Evra: „A Juventus elősegítheti az olasz futball feltámadását”

Evra Patrice_Dzsakartaban terdel.jpgPatrice Evra örömét fejezte ki, hogy ismét együtt játszhat Carlos Tévezzel a Juventusnál, egykori manchesteri csapattársára testvérként tekint.

Egy twitteres kérdezz-felelek ülésen a francia játékos válaszolt az Öreg Hölgy szurkolóinak a kérdésére, megindokolta Olaszországba költözését, illetve azt is elmondta, ki volt a legjobb játékos, akivel valaha együtt futballozott.

„Azért választottam a Juventust, mert tudtam, hogy jelentős klub, ugyanakkor családi a hangulat is.

Izgalmas ismét Carlos Tévezzel együtt játszani a futballpályán. Számomra ő olyan, mintha testvérem lenne, mintha nem is váltunk volna el soha.

A legjobb játékos, akivel valaha egy csapatban voltam, az kétségkívül Ryan Giggs, hosszú ideig képes volt csúcsformában maradni, igazi legendaként tekintek rá.”

Ezt követően arról is beszélt a balszélső játékos, hogy már ki is talált egy becenevet legújabb csapattársának, Andrea Pirlónak

„A jelenlegi csapatból Andrea Pirlót csodálom. Egyszerűen maestrónak hívom azért, mert oda képes varázsolni a labdát, ahova csak akarja.”

Végül Patrice Evra felállásokra vonatkozó kérdésekre válaszolt, valamint nyilatkozott általános értelemben az olasz futball helyzetéről is.

„A beadásaim egy olyan játékos számára, mint Llorente, fontos fegyver lehet, mindig óriási öröm ilyen futballistákkal egy csapatban játszani.

A karrierem elején nagyrészt 3-5-2-es felállásban játszottam, aztán átszoktam a négyvédős rendszerre. Így mindkét felállásban jó teljesítményre vagyok képes.

Az olasz futball nehéz helyzetben van, azonban képes saját magát újraéleszteni. Természetesen ehhez munkára van szükség, azonban a Juventus lehet a meghajtóerő az egész megújulási mozgalomban.” - zárta a kérdezz-feleleket az Öreg Hölgy fontos szerepének kiemelésével a tapasztalt védő.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr546598163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (918) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9923) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4166) mercato (4145) nyilatkozat (7446) Olasz Kupa (328) összefoglaló (412) pletyka (4175) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása