Sneijder megunta a török konyhát?

Sneijder Wesley_bosszusan figyel.jpgTörök hírforrások arról számoltak be, hogy a holland válogatott egyik legjobbja, Wesley Sneijder az ügynökét azzal a feladattal bízta meg, hogy januárra készítsen elő egy átigazolást a Galatasaraytól, a célpont pedig Torinó lenne.

A harmincéves holland támadó középpályás nemrégiben arról panaszkodott, hogy klubja nem teljesíti megfelelően kötelezettségeit, és így a játékos nem kapja meg a bérezését.

Webdehaber értesülései szerint Wesley Sneijder jelenleg az olasz bajnokságba való visszatérésen gondolkodik, ahol anno 2010-ben triplázni tudott a bajnokság, az Olasz Kupa és a Bajnokok Ligájának a megnyerésével José Mourinho vezetése alatt nerazzurri mezben, azonban ezúttal más fajta csíkos mezt öltene magára a futballista.

A beszámoló szerint Guido Albers érdekképviselő már találkozott az ügyben a torinói bajnokcsapat klubvezetőivel, és egyértelművé tette pártfogoltja szándékait, miszerint Wesley Sneijder a Juventus csapatát kívánja erősíteni, ráadásul kész lenne már januárban csatlakozni.

Ugyanakkor a középpályás kapcsán említést érdemelnek azon pletykák is, melyek szerint Wesley Sneijder szívesen felöltené a Manchester United mezét is, ahol honfitársa, egy bizonyos Louis van Gaal nyár óta próbál rendkívül komoly összegekből csapatot építeni, eddig viszonylag kevés sikerrel.

Továbbá a legutóbbi átigazolási időszakban állítólag a Manchester United ajánlatot is tett a játékos leigazolására, amit a Galatasaray elutasított, majd érdekes módon Louis van Gaal publikusan azt tanácsolta a holland középpályásnak, hogy csatlakozzon a Chelsea csapatához, ahol Wesley Sneijder ismét az Intert európai sikerre segítő José Mourinho vezetése alatt dolgozhatna.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr316888677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MdewC 2014.11.12. 10:01:15

Remélem csak pletyka. Jó játékos, de nem állna neki jól a zebra. ;)

Ingyen is meg gondolnám. Kinek a helyére jönne? Jobb lesz neki máshol. (Sztem nekünk is.)

Ádám.84 2014.11.12. 10:06:59

@MdewC: értem mire gondolsz kolléga, azonban azt kell mondanom, hogy a múltjától eltekintve még mindig egy kiváló játékos, és amennyiben olcsón elengednék, kiváló igazolás lehetne, ebben az olasz bajnokságban még évekig elfocizgatna.

venember83 2014.11.12. 10:14:01

@Ádám.84: olasz közegben nyilván eljátszana, de talán ideje lenne nem kizárólagosan az olasz hegemóniát megcélozni, Európához meg azért már kevés Wesley.

keshudioo 2014.11.12. 10:32:11

Sosem tudtam eldönteni, hogy állok Sneijderhez. Alapvetően egy fantasztikus játékosnak tartom, akinek pár éve az Aranylabdát kérdés nélkül odaadtam volna, és kétségtelen, hogy remek technikával rendelkezik. Mindazonáltal sosem szoktam utálni egy játékost csak azért, mert Interes, ha az illető egyébként megérdemli a tiszteletet, de valamiért Sneijdert sosem kedveltem - erre lehet, hogy a holland mivolta is hozzátett egy lapáttal.

A pletykára nem kívánok reagálni, ugyanis sem azt nem tudom elképzelni, hogy mi akarnánk őt, sem azt, hogy ő akarná a Juventust.

Ádám.84 2014.11.12. 10:45:27

@venember83: pontosan ezért írtam, hogy nem szabad érte komoly összeget adni, azt azonban hozzá kell tennem, hogy bőven elférne a Juvéba egy irányító középpályás, még ha 30 éves is

MdewC 2014.11.12. 10:54:46

@Ádám.84: kiváló technikás játékos, nem is lehet kérdés, teljesen egyet értek, hogy egyébként erősítést is jelenthetne. "Az amennyiben olcsón elengednék." Szvsz az ingyen elengedés lenne a legmegfelelőbb, ha már... :D :D
De persze csak viccelek, nyilván ez nem lehetséges.

Igazából csak azon filóztam, hasonlóan Keshu véleményéhez, hogy annyira nem is szimpi, illetve ha nem megyek bele teljesen a részletekbe és a posztokba, vagy felállásba, de belegondolva ki kerülne ki, ha a holland játszik. Mondjuk:
Coman még kevesebbet játszana? Nem örülnénk sztem.
Akár Pirlot szorítaná ki? Nyilván nem fiatal az Öreg, lassan pótolni is kell, de nemár. Maestro az Maestro. :)
Még 1 plusz játékos a kp-re? Vidal, MU, pletkya, nem pletyka? A gondolattól is kiráz a hideg. :D
Az az egy igaz, ha kéne egy irányító, mondjuk a két csatárunk mögé, oda el lehetne képzelni, minőségben meg is oldaná, de hosszú távon sztem Ő sem.

A fizetése is kérdőjel, mondjuk az engem relatív nem érdekel, mert nem az én pénzem, szóval... :D

Kicsit elkalandoztam, sry, 1et is értek kolléga úr, hogy sokat dobna, de milyen áron?
Mondjuk ha Max belejön az ügyes edző szerepbe és megoldja, akkor... :D

Hajrá! ;))

MdewC 2014.11.12. 10:57:06

@Ádám.84: "pontosan ezért írtam, hogy nem szabad érte komoly összeget adni, azt azonban hozzá kell tennem, hogy bőven elférne a Juvéba egy irányító középpályás, még ha 30 éves is" Ezt csak utólag olvastam, sok az igazság benne.

pedronegroo 2014.11.12. 15:49:40

Csak idő kérdése volt hogy mikor röppen fel egy ilyen hír! 30 év körüli, valaha klasszis, viszonylag olcsón elhozható, stb... mindenki tudja hogy Marotta erre rejszol Agnelli-vel közösen.

Gyerünk Marotta küld át a Galatá-nak a kölcsönvételi mintaszerződést, meg van a Pirlo utód, nem kell már keresned!!!

Il Principino 2014.11.12. 16:12:29

1.:Köszi Wesley,de én nem kérek belőled!Menj a MU-ba csak:)
2.:Kicsit fáj még a legutóbbi sípályán elért találatod ellenünk.....:(
3.:Sinteres ide be ne tegye a lábát...pláne 1 lassan leszálló ágban lévő!

Ádám.84 2014.11.12. 16:19:13

@kg19850508: volt, van és lesz is volt sInteres a csapatban, ez van, a játékosok többsége zsoldos, ha Torinóban a Juve hasznára vannak, akkor tőlem jöhetnek

rockitbaby 2014.11.12. 17:06:57

@kg19850508: Bonucci-val hogy állsz?

Sneijderhez visszatérve, úgy 5 évvel ezelőtt kellett volna most már inkább ne.

Juvegaspy 2014.11.12. 20:28:44

Szerintem nem lenne rossz a csatarok mogott. Marottat szidhatjuk de ha megszerezne es bevalna ez a vedjegyeve valhat Pirlo es Tevez utan egy ujjabb jatekos aki 30ev koruli es ujerore kap a juveban!

Drughi Di Bianconeri 2014.11.12. 21:05:53

Amennyiben Allegri állandósítani akarja a 4-3-1-2es felállást, akkor mindenféleképpen kell majd egy vérbeli trequartista, mert hogy ilyen nincs jelenleg a keretben.
Pereyra szükségmegoldás oda, és ugyan bármennyire is szimpatikus és jobban is teljesít az általam elvártnál, még is csak egy egyszerű "iparos" játékos, nem különleges tehetség.
Sneijder pedig az.
2010 után egyértelműen neki kellett volna kapnia az aranylabdát: a triplázó sInter , valamint a döntőbe jutó holland válogatott vezére volt !
Meglátásom szerint tulajdonképpen azóta indult lejtmenetbe a karrierje :
- nem kapta meg az aranylabdát
- Mourinho elment sintéréktől
- az összes klasszist eladták, vagy kiöregedett
- rendkívül méltánytalanul bántak vele a végén

Az Ő képességeivel és tudásával,eredményeivel nem egy Galataba kellett volna igazolnia 28 évesen, csak hát pénzéhes volt.

Elég ambivalens érzések kavarognak bennem, mindezeken felül, egyrészt :

- nagyon csipázom Sneijdert, benne megvan az X-faktor,egy vérbeli 10es, és úgy érzem, hogy egy valódi nagy csapatban újra magára találna (persze az egykori, aranylabda esélyes szintre már nem hiszem,hogy vissza tudna jönni), Így tehát az egyik felem rendkívül örülne neki: olcsón szerezhetnénk,egy pár éve még a világ egyik legjobbjának számító játékost,hiányposztra.

a másik az, hogy mégis csak 30 éves, nem túl nagy kor,de ideje lenne már nem 2-3 évekre igazolni,főleg a kiégés útjára lépett egykori TOP játékost (bár ez még mindig jobb,mint hasonló korú/vagy fiatalabb SENKIket igazolni Atalantákból).

Persze mindez nem számít, mert KIZÁRTnak tartom,hogy leigazolnánk.
A MU már vagy 4 éve "üldözi", így h. LvG az edző pedig szvsz. meg is szerzik januárban (noha felesleges oda egy trequartista,amíg Mata ott van).

Tony. 2014.11.12. 21:49:34

Érdekes elképzelések. Szerintem ebből a Juventusból pont egy olyan játékos hiányzik, mint amilyen Sneijder. Sneijder csúcsformában minden ami egy támadó középpályás. Pontosan ilyen játékosok azok amelyek a mai pici viszonyok között megszerezhetetlenek.

Vele a nagy probléma az, hogy az utóbbi időben borzasztóan leépült minden szempontból. Ha Conte lenne még az edző azt mondanám mindent meg kell mozgatni érte, jelenleg azt mondom, ha lenne rá esély meg kellene próbálni.

Hogrin 2014.11.13. 00:48:15

Igazából minden azon múlik, hogy a MU tényleg akarja e mert ha igen akkor esélyünk sincs , viszont ha a MU viszi akkor ott Mata feleslegessé válik, és őt elhozhatnánk, én örülnék az érkezésének, az egyetlen szépséghiba, hogy a MU Vidalt akarná, bár én oda is adnám, az ő pótlása nem lenne nehéz, igazolni kéne egy balbekket, hogy Asa végre középpályás lehessen, meg ugye ott van a Pereyra Romulo páros is úgyhogy annyira nem éreznénk meg a hiányát, viszont ha Mata személyében lenne egy igazi irányítónk a 4-3-1-2-es hadrendben akkor sokkal erősebbek lennénk.
Persze ha nem kell LvG-nak akkor jöhet Sneijder, úgy járnánk a legjobban.

molnaratti10 2014.11.13. 09:18:40

Azért egy Sneijder az Sneijder.Pontosan jó lenne ide.
Ên biztosan nem nyafognék érte.De már leírjátok,ahogy általában mindenkit,aztán furcsamód meg magasztaljátok mikor kiderül,hogy nem is egy kalap sz*r.
A Maestro helyett tökéletesen beillene,imádom Pirlót,de sajnos néha tényleg lassú már.Én cserélgetném Sneijderrel.
Jó választás lenne.

Hoods121 2014.11.13. 10:35:01

En orulnek Sneijdernek nagyon jo jatekos volt par eve, es a mai napig benne van az a plus ami keves emberbe. Tegnap is micsoda golt vagott Mexiconak. Eselyt nem sokat latok ra, esetleg ha fillerekert adna el a Galata ami viszont nem valoszinu.

Il Principino 2014.11.14. 16:37:10

@rockitbaby: Bonu nálunk lett az,aki!Az egyik legjobb olasz védő:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása