Mourinho: „Nem beszélek Pogbáról”

Mourinho José.jpgA Chelsea mestere, José Mourinho a minap úgy nyilatkozott, hogy nem érdeklődik Paul Pogba iránt, mivel véleménye szerint Ruben Loftus-Cheek személyében megvan az utánpótlás.

A fiatal francia válogatott iránt komoly érdeklődőnek tűnt mindeddig a Chelsea a Manchester City és a Real Madrid mellett.

Ám nemrégiben Mino Raiola azt mondta, hogy Paul Pogba nem kíván a Real Madridhoz szerződni, mivel a királyi klubnál nem megfelelően bánnak a játékosokkal, és most José Mourinho nyilatkozatát követően úgy tűnik, a Chelsea nem fog bejelentkezni a nyáron a középpályásért.

„Nem akarok Pogbáról vagy egyéb játékosokról beszélni.” - kezdte mondandóját a tőkeerős londoni klub portugál mestere.

„Csak annyit mondhatok, hogy nézzék meg, milyen középpályásaink vannak, és hogy Fabregas, Matic, Ramires, Ruben és a sérült Mikel révén milyen nagyszerű csoporttal dolgozhatunk.

Jövőre Ruben Loftus-Cheek az első csapatba kerülésért fog harcolni. Jelenleg az a feladatunk, hogy védjük őt, ám jövőre nem csak egy szám lesz, hanem egy játékos.”

José Mourinho ugyanakkor beismerte, hogy pár új arc érkezhet nyáron, azonban ezt természetesnek tekinti.

„Az átigazolási politikánk nem igényel óriási pénzügyi erőforrásokat, mivel nincs sok mindenre szükségünk. Tetszik az a keret, amely rendelkezésünkre áll, tetszenek a keretbeli játékosok, és pár kivételtől eltekintve fiatal keretet tudhatunk magunkénak.

Nyáron sem számítok őrületes játékosmozgásra a klub viszonylatában, és mindezt finanszírozni fogjuk az értékesített játékosokból, illetve az értékesített játékosokból befolyó tőkéből. Jelenleg a hitelesség építésén munkálkodunk azzal, hogy jó játékosokat értékesítünk egyéb kluboknak.

Ha azt kérdezik tőlem, hogy jelenleg elégedett vagyok-e, akkor azt mondom, hogy igen, elégedett vagyok. Ha azt kérdezik, hogy lesz-e érkező vagy távozó a nyáron, azt mondom, hogy valaki biztos lesz, mivel mindig lehet fejleszteni egy keretet. A pénzügyi keret miatt nem aggódok.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr407288021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barolo 2015.03.22. 00:57:04

Pogba szerintem gyakorlatilag választhat, hogy ha eligazol akkor melyik csapathoz akar menni. Nem tartom valószínűnek, hogy bárki lemondana róla. Igazából szerintem a fizetésében sem lehet nagy különbség, mind a 6-8 csapat meg tudja adni amit kér. Kérdés az lesz, hogy mi a távozás célja (ha lesz ilyen). Ha kupákat akar halmozni, akkor valamelyik spanyolhoz, esetleg a Bayernhez érdemes mennie (ezek jelenleg a legbiztosabb opciók), ha otthon akar nagy sztár lenni akkor a Psg-hez. Én a helyében elsősorban a Juventust választanám, például azért is, mert nálunk egyértelműen ő lehet a top sztár, míg ez egy Realban vagy egy Barcában még jó játék mellett sem lenne így. Ami még egy érdekes opció lenne, ha elmenne az Arsenalba. Ott szintén válhatna vezérré, jó fricska lenne a Unitednek és ráadásul hiány poszt is a csapatban. Forza Juventus!

MDaniel98 2015.03.26. 09:05:02

Olyan szempontból a Chelsea-t talán tényleg kihúzhatjuk a listáról, hogy a középpályájuk bitang erős - attól most tekintsünk el, hogy a PSG így is kiejtette őket -, a Chelseanek pedig még az FFP-re is figyelni kell, amit egyébké Ettől függent jól mutat, hogy az utolsó 2 átigazolási időszakot úgy hozták le megközelítőleg 0-ra, hogy egyértelműen erősödtek. Ettől függetlenül, ha Mourinho egyszer úgy ébred fel, hogy neki mindenképpen Pogbára lesz szüksége a BL megnyeréséhez, még mindig mindenféle nagyobb gond nélkül előtudná teremteni erre a tőkét.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása