenh 2015.05.05. 08:56:35

@tjunior: +1

Valamint én sem értem ezt a nagy Ancelotti hype-ot...Soha nem tartottam igazán jó edzőnek, nálunk is megbukott, igazán a Chelseanél se tudott nagyot alkotni, Milannal aratott Bl győzelme az inkább a Juve bukott döntője volt, és megnyert egy ugyanolyan versenynélküli francia bajnokságot, ahol az egyetlen nagy kihívó (Lyon) épp a legrosszabb éveit taposta.

El kell ismerni az eredményeit, de ezeket inkább annak köszönhette, hogy mindig jól pozicionálta magát, meg megtanulta kezelni a sztárokat. Taktikailag nem tartom egy ásznak, egyetlen nagy taktikai húzása volt a Milannal, de azzal sem igazán ért el egekig marasztalható eredményeket.

pedronegroo 2015.05.05. 10:00:12

@stevenh: Milan-Ancelotti: 2 BL trófea egy elbukott döntő, 2 Európa szuperkupa, 1 klubvilágbajnoki kupa, 1 olasz szuperkupa, 1 olasz kupa, 1 scudetto

és ez csak a Milan-nal elért eredményei... a Real-al ugye elsőre begyűjtött egy újabb Bl trófeát.

Ja, semmi küli ez az Ancelotti, hány edző is nyert már 3-szor BL-t?????

stevenh 2015.05.05. 11:05:45

@pedronegroo: "El kell ismerni az eredményeit, de ezeket inkább annak köszönhette, hogy mindig jól pozicionálta magát, meg megtanulta kezelni a sztárokat. Taktikailag nem tartom egy ásznak, egyetlen nagy taktikai húzása volt a Milannal, de azzal sem igazán ért el egekig marasztalható eredményeket."

Előbb olvasd végig mit írt a kommentelőtársad.

Meg ha már itt tartunk, beszélgessünk, hogy egy bivaly erős Juventussal mit tudott annó felmutatni, én úgy emlékszem hogy egy nagyon csúnyát bukott, hány pont előnyt is szórakozott el akkor? Chelseanél is ha jól emlékszem bukott, vannak szép eredményei, ha olyan csapatot kap a keze alá, ennyi. Nem fogom többre tartani attól mert bivalyerős csapatokkal nyert pár trófeát.

pedronegroo 2015.05.05. 11:41:09

A Juventus-nál edzői pályája elején dolgozott, egy nagyon erős olasz bajnokságban....

Chelsea-Ancelotti: 1 bajnoki trófea, 1 angol szuperkupa, 1 FA kupa

Tehát aki erős csapatokkal nyer valamit az nem eredmény vagy mi??? Akkor mondj már egy jó edzőt csak mert általában a bivaly erős csapatok szoktak trófeákat nyerni...
Továbbá várom a válaszod a kérdésemre, hogy hány edző nyert eddig 3-szor BL-t???

pedronegroo 2015.05.05. 11:43:31

@stevenh: A Juventus-nál edzői pályája elején dolgozott, egy nagyon erős olasz bajnokságban....

Chelsea-Ancelotti: 1 bajnoki trófea, 1 angol szuperkupa, 1 FA kupa

Tehát aki erős csapatokkal nyer valamit az nem eredmény vagy mi??? Akkor mondj már egy jó edzőt csak mert általában a bivaly erős csapatok szoktak trófeákat nyerni...
Továbbá várom a válaszod a kérdésemre, hogy hány edző nyert eddig 3-szor BL-t???

stevenh 2015.05.05. 11:59:36

15 pontos előnyt szórakozott el, bármilyen erős is volt a bajnokság.

Nem érdekel hányszor nyert Bl-t. Sem Ferguson, sem Lippi sem Heynckes sem Del Bosque nem nyert 3 bl-t mégis sokkal jobb edzők mint Carlo az én véleményem szerint.

Chelsea: Ennyi erővel Di Matteo Bl-t nyert ugyanazzal a kerettel, akkor ő is Ancelotti magasságokban van?

Pár trófea még nem fogja megváltoztatni a véleményemet és nem fogom Ancelotti taktikai zsenialitását egekbe marasztalni, illetve edzői képességeit az egekbe marasztalni.

Bivalyerőshöz meg ennyit: Porto, Liverpool, + Monaco döntőbe jutása, Atletico döntőbe jutása.

pedronegroo 2015.05.05. 14:01:23

@stevenh: Nem igazán értelek. Azt mondod bivaly erős kerettel nem nagy kunszt trófeákat nyerni. Akkor az általad említett Lippi, Ferguson, Heynecks, Del Bosque mitől jobbak mint Ancelotti?? Ők is bivaly erős keretekkel nyertek trófeákat.
Szerintem egyszerűbb lett volna ha azt mondod hogy neked nem szimpatikus Ancelotti és kész. Mert nyilván csak erről van szó, mert érveket nem tudsz felhozni pro és kontra.

stevenh 2015.05.05. 14:44:21

@pedronegroo: Nem szimpatizálás kérdése, egyszerűen a képességeit nem vagyok hajlandó az egekbe méltatni, mert az elnyert kupái fals képet mutatnak, és annak se örülnék, ha ismét a Juve padján lenne.

Del Bosque attól nagy edző, hogy elment a Real Madridtól és teljesen összeesett.
Ferguson elment Manchesterből teljesen összeomlott, pedig a keret ugyanaz.
Lippi elment a Juvétól először, ugyanaz az erős keret mégse nyertünk semmit, egy intertotó kupán kívül, Lippi elment másodszor, szar unalmas játékkal nyertünk Scudettót, BL-ből meg kizúgtunk folyamatosan, egy masszívabb erősebb kerettel. Ezért tartom őket nagy edzőknek. Ancelotti, Mourinho és Guardiola nálam sehol sincsenek hozzájuk képest. Természetesen ez ugyanúgy vonatkozik Allegrire is, de én nem tartom akkorának a szakadékot közte és Ancelotti között, egy haldokló Milant is bevezetett azért a Bl egyenes kieséses szakaszába, nálam ez is eredmény, nem csak a kupák.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása