Tévez: „Nem engedhetjük meg magunknak Vidal távozását”

Tévez Carlos_gólöröm_1.jpgCarlos Tévez legutóbbi interjújában arra sarkallta a Juventus vezetőségét, tegyen meg mindent, hogy a Manchester Uniteddel komolyan hírbe hozott Arturo Vidal Torinóban futballozzon a továbbiakban.

Arturo Vidal esetleges távozásáról hetek óta cikkeznek olasz és brit lapok, amelyek szerint a Manchester Unitednél alapos keretfrissítést végző Louis van Gaalnak a chilei középpályás az egyik legfontosabb kiszemeltje.

Most Carlos Tévez szólalt meg az ügyben, aki számára nem idegen az angol bajnokság és a Manchester United, mivel a manchesteri vörösöknél töltött két éve alatt tizenkilenc góllal segítette akkori csapatát, most azonban határozottan kiállt a chilei középpályás Torinóban marasztalásának fontossága mellett.

„Vidal fenomenális játékos és igazi bajnok.” - nyilatkozta az edzéseket megkezdő csatár a Gazzetta dello Sport munkatársának. „Remélem, hogy nálunk marad, mivel nem engedhetjük meg magunknak, hogy elengedjük bajnokainkat.”

Arturo Vidal helyzetéről úgy nyilatkozott, hogy jelenleg nyugodt, és erre intette a szurkolókat is. A chilei válogatott még szabadságát tölti, majd később csatlakozik a bajnokcsapathoz, és várhatóan csak Torinóba való visszatérését és klubvezetőkkel való konzultálást követően fog döntést hozni az ügyben.

Carlos Tévez nyilatkozatában egyúttal üdvözölte Patrice Evra érkezését is, akivel jó kapcsolatot ápol az argentin csatár, és örül, hogy ismét egy csapatban játszhatnak a manchesteri éveket követően.

„Nagyon örülök Evra érkezésének, nagyon jó barátok vagyunk.” - mondta láthatóan boldogan a Juventus tízese.

„Most várnunk kell, míg a teljes keret rendelkezésünkre áll, és akkor meglátjuk, idén milyen célokat tűzhetünk ki magunknak a Serie A-ban és a Bajnokok Ligájában.” - zárta az interjút visszafogottan Carlos Tévez.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr826542847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockitbaby 2014.07.25. 09:09:48

Pereyra és sanszosan Romulo érkezése abból a szempontból üdvözítő, hogy a padon is már olyan emberek lesznek, akik beállva, csereként, vagy pihentetésként nem jelentenek akkora hátrányt, mint Padoin. Így most már tényleg lehet kicsit komolyabban álmodozni, mert a BL-re lehet pihentetni. A Roma és a Napoli cseresora sem valami erős, így én ezek után komoly bajnokságot várok!

venember83 2014.07.25. 09:37:18

@rockitbaby: nem vagyok okleveles jós, ám szerintem az borítékolható, hogy ez a bajnoki cím Allegrin fog inkább múlni, mint a kereten.

pedronegro (törölt) 2014.07.25. 09:53:57

Jól beszél Tevez, igazi vezéregyéniség lett belőle. :)
Ha maradna Vidal az nagyon komoly volna és tényleg csak Allegri-n múlna meddig jut el a csapat, mert most már a padra is érkeztek focisták és nem Padoin-Peluso-Isla félékkel kell szenvednünk a rotálásoknál.

konrad66 2014.07.25. 11:32:53

Idei erősítésekről az véleményem Romulotól ugyanazt várom,mint Giaccherenitől
Pereyráról az véleményem ,hogy ára egy kicsit túlzó (Ugyanúgy,ahogy Romulonál),mert szerintem jelenleg 12 millió eurót ér,de egy jó játékos.

rockitbaby 2014.07.25. 11:42:38

@venember83: Én azt mondom, hogy adott egy nagyon komoly keret, mert most már ha minden igaz, akkor a cserék is bőven használhatóak, így ha mindenki a posztján szerepel, akkor szerintem hatalmas gond nem lehet. Szóval Allegri egyetlen feladata, hogy adott egy kiváló minőségű sakk készlet, amit csak a megfelelő helyre kell felpakolni a táblára és a játszma indulhat is.

neuropa 2014.07.25. 13:20:56

Örülök a lelkes hozzászólásoknak! Most pedig képzeljük el, hogy egyik évben a kezdőt, másik évben (jóval olcsóbban) a padot erősíti a vezetőség. Már persze ha nincs egyszeri kihagyhatatlan lehetőség a kezdőbe igazolni egy-egy lejáró szerződés vagy botrány miatt. Aki azért puffog, mert szerinte a klub majd 25 Pereyrával vág neki minden idénynek, az meg is érdemli. Ez nem lehet Agnelliék végcélja..

Egyébként tavaly még az volt a fő mantra, hogy jó-jó a Tevez-Nando vonal, meg minden, de sovány a pad. Erre idén meg az a baj, hogy feltöltik a padot. Jövőre, mikor - ha idén nem érkezik jelentős név - az újabb iteráció eléri a kezdőt, mert a pad már tele, akkor megint lesz valami, amin többen levezethetik majd a frusztrációjukat. Aminek lehet, hogy a felét sem a csapat körüli ügyek halmozzák fel..

MDaniel98 2014.07.31. 13:21:14

Megengedni megengedhetjük,mert senki sem pótolhatatlan,ám mivel Vidal olyan játékos,akit csak igen költségesen lehet pótolni,így 60 millió€-nál egy centtel sem olcsóbban szabad csak eladni.HA eladjuk,amit őszintén remélek,hogy nem teszünk meg.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása