Sacchi: "A Juve a saját fegyverével győzheti le az Atlético Madridot"

Sacchi Arrigo.jpgA szerdai Atlético Madrid-Juventus találkozóval kapcsolatosan megszólalt Arrigo Sacchi is, aki legnagyobb sikereit az AC Milan kispadján érte el, majd később megfordult a madridi klubnál is.

"Taktikailag nagyon jó csapatot alkotnak, amely kompakt, jól képzett és lezárja a területeket." - kezdte az  ellenfél elemzését Sacchi a Tuttosportnak.

"Szinte minden esetben megszerzik az elveszett labdákat, s ez pontosan mutatja, hogy jól szervezettek. Mindig harcolnak, s rendkívül veszélyesek állított helyzetekből és kontratámadásokból."

"Ez még akkor is így van, ha hiányzik tőlük Diego Costa, aki már a Chelsea játékosa. Ő olyan csatár, aki szinte egymaga kitesz egy támadórészleget, míg Mario Mandžukić sokkal inkább egy befejező."

"Most megint eladták a legjobb játékosukat, így Diego Simeonénak egy kis időre lesz majd szüksége ahhoz, hogy megtalálja az egyensúlyt."

A szakembert természetesen megkérdezték arról is, hogy miként látja a Juventus esélyeit a holnap esti Bajnokok Ligája mérkőzés előtt.

"A Juve az Atlético fölött áll a játékosok egyéni minősége szempontjából, ehhez kétség sem fér. Simeone olyan kulcsjátékosokat veszített, mint Courtois, Filipe Luís és Diego Costa. Ezzel szemben, a zebramezesek megtartották az összes bajnokukat, s leigazolták Pereyrát is, aki kiváló játékosnak tűnik."

"Mit tanácsolnék Allegrinek? Ha gondot akarnak okozni az Atléticónak, fel kell venniük a harcot velük. A saját fegyverükkel kell szembenézni velük, a támadással. A Juvénak olyan nyomást kell alkalmaznia, amilyet az Atlético szokott, agresszív mérkőzést játszva."

"Az Atalanta ellen azt láttam, hogy a Juventus fejlődik, s még agresszívebb, s ez nagyszerű jel a madridi mérkőzés előtt."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr426747035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása