A Juventus mégsem ragaszkodik Berardihoz?

Berardi Domenico_gólöröm.jpgA torinói székhelyű Tuttosport állítása szerint a jelenleg a Sassuolo együttesében szereplő Domenico Berardi pályafutása talán még sem olyan biztosan a Juventus zebracsíkos mezében folytatódhat, mint ahogyan azt az olasz sajtó, valamint a klub szimpatizánsai tudni vélték. 

A húsz esztendős Berardit sokan a nyári átigazolási időszak egyik bombabiztos érkezőjének vélték, azonban a jelenlegi szezon során nyújtott teljesítménye elbizonytalaníthatta a torinói vezetőséget. A Tuttosport állítása szerint a Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta nem szándékozik 13 millió eurót fizetni a játékosért, akinek szakmai fejlődése elmarad az Öreg Hölgy szakmai stábja által remélt mértéktől, annak ellenére, hogy a tehetség utolsó négy mérkőzésének mindegyikén betalált az ellenfél kapujába.

Marotta kísérletet tehet majd arra, hogy jelentősen alacsonyabb áron szerezze meg a Sassuolo tehetségét, ennek sikertelensége esetén pedig hajlandó lehet elengedni Berardi kezét, természetesen opciós vételi jogot biztosítva a Juventusnak, s ezzel kedvezőbb alkupozíciót próbál kiharcolni Simone Zaza ügyében.

Amennyiben a nyáron lejáró szerződésű Marco Storari hosszabbít a Juventusszal, a szezont a Cesena együttesénél töltő Nicola Leali nem költözhet Torinóba, továbbá felmerült annak a lehetősége, hogy a nyáron elcsábított francia tehetségnek, Kingsley Comannak a következő szezon során egy kölcsönszerződés segítségével biztosítsanak értékes játékperceket.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr357185581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keshudioo 2015.02.18. 13:18:00

A szememben Berardi ügyesebb srác, mint Zaza, nem örülnék, ha a kopaszt hoznánk el a kis tacskó helyett.

Comant meg nem akarták elengedni télen, szuper lesz, ha szeptembertől meg majd kölcsönadják valami kis sz.r csapatnak. (Y)

RuidaRobert 2015.02.18. 13:18:49

Tuttosport.

Kb pont annyira vannak képben a transzferrel kapcsolatban a szezon ezen időszakában, mint mi.

Ettől függetlenül persze elképzelhető, hogy így alakul. (Azonban gyakorlatilag így is opciónk lesz rá, csak épp "kivesszük" a pénzt belőle.)

Ádám.84 2015.02.18. 14:00:06

Berardi helyett Zaza, gratulálok, ez aztán a csapatépítés. A vételárát pedig lehetne úgy csökkenteni, hogy a Sassnál hagyják kölcsönben, ha egyelőre nem kell szélső a csapatba. Lealit tekintve pedig nyáron el kéne csábítani Netot a Juvéba, lehet, hogy belőle előbb lesz megfelelő Buffon utód.

Lord Viktor 2015.02.18. 14:02:39

Nincs sok ráció benne, szóval kamunak tűnik. A tavalyi szezonban 29 meccsen szerzett 16 gólt, most 18 alatt 7-et. Ez kb. ugyanolyan arány. A 12. Sassuolo-nál. (Llorente 4 gólnál jár 20 meccsen...)
Szóval ez max. csak egy taktika lehet, hogy még lejjebb szorítsuk az árát.

Lord Viktor 2015.02.18. 14:06:01

Faszt ugyanolyan, előbbi 55% a másik 38%, de a lényeg ugyanaz. :D
Mind Berardi, mind Zaza kiemelkedik a Sassuoloból, én mindkettőt hoznám, Matrinak és Nándinak meg pápá.

m.martin91 2015.02.18. 14:10:09

Nincs értelme a hírnek. A Juventus háza táján hatalmas tehetségként beszélnek Berardi-ról, szinte kizárt, hogy elengedjük a kezét. Valószínűleg ő is, és Zaza is költözni fog a nyáron Torinóba.
Ami Leali-t illeti, egyelőre nincs azon a szinten, hogy komolyan lehessen számolni vele, bár az alkata megvan, de sokat kellene még fejlődnie, hogy számításba jöjjön a Juventus-nál. Jövőre is mindenképp kölcsönbe kellene mennie, nem volna értelme a visszatérésének. Storari pedig nyugodtan hosszabbíthat még egy évet, remek cserekapus, a Neto meg menjen máshova.

babo0410 2015.02.18. 14:35:03

Én remélem, hogy mind a ketten visszajönnek Ruganival karöltve. Nagyon sajnálnám, ha Berardira nem lenne igény. Idén az előkészítésben jeleskedik, ami egy szélső támadónál fontosabb szerintem.

peti78 2015.02.18. 14:53:43

végre van esély egy normális mercatot zárni Berardi Zaza Rugani Jovetic és ez a névsor a távozók árából simán kijönne llorente morata ogbonna és talán még marotta képességeit sem haladja meg...

Forza Juve 2015.02.18. 15:24:45

@peti78: Morata nrm fog sehova menni szerintem! Evra annál inkabb, helyére kene vki! Meglepinek egy iranyító

Tony. 2015.02.18. 16:44:49

Az a baj, hogy itt mindenki csak addig gondolkodik, hogy ott egy tehetséges, fiatal srác, hát miért nem jön azonnal, micsoda dolog ez?!
Meg még mindig fenn van néha, a miért nem jön szélső lemez is.

Azt senki nem veszi figyelembe, hogy az edzőnek milyen elképzelése van, az adott játékos beleillik-e a csapatba, mennyivel leszünk előrébb mondjuk BL szinten egy ilyen igazolással, stb stb. Honnan tudjuk, hogy pl. Allegri igényt tartana-e rá vagy szélsőkre?

Ha a Juventus a jelenlegi formációval játszik a jövőben, akkor akárki is lehetne a srác, mert nincs posztja. És ki tudja, hogy mit nyújtana. Az ára nem alacsony, így főleg nálunk, 3x is meg kell gondolni kire megy 15 millió.
Teszem azt Sneijder, a lejáró szerződésével kb. ugyanannyi lenne és 1az egyben csak be kell rakni a csatárok mögé a formációba. (és miért ne lenne vonzóbb Marotta-nak egy ilyen igazolás lekopírozva a Tévez félét)

Sok a nyitott kérdés ezzel kapcsolatban. Én senkinek a leigazolásában nem vagyok biztos.

danimester1 2015.02.18. 17:03:17

Pletykák ide vagy oda nálunk a biztos sem biztos.A múltkor másoltam be éppen egy cikk idézetét a Bl bevételekkel kapcsolatban.Viszont e két játékos valóban villog a Sassnál,de ez nem jelenti azt hogy valóban erősítés is lenne nemzetközi szinten.Elsősorban nekünk oda kell(ene) erősítenünk.Amennyiben marad Pogba nem számítok érdemi=minőségi erősítésre mert nem lesz miből.
@Tony.: Szerintem ez nem sok vizet zavar mit akar Allegri (ha marad?!),mert a pénz lesz a döntő.Amennyiben az általad vázolt dolog következne be azzal egyértelműen bebizonyítják hogy nekünk elég a calcio.Mint írtad is nekünk olyan játékos(ok) kell(enének) akit (kiket) a kezdőbe tudunk rakni.

pedronegroo 2015.02.18. 17:52:34

@Tony.: Te is tudod hogy Agnelli/Marotta magasról tesz az edző elképzeléseire! Conte-t is leszarták mit akar, majd pont a beszari Allegri-nek a véleményét fogják kikérni?
Nincs posztja Berardi-nak nálunk de semmi gond majd játszik másik szerepkörben, Lásd: Asamoah, Isla, Giovinco, Lichti, jelenleg Vidal.

MDaniel98 2015.02.18. 19:36:28

Nedved konkrétan lenyilatkozta pár héttel ezelőtt, hogy Berardi legkésőbb nyáron Juvés lesz, én részemről jobban hiszek egy magas beosztású Juve vezetőnek mint a kacsasportnak.
Hogy Coman-t miért nem adtuk kölcsön már télen a Chievonak, az még mindig rejtély számomra.

The king of alibis 2015.02.18. 19:50:34

Kár lenne elkótyavetyélni Berardit.

DegerFaCan 2015.02.18. 19:53:55

@Juventus FC 15: egyértelműen világos hogy a Bl miatt maradt, mivel ott 4-3-3 vagy sőt mivel belátták hogy támadó felfogás kell így 2-3-5ben fogunk felállni :D Buffó-Ogbo-Bonu - Pogba-Pirlo-Padoin - Pepe-Moro-Lóri-Matri-Tevez :DDD

konrad66 2015.02.18. 21:02:24

Tuttosport emberek,valamivel el kell adni lapot

babo0410 2015.02.18. 21:35:25

@Tony.: Ritka pillanat, de ezzel most egyetértek.
@pedronegroo: Ez nem igaz. Conte kéréseire nem tettek magasról. De szerinted hol volt Conte-nak reális kérése? Cuadrado, Sánchez, Higuaín, Cavani, Candreva és a többi. Tudjuk milyen áron keltek el. Conte kéréseire nem tettek magasról, hanem irreális követelései voltak. Allegri sokkal reálisabb kéréseket tud eszközölni. Ha ő azt fogja mondani, hogy neki irányító/k kellenek, fog kapni irányítót. Amúgy Morata és Pereyra is Conte kívánságlistáján szerepeltek.

babo0410 2015.02.18. 21:38:17

@Juventus FC 15: Állítólag Allegri nem engedte el. Csak azt nem értem, ha Allegrinek tényleg ennyire fontos Coman, akkor miért nem kap lehetőséget? Pl. a Cesena ellen akár kezdhetett volna ő is, rosszabbul nem jártunk volna annak ellenére sem, hogy nagyon látszi rajta, hogy még nem áll készen komolyabb szerepre a csapatnál. De az biztos, hogy nagyon tehetséges.

pedronegroo 2015.02.19. 08:39:53

@babo0410: Conte a hibás mi? Mert futballistákat kért? Megkapta Cuadro-t, Sanchez-t, Cavani-t??? Nem. Akkor miről beszélsz? Konklúzió: leszarták Conte kérését. Teljesen lényegtelen hogy ezek a játékosok reálisan elérhetőek voltak vagy sem. Ha ezek a nevek a Juventus-nál nem reálisak arról Conte nem tehet, Agnelli feladata előteremteni a pénzt, ha ő nem tud össze-szedni 30-40 millát egy játékosra, ami ugye nem is irreális összeg akkor itt biztos hogy nem Conte a hunyó. Nem mellesleg ki volt az aki egész nyáron már Torino-ba látta Sanchezt??? TE!!! Most meg hirtelen irreális lett???? Már megint szembeköpöd magad... Meg mi az hogy az én kommentemre azt mondod hogy "ez nem igaz". Én hazudok szerinted??? Te meg tudod a frankót? Marotta jelentéseket küld neked vagy mi???

BARÁTI JÓ TANÁCS: VÁLTOZTASS NEVET, MERT VÁLLALHATATLANOK A KOMMENTJEID VAGY A LEGJOBB HA ELHAGYOD A "FEDÉLZETED" A JUVENTUS-RA VALÓ TEKINTETTEL, CIKI HOGY ITT VAGY, LEJÁRATOD A FÓRUMOT ÉS NE MEGSÉRTŐDJ HANEM GONDOLKODJ EL EZEN!!!

pedronegroo 2015.02.19. 09:06:25

@babo0410: És kérlek ne fáradj a válasszal, nem fogom elolvasni, lépjük át egymás kommentjeit és peace meg ilyenek. További jó hozzászólásokat a blog-on már amennyiben folytatod eme áldásos tevékenységedet és további szép napot!

tjunior 2015.02.19. 09:09:17

@Tony.: Akkor szövegezzük le, Berardi több poszton is bevethető. Idén jobbszélsőt játszik a Sassuoloban, tavaly viszont ezen kívül elég sokszor volt secunda punta, sőt néha prima punta is,( és 1-2szer, ha szükség úgy hozta bal oldalon is játszott)a srác bármilyen csatárposzton bevethető ergo ez a nincs posztja a jelenlegi játékrendszerünkben nekem nem értelmezhető kijelentés.

Il Principino 2015.02.19. 09:41:57

Én úgy gondolom,ha tudunk és van rá lehetőség,akkor egy rutinos,a kezdőbe való játékost igazoljunk,Berardi még mindig fiatal,maradhatna még 1 évet kölcsönben...de ha jönne,akkor is hova?Padoin is elsőbbséget élvez sokszor Comannal szemben!Azt nem szeretném látni,hogy egy tizen akárhány milliós játékos mindig padozik,akkor maradjon még a Sassnál!Zaza dettó!Nem kell még több Giovinco nekünk,luxus...

Roli984 2015.02.19. 09:48:01

@pedronegroo: Conte edző volt nálunk és nem menedzser! Az lett volna a feladata, hogy a meglévő játékoskerethez egy megfelelő stratégiát alkosson és a lehető legjobb eredményt érje el. A vezetőség vele szemben soha nem fogalmazott meg irreális elvárásokat, fordítva viszont ez már nem volt elmondható.
Egyébként nálam Conte a válogatottnál lett unszimpatikus. Egyrészt nem hiszem el, hogy továbbra is a 3-5-2-vel kell játszania, másrészt ez a lemondással fenyegetőzés elég undorító volt, és más színben tünteti fel a tőlünk való távozását is.

Egyébként én szeretem Berardit, de még legalább egy évet kellene neki adni mielőtt visszahozzuk. Megvenném Dybalát és cserébe 1 évre Palermoba küldeném Berardit. Szerintem így tovább tudna fejlődni, hogy ne legyen a következő Gio.

Hoods. 2015.02.19. 10:15:17

@pedronegroo: +1

Nem Morata kellett volna 20-ert plus hagy ne soroljam,veluk nem leszunk Europahoz kozelebb. Ellenben akiket Conte kert, ok mar jatekosok. 3 bajnoki cim utan teljesen lehetetlen keres, hogy probaljunk az elit fele huzni.

a Zamboni nem egy tészta 2015.02.19. 12:20:48

Nem tudjuk, hogy leszarták-e Contét, de ha én kértem volna apámtól egy Ferrarit ballagásra és nem kaptam volna meg, akkor nem gondolnám leszarta a fejem

Rivendell 2015.02.19. 15:15:23

Én szeretném Dybalat zebra mezben látni,de mi az hogy Berardi megy Palermoba kölcsön és Dybala meg hozzánk? mennyivel tett le többet az asztalra? nem igazán értem ezt a logikát...1szezonos srác lehet nálunk,de 1 kiugró és 1 közepes szezonos meg nem?.....érdekes

részemről jöjjön Berardi/Depay páros 1ke jobbra és balra meg Coman + jöhetne Zaza,ha már komolyabb csatárra nem telik + HA megy Pogba akkor jöhetne Eriksen/Verratti páros 1ke /ha már megy Pogba akkor lesz rá keret/ + Zaza helyett nálam akkor 1 Dybala jönne.Pogba ha nem megy,akkor a kp-ra nem hoznék senkit,csak Asa-t raknám az eredeti posztjára és Pirlot ki lehet vezetni.
2T szélső + Tevez-Morata-Zaza-Asa-Vidal-Pogba-MArci sor már elég lehetne 1 kicsivel gyorsabb játékra.Coman-ra mielőtt írnátok,hogy kevés a kezdőbe...BL csoportkörhöz + a bajnoksághoz bőven elég kell hogy legyen a keret és ha nem hozná ki magából fél év alatt azt ami benne,van akkor a téli mercaton lehetne hozni 1 balszélsőt,bár Evra még akkor is ott van.

Rivendell 2015.02.19. 15:20:44

egész olcsó kis mercatonk lenne Pogba eladása nélkül is....meg se kottyanhatna nekünk,csak a Sass páros kéne elhozni.

kp-ra meg azért nem hoznék,mert tkp-t vagy irányítót 1 szezonosként 20-25m-ért a lehető legfeleslegesebb dolog lenne,olcsóbban meg nem tudnánk bajnokságon belül,márpedig mi kizárt hogy kifogjunk 1 itálián kívüli olcsó tehetséget.

strange91 2015.02.19. 15:51:01

Egy Rugani-Berardi-Zaza-Írányító-Balhátvéd mercatot várok Vidal, Llorente, Matri, Evra távozásával.

konrad66 2015.02.19. 19:33:13

Berardi nehogy elbasszuk,mert nézzük meg Gabbiadinit Napoliban egyenlőre 3 gólos a bajnokságban(Napolis góljait számoltam csak),és most Elben rúgott egy gólt,és adott egy gólpasszt

konrad66 2015.02.19. 19:34:13

@babo0410: Mit szólsz Verdéhez,azon kívül ,hogy Romás

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása