Sampaoli: „A Juve nem kérte Vidal távozását”

Vidal Arturo_feher valogatott mezben.jpgA chilei szövetségi kapitány legutóbbi nyilatkozatában azt mondta, hogy nincs semmilyen nyomás a Juventus részéről, hogy visszaengedjék Torinóba Arturo Vidalt a válogatott keretből, és ilyen kérésnek amúgy se tennének eleget.

A középpályás behívót kapott a válogatotthoz, és a hétvégén végigjátszotta a mérkőzést, azonban ismét fájdalmat érzett a térdében.

Ezt követően olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a Juventus azt kérte a chilei szakmai stából, hogy bocsássák vissza Torinóba középpályásukat, hogy a klub orvosai vizsgálatokat hajthassanak végre a futballistán.

„Arturo Vidal nagyszerűen érzi magát, a formáját jól fogja tükrözni az idő, amelyet a pályán fog tölteni.” - nyilatkozta Jorge Sampaoli.

„Folyamatos a párbeszéd a Juventusszal, senki nem kényszerített minket vagy próbált nyomást helyezni ránk ez ügyben, azonban ilyen kérés esetén minden bizonnyal elutasító lett volna válaszunk.

A klubok kérhetnek, amit csak kívánnak, azonban végső soron a döntés a mi kezünkben van. Szükségünk van Arturóra a keretben.”

Chile következő mérkőzése Bolívia elleni barátságos meccs, amelyen várhatóan az Inter futballistája, Gary Medel is játszani kíván annak ellenére, hogy legutóbbi mérkőzésen két fogát veszítette el, illetve nyelvét is össze kellett varrni a meccset követően.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr26789259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockitbaby 2014.10.14. 10:21:21

Ehhez adjuk még hozzá, hogy ha minden igaz, a vezetőségnek elege lett Arturo pályán kívüli magatartásából, és hajlandóak lennének eladni/cserélni stb és kapunk egy olyan katyvaszt, ami pont most nem kellett volna. Az edző kérdés nem volt szerintem ennyire hangsúlyos és fajsúlyos dolog, mint a csapat egyik húzóemberének helyzete.

Barolo 2014.10.14. 10:57:16

Sok sebből vérzik ez a Vidal story, ráadásul számomra már unalmas is.... remélem, hogy valahogy megváltozik a trend ( jelenleg erre van a kisebb esély) és visszakapjuk a szorgalmas, szenvedélyes, harcoló világsztárunkat. Ha ez nem következik be, akkor nagyon hamar távozni fog, valószinűleg áron alul. Forza Juventus!

venember83 2014.10.14. 11:07:55

Ejnye, a világ legjobb középpályásának ilyen rossz lenne a megítélése a szurkolók szemében?

devil-z 2014.10.14. 18:02:21

@rockitbaby: van egyéb információ, hogy miket művel ez az ember még pályán kívül amin így ki kell akadni? vagy még mindig az az egy késés az oka mindennek?

Véleményem szerint elüldözünk egy olyan játékost aki 3 évig követendő példa volt, most formán kívül van és csinált egy hülyeséget, erre nem hogy kiállnánk mellette inkább súlyosbítjuk a helyzetet.

rockitbaby 2014.10.14. 18:10:07

@devil-z: Te komolyan nem érzékeled, hogy mi volt ebben a rossz? Egy többgyerekes családapa verekedésbe keveredett egy bárban egy nő miatt, majd ez maitt késett a másnapi edzésről. Téged megdicsérnek ha részeges verekedésbe keveredsz és másnap késel munkából? Mert engem a második alkalommal kirúgnáanak. És ő már a válogatott edzőtáborában is csinált hasonló hülyeséget.

Ő nem csak ember, ő egy olyan valaki ez mellett, aki a mindennapi szalagcímeken szerepel. Lejáratja magát, és a csapatot is ilyen viselkedéssel. Gyerekek akarnak focisták lenni, mert látjak a nagyokat. Ebbe ő is beletartozik. Ilyet egyszerűen nem lehet tenni.

Nem üldözzük el, imádjuk azért, amit eddig tett, de az elmúlt fél éves produktuma alapján nem lehet a világ legjobbjának tartani, erre még jön ez a balhé is. Egyáltalán nem mondtam, hogy csapaton kívül akarom látni, de igenis amit ezért kapott teljesen jogos és szerintem még elnéző is. Ilyet egy profi nem tehet. Sem a családjával, sem a munkaadójával.

devil-z 2014.10.14. 18:40:07

@rockitbaby: hagyjuk már, hogy ki mit csinál szabadidejében és mit pletykálnak róla. Rengeteg focista csalta az asszonyt, keveredett kétes ügyekbe mégis ugyanúgy rajonganak értük.
Úgy beszélsz mintha egy állandóan problémás, iszákos fazon lenne, akinek sokadik alkalommal nézte volna el a klub a hülyeségeit. Amúgy is, ezt rendezzék le az asszonnyal.

A késés miatt basszák le rendesen, maradjon ki a keretből pár meccsig amíg elgondolkozhat.

De ez a cirkusz ami most megy körülötte túlzás, intézhették volna klubon belül. Most ha elmegy kevesebbet is kapunk érte, totál értelmetlen ez az ügy.

rockitbaby 2014.10.14. 19:25:04

@devil-z: Nem az első esete volt ez, szóval igen, úgy beszélek, mivel ez így igaz. Én sem akarom elküldeni, de azért jobban örülnék ha nem jönne ki belőle a latin vérmérséklet. Te meg ne csiláj úgy, mintha ez egy tiszteletre méltó cselekedet lett volna. Ha meg így vélekedsz, hát nem is tudom. És akkor azért mert rengeteg más klub játékosa csinált hülyeségeket, csalta asszonyt, akkor így már mindenhol, azaz itt is elfogadott dolog? Szerinted ez így rendben van, hogy ha másik játékos csinálja, akkor mindenkinek elnézhető? De nézzük más oldalról. Téged medicsérnének a főnökeid, ha egy fontos projekt mérföldkövének bemutatása előtt dorbézolsz és a a megbeszélésről is késel? Ez egy munkahely, ahol szintén vannak szabályok. Attól, mert wz egy futball klub, az itt dolgozóknak nincs és nem is lehet kivételezett életük. Senki sem fontosabb, mint a csapat. Szerinted Vidal magaviselete milyen hatással lehet a csapattársaira? Egy ilyen helyen nem egyénekben kell gondolkozni, hanem globálisan, mert a hatása is így jelentkezik.

Eme cselekedetével nem csak magára, de a klubra is szégyent hozott. Példát kell statuálni. Nem eladni, csak példát statuálni, hogy neki többször meg ne forduljon a fejében ilyen, másnak meg egyáltalán.

devil-z 2014.10.15. 01:45:16

@rockitbaby: szóval szerinted Vidal egy állandóan problémás, iszákos fazon? oké, részemről nincs több kérdés. :)

rockitbaby 2014.10.15. 04:35:46

@devil-z: Látom sikerült a lényegét megragadnod, és személyeskedés nélkük mondhatom ez rólad is sok mindent elmond.

devil-z 2014.10.15. 05:27:02

@rockitbaby: a hozzászólásod 90%-a böszmeség és félreértelmezések tömkelege, konkrétan minden mondatodba beleköthetnék de ennek nem látom sok értelmét, ezért emeltem ki a - számomra - legnagyobb butaságot ami kiválóan prezentálja, hogy teljesen másképp látjuk a helyzetet.

rockitbaby 2014.10.15. 07:05:09

@devil-z: Kössél, de akkor sem elfogadható magatartás ez egy profi játékostól. Ők nem csak hétköznapi emberek, ezt kellene végre felfogni. De ha ez neked belefér, és szerinted helyesen cselekedett, akkor nincs miről vitázni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása