A Tottenham Hotspur is érdeklődik Zaza iránt

Zaza Simone_válogatott_1.jpgA Juventus egyik nyári érkezője a Sassuolo ifjú támadója, Simone Zaza lehet, hiszen a torinóiak visszavásárlási joggal rendelkeznek a a játékos játékjogát illetően. A korábban a két klub közös tulajdonában álló, azóta az Antonio Conte által átformált olasz nemzeti csapatba is meghívott, ott pedig remek teljesítményt nyújtó Zaza nyáron 7.5 millió euro fejében került a Sassuolo kötelékébe.

"A Juve januárban érdeklődött nálunk Zaza ügyében." - nyilatkozta John Carnevali, a Sassuolo igazgatója, mikor a támadó jövőjéről kérdezték. "Elmondtuk nekik, hogy szívesebben beszélnénk róla júniusban. A két klub közötti kapcsolat kiváló, s visszavásárlási joggal is rendelkeznek a játékosra vonatkozóan."

A megállapodás értelmében, a Juventusnak nyáron 15 millió eurót kell fizetnie, ha Torinóba szeretné költöztetni a 23 esztendős támadót, azonban Carnevali elárulta, hogy egyelőre nem tekinthető készpénznek, hogy Zaza a Juventusban folytatja pályafutását.

"A szezon lezárultát követően megtudjuk majd, hogy melyik az a a megoldás, amely mindenki számára a legjobb. Azt mondják, hogy Simonénak a Juvéhoz kell igazolnia, azonban ez egyáltalán nem szükségszerű, mivel vannak külföldi klubok is, amelyek érdeklődnek iránta. Különösképpen a Tottenham Hotspur, így a klub számára leginkább kedvező üzletet szeretnénk megkötni."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr327260241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2015.03.11. 19:18:25

Attól nem kell tartani, hogy elviszi a Tottenham. Olasz játékost felesleges külföldre vinni, csak csalódás lehet a vége. Ezen kívül Zaza nem úgy néz ki, mint egy IQ bajnok, nyilvánvalóan nem beszél idegen nyelvet, szóval valószínűleg ő maga sem kívánkozik külföldre, inkább a jól megszokott Serie A-ban maradna.
Ha kell nekünk, akkor a miénk lesz.

KysBé 2015.03.11. 19:27:52

Ha a Juve a Berardi - Zaza duóban látja a jövő sikereit, akkor ÓRIÁSI baj van!

m.martin91 2015.03.11. 19:30:13

@Apuleius: Erre nem tudnék most válaszolni, meg kell várni, hogy milyen lehetőségeink lesznek a nyáron. A piac pillanatok alatt megváltozhat.

Juvegaspy 2015.03.11. 20:17:43

Szivem a juventuse de amikor kijottem Angliaba valasztottam egy "helyi"kedvencet az pedig a spurs. Sztem jo lenne oda.
A legutobbi meccs alapjan is sztem inkabb Berardival lenne erdemes foglalkozni ill. Tevez utodnak egy Top cstarral.

Tony. 2015.03.11. 21:07:22

mmartin91 jól "beszél". Lófszt viszi el ilyen szintű csapat.

Én továbbra is teljesen értetlenül állok az előtt, hogy mi a francot akarnak ettől a nímand Zaza-tól Torino-ban. Én az egész Sassuolos bevásárlás ellen vagyok, de a másiknak legalább vannak számai, illetve talán lehet vele mást is kezdeni, mint egy szaros, középszer erőcsatárral.

Tavaly fele ennyiért jöhetett volna Immobile gólkirályként, ő nem kellett, de most hozzuk el Zaza-t... Nagyon remélem, hogy ennél több esze van Marotta-nak.

rockitbaby 2015.03.11. 21:32:58

@m.martin91: Sajnos igaz, amit írsz, de én azért reménykedek. A hétfői meccsen amit leművelt, pofázott, agresszívkodott, az edzője sem tudta kordában tartani, mind olyan tulajdonság, ami nekünk nagyon nem kellene. Még akkor sem, ha azt nézzük Llorente-nél jóval több gólt szerzett. Nekem egy amolyan Balotelli 2.0 érzésem van vele kapcsolatban.

@KysBé: Berardi-ban komoly lehetőségek vannak, de igazán komoly robbanásra nálunk csak és kizárólag Tévez távozása után lesz lehetősége. Ellenben akkor bárki másnak is, és sajnos azonnal fog kelleni. De ha addig nem herdáljuk el Coman-t sem, akkor a csatársorunk iszonyat potenciállal fog rendelkezni ha csak a Morata-Coman-Berardi triót nézzük. És azt se felejtsd el, hogy ha az ilyen tehetséges fiatalokkal nem merünk nagyot kockáztatni, vagy mertünk volna, akkor nem kisebb név, mint ADP sem okozott volna megannyi szép pillanatot. Berardi játékában megfelelő edző kezei között benne van egy Del Piero szintű berobbanás.

rockitbaby 2015.03.11. 21:38:22

@Tony.: Azt cseppet sem bánom, hogy nem jött Immobile, nem illene a "játékunkba". Gólkirályi cím ide vagy oda. Bár azt azért jegyezzük meg, hogy ha Llorente alibizhet idén nálunk nettó 4 millióért, ezt Zaza negyedennyiből megtenné. Félreértés ne essék nem akarom mindenáron a csapatba, én a Berardi-Dybala féle mozgékony csatárokban látom most pár évig még a komoly európai foci kulcsát. Olyanok, akik nincsenek leszögezve a tizenhatoson belülre és csak bepattan a labda róluk. De ezeknek ára is van, ami nem nekünk kedvez...

molnaratti10 2015.03.11. 21:41:51

Ez a blog már szánalmas.
Itt értelmes dolgok csak a cikkek.A hozzászòlások 95% a kritikán aluli,értelmetlen szapulás.
Nem mindig volt így,de az utòbbi időben!
Érdemi viták,értelmes kommentek szinte nincsenek.
Mindenki szar,meg fos,meg takarodjon.
Hála Istennek vannak olyan blogok ahol a kedvenc csapatomhoz méltòan szurkolhatok.
Itt ezt nem tehetem meg.
Gusztustalan lett az egész.

MarekCsont 2015.03.11. 22:29:46

Berardi kell, Zaza nem ér 15 milliót. Én leginkább Immobiléhez hasonlítanám, kiscsapatba jól szerepel, bár Zazára még ez sem igaz.. Ha Immobilét nem hoztuk vissza tavaly valszeg őt se fogjuk.

DegerFaCan 2015.03.11. 23:41:27

Zazán van 7,5 milla pluszunk, menjen nyugodtan a Spursbe :)

Rivendell 2015.03.12. 08:30:37

@molnaratti10: gondolom olyan blog,ahol csak olyanok mennek,hogy elélvezek a játékunktól..minden poszton sztár játékosunk van stb stb stb.....fellegekben járók blogja

tetszik nem tetszik Zaza nem azon szint,akivel előre felé lehetne lépdelni europai viszonylatban,olasz viszonylatban akár ő is elég lehetne 1 scudettohoz,de annak meg sok értelme nincs,akkor Matri is maradhatott volna....

babo0410 2015.03.12. 09:01:13

@Rivendell: Rivendel van arany középút is, amikor kimondjuk a kritikákat, ha kell, de nem fröcsögve, mindennel elégedetlenkedve, és mindenkit előre leírva, ráadásul a vezetőséget örökké szapulva. Ez a baja sokaknak a blog közösségével, hogy itt már csak az számít jónak, ha mindent és mindenkit kritizálnak. Nektek már soha semmi nem jó. Ha igazolunk valakit, akkor az középszer, ha van egy tehetséges olasz fiatal, az gyenge középszer, ha szóbajön egy jó játékos leigazolása az úgyse jön, az edző akármit csinál nem jó, Agnelli és Marotta minden lépését és minden szavát kritizáljátok, és sorolhatnám még. De kérdezem ez miért jó nektek? Egyelőre a BL-ben is állunk, habár már sokan tudni vélik, hogy úgy is kiesünk, a bajnokság már szinte a miénk. Akkor miért kell mindig mindennel elégedetlennek lenni. Ha nyerünk, sokan még akkor is csak a kritikákat keresi, miért voltun sz.rok. Van ennek értelme? Mert szerintem nem sok.

pedronegroo 2015.03.12. 09:43:12

@molnaratti10: Kifejtenéd bővebben??? Pl. egy Padoin-ról milyen érdemi vitát lehet indítani? Vagy pont erről a Zaza gyerekről??? Kérlek írj egy általad elfogadhatónak vélt hozzászólást erről a cikkről. Köszi.

MdewC 2015.03.12. 09:46:21

@babo0410: nekem meg ez az unalmas...

Roli984 2015.03.12. 11:32:00

@molnaratti10: A fórumozók nagy része szerint a vezetőség dilettáns barom, és ezt minden pletyka alatt le is írják. Minden igazolásunk szar mert 40-100 közötti összegekért igazolunk sztárokat. Az olasz bajnokságot itt sajnos a többség nem tiszteli, így a bajnokságból igazolt játékosok is csak szarok lehetnek. Ja és az angol bajnokság az isten, ahol bár ömlik a lóvé és 100 milliókat költ még a kiesőjelölt csapat is, de még a bl legjobb 8ba sem jutnak.

Egyébként Zaza biztos nem kell az angoloknak ott van nekik Kane.

stevenh 2015.03.12. 11:46:12

@Roli984: Valóban Zaza teljesen felesleges az angoloknak, mivel ott van Kane.

Másik pedig, ami már nem neked szól, hogy milyen vitát lehet indítani egy Padoin esetében, semmilyet, de Padoinok mindig is voltak és lesznek, csak annó máshogy hívták őket, pl Baiocco, aki így hirtelen eszembe jut, ezen kár agyalni, itt van és kész, igazából a teszi a dolgát, tőle telhetőt mindig megteszi, annyi, hogy nem Juve szint, de ilyenek mindig is voltak csapatainkba.

Zazára visszatérve, inkább nem írok semmit, hiába írok le bármit, hogy fiatal, fejlődhet, második jó szezonja már a Serie A-ban elvileg, ugyanez Berardi, jönnek az olyan hozzászólások, hogy egy Sassuoloban nem tűnnek ki stb stb. A tegnapelőtt látott Schalke játékosok közül Sané és Meyer hol tűntek ki, hogy bekerültek egy Real elleni Bl meccsre? Gyanítom sehol, egyszerűen megkapják a lehetőséget és élnek vele. Egy Berardi és egy Zaza sem úgy játszana a Juventusban, mint ahogy a Sas-ban teszik, mivel egészen más játékosok lennének mögöttük, ráadásul ne akarjunk már Napoli, meg Inter lenni, hogy egyetlen egy olasz nem lesz a csapatunkban, az egy idióta közhely hogy nincsenek tehetséges olaszok, vannak, csak lehetőséget kellene nekik biztosítani és nem a 30x-éves Borielloktól és Matriktól kellene mondjuk az olasz középcsapatoknak sem várni a csodát, hanem a fiataloktól. Az erős Juventus mindig egy erős olasz válogatottat indukált és nagyot csalódnék, ha ez változna

tjunior 2015.03.12. 11:58:04

A mi labdatartós focinkba pont illene Zaza brusztolása. Nyilván nem Zaza fogja adni azt a különbséget amivel BLt nyerünk. Viszont az olasz bajnokságban igenis minőséget jelent. Hasznos squad player lehet belőle, egy Iaquinta 2.0. Ami az anyagiakat illeti, 15 millió nem kevés pénz egy kvázi cserejátékosért, viszont a Zaza buli eddig bőven nyereséges volt nekünk, plusz üljön a padon, sokkal több fizetésért a jelenleg már semmivel sem jobb és jóval idősebb Llorente ?

Drughi Di Bianconeri 2015.03.12. 12:12:25

Részemről mehetne a Spurs-be, de oda úgy sem kell.
Továbbá van egy olyan érzésem,hogy elég rafináltak a Sassolnál (illetve Marrottát minden kis-, középcsapat vezetősége rá tudja szedni): lehet,hogy Berardit csak akkor kapjuk meg,ha csomagban visszük őket.

Mivel a Juventusnak a Del Piero - Trezeguet duó óta nem volt egy nemzetközileg is világklasszis csatárduója (Tevez önmagában csak solo,nincs hozzá méltó társa),ezért nem Zazaval kéne próbálkozni...

Ugyanakkor én szeretem,ha a legolaszabb olasz csapatban sok olasz játékos fellelhető, és most nem a Padoin-Matri-Peluso vonalra gondolok :D

Elég valószínűsíthető,hogy az olasz válogatott csatársorát bő 10 évig Zaza-Berardi fogja jelenteni (ha csak fel nem tűnik addig valaki, vagy nem támad fel hallottaiból El Shaarawy + Immobile, esetleg Destro).

Így nem lenne baj,ha nálunk lennének együtt, sőt, ők már évek óta együtt játszanak,ez is egy előnyös pont.

Ez nyilvánvaló,hogy Tevez után kelleni fog egy sztárcsatár,aki hasonló mentalitású (Cavani,Agüero..?), és megoldást nem egy Zaza fog jelenteni erre, illetve a BL-ben.

Legnagyobb bajom amúgy az,hogy 15 M euró + Pereyra is legalább annyi, az már 30 M, amiből már komoly kis trequartistát is lehetne venni...

Dante01 2015.03.12. 12:58:16

Szerintem is elsősorban az ár a gond. Ha 5-10 között lenne senki nem fanyalogna. És az is kérdés, hogy nyáron csatárt vagy irányítót szeretnénk venni. Ha Pogba nem megy akkor tartok tőle, hogy Zaza-Berardi-Pereyra-Rugani négyesen kivűl senkit nem veszünk.

babo0410 2015.03.12. 12:59:47

@MdewC: Hidd el a folyton ide írókon kívül rengetegen vannak akik csak azért nem kommentelnek a blogra, mert a hangvétele olyan, amilyen. Itt soha nem jó senkinek semmi. Még akkor se, ha éppen jól megy a csapatnak. Kifogást mindig találtok, hogy a csapat miért sz.r éppen. Amúgy meg miért kéne felizgasson mi unalmas neked? A nagy többségnek hidd el az állandó hisztik unalmasak. Csak legtöbben inkább nem kezdenek bele emiatt vitába.

babo0410 2015.03.12. 13:02:31

@stevenh: Teljesen egyetértek ezzel. Berardinak, Zaza-nak, Ruganinak, és ha remélhetőleg jó formában tér vissza, akkor Mattiellonak is meg kell adjuk a lehetőséget.

Rivendell 2015.03.12. 13:42:23

@babo0410: azért szerintem te is láthattad,hogy manapság én se sokat szapulom a csapatot,elismerem ha nem tetszik a játék,de azért nem írok olyanokat hogy takarodjon Allegri stb,sőt őt pl én néha még védem is. Nekem a játékosok közül aki szúrja a szemem az pl nem is Padoin,nálam Chiello az akit nem igazán szeretnék a kezdőben látni és helyette szívesen látnék 1 fiatalabb tehetséget,mert szét üti az idegrendszerem mikor látom a suta megoldásait és a félelmet rajta,mikor letámadják.... nem tud mit kezdeni a lasztival,tipikus rúgj bele jó nagyot valamerre játékos nálam. Marci se a szívem csücske,mert nálam csak 1 középszer,de már nem foglalkozom vele,mert vele kapcsolatban változás sose lesz,pedig 1 Asa-nak tudnék örülni a posztján.

ui:ha őszinték akarunk lenni,akkor el kell ismerni,hogy a mi Juventusunk képtelen lesz a játékával fiatal ifju juventinokat kinevelni,mert ezzel a játékkal képtelenség fiatal tömegbázist kiépíteni,max csak szülői ágról,mert lassan már mindenki szülő aki aki a 90-s években megszerette a csapatot.

Rivendell 2015.03.12. 13:48:32

lehet ligán belül igazolni,mert képes kitermelni a liga top tehetségű fiatalokat,csak hogy mi ligán belül nagyon max középszereket szoktunk venni és nem a top tehetségű fiatalokat vesszük át....ez alól nálam csak Asa a kivétel,aki ha a posztján játszana,valszeg a büdös életbe senkinek 1 rossz szava nem lenne,mert piszok jó asrác az árához mérten,amennyibe került,de hát ugye pont az 1düli ligán belüli jó igazolásunkat szúrjuk el.

Zaza-nál meg hogy 2. jó szezonja......ez azért elég erős,pláne hogy ő azért nem az a hú de fiatal egyén,max az olasz közegen belül.Kevés lesz ő nekünk,eleve ott kezdődik hogy játékstílust kéne váltani és hozzá kéne igazítani az igazolásokat is és nem fordítva.

vágóistván 2015.03.12. 14:31:37

rendszeres látogatója vagyok az oldalnak azonban ritkán kommentelek.messziről indítok de benne lesz minden amit gondolok a fórum hangulatról,az olasz foci nem tiszteléséről, a juve ajnároásról és zazáról is.
a fórum hangulata általában nem tul optimista.sokan szídják igy ugy az olasz focit a juventust illetve a játékosokat.de vajon miért van ez?miért van az hogy csökken a nézőszám olaszországban,csökken nemzetközi viszonylatban az olasz foci(de a baráti társaságokban is) respektje,és csökken a sikere.azért mert a szinvonal ott hol van mind bajnokságban,mind csapat erősségben,ami nagyjából egyezik azzal hogy valóban a játékosok zöme nem elég minőségi.csak serie at elhagyó sztárok vannak,bejövő nem nagyon.aki elég jó azt is el is viszik(silva,verratti,sanchez...) és mi is félhetünk.a csapatok általánosságban véve sulytalanok ezért a juve is.a játékosok zöme akik érkeznek szintén kissé másodsorosak,ahogy zaza is.lehet belőle még akárki,de jelen pillanatban egy erős közepesnek tűnik.félreértés ne essék,örülök hogyha probálkozunk fiatalokkal és kell is,de sajnos ők nem predesztinálják a juve sikerét a blben.az lenne az egészséges ha érkeznének sztárok és fiatalok is.a baj ott van hogy sokszor ilyen se izű emberekkel töltik fel a keretet akik, ugyan hasznosak,mint kiegészitő játékosok,de kicsit sok az ilyenből(pereyra,romulo,padoin,matri,lichti,pepe,ogbonna,asamoah stb...) kicsit elegünk van már a jo munkásemberekkel,igaz hogy kellenek ezek is,de igy már tul sok az ilyen.ezekkel az emberekkel árazzuk be a juventust,és az olasz bajnokságot,illetve azt hogy bl ben évek óta(4 éve) nem volt olasz csapat az elődöntőben.mit tiszteljünk az olasz fociban?a nyilt bundázást,az hogy évek óta csak a botrány megy,calciopoli 1,2,3,berlusconi,a figc jelenlegi elnöke,a stadionok állapota,a parma jelenlegi helyzete,a vb kudarc?az olasz foci saját magát rohasztja és konzerválja.vannak törekvések de az lofasz.nincs pénz??rendben,kövessük a dortmund példáját.de hány milan,juve,roma, stb...saját nevelés van a szűk keretekben?hány fiatal???inkább hoznak középszerű játékosokat egymástól mint neveljenek.példa, a juve inkább kölcsönvette a botlábú matrit 3 honapra 4-5 szintű csatárnak minthogy felhozott volna egyet.de a milan is mit bohockodik,nézzétek meg tele van kiegett idős középszerű játékosokkal.a juve kiemelkedik innen,de nézzetek rá a játéksebeségre olaszországban és nemzetközi porondon.azaz igazság amig az olasz foci nem javul,addig a juve sem tud nagyon.na mármost minek kellene örülni általánosságban?a juve-milan "rangadó"-nak?inkább sírok.a zömmel gyenge szinvonalú meccseknek?az hogy a legnagyobb ellenfelek önmagukat mulják alul (roma,napoli)?vagy annak hogy a juve gerince 2-3 mulva ki fog teljesen cserélődni és a jövőkép amit marotta és agnelli fest a csere minőségéről kétségbeejtő.én megértem a fórum hangulatát,azt is megértem aki optimista.de valljuk be öszintén igazán sok öröm nincs ebben.számomra a legnagyobb csalódás pont a juve volt tavaly mikor saját pályán megrendezett el döntőről ugy maradtunk le hogy otthon egy kényelmes 0-0át hoztunk a benfica ellen.a nagy olasz bajnok...105 ponttal.rekord ide-oda,be van árazva.
az idei év kétséges,a 2-1 ellenére 50%-50% az esély,de utána mi lesz?és nyáron mi lesz?sztem ha visszapillatunk az elmult 5 évre tudjuk hogy fog alakulni a mercato.
az egész helyzet juventusostol,olasz focistól,zazastól olyan mint a tescos virsli kenyér esete az ebéddel.nem egy jóízű halászlé,nem is egy szaftos pörkölt,sőt nem is egy jól megsütött pizza,hanem csak egy tescos virsli.megeszed,mert enni kell,de sokat dicsérni nem fogod,holnapra meg elfelejted.

molnaratti10 2015.03.12. 14:42:26

@pedronegroo: nem fejtek ki semmit.
Ez volt az utolsò bejegyzésem ide.
A cikkeket olvasni fogom,mert jòk,de a kommentelők nagy % csak uszít.

danimester1 2015.03.12. 16:04:43

Nem akarok beszállni a vitába,mert nem értem miért nem lehet elfogadni mások véleményét.A zömét már leírták @m.martin91,@vágóistván,@Drughi Di Bianconeri,@Rivendell: kollégák,egyetértek velük.Sok az elégedetlenkedő?!Ok nélkül?!Töketlenkednek a vezetők,nem igazolnak?!Minősíthetetlen focit játszunk hete óta?!Ezek tények nem lehet vele vitatkozni.A teljesítményünk negatív az utóbbi időben egyénenként és csapat szinten is.Erre nem lehet pozitívan reagálni,legalábbis az biztos nem fog aki ezzel elégedetlen.Zaza előre leírva?!Zaza másképpen teljesítene egy "nagycsapatba"?!Ez mind-mind találgatás többféle megközelítésből.Engedtessék meg azoktól a vélemény nyilvánítás akiknek nem tetszik.Szép meg jó dolog az optimizmus,de szerintem az elmúlt 3-4 alatt sok pofont kaptunk a tisztelt vezetőségünktől és csapatunktól,ezért az elégedetlenség.Valamint állandóan olvashatjuk a hangzatos nyilatkozatokat mindkét fél részéről,de tett csak elégséges vagy annyi sem.A csapat minőségi építésén kellene dolgozni nem pedig szinten tartáson,persze ez csak abban az esetben igaz ha keresni akarunk valamit Európában.Jogosan várhatjuk el a sok "etetés" után,hogy végre valamit meg is csináljanak abból amit ígérnek,de nem teszik,sőt...
A Sass elleni mérkőzésen már megírtam a véleményem Zaza-ról,amit fenntartok.

Il Principino 2015.03.12. 16:32:38

Én úgy gondolom,hogy Zaza a 2 csatáros felállásunkban nem biztos,hogy jó lenne,kb Lóri szintet hozná,viszont jóval agresszívabb és mozgékonyabb!DE 1 szem csatárnak elől olyan Costa-Mandzukic-Giroud stb stílusban jó lehet,valamint,ha kiszolgálják a szélekről,mint a Sasnál Berardi és Sansone teszi!Bár én szívesen kipróbálnám mit tud egy jobb csapatban.A kérdés az,hogy ki fog még érkezni?
Zaza+Berardi+JUVEtic 3asból egyikük biztos,ha Lóri távozna,akkor 2 támadó kell!Szélső hátvédeket meg nem fogunk venni,amikor a jobbon Lichti-Indián-Isla,balon Evra-Asamoah-De Ceglie,valamint a sokoldalú védőnk Padoin is tud játszani:)nyilván DC és Isla menni fog...középen is sokan leszünk Chiello-Bonu-Barza-Ogbonna+Rugani elvileg...kiváncsi leszek mi sül ki ebből!

ToTTy-Juve 2015.03.12. 16:33:08

@m.martin91: azért az nem semmi, hogy rá nézésre meg tudod mioondani, ki hány nyelven beszél :) Viccet félre téve az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek.
Utópia: de mondjuk ha Marotta el hozná kölcsönbe (elvégre ha fél tulajdonjoggal lehett ott, akkor nálunk is lehet egy évet) és kiderülne, érdemes-e kicsengetni érte a zsét.

The king of alibis 2015.03.12. 16:44:40

Vigyék!! Egy középszer senki!!

Roli984 2015.03.12. 19:05:02

Pár éve Pastoret szintén középszernek tartotta mindenki a fórumon, most persze, hogy a PSG-ből vennénk meg nem egy olasz középcsapatból már mindenki sokkal többen örülnének neki.
Egyébként az a legnagyobb baj a fórumon, hogy mindenkinek van egy kialakult álláspontja, amin nem képes változtatni. Gyakorlatilag a hozzászóló névből ki lehet találni, hogy az adott meccsen ki volt jó vagy rossz

Drughi Di Bianconeri 2015.03.12. 19:51:41

@Roli984: Pastoret emlékeim szerint senki nem tartotta középszernek akkor sem.
Egy 45 Milliós játékost,aki akkoriban a Serie A egyik legnagyobb tehetsége volt nem szokás középszernek titulálni,szerintem tévesek az emlékeid ezzel kapcsolatban.

KysBé 2015.03.12. 22:34:53

@molnaratti10: Néhány látens meleg az identitászavarából adódóan nem tud különbséget tenni egy kézzel fogható kemény férfi sportsiker, és egy kislányos magyarázkodással felérő picsogás között!
Zavaró lehet, ha nem tud valaki térfelet választani.

Hoods. 2015.03.13. 09:42:46

Vigyek, bar ugyse fogjak. Vegyuk meg inkabb Berardit es valami tenyleges minoseget. A nagy erocsatar Zaza. lol

MdewC 2015.03.13. 10:38:48

@babo0410: "itt soha nem jó senkinek semmi"

Ebbe egyébként te is beletartozol.

Illetve elég sokszor kiállunk a csapatért, vagy 1-1 játékosért. De ez már fel sem tűnik mi?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása