Marchisio: „Önkritikát kell gyakorolnunk”

Claudio Marchisio_sajtó.jpgClaudio Marchisio beismerte, hogy az olasz válogatottnak jobban ki kell tennie magáért olyan csapatok ellen, mint Málta és Azerbajdzsán.

A pénteki 2-1-es gyenge produkciót követően hétfőn az olasz válogatott Málta ellen győzött ugyancsak kis gólkülönbséggel, a végére tíz főre fogyatkozó olaszok 1-0-ra győzték le a máltai válogatottat az EB-selejtezőn.

„Önkritikát kell gyakorolnunk azért, ami Leo kiállítása előtt történt.” - nyilatkozta Claudio Marchisio a Rai Sport stábjának.

Az olasz csapat tíz emberrel fejezte be a mérkőzést, miután utolsó emberként elkövetett szabálytalansága miatt Leonardo Bonuccit kiállította a játékvezető.

„Nem egyszerű így felvenni a harcot az ellenfelekkel, és ma este Málta még zárkózottabban játszott, mint Azerbajdzsán, taktikai intelligenciáról téve tanúbizonyságot, azonban mi vagyunk az olasz válogatott, és jobban ki kellene tennünk magunkért ezeken a mérkőzéseken.”

Mindeddig a pályán mutatott játék alapján elmondható, hogy Antonio Conte híres elszántsága és küzdeni akarása nem mutatkozik meg az olasz válogatott játékában.

„Ez természetes, mivel itt nem áll annyi idő rendelkezésre, mint klubszinten, azonban az új játékosoknak jól megy a beilleszkedés, és ez volt mindössze a második összetartásunk.”

A következő válogatott mérkőzésre Olaszországban fog sor kerülni, az ellenfél a San Siro stadionban a holtversenyben csoportelső horvát válogatott lesz novemberben.

„A pozitívumokat kell néznünk, ami a négy győzelem. Arra kell törekednünk, hogy jobb teljesítményt nyújtsunk, mivel sokkal többre vagyunk képesek, és Horvátország minden bizonnyal meg fog küzdeni a csoportelsőségért.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr366789315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9903) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4146) mercato (4135) nyilatkozat (7430) Olasz Kupa (322) összefoglaló (408) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása