Allegri: „A Chievo veszélyes lehet”

Allegri Massimiliano_sajtótájékoztató_2.jpgMassimiliano Allegri a vasárnapi meccs előtti szombati sajtótájékoztatón a Chievo Verona veszélyességére hívta fel a figyelmet, ugyanakkor a Juventus egykori edzőjének, a jelenlegi olasz szövetségi kapitánynak a látogatása fölött pár szóval elsiklott.

„Mostantól a szezon végéig az összes mérkőzés fontos lesz, a következő pedig kiemelt fontosságú.

Számos győzelmet be kell még gyűjtenünk, hogy elérjük a céljainkat. A legfontosabb, hogy a táblázat elején találjuk magunkat május harmincegyedikén.

Természetes, hogy jobb nyolc pont előnnyel vezetni a bajnokságot, mint öttel. Ha két mérkőzés csak döntetlenre sikerül, az üldözők elkezdenek felzárkózni.

Ennek az eléréséhez a lehető legjobb teljesítményt kell kisajtolnunk magunkból. Nem lesz egyszerű a vasárnapi feladat, mivel ne feledjük, hogy a Chievo nagyon közel állt ahhoz, hogy legyőzze a Fiorentina csapatát. Nagyon hatékony az ellenfél kontratámadásoknál, így a taktikai fegyelem kiemelt fontosságú.

Majd a végelszámolásnál kiderül, hogy eleget tettünk-e a győzelemhez. Az idei szezonból még rengeteg mérkőzés van hátra, nem engedhetjük meg magunknak, hogy már elkezdjünk számolgatni.

Andrea Barzagli a szezonban először végre a csapattal edzhetett, miután Achilles-ín sérülést szenvedett, és abból hosszas felépülési időszakon van túl.

„Messze van még attól az állapottól, ami játékra képessé tenné, azonban vasárnap már a padon lesz. Sebastian Giovinco a Juventus játékosa júniusig, és én így kezelem őt. Nem létezik semmilyen probléma ebből a szempontból.”

Andrea Pirlo és Gigi Buffon influenzás volt a héten, ezért a középpályás játékára nem számíthat a mester.

Massimiliano Allegri pénteken elődjével, a jelenlegi olasz szövetségi kapitánnyal egyeztetett, azonban véleménye szerint semmilyen említésre méltó dolog nem történt a megbeszélésen.

„Nem mondanám, hogy bármi furcsaság vagy jelentős dolog elhangzott volna. Normál találkozóra került sor, pontosan úgy, mint a többi csapat esetében. Rutinlátogatás volt, amilyet anno Cesare Prandelli is megejtett.

Megosztottuk gondolatainkat egymással, azonban nemigen jutott idő hosszasabb beszélgetésre, mivel az edzéssel kellett foglalkoznom.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr557106611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2015.02.07. 12:17:21

Azért szerintem mégis lebecsültük őket egy kicsit...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása