Tévez: "A Juventus bárkit képes legyőzni"

tevez_carlos_golorom.jpgA Juventus argentin támadója, Carlos Tévez a csapat mesterét, Massimiliano Allegrit méltatta, s elárulta, hogy véleménye szerint nincsen olyan csapat, amelyet a zebramezesek ne lennének képesek legyőzni.

"Most nyugodtabb csapat vagyunk, köszönhetően Allegri higgadtságának." - nyilatkozta Tévez a La Repubblicának. "Sikeresen átültette ezt, a csapat pedig megértette, de ne kérjék tőlem, hogy Contéhez hasonlítsak. Allegri azt mondja nekünk, hogy nyugodtan játsszunk, a gól pedig előbb vagy utóbb jönni fog."

A Manchester Unitednél töltött időszak alatt Téveznek megadatott, hogy a magasba emelhesse a Bajnokok Ligája trófeát, s az argentin támadó úgy véli, hogy minden adott ahhoz, hogy ez az élmény megismétlődhessen a torinói együttessel is.

"Teljesen más a helyzet, mint a Manchester Uniteddel. Akkor olyan elképesztő bajnokaink voltak, mint Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Ryan Giggs, Rio Ferdinand és Paul Scholes. Ehelyett most inkább egy csapatunk van. Nagyon nehéz legyőzni bennünket, akár csak egy évvel ezelőtt Atlético Madridot.

A Dortmund elleni meccs megmutatta, hogy messzire juthatunk, azonban ez rajtunk áll. A Juventus bárkit képes legyőzni, ezt bebizonyítottuk. Egyetlen olyan csapat sem létezik, amely megközelíthetetlen volna számunkra. Képesek vagyunk-e triplázni? Lehetséges. Az álmodozás nem árt senkinek sem."

Tévez ismét megerősítette elhatározását, miszerint haza kíván térni Argentínába, s imádott csapatánál, a Boca Juniorsnál akarja befejezni pályafutását.

"Az egész családom és én is a Boca szurkolói vagyunk, újra abban a mezben akarok játszani. Nem tudom, hogy ez mikor következik be, de haza fogok térni. Hosszú évek óta Európában vagyok, s szükségem van a családomra. Hiányzik az apám, az anyám és a testvérem.

Nem panaszkodhatom, mert mindenki jó volt hozzám, azonban a mentalitásom argentin, s vissza akarok menni Buenos Airesbe.

Természetesen az emberek jobban szeretnék, ha inkább az egész Tévez család költözne Torinóba. Jól érzem itt magam, azonban az életem oda köt. Ahogy mifelénk mondják, családközpontú ember vagyok."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr17364496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MdewC 2015.04.13. 15:12:29

Majd jövőre mehet... :)

Lisandro 2015.04.13. 15:55:23

Meg lehet őt is érteni,amiért haza húz a szíve.
Itt a jó példa rá,hogy nem 30,vagy 30+-os jàtékosokat kell igazolni!Most majd jön a RVP aztán talán lesz 2 jó éve!
De szerintem a Dybala sem túl jó megoldás,mert ö meg még túl fiatal.
Ettől függetlenül még bevállhat,de teljesen más egy Palermóban jól teljesíteni,meg más egy Juventusban!
Lásd Pl Amauri!
És ő még csak nem is 20 éves volt mikor megvettük.
Szerintem inkább egy 27 éves Dzeko 20-ért,mint a Dybala 40-ért!
És ha olyan lesz a kisgyerek mint a RVP,hogy a fél karriere alatt sérült volt?
Tudom...és ha úgy bevállna mint a Pogba?
Csak éppen érte nem fizettünk semennyit.Mert ha akkor kellett volna 40-et fizetni érte,valószínűleg most nem lenne itt.

cd1 2015.04.13. 16:32:58

na rólaőszintén el tudom képzelni, hogy egyáltalán nem a pénz motiválja (vagy csak már nem)

babo0410 2015.04.13. 17:41:05

@Lisandro: Most nem értek veled egyet pár dologban. Néha kell a kockáztatás. Le kell igazolni Dybala-t. Anno nem hoztuk el Cavanit, nem hoztuk el Verrattit, mert nekünk drágák. Néha viszont bizonyos kockázatokat vállalni kell. Pláne úgy, hogy szerintem a vezetőség azért többet látta játszani Dybala-t mint mi itt a blogon. Ha ők hajanának érte 30 milliót adni, annak van oka. Én őt szívesebben látnám, mint Dzekot. Ráadásul Dzeko nem 27, hanem 29 éves, tehát nem sokkal lenne jobb, mintha RVP-t igazolnánk le. Ráadásul Dzeko Tévezt nem is tudná pótolni, mert befejező csatár. Tehát azt a kreativitást, amit Tévez hozott a csapathoz, sajnos ő nem tudná folytatni. Jelenleg a mi pénztárcánkhoz mérve Tévez pótlására szerintem Dybala lenne a legjobb megoldás. Aztán nem biztos, hogy beválna. De ha a vezetőség hajlana leigazolni 30-35 millióért is, akkor én hiszem azt, hogy nem véletlenből. Morata-ért is kiadták a 20 milliót, a szurkolók többsége nem tartotta jó ötletnek, aztán bebizonyította, hogy a vezetőségnek lett igaza.

KysBé 2015.04.13. 17:46:55

Téveznek elég viharos volt a pályafutása főleg a Manchester-i évei alatt.
Féltem tőle, de úgy néz ki jót tett a lelki világának, hogy Ő a csapat "sztárja". Örülnék neki, ha maradna még legalább 2 évet.
Ha nem úgy sok sikert Neki és méltó búcsút a légiós élettől.

Gannicuss 2015.04.13. 19:51:36

Rendes ember! Töltse ki a szerződését és térjen haza.

Lisandro 2015.04.13. 20:33:56

@babo0410: Baszki,vagy fél órája gépelem a válaszomat neked,s hiba történt a komment elküldése során,kérjük próbálja meg újra!

Lisandro 2015.04.13. 20:38:02

Vagy lehet azért volt a hiba mert hosszú volt a hsz-em?

Tony. 2015.04.13. 20:51:00

@babo0410: Neked már megint sikerült személyesen konzultálnod Marotta-val, vagy honnan a búbánatból gondolod, hogy hajlandó lenne bárki is 30-35 milliót adni azért a gyerekért? Mert Zamparini az mondta?

Egyszer az életben próbálj már végig is gondolni valamit.

Ezt a vezetőséget aki dícséri (te leginkább), azt mondja, hogy milyen okosan gazdálkodnak.
Erre most azt kellene tenniük, hogy egy LEJÁRÓ SZERZŐDÉSŰ játékosért, akinek volt egy jó félszezonja költsenek el 35 millió eurót? Úgy hogy a Juventus talán Buffon óta nem fizetett senkiért még talán megközelítő összeget sem?

Én jól bírom évek óta, és nem is szólok semmit, de néha égnek áll a hajam 1-2 ilyen gondolatmenettől.

Lisandro 2015.04.13. 21:23:33

@babo0410: Na megpróbálom megint!Azzal teljes mértékben egyet értek,hogy néha kockáztatni kell!De 40 millió egy 20 éves gyerekért szerintem több mint kockázat!Dzekót meg csak példának hoztam fel,hogy inkább egy Dzekót vennék 20-ért,mint egy Dybalat 40-ért.Akkor lehet rosszúl tudtam,nem 27,hanem 29.De valljuk be,hogy a Dybala nem sok mindent mutatott ellenünk!Sőt...
Pedig pont ezeken meccseken kéne neki bizonyítani,hogy megérett egy nagycsapat mezére.
Ezért mondtam,hogy más egy Palermóban villogni,meg más egy Juventusban.Mert az szerintem nem elég,hogyha csak a kiscsapatok ellen megy neki.
Meg különben is az elmúlt pár évben annyi állítólagos hiper szuper tehetséges fiatal gyereket vettünk,hogy az őrület.!Azokkal mi van?Boakye meg a többiek!
Lehet csak ezért óvakodom ettől a vételtől.Az biztos hogy van ügyes gyerek,hogyha szeretnénk megvenni,de 40-ért?Ràadásul ha jól tudom egy éves szerződése van még.Ennyit senki nem fog érte adni ebben biztos vagyok!Én úgy gondolom,hogy max 20-at fognak érte adni.Meg valljuk be többet nem ér 20 évesen.De ez megint csak az én véleményem.

epaska 2015.04.13. 22:51:12

Soha nem értettem, hogy is merülhet fel Dzeko neve itt egyeseknél... ő egy senki! NEm tudom volt ennek az embernek 2től jobb szezonja?! Ugyan az a kategória mint a wolfsburg jelenlegi csodacsatára...Dzeko=Lllorrente=Matri=Pazzini Aki soha nem lesz Trezeguet, Ibra vagy Inzaghi szinten. Ő csak töltelékember az én szememben és az isten mentsen az érkezésétől. Bocsánat! Llorrente helyére a lehető legtökéletesebb megoldás ;)

Tévez nagy űrt hagy majd maga után az biztos! Az ő pótlása Agüero lenne, de rá szerintem nincs esélyünk, mert az ára rettentően magas pedig úgy gondolom, hogy egy eredményes szezon után lehet, hogy szívesen érkezne mondjuk egy esetleges BL döntős, Olasz bajnok és Olasz kupagyőztes juvéhoz és ráadásul egy honfitársát kellene pótolnia. De ehhez befektetés kell! Nem Dybala 30-40 millióért mert ez nevetséges...Agüero kell még ha 60 millió is lenne. Tudja ez Marotta is de ez nem lesz meg sajnos. Berardi padra okés lesz...aztán hátha egy csiszolatlan gyémánt, amit kétlek mert nem hallani, hogy fél európa könyörögne azért, hogy kimondja az igent. Jó lehet elől a Berardi Morata kettős is David Silvával a hátuk mögött ;)

babo0410 2015.04.13. 23:21:20

@Tony.: @Lisandro: Szerintem meg ha a vezetőség hajlik ennyit fizetni érte, akkor én elhiszem nekik, hogy tudhat valamit a srác. Eddig nem hosztunk el nagyon sok embert, mert túl sokat kértek érte. Pl. Higuaínért se voltunk hajlandóak annyit fizetni, mint amennyit a Real kért. Én úgy vagyok vel, ha ezért a srácért hajlik a vezetőség letenni akár 35 milliót is, akkor tudhat valamit.
Vettünk egy csomó tehetséget, de azok nagy többsége azonnal ment is kölcsönbe, és soha az életbe a csapat közelébe nem fognak jutni. Ha valakit rögtön az első csapathoz hoznak, az azt jelenti, hogy a vezetőség lát benne fantáziát. Én személy szerint azt mondom, hogy Dybala nagyon jó játékos (tegnap pl. két gólpasszt adott), és el kell hozni. Sajnos ma már a piaci árak elszálltak, és egy fiatal tehetség, akinek volt két jobb meccse, az 25-30 milliónál kezdődik. Szerintem el kell hozni. Ha van rá 35 millió, és a vezetőség benne látja Tévez utódját, akkor annyiért. Ha a vezetőség úgy gondolja, hogy ő fogja tudni pótolni Tévezt, akkor igazolják le. Kockázat meg minden igazolásban van. Dzekoban is lenne, ahogy Tévezben is volt.

babo0410 2015.04.13. 23:21:21

@Tony.: @Lisandro: Szerintem meg ha a vezetőség hajlik ennyit fizetni érte, akkor én elhiszem nekik, hogy tudhat valamit a srác. Eddig nem hosztunk el nagyon sok embert, mert túl sokat kértek érte. Pl. Higuaínért se voltunk hajlandóak annyit fizetni, mint amennyit a Real kért. Én úgy vagyok vel, ha ezért a srácért hajlik a vezetőség letenni akár 35 milliót is, akkor tudhat valamit.
Vettünk egy csomó tehetséget, de azok nagy többsége azonnal ment is kölcsönbe, és soha az életbe a csapat közelébe nem fognak jutni. Ha valakit rögtön az első csapathoz hoznak, az azt jelenti, hogy a vezetőség lát benne fantáziát. Én személy szerint azt mondom, hogy Dybala nagyon jó játékos (tegnap pl. két gólpasszt adott), és el kell hozni. Sajnos ma már a piaci árak elszálltak, és egy fiatal tehetség, akinek volt két jobb meccse, az 25-30 milliónál kezdődik. Szerintem el kell hozni. Ha van rá 35 millió, és a vezetőség benne látja Tévez utódját, akkor annyiért. Ha a vezetőség úgy gondolja, hogy ő fogja tudni pótolni Tévezt, akkor igazolják le. Kockázat meg minden igazolásban van. Dzekoban is lenne, ahogy Tévezben is volt.

babo0410 2015.04.13. 23:21:48

Elnézést, 2x küldte el.

Lisandro 2015.04.14. 06:56:04

@babo0410: Én meg örülök,ha egyszer elküldi.Az biztos,hogy a megfigyelők többször látták mint én,s 100%,hogy van valami a srácban.A kérdés csak az,hogy ér-e 40 miliót?40 millió euró!!!Az qrva sok pénz!!!
Nem akarok piszkálódni,de ha a két gólpasszt láttad,akkor azt is ahogy 2 méterről kapufát rúgott üres kapura?

Rivendell 2015.04.14. 07:53:15

@Lisandro: 40-t nem adunk mi érte ez fix 28-35 között lesz a valós ajánlatunk...szerintem.

Tony. 2015.04.14. 10:51:11

Örülök, ha van olyan ember aki szerint a Juventus 35 milliót fog fizetni egy lejáró szerződésű játékosért. A klub hagyományai és az elmúlt évek tapasztalatai is mind alátámasztják ezt.

Én is kérek abból, amit fogyasztotok.

Apuleius 2015.04.14. 11:49:33

@Tony.: Meccsnapon csak semmi anyagozás! :-DDD

Cannavaro 2015.04.14. 11:57:11

@babo0410: Komoly játékosokért se fizetünk 20 nál többet, nem hogy Dybala-ért.. :D
@Tony.: Én értem mit mond Babo: "HA" ki adják érte, akkor elhiszi, hogy nem véletlen, és nem azt mondta, hogy tudja hogy ki fogják!!
Én személy szerin,t azt nem hiszem el, hogy egyáltalán ki adják, még akkor sem ha megérné... RVP megérné ingyen mindenképp, de kéne egy fiatal Zseni palánta is hosszú távra, hogy ez Dybala lenne azt nem tudom, de hogy nem 30 felett jön abban biztos vagyok!!

Hoods. 2015.04.14. 12:29:35

Az angol bajnoksag golkiralyaert nem adtunk ki 30 milliot.

stevenh 2015.04.14. 12:52:03

@Hoods.: Aki nem mellesleg 30 éves volt....

KysBé 2015.04.14. 16:49:47

@juve1986:

"RVP megérné ingyen mindenképp, de kéne egy fiatal Zseni palánta is hosszú távra "

Pontosan.
Tévez - Morata - Conan mellé simán jöhetne a Berardi - RVP duó.
Olcsó és ügyes. (így maradna pénz F. Andersora, jövőre meg jöhet ingyen Dybala :) )

babo0410 2015.04.14. 18:31:08

@Lisandro: Én meg annak örülnék a legjobban, ha vére meganulnék helyesen írni. XD Egyrészt üres kapura kapufát nagyon sok mindenki rúgott már. Van ilyen. Ha egyszer fordul elő rendben van szerintem. És én úgy érzem, hogy a vezetőség ideális Tévez utódnak tartja. Ha Marottáék Tévez ideális utódját látják benne (remélem ha így van, akkor igazuk lesz), akkor érthető, hogy minden pénzt megér nekik leigazolni. Ugyanis, ha tévez távozik, nagy kakiban leszünk, ha nem pótoljuk megfelelően.

babo0410 2015.04.14. 18:31:38

Mondom! Helyesírás 1-es XD

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása