Marotta: "Conte jövője csak a szezon lezárultát követően kerül terítékre"

Marotta Beppe_1.jpgA Juventus igazgatója, Beppe Marotta elismerte, hogy Antonio Conte jövőjének kérdése csak azt követően kerül terítékre a klubnál, hogy hivatalosan is lezárult a jelenlegi szezon.

"Tegnap fesztiválhangulat volt, hiszen egy olyan rangos sorozat döntőjét játszották, mint az Európa Liga, s ez mindig lehetőséget nyújt arra, hogy találkozzunk más főszereplőkkel, olyan ikonokkal, mint Sir Alex Ferguson." - nyilatkozta  Marotta a Sky Sport 24-nek. 

"Teljesen helyénvaló, hogy Conte talán néhány tanácsot kapott tőle az edzői pályafutásával kapcsolatosan."

"Le kell szögeznem, hogy a kapcsolatunk teljességgel nyugodt. Conte ügyével kapcsolatosan sokat írtak és beszéltek, köztük én magam is így tettem az elmúlt hetek során.". 

"Az utolsó hét áll előttünk, amelyen kivételes eredményt érhetünk el, s már készülünk az ünnepségre. A mérkőzés után a szezon hivatalosan is lezárul, s a jövő hét során beszélünk majd a jövőről, beleértve az edző kérdését is."

"Az elsődleges célunk, hogy megtartsuk Contét? Ezt már elmondtuk számtalanszor, s most nem tudok hozzátenni semmi mást, mert valószínűleg csak félreértenék."

"Ahogy elmondtam, jövő héten, a Cagliari elleni mérkőzés után, a szezon véget ér, s elkezdődik a munka a következő szezonra, amelyet megfelelően és a szükségeknek megfelelően szeretnénk végezni, beleértve az edzővel kapcsolatos ügyet is."

"A szurkolóknak aggódniuk kell-e Conte kijelentései miatt? Egyáltalán nem. Fontos elismernünk, amit Conte tett, s ahogyan többszörösen is kihangsúlyoztuk: Conte egy felkészült edző, egy olyan edző, akinek hatalmas szerepe volt abban, hogy a klub elérte a céljait, míg a szurkolók aggodalma természetesen bölcs aggodalom."

"El tudom-e képzelni a Juventust Conte nélkül? Azt tudom mondani, hogy ma elismeréssel gondolok arra, amit Conte bebizonyított, s amit bizonyít, ő az egyik legjobb edző. Ennyi."

A Juventus elszalasztotta a történelmi lehetőséget, amit az Európa Liga kínált, hiszen a saját stadionjában vívhatta volna meg a versenysorozat döntőjét.

"Ilyen a labdarúgás, sajnos el kell fogadnunk a pályán elért eredményt. Természetesen sajnálatot érzünk, mert ez egy olyan cél volt, amelyet szerintünk képesek lettünk volna elérni, azonban nem jártunk sikerrel, s ilyen a futball."

"A vasárnapi ünneplés? A protokoll szerint a Lega Calcio elnöke, Roberto Beretta átadja a Scuettót, azután busszal bejárjuk a várost, s számos egyéb esemény is lesz, amelyeken megadhatjuk a megfelelő elismerést a csapatnak ezért a nagyszerű szezonért."

A pletykák szerint, maradása feltételeként, Antonio Conte olyan minőségi igazolásokat kért klubjától, amelyek európai szinten is versenyképessé tehetnék a Juventust.

"Őszintén kijelenthetjük, hogy nagy beruházások nem lehetségesek a következő szezonra. Az a feladatunk, hogy kiváló sporteredményeket érjünk el egy versenyképes keret segítségével, azonban ehhez kemény munka szükségeltetik a színfalak mögött, tiszteletben tartva a gazdasági paramétereket."

"Bizonyos átigazolási célpontok nem többek utópiánál."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr636169584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rivendell 2014.05.15. 16:05:08

jól van kb elmondta,hogy Sanchez-Cuadrado is már azon szint,ami esélyünk nincs,mivel konkrétan csak ők ketten merültek fel,mint jó játékosok,vagy mondhatnánk számunkra átigazolási húzónevek ergo Lulic a végén még igaz is lehet,mivel ő csak 15M...nem 25:DDD

Táno 2014.05.15. 16:14:44

@Rivendell: Pontosan. Amióta itt van Marotta úgy érzem a Juve semmivel sem versenyképesebb / nagyobb klub mint pl a Lazio. Hajtanám el a p-be!

"olyan ikonokkal, mint Sir Alex Ferguson."
"Teljesen helyénvaló, hogy Conte talán néhány tanácsot kapott tőle az edzői pályafutásával kapcsolatosan."

Csodálom, hogy nem kűldte el őt is a sunyiba Őnagysága.

venember83 2014.05.15. 16:17:24

Ennyit a nyári reményekről. :(

Szbence 2014.05.15. 16:18:19

Viszlát Conte, viszlát 4-3-3 :(

Lord Viktor 2014.05.15. 16:18:50

@Táno: Szerintem SAF azt se tudta róla, hogy kicsoda. Egyébként egyet kell értsek, egészen elképesztő, hogy gyakorlatilag úgy beszél, mintha egy középcsapat lennénk, akinek nincs lehetősége nagy beruházásokra.
Hozzátéve persze, hogy eddig minden szezon elején ezt hallottuk.

mpite 2014.05.15. 16:21:01

@Táno: Anyagi források nélkül nehéz BL-győztes csapatot építeni. Marottának mégis sikerült a két hetedik hely után egy háromszoros bajnok csapat alapjait lefektetni, így azért ennél talán többet érdemel. Mondom ezt úgy, hogy én sem gondolom azt, hogy megfelelő képességekkel rendelkezne a Juventus sportigazgatói posztjához, de a kellő tiszteletet azért adjuk már meg. Contével kapcsolatban ugyanez érvényes. A Lazios hasonlatodat meg nem tudom mihez kapcsolni.

tjunior 2014.05.15. 16:23:13

@Táno: ez most komoly??? amióta itt van a Juve nyert 3 scudettót...
a Contés részt már nem is kommentálnám, önmagáért beszél. Szerintem tegyél ki egy Conte képet az egyik faladra és dobáld meg valamivel hátha úgy jobb lesz.

Devilke Balla 2014.05.15. 16:30:00

én nem tudom... félig szar a keretunk,és nincsenek vmi jo cserelehetoségeink,s elismerem hogy igy nehéz,viszont ha rendesen odatennénk magunkat simán beférnénk minimum a legjobb 16kozé a bl-ben.. azért ne felejtsuk el hogy tavaly nem volt se tevez se llorente,és egy olyan bayern ellen estunk ki,aki aztán 2meccsen 7et rugott a barcának. idén is ha nem bénázunk annyit hátul márpedig elvileg a hátvédsorunk eros,s amugysem oda vennénk játékost,ugyhogy csak tobb akarat meg odafigyelés kell,egy kis taktikai kiegészitéssel,és jovore simán akár egy az egyben ugyanezzel a kerettel is messzire juthatunk. az atletico sem azért tart ott ahol van,mert minden poszton klasszisaik vannak,hanem mert midnen meccsen szivuk lelkuk a pályán hagyják. végighajtják a meccseiket fuggetlenul attol hogy egy real vagy barca az ellenfeluk. mi ezzel szemben sétálunk és ráulunk az eredményre. lendulet kell és kuzdeni,menni elore.

Táno 2014.05.15. 16:48:55

@mpite: Marottának ha már köszöngetünk, akkor ne felejtsük el megköszönnei, hogy az egyik legöregebb átlagéletkorú csapatot összerántotta. Pirlo - Buffon -Barza utódját kellene már keresgetnünk, nem egy nyomorúlt balhátvédet...
Ezzel egy dolgot fog elérni Marotta, hogy 3-4 év múlva a komlet kezdőt le kell cserélni - gondolom arra lesz 200 milla?!

Táno 2014.05.15. 16:52:17

@Devilke Balla: Pontosan! Kirakni Contét és átállni a 433-ra. Kell egy balhátvéd és egy támadó középpályás. (Valamint ingyen Ménez, és visszahozni Berardit a szélre.) Qrva nehéz feledat!

maco79 2014.05.15. 16:53:19

Remélem nem marad Conte.

Drughi Di Bianconeri 2014.05.15. 16:57:29

Az utolsó 2 bekezdés a lényeg...
Szánalmas, Bravo Elkann-Agnelli-Marrotta !
Valószínű,hogy Conte így távozik,kezdhetünk megbarátkozni egy Spaletti/Allegri/Mancini féle kutyaütő edző gondolatával,aki megfelelő báb lehet a vezetőség számára.
Ha már pl.: egy A. Sánchez is utópia (pedig nem Agüeroról vagy Suárezről van szó), akkor mik a reális céljaink ?!
Nagyon érik egy Bonaventura-Lulic-Gabbiadini-ingyen Menez Mercato. Némelyekkel az itt felsoroltak közül nem is lenne bajom, de nem azt a minőséget jelentik, akikkel reális esélyünk van a BL-menetelésre,csupán mennyiségi igazolások, ráadásul pl.: Lulic iszonyatosan túlárazott.
Megint az "olcsó" lesz a lényeg, a minőség helyett...
De az a baj, hogy igazából nem is olcsóak, 4-5 középszer nem olcsóbb,mint 2 minőségi játékos, viszont egyértelmű melyik a hasznosabb transfer.
Újra és újra az van,hogy telepakoljuk a keretet középszerű igazolásokkal,mert,hogy ők olcsók, de qrvára nem azok, mert a felük csak a fizetését markolja fel, mert annyira tehetségtelen,hogy a kezdő közelébe se férhet,ergo feleslegesen dobáljuk a milliókat.
Nem célszerűbb egy nagyobb befektetés,minimális rizikóval ?
Szóval pl: egy Sánchez-Kolarov duó lehet,hogy egy összegben több lenne,viszont velük nem zsákba macskát, hanem minőséget vennénk,ráadásul pl: Sánchez még fiatal, évek múlva még mindig jó pénzért eladhatjuk 0szaldósan,vagy akár profittal (ha jól teljesítene).Láthatjuk,hogy most itt van a nyakunkon Vucinic-Quagliarella-Gio (bár ő cserének maradjon)-Peluso-Padoin-Isla-Motta-Pepe,akiknek 1 részét irdatlan túlárazottan vettük,mostanra pedig a kutyának sem kellenének (ezért adjuk némelyiket már évek óta kölcsön: Ziegler),másrészt meg az összértékük nagyjából annyi,mint amennyiért vettük Vucskot.
Ez racionális gazdaságpolitika ?!?!
Erről beszéltem tegnap a fő okosokkal a Dühöngőben, de nem értették meg.

@tjunior: Te pedig örvendezz még 10 évig a zsinórban megnyert 3 Scudetton, minde idők egyik legnívótlanabb olasz bajnokságában, hurrá !
(Conte fikázásával én sem értek egyet)

maco79 2014.05.15. 17:00:05

@Táno: ha ilyen edző fenomén vagy,mért nem vagy egy top klub top csapat edzöje?

maco79 2014.05.15. 17:06:29

@Drughi Di Bianconeri: Valahogy én is így látom ahogy te. ( Én azért örülök a 3 bajnoki cimnek,jobb mint a 7-dik)

Drughi Di Bianconeri 2014.05.15. 17:13:46

@maco79: Szó se róla,hogy nem örülnék..sőt !
De azért túlértékelni sem kell, mert a bajnokságot behúztuk az 1. évben is,mint ahogy a 2.ban és idén is,mindenféle ellenállás nélkül !
Azért egy pár éve nem ment volna ez ilyen simán...
Továbbá fejlődés nincsen, hiszen ahhoz a rutinszerűen megszerzett Scudetto mellé minimum egy olasz kupát illet volna szerezni és/vagy megnyerni a hazai pályán rendezett EL-t, ehelyett a döntőbe sem jutottunk el, egyik sorozatban sem, ami azért elég kínos.

Goku06 2014.05.15. 17:22:23

En meg mindig nem hiszem el hogy valaki ilyen hulye legyen. Conte tavozasaval visszasullyedunk oda hogy a scudetto is veszelyben lesz.

tjunior 2014.05.15. 17:22:45

@Drughi Di Bianconeri: én a 3 év alatt 3 scudettónak örülök...a millió dolláros kérdés, hogy te miért nem örülsz neki?

maco79 2014.05.15. 17:25:30

@Drughi Di Bianconeri: Az EL nem is fáj annyira,hanem a mutatott játék.Néztem. BL meccseket de rajtunk kívül,mintha az összes mérközés fel lett volna gyorsitva.

pedronegro (törölt) 2014.05.15. 17:32:03

Engem csak az utolsó mondata érdekel és ilyen formában ez korrekt is. Nincsenek komoly pénzek igazolásra. Mondjuk eddigeddig se volt, miért pont most lenne? Nekem ezzel mondjuk nincs is semmi bajom, így is meg lett 3 scudetto zsinórban úgy hogy a pénzügyi mérlegünk egyszer nem borult fel. Ezeket azért ismerjük már el. A jelenlegi kerettel meg elvárható lett volna egy minimum 16 közé kerülés a bl-ben, vagy akkor vigaszdíjként egy EL siker. Ha meg már Conte követelődzik akkor a vezetőségnek is meg kell határoznia vele szemben egy-két dolgot. Konkrétan hogy a BL-ben a minimum a 16 közé jutás, mert itt nagy pénzekről van szó. BL győzelmet várni a csapattól meg egészen irreális dolog, mikor nálunk jóval gazdagabb és csiliárdokkal többet költő kluboknak se jön össze. Némi reménysugárt jelenthet hogy van most már egy-két fiatal tehetség ha még csak kölcsönbe is és még nem itt... de reménykedjünk mert ez a jövő, én semmi értelmét nem látom hogy leigazoljunk egy Sanchezt vagy egy Cuadrado-t rengeteg pénzért mert a pénzes csapatok meg vesznek kétszer ennyiért klasszissal jobb játékosokat így nem leszünk hozzájuk semmivel se közelebb. Marad az hogy kell egy jó edző (lásd Simeone vagy Klopp) akik megfelelő taktikával, hozzá állással szerényebb képességű keretből is komoly csapatokat tudnak összerakni. Én örülnék neki ha Conte is erre az útra lépne. De engem az se zavarna ha az Mou féle módszert választaná, bunkerfoci, meg tolja be a buszt, ha ez kell ahhoz hogy ott legyünk európa élvonalában. Nem értem ezt a szarakodást, kell a 4-3-3 a bl-ben, itthon úgy is marad a 3-5-2. Hozzák occsón Menez-t meg Nani-t, Berardi-t vissza, és Gio meg Tevez is elrohangál a szélen, ennyivel meg kell legyen egy 16 kis szerencsével 8 közé jutás a bl-ben, ennél többet szerintem meg naivság volna várni.

Táno 2014.05.15. 18:42:42

@pedronegro: +1! (azért Sánchez jöhetne).

MdewC 2014.05.15. 18:57:10

@Goku06: Ha Conte elmegy, minőségi igazolás nem lesz, akkor azt a sokak által degradált Scudettot is vissza fogjuk sírni. Conte nélkül szét fog hullani ez a csapat, mi meg sírhatunk napestig. Bármilyen vélemény az igazolásokról, a befektetésekről, elvárásokról csak megalapozatlan okoskodás, semmi más. Nekem is egyébként nahy az elvárásom a klubbal kapcsolatban, de ha most egy húzássalképesek elrontani, akkor minden eddigi ígéret csak ürrs duma volt, a lapok pedig le vannak osztva Olaszhonban.

Il Principino 2014.05.15. 19:17:29

Ha nincs pénz(amit eddig is sejtettünk),akkor jöjjenek a lejárt szerződésű emberek+1-2 fiatal!Balbekk kellene,1 vérbeli,bár ha spórolósra vesszük a dolgot...MAROTTA NYILATKOZIK ERRŐL: Chiellini játszott már ott,De Ceglie is ott van,Ziegler is az,Asamoah is játszott már ott kényszerből,asszem a Real ellen+Pelusonk is van...:D Igaza van Marottának:D
Szélső kell nektek?!Minek!?Pepe felépült,tessék,ott a szélsőtök:D
Belső kp. kell?Tessék,ott van Padoin!!!Góllal bizonyított:D
Csatárra sajnos nem lesz pénzünk kedves szurkolók,Osvaldo bevált nálunk,ismeri a játékrendszerünk,Roma ellen bizonyított,ezért kifizetjük a 18-19 millát a sotonnak:D
Lulic jön lehet,de csak a vb után,hátha felmegy az ára 20 misi közelébe,de csak a fele játékjogának a harmad részének az ötödét vesszük meg,amit 5 éven keresztül törlesztünk a Lációnak,csak hogy ne hogy túl költekezzünk,meg hát figyelnünk kell a pénzügyi fair playre is!
Valamint biztosíthatom a kedves szurkolókat,hogy tervben van egy Atalanta játékos is,egy ifista,a nevét nem árulhatom el,csak ha lezárult a szezon,de annyit mondhatok hogy P betűvel kezdődik a vezetékneve:D
Pogba és Vidal jövője?Minden lehetséges szempontot megvizsgálunk,mielőtt hosszabbítanánk velük,ami mindkét félnek előnyös,de egy esetleges mega ajánlat esetén (ami kb.10 millió euró/játékos)elgondolkodnánk az értékesítésükön:D
Még egyszer hangsúlyozom,hogy nem költekezhetünk túl a pénzügyi határainkon,figyelembe kell vennünk a pénzügyi fair play-t!!!
Conte és a Juventus?
Csodálatos 3 szezonon vagyunk túl,amit kemény munkával értünk el és ebben nagy szerepe volt Antonionak,amiért hálásak vagyunk neki,valamint a sikeres nemzetközi szereplésért is!De hogy versenyképesebbek legyünk a jövőben,meg fogjuk erősíteni a keretet,neveket még egyelőre nem árulhatok el,de jó a kapcsolatunk a bergamó-i vezetőkkel:D Minden lehetséges P kezdő betűjelű játékost megvizsgálunk,akik nálunk bajnokká válhatnak:D

Jack Bauer 24 2014.05.15. 19:26:34

Hát az is lehet, hogy ez is csak a taktika része, csak nekem van egy olyan érzésem, hogy nem. Viszont befektetés nélkül nem lehet semmit nyerni, s ha nem nyer az ember semmit, akkor pénz sem lesz a háznál. A bajnokság nem hiszem, hogy túl sokat hoz a konyhára..

MdewC 2014.05.15. 20:22:59

@kg19850508: Egyre jobban ez van. :D Vigyázz, nehogy komolyan vegyem amit írsz... ;) (Melyik újság a forrás?) :D

Legszívesebben elsírnám magam.

Il Principino 2014.05.15. 20:39:18

@MdewC: Amúgy hiteles forrásból értesültem eme háttér információkról,mivel Padoin mondta el nekem:D
Komolyra fordítva a szót,napról napra rosszabb hírek/pletykák jönnek,nem erre számítottunk,hogy "edző kérdés"...bele gondolni is rossz,hogy ilyen állas Del Nerik üljenek a kispadon,akkor inkább már Alessio a másodedző legyen a tréner...
De bízok abban,hogy ha nem is világsztárok drágán,de minőségi emberek,mint tavaly Lóri-Carlos-Ogbonna,azért érkeznek...Ha Lulic 15,akkor Naniért is adhatnak 12-t...

Goku06 2014.05.15. 20:41:58

@MdewC: Igen, és az a nevetséges, hogy a mi igényeink is lennt vannak a béka segge alatt, mert csak annyit kérünk hogy egy -30 milliós mercatot zárjunk. Ez európai szinten nevetséges, a Juventus szintjén pedig nem kirívóan sok..

A selejtet (és Giot-Immobilét) eladva ezzel a 30 millióval is egy k*ajó csapatot lehetne építeni. Nem sok ez. Pár szélső (köztük ingyen Menez), egy balbekk és igazából csak foltozgatni kell a csapatot..

The king of alibis 2014.05.15. 20:47:13

Én meg már alig várom, hogy azt olvassam, hogy a vezetőség lapátra tette ezt a kókler Barmotta-t.

Il Principino 2014.05.15. 20:48:30

Az meg különösen elkeserítő,hogy a fiataljaink sem a mi játékosaink teljesen!
Szóval még ők is sokba fognak fájni nekünk...Fele játékjog,bárcsak eltörölnék...

Type-R 2014.05.15. 21:00:47

Ettől a modoros, áludvariaskodó, az eredményeket túlzottan felnagyító, magasztos stílustól, amit a vezetők előadnak, kinyílik a bicska a zsebemben.

babo0410 2014.05.15. 21:11:03

@Rivendell: Felmerült Cavani, Suárez, Di María neve is. Szerintem Cuadrado megszerezhető lenne, ha az Udine szerezné vissza a teljes játékjogát. És Sánchez is megszerezhető lenne. Nem rájuk gondolt Marotta. Nem tudom miért rögtön rájuk asszociáltok, és miért rögtön azt veszitek ki a nyilatkozatból, hogy csak Padoinok meg kiöregedett játékosok jönnek? Ezt hol említette?

"Őszintén kijelenthetjük, hogy nagy beruházások nem lehetségesek a következő szezonra. Az a feladatunk, hogy kiváló sporteredményeket érjünk el egy versenyképes keret segítségével, azonban ehhez kemény munka szükségeltetik a színfalak mögött, tiszteletben tartva a gazdasági paramétereket.
Bizonyos átigazolási célpontok nem többek utópiánál."

Nálam ez nem azt sugallja, hogy csupa 5 millás játékosban gondolkoznának. Versenyképes keret, kemény munka a színfalak mögött. Ezek a kulcsszavak.

babo0410 2014.05.15. 21:37:38

Hányok a hsz-ek többségétől. Úgy sírtok, ahogy egy latin amerikai szappanoperában nem tudnak. Mi az, hogy Conte-nak mennie kell? Mi az, hogy a teljes vezetés, aki összehozta a 3 scudettot egy romokban lévő, taktikailag 0 csapatot megörökölve? Honnan tudjátok kik fognak érkezni? És pláne ami a legtöbbször elhangzik, mint érv a vezetőséggel szemben, honnan veszitek, hogy van pénze a klubnak, és a tulajoknak, csak sz.rnak a klubra? Ezt miből szűrtétek le?

KINGovHELL 2014.05.15. 21:41:59

@babo0410: " honnan veszitek, hogy van pénze a klubnak", ezt te most komolyan meg merted kérdezni? :O

babo0410 2014.05.15. 21:46:52

@KINGovHELL: Mért szerinted van? Ébresztő! Szerinted ha lenne pénzünk, akkor a lejáró szerződésű játékosokat lesnénk folyamatosan? Akkor szerinted folyamatosan spórolnánk? Ja vagy úgy gondolod te is, hogy Elkannak és Agnellinek nem jelent semmit a klub, és csak a pénzt nyúlják le? Kiveszik a nemlétező hasznot? Vagy Marotta nem ért a szakmájához? De akkor miért nem lett kirúgva már? Ja biztos Agnelliék se értenek hozzá.

KINGovHELL 2014.05.15. 21:51:32

@babo0410: Igen, azokat, mert nem kerülnek semmibe. Hogy jön ide Marotta? Szerintem egy picit paranoiás vagy, nem hiszem, hogy említettem a nevét. Nem a nemlétező hasznot veszik ki, hanem be sem fektetnek.

Il Principino 2014.05.15. 22:00:00

@babo0410: nem tudjuk,hogy van-e pénz,csak sejtjük,hogy több van ott,mint amikor Conte átvette a csapatot!!!Vuci-Vidal-Lichti-Elia-Giaccherini-Padoin-Cáceres első évben érkeztek!Calciopoli után is volt zseton Diegokra-Melokra,Krasicokra!Ők mind 20 misis játékosok voltak:)Azóta elvileg nőttek a bevételek,alig adtunk ki játékosokra nagyobb összeget 8-10 milliónál!Oké,felhúztak egy stadiont,de akkor is költöttek mellette...joggal várjuk el,hogy LEGALÁBB 1!!!Sanchezt meg tudjunk venni!

KINGovHELL 2014.05.15. 22:02:48

@kg19850508: Nyugi, erre majd jön a fizetési sapkás szöveg! :D

babo0410 2014.05.15. 22:03:57

@KINGovHELL: Be sem fektetnek? Elkann 100 millát tett csak a csapatba 3 évvel ezelőtt. Te komolyan elvárod, hogy minden évben ennyit benyomjon? Marotta hogy jön ide? Te állítod, hogy van pénz, én csak megkérdeztem, ha van pénz, akkor vajon ki szerinted a hibás, hogy nem költjük el jól szerinted? Ha észrevetted nem csak Marottat hoztam fel.

KINGovHELL 2014.05.15. 22:09:48

@babo0410: 100 misi 3 évvel ezelőtt. Ez az érv? :D

babo0410 2014.05.15. 22:11:49

@kg19850508: Több van ott? Tegnap vagy tegnap előtt volt a vezetőségi ülés, ahol részletesen taglalták a csapat mérlegét is. Júniusban -16 millás hiánnyal zárunk. Idén 74%-os bevételcsökkenés volt az elszúrt BL miatt. Akkor hol van több pénz? Tavaly is csak 13 millás profitja volt a klubnak. Ez szerintem messze van attól amennyink szerinted van.

babo0410 2014.05.15. 22:14:13

@KINGovHELL: Miért mit vársz? Minden évben tegyen bele ennyit Elkann? Komolyan azt várod el, hogy átmenjünk arab klubba? Pláne mikor most vizsgálodnak ellenük mert megsértették az FFP-t?

Il Principino 2014.05.15. 22:22:07

honnan veszitek, hogy van pénze a klubnak"
miért rögtön azt veszitek ki a nyilatkozatból, hogy csak Padoinok meg kiöregedett játékosok jönnek? Ezt hol említette?

Ez kicsit ellentmondásos:)eleve,ha nincs pénz,ahogy írtad,akkor kiöregedett játékosok jönnek és Padoinok!!!
Ha van pénz,akkor fektessék be,persze nem 60misis uruguay-i fenegyerekekbe,de ne ilyen Lulicokba,ha kérhetem!És akkor jössz azzal,hogy Agnellit és Marottat ne vegyük a szánkra!?Meg Elkannt...ha meg bele rakott 100misi ahogy írtad,akkor hogy a befektetett érték ne vesszen el évente egy 30at még bele kell ölni,hogy versenyképesek lehessünk min. Itáliában!Vagy úgy gondolod,hogy nem öregszik a keret?Költeni kell folyamatosan,legalább nyaranta!Ellenkező esetben ne dumáljanak már bl címről stb...ez mind parasztvakítás!

neuropa 2014.05.15. 22:22:32

@babo0410: Már megint csak a lényeg fölött siklasz el: "tiszteletben tartva a gazdasági paramétereket". Ez klubvezetőül annyit jelent, hogy megint fillért kell b_sznia Marottának, mert "a gazdasági paraméterek" mindenekelőtt. Egyáltalán nem az a nyilatkozat, amit Conte vagy a szurkolótábor hallani szeretne.

Ami pedig: "Nem lesz semmi probléma, Antonio, a dolog el lesz intézve. Menj vissza és hűtsd le a ragazzokat; és várd a felmentő Elkannt, aki mindjárt ott lesz."

Goku06 2014.05.15. 22:30:51

babo baszki senki sem várja el hogy minden kibaszott évben 100 milliót tegyen bele a vezetőség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Értsd már meg, hogy 30 milliót kérünk nem többet.
Annyira elvakultan azt hiszed, hogy az 5 és a 100 közt nincs másik szám, hogy a vezetőség vagy 5 milliót ad, vagy egyből 100at.....
Tavaly majdnem kihozták 0-ra az átigazolásipiac egyenlegét. Egy fejlődésre váró csapatnál egy minimális 25-30 milliót kiadás elvárt. Ha ezt nem értik meg, akkor hülyék, ahogy te is.

babo0410 2014.05.15. 22:40:05

@Goku06: Leírtam egy másik cikknél, h csak 30-40 millákat vártok az igazolásokra, de akkor megint 80-100 millát kell benyomni a klubba, mert elég szép hiánya van a klubnak.

KINGovHELL 2014.05.15. 22:42:11

@babo0410: Nem várom el, mint tőled a realitást.

babo0410 2014.05.15. 22:45:21

Am meg nem 100 millát vártok csak 30-at. Mintha ez annyival jobb lenne. Minden mercatonál leírjátok, h Elkannék nyomjanak be 30 millát igazolásra. Miért kéne mindig a tulajoknak benyomni számolatlanul a pénzt a csapatba?

Drughi Di Bianconeri 2014.05.15. 22:52:11

@babo0410: Azért,mert ha már irányítják a klubot, be is kéne fektetni.
Rajtunk röhög Európa, sehol a világon nincs ilyen koncepciótlan vezetés, s ennyi középszerű igazolás.

Táno 2014.05.15. 22:52:25

@babo0410: Hogy versenyképes legyen?

Il Principino 2014.05.15. 22:53:28

@babo0410: Mondjuk,mert ez a minimum szinten tartás titka!Egy klub akkor termel igazán profitot,ha eredményes,sikeres!De ebbe fektetni kell...7. helyezésekkel már veszteséges lesz egy idő után...

MdewC 2014.05.15. 22:56:58

@babo0410: Nem kötekedésből, de egyszer az mellett érvelsz, hogy lesznek nagy igazolások, amikor olyen hírek csorognak. Most teljesen ellentétesen érvelsz, így nem lehet komolyan venni. A lényeg, hogy csak neked lehet igazad, elárulom, így soha nem lesz. Inkább hülyeséget írsz, csak, hogy bizonyítsd ami nincs. Ez egy baráti, szurkoló társi észrevétel volt csupán.
Ha pedig a vezetőség most szarul dönt, akkor elbassza, amit kín keservessen kotort össze minden szerencsétlen, a takarítóktól Buffonig, itt a KLUBNÁL. A világ legjobb csapata lehetnénk, nem csak pénzből.

babo0410 2014.05.15. 23:03:12

@MdewC: A nagy igazolás, nem jelenti azt, hogy feltétlenül sokat is kell költeni. Anno vettünk egy Vidalt 10,5 milláért, vagy egy Pogbat ingyen. Lehet okosan is jól igazolni. És szerintem ha 25-ért elhozható, akkor még egy Sánchez is beleférne.

Il Principino 2014.05.15. 23:10:03

@babo0410: hát ez az:)az már 25!Nem várunk Suarezeket 70ért stb.,de te sokaltad az évi 30 misit igazolásokra!Ez egy európai elitbe vágyó csapatnál nem nagy kiadás s,főleg ha rendszeres bl szereplők leszünk!Ez a minimum sztem!!!1 viszonylag nagy név és mellé okosan feltölteni a hiányposztokat(Menez)+ pl. ingyen Evra vagy hasonló A.Cole..ideiglenesen jók lennének..:)

Táno 2014.05.15. 23:17:10

@babo0410: Sánchez árát lehetne fedezni a Q-Gio-Vuci trió árából.

Drughi Di Bianconeri 2014.05.15. 23:36:08

@Táno: Ez neked hogy jött ki ?
Az említett 3 játékos idén nem,vagy alig játszott.
Q-ért a Lazio télen ilyen 4-5 M eurót ajánlott,azóta még kevesebb lehet az értéke,Vucsinics sem játszott, 1 év van hátra a szerződéséből,nem fiatal.
Gio-t szerintem nem kéne eladni,cserének jobbat nem tudok,tűri is azt a szerepet + bejön az utolsó 20-30 percekre dobálgatni magát, és kiharcolja jó helyekről a szabikat, cserének teljesen tökéletes.
Vucsi-Q duóért szerintem reálisan nézve maximum 12 M-t kaphatunk.

MdewC 2014.05.16. 00:04:32

@babo0410: Nem csak erről van szó.

babo0410 2014.05.16. 01:49:34

@kg19850508: Na de ne úgy igazoljuk le Sánchezt, h a tulajoknak kelljen kipótolni a pénzt. Pláne ne minden évben. Mert ha néha berak egy keveset az oké. De ha ez rendszeres kell legyen, ott valami nem működik jól.

Rivendell 2014.05.16. 07:16:39

1gond van babo..az idei hiány Agnelli és a vezetőség miatt van,mivel nem erősítették meg a csapatot + Conte is részese a BL kiesésnek.

30-40 jogos...az,hogy te a hiány kiegyenlítését is beleveszed az a vezetőség sara ergo azt rendezzék csak szépen zsebből,mivel ha az előző mercato során hoztak volna 1 balbunkót és 1 kp-t ...az említett 40M,akkor -40M-t kéne idén költeni + nagyobb bevételt lehetett volna idén elkönyvelni,vagy nem tkp-t hanem 1 támadó jobb szélsőt hoztak volna,lehet itt nyomatni a hülyeségeket,de a valóság az,hogy a vezetőség számolta el magát totálisan,akkor meg egyék meg amit főztek

Rivendell 2014.05.16. 07:19:13

@Táno: számomra is fura,hogy Fergit nem zavarta el és nem oktatta ki Conte:DDD

ui:senki nem szólhat 1 rossz szót sem,hiszen tudja mindenki,hogy Conte a Mr kioktató,mind1 kivel szemben kell fellépni...megteszi:D

tjunior 2014.05.16. 09:09:40

@Rivendell: Az idei hiány azért is van mer kiestünk a BLből, meg legfőképpen azért mert egyre nagyobb a bérköltség, a játékosamortizáció és mondjuk ott van még a Continassa projekt.
Amúgy nem értem min megy a hiszti, a vezetőség azt mondta nagy költés nem lesz...várt valaki itt babon kívül 100 milliót játékosokra? senki? Akkor. 30 milliót az nagy költés egy Juventusnak? 30-40 millióból ki lehet hozni egy normális mercatot, mert nem kell újjá építeni a csapatot, 2 játékos kell a kezdőbe meg 2-3 squadplayer.

MdewC 2014.05.16. 09:17:19

A vezetőseg nem most k.rta el, de felteheti a koronát.

Ti egyébként, hogy vagytok? Mert nekem az ünnepi hangulatomat teljesen beárnyékolja ez a kilátástalanság!

babo0410 2014.05.16. 09:18:12

@tjunior: Én soha nem vártam 30 millás játékosokat! Szerintem az nem én voltam aki azért hisztiztem, mert nem költünk. Nem én vagyok aki azért átkozza a vezetőséget, mert nem nyúl zsebbe! Ne láss olyat, amit én sose mondta. Nálam a keret megerősítése nem feltétlenül klasszisokból áll. Én soha nem mondtam, h klasszisokat fogunk igazolni! Sőt én olyat se mondtam soha, hogy 100 milliót fognak adni iogazolni. Én azt mondtam, hogy meg lesz erősítve a keret Conte-nak. Ahhoz meg nem kell feltétlenül 100 millákat költeni. Szerintem pont, hogy itt a blogon sokan azt várják, hogy nyomják a csapatba a pénzt két lapáttal. Én sose vártam el ezt.

maco79 2014.05.16. 09:19:19

@Rivendell: Ha elzavarja akkor elzavarja,megteheti ö az edző. Övé a felelősség.

MdewC 2014.05.16. 09:26:11

@babo0410: Jelen pillanatban nem a játékos, hanem az edző kérdés legnagyobb probléma. A többi csak utópia. (Egy új és "szar" edző alá pl én se költenék. Ha kiderül, hogy mi lesz, majd kifejtem bővebben...)

tjunior 2014.05.16. 09:34:30

@MdewC: Ne haragudj meg, nem annak szánom, de ez már kezd tényleg átmenni bohózat kategóriába.
Kilátástalanság? Nem vagyunk tisztában a szó fogalmával? Tudod mikor volt kilátástalan a helyzet? Amikor Ferrarától Zaccheroni vette át a vezető edzői posztot, na az kilátástalan volt, amikor a Bologna nagyon simán vert otthon 2-0 ra, az is kilátástalan volt. Ne essünk már át a ló másik oldalára.

MdewC 2014.05.16. 09:43:03

@tjunior: Nem, nem kértem, hogy kioktass. Ha én annak érzem, akkor nekem ne kérdőjelezze meg senki. Illene néha mások véleményét is tiszteletben tartani, nem pedig ráerőszakolni az ostobaságokat. Ez a jelen egyébként és teljesen leszarom, hogy mi volt régen. A szavak jelentésével pedig tisztában vagyok, azért írom le. (Ha pedig nem a saját véleményedet látnád bele az enyémbe és olvasnál is néha a sorok között, akkor tudhatnád, hogy csak Conteért aggódom, ill, a Csapatért.)
Hajrá...

Goku06 2014.05.16. 09:52:08

@tjunior: Talan most mondtad el a lenyeget a mostani helyzetunkben.
Nem lesz nagy koltekezes? 30 vagy 100 milla a nagy koltekezes?

Bar az elmult evekben hozzaszoktattak ahhoz hogy egy 30 millios mercatot en nagy koltekezesnek tartanek.. Es jobban is orulnek neki mint egy EL trofeanak..

tjunior 2014.05.16. 09:57:14

@MdewC: Ha azt hiszed egy vita arról szól, hogy visszahalld a saját véleményed, akkor nagyon el vagy tévedve. Ha szerinted rád erőszakolom a véleményemet csak azért mert az enyém más, megint csak el vagy tévedve. Arról már nem is beszélve, hogy ne minősítges hanem érvelj, ergo ne azt mond hogy ostobaság a másik véleménye, hanem fejtsd ki a véleményed. Én leírtam mi szerintem a kilátástalanság, ebből következik hogy szerintem most nincs erről szó. Ha akarsz egy konstruktív vitát, akkor hajrá, támaszd alá a kijelentéseidet.

rockitbaby 2014.05.16. 09:57:49

Igazából teljesen feleslegesen mennek itt az oda-vissza oltogatások, mert amíg nincs vége a szezonnak, addig nem fogunk tudni semmit. Ezek csupán találgatások. Abban egyet értek, hogy igazából nem kellene hatalmas befektetés, csak okosan igazolni. Nem tudom elhinni, hogy Sánchez ára sok lenne nekünk, de annyit azért jegyezzünk meg mindenképp, hogy Marotta részéről és akár az egész klub részéről direkt megy ez a parasztvakítás. Mind edző, mind igazolások terén. Nem éltetem Marotta-t, de szerintem még mindig jobb most a helyzet, mint mikor ég vége sem volt a szezonnak, de az újságok már kész tényként közölték mekkora az átigazolási keretünk és kit akarunk megvenni. Nem a legjobb stratégia, de inkább, mint Secco ámookfutása. A mai címlapok meg már arról szólnak, hogy volt egy heves vita Agnelli és Conte között, ami után mindent elrendeztek és folytatni akarják a projektet. Annyi ellentmondásos hír jelenik meg, hogy ebből aki kiválogatja, melyik az igaz, megtapsolom. Amit biztosan tudunk, hogy a keret megerősítése a kulcs, amit nem feltétlen PSG szintű költekezéssel lehet megoldani! Már korábban is mondtam, de nekünk jelenleg a pénzes csapatok kispadján kellene keresgetni és több játéklehetőséget kínálva lecsapni rájuk!

Igazolni meg okosan is lehet. Pl megint leporolni a Guarín Vucinic cserét. Csak jól kellene használni és csillogna megint. Pár fiatal és ingyen igazolható játékos mellett elég pl Sánchez.

tjunior 2014.05.16. 10:04:57

@Goku06: a Juventusnál sosem volt "divat" szórni a pénzt, a 2011es nagy költés a kivétel kategória, akkor meg volt az ok, újjá kellett építeni a csapatot, most ilyenről szó nincs.
Csak, hogy alátámasszam a szavaim.
www.transfermarkt.de/en/juventus-turin/transferbilanz/verein_506.html
persze nehéz összehasonlítani egy 20 évvel ezelőtti mercatot egy mostanival, de az arányok szerintem beszédesek.
Ott van Moggi 2001es nagy csapatátalakítása, utána csak finomítani kellett a csapaton évekig, most is ez van. Az egész cirkusz Conte hisztije miatt van, amit én személy szerint nem is értek. (Arról már nem is beszélve, hogy ha Conte így viselkedik a Moggi éra alatt, az öreg úgy kivágja a csapatból mint macskát szarni.)

MdewC 2014.05.16. 10:20:42

@tjunior: Azért minősítettem, mert megkérdőjelezted, hogy mit érzek a fejleményekkel kapcsolatban. Azért mert nekem más a véleményem, attól még tiszteletben lehet tartani. Azért mert adott esetben mások véleményén már felidegesítetted magad, engem nem szükséges kioktatni, főleg nem egy degradáló kérdéssel. Előbb gondolkozz mielőtt általánosítasz, kérlek.
Jelen pillanatban nincs min vitatkozni, ezért érvelni sem kell. Két szubjektív vélemény most úgy sem fog találkozni, várjunk pár napot, hogy megtudjuk mi várható. (Addig én idegeskedek, te pedig nem.)
Hajrá.

tjunior 2014.05.16. 10:29:13

@MdewC: Nem kioktatásnak szántam, de az ne mond már azt, hogy azzal nem tisztelem a véleményed ha ellentmondok neki. Pont ez a lényeg, ha véleményt formálsz, tud meg is védeni. Nekem más a véleményem, de akkor mi értelme az egész fórumnak ha nem lehet vitatkozni a véleménykülönbségekről.

tjunior 2014.05.16. 10:45:29

@MdewC: Nem kioktatásnak szántam, de az ne mond már azt, hogy azzal nem tisztelem a véleményed ha ellentmondok neki. Pont ez a lényeg, ha véleményt formálsz, tud meg is védeni. Nekem más a véleményem, de akkor mi értelme az egész fórumnak ha nem lehet vitatkozni a véleménykülönbségekről.

MdewC 2014.05.16. 10:45:56

@tjunior: Azt elhiszem, hogy nem kioktatásnak szántad, akkor viszont a stílus volt nem megfelelő. Érdemi dolgokról érdemes kifejteni érveket és ellen érveket, amit egyébként a magam részéről meg is szoktam tenni, nyilván te is, ez viszont most nem az a helyzet. Két különböző megközelítéssel a fejlemények alakulásáról és más érzelmi hozzáállással nincs értelme most "vitatkozni". Plusz csak találgatunk, hogy mi várható. Majd ha eldől mi lesz, akkor lehet érdemben érvelni, még akkor is, ha másképp látunk majd dolgokat. Volt már példa arra is, hogy 1et értettünk. Sztem térjünk vissza a mostani kérdésre akkor, amikor kiderül, hogy Conte marad, vagy sem.

Rivendell 2014.05.16. 11:26:31

részemről Conte akkor maradjon csak,ha fát vág a srácok hátán,ha nem akkor nincs rá szükség,mert ő gondolkodó taktikus edzőnek kevés/Lippi-hez mérve/,motivátornak lehetne jó.

Táno 2014.05.16. 11:55:58

@tjunior: +1! Meg 2006-ban. Kiváncsi lennék mit csinálnának, ha tényleg szarban lennénk, mint akkor?!

Táno 2014.05.16. 12:01:21

@tjunior:
" Az egész cirkusz Conte hisztije miatt van. (Arról már nem is beszélve, hogy ha Conte így viselkedik a Moggi éra alatt, az öreg úgy kivágja a csapatból mint macskát szarni.) "

Óriási igazság.Megint megy a +1!

stevenh 2014.05.16. 12:23:13

@tjunior: " Az egész cirkusz Conte hisztije miatt van. (Arról már nem is beszélve, hogy ha Conte így viselkedik a Moggi éra alatt, az öreg úgy kivágja a csapatból mint macskát szarni.) "

Ezzel azért kicsit vitatkoznék, akkoriban oka se lett volna "hisztiznie" ha már ezt a szót használja mindenki, mivel odament volna Moggihoz és ennyi lett volna a beszélgetés: szükségem lenne szélsőkre, hogy átálljunk a 4-3-3-ra, hogy európában is sikeresek legyünk, Moggi meg idehozott volna két olyan szélsőt, potom összegért, hogy a nyálunkat csorgattuk volna hogy mekkora spílerek...

tjunior 2014.05.16. 12:46:08

@stevenh: Az idő megszépít mindent maradjunk annyiban. Mogginak is volt tévedése bőven. Főleg úgy hogy Moggi korlátlan úr volt, az jött akit ő akart nem akit az edző, ha egyezett az elképzelés jó volt, ha nem nem.

MdewC 2014.05.16. 12:54:07

@Táno: Az egy másik szituáció volt, nem mi befolyásoltuk a sorsunkat. Most viszont rajtunk múlik minden. Ez egy elég nagy vízválasztó időszak. Szintén a szép jövőben bízom, egyben parázom is, ne b.sszon ki a szurkolókkal a vezetőség. Vagy Conte, ha az ő döntése. Más edzőben nem érzem a potenciált, de ha úgy alakul, akkor cáfoljon rám. Remélem csak túlparázom, ennyi.

Goku06 2014.05.16. 13:26:47

@tjunior: de egy Juventusnal sosem volt 'divat' az eselytelenek nyugalmaval europaba indulni..
Mert sajnos kb ott vagyunk.

Conte pedig valoszinuleg a moggi eraban nem is sirankozna. Akkoriban nem fordulhatott elo hogy 3 posztra osszesen 4 emberrel letoljunk egy szezont kenyszerbol.

tjunior 2014.05.16. 13:36:27

@Goku06: Mert most esélytelenek vagyunk? Ne beszéljünk már úgy a csapatról mintha valami outsider norvég csapat lenne.
A második bekezdésre annyit mondanék, hogy világosan emlékszem egy Focivilág számra ahol összefoglalták az az évi olasz bajnokságot, nem tudom már melyik volt. Abban leírta, hogy a Juve írd és mond 22játékost nevezett a bajnokságra...huszonkettőt, és abból is O'Neillt eladták januárban...
közben megnéztem ez 2002ben volt

Táno 2014.05.16. 13:36:35

Conte után szerintetek Alessio/Carrera párosnak lenne értelme egy lehetőséget adni?

Táno 2014.05.16. 13:40:00

@tjunior: Ez 21-es keret

Buffon/Storari

Lichti/Cáceres - Bonu/Barza - Chiellini/Ogbona - Kolarov/DC

Vidal/Marci - Eriksen/Pirlo Pogba/Asa

Tévez/Berardi - Llorente - Sánchez/Ménez

Év közben ha gáz van lehetne egy-egy meccs erejéig az ifikhez nyúlni. Szerintem elég is lenne. (Most a drabszám a lényeg)

MdewC 2014.05.16. 13:43:32

@Táno: Remélem erre nem kerül sor, de részemről előbb adnék nekik lehetőséget, mint mondjuk ilyen Allegri féle kutyaütőnek, vagy nem túl ügyes Spallettinek, stb... De nem értek hozzá és nem is nekem kell eldönteni.
Kérdés, ha Conte megy, akkor Ők 1általán maradnának-e, vagy ha az új edző az Ő saját stábjával kíván együtt dolgozni. Ha Conte menne, akkor sztem máshol is fog személyi változás történni, az meg eléggé kellemetlen lenne, ha a nyár egy része azzal telne, hogy szakemberek után rohangálunk, játékosok helyett... Nem akarom az ügyeletes "paraman" szerepét betölteni, de ez benne lehet a pakliban.

MdewC 2014.05.16. 13:48:39

@Táno: :D Jól nézne ki egyébként. Csak annyi, hogy Kolarov, Eriksen, Alexis és még az is lehet, hogy Berardi, Marotta utópia című listáján szerepel. Ezt csak azért tudom, mert egy másik bokorból kifigyeltem. ;)

tjunior 2014.05.16. 13:51:59

@Táno: rühellem Van Gaalt de ő mondta hogy egy csapatban kell 22 játékos plusz 4 ifi, ebben nagyon egyetértek vele. Kell minden posztra két ember, plusz minden csapatrészbe egy ifi

Táno 2014.05.16. 13:52:30

@MdewC: :)

Pedig már Fm-eztem is:

Gio 12 - Immo 12 - Q 6 - Vuci 7 - Isla 7 - Padoin 2 - Peluso 2 - Motta 1 - Pepe 1 - Marrone 3 - Ziegler 2 - Sörensen 3 - Boakye 2 - Zaza 3 - Gabbiadini 4 - Fausto Rossi 1,5 - Bouy 1,5 = 70 milla

Táno 2014.05.16. 13:53:40

@tjunior: Kivitelezhető és szimpatikus is lenne 22+4 ifi.

Goku06 2014.05.16. 13:55:00

@tjunior: 22, az olyan 5tel tobb mint amivel iden letoltuk a szezont..
es abbol a 22bol hany fert volna oda egy topcsapat kezdojebe?

Persze mindenki nyerhet bl-t, de azert nem vagyunkkozel hozza, europaban van 8 csapat aki kozelebb van, tovabba ha figyelembe vesszuk hogy mennyi energiank maradt a vegjatekra, szerintetek egy Bl elodontoben mit csinaltunk volna?
Anno a bayern ellen miert 4-0as osszesitessel estunk ki? Mert ok igy akartak.. Ha nekunk is 7et akartak volna mint a barcanak, akkor mennyi lett volna a vege?

MdewC 2014.05.16. 14:05:58

A jelen helyzetben az edző kérdés megoldása a legfontosabb, minden más csak ezután jöhet.

1. Új edző esetében milyen célok lesznek meghatározva, ezzel együtt milyen egyéb személyi változások történnek.
2. Az új edző mennyire lesz elfogadható a szurkolók és ami még ennél is fontosabb a játékosok körében.
3. Az új edző érkezése jelenthet-e garanciát a már itt lévő húzóerők maradására, tudja-e őket kellően motiválni és megfelelő taktikát alkalmazni a kerethez.
4. Nem tudjuk, hogy Ő kiket fog megtartani és milyen új játékosok leigazolásán fog dolgozni. Bár ez nem csak rajta fog múlni, de számíthat a véleménye.
5. Mennyire szól bele a vezetőség a munkájába és mennyire fogja befolyásolni az igazolások minőségét, kérdés ki tud-e állni a csapat érdekei mellett, ha szükséges.
6. Ha ez mind rendben van, akkor a kérdés, hogy a csapat mennyire tud gyorsan alkalmazkodni az új szituációhoz, illetve, hogy mennyire tudunk megfelelő startot venni a bajnokságban.
7. Fontos lesz a keret formaidőzítése is, rotálása is, bár ebben Conténak is van hova fejlődnie.
8. Fontos lesz-e az utánpótlás és fiatal tehetségek felkutatása, vagy marad a mostani koncepció. Ez mondjuk nem feltétlenül edző kérdés Olaszhonban, de egyébként egy edzői stílus befolyásolhatja ezt.
9. Képes lehet-e egy új edző hosszú távú stratégiát kidolgozni a csapat fejlődése érdekében, hiszen ez lenne a legfontosabb. A "Conte" projekt így, hogy Európában nem értünk el maradandót nem tekinthető befejezettnek és ezért is meglepő, hogy miért pont most énre véget, amikor a legkézenfekvőbb az lenne, hogy folytatódik egy magasabb szinten a csapatépítés, kérdés, hogy egy új edzővel mennyire törné meg a folyamatot.
10. Lesz-e akkora tűz az új edzőben, hogy meg akarja hódítani Európát.

Hajrá.

MdewC 2014.05.16. 14:10:30

@tjunior: hát igen, az ifik tényleg nagyon hiányoznak.

Goku06 2014.05.16. 14:49:49

De az a kerdes hogy ok minek szamolnak a padoin-peluso -isla triot, illetve hogy a 2 csatar poszyra levo 6 ember kicsit sok.

Tano altal leirt csapattal az egy gond hogy az en igenyeim ennel lejjebb vannak. Eriksen sok ide, ha helyette egy kozepszintu jatekos lenne ott, akkor azt mondanam, egy jo mercatot zartunk, es ennek lenne realitasa is.

MDaniel98 2014.05.17. 10:53:06

Persze,hogy csak a szezon után,hiszen a Cagliari elleni meccs olyan kú*va fontos mi?!Barom.

Táno 2014.05.18. 15:22:17

@Goku06: Eriksen helyett Veratti?

Goku06 2014.05.18. 16:48:05

@Táno: Szerintem rá sincs pénzünk..
Pogba eladása esetén a Vidal-Pogba-Pirlo-Marci-Asamoah 5ös mögé érkezik max valaki.
A szélsőkre és a balbekk(ek)re elmegy minden pénz. Úgyhogy egy több poszton bevethető mindenes elég ide, pár millióért, akár kölcsönbe.. Akár ez a Pereyra-gyerek is oké.. A lényeg a 3 szélső és a balbekk és Pogba maradása.

(Persze attól még egy Eriksen vagy Veratti jól jönne, de szerintem idén még nincs rájuk pénzünk-max Pogba eladása esetén)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása