Vialli: „Vegyék figyelembe Pogba döntését”

Vialli Gianluca.jpgGianluca Vialli azt tanácsolta a Juventus vezetőségének, hogy a játékosra vonatkozó döntésük meghatározásakor vegyék figyelembe, hogy a francia válogatott távozni szeretne-e.

A pletykák szerint a huszonegyéves játékosért komoly érdeklődés várható nyáron a Paris Saint-Germain, Chelsea és Real Madrid részéről annak ellenére, hogy a Juventus kész akár megtriplázni a játékos bérét a középpályás további szolgálatainak biztosítása érdekében.

Az Öreg Hölgy egykori kilencese szerint a megfelelő döntést a fiatal középpályás ügyében a játékos akaratának figyelembe vételével kell meghozni.

„Az első kérdés, amit feltennék, hogy maradni vagy menni szeretne? Létfontosságú választ kapni erre a kérdésre.” - olvasható Gianluca Vialli véleménye a szerdai Tuttosport hasábjain.

„Ha Pogba azt mondja, hogy az álma megnyerni a Bajnokok Ligáját a Juventus csapatával, akkor kétszer is meggondolnám a játékos értékesítését.

Mivel az ilyen típusú játékosok, félretéve a technikai képességeiket, valami rendkívüli pluszt adnak hozzá a csapathoz. Az ilyen játékosokat meg kell tartani, ha a csapat további fejlődése a cél az európai színtéren.

Ebben az esetben pedig érdemes lemondani a játékosért kínált magas összegről is, mivel az ilyen típusú játékosok ára felbecsülhetetlen.

Azonban, ha Paul Pogbának kétségei vannak torinói jövőjét illetően, és ambíciói más város felé terelik, akkor helyes döntés meggondolni a játékos értékesítését, valamint megértést tanúsítani, ha van mód a helyzet optimalizására, hogy olyan játékos érkezzen, akit mindenki szeretne.

Hasonló helyzetből adódott Zinedine Zidane értékesítése is, amiből a Juventusnak elég bevétele lett ahhoz, hogy komolyan megerősítse a csapatot az átigazolási szezonban.” - zárta az interjút példa említésével a Juventus és Chelsea egykori csillaga.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr836132848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cd1 2014.05.07. 16:30:07

teljesen igaza van

MDaniel98 2014.05.07. 17:46:33

Így van,csak,ha Agnelli-Marotta meglátja a 60-80 milliót az "asztalon",pont nem az fogja őket érdekelni,hogy Pogba mit akar...

rockitbaby 2014.05.07. 18:07:38

@Juventus FC 15: Az lehet, de ha ő nem akar menni, akkor nem lehet hivatalosan kényszeríteni. Más kérdés, hogy ellehetetleníteni bőven lehet, de ha Conte marad, akkor ő tuti nem fogja gátolni. Ha lehet hinni a La Gazetta dello Sport-nak, akkor Conte a maradásának feltételei elég kemények. Radikális változások, erősítések és takarítás.Peluso, Padoin, Isla, Giovinco, Quagliarella, Vucinic, Osvaldo csodabagázs mehet isten hírével, ezeket kell is pótolni, nem is akárkikkel. És még korábbról hallani lehetett, hogy Pogba maradása is feltétel. Ha csak nem akarunk egy új edzővel mindent elölről kezdeni, nem lesznek hülyék átbaszni.

MDaniel98 2014.05.07. 18:12:31

@rockitbaby: Ha ez igaz,akkor Conte elképzelései tükörsimán egyeznek az enyéimmel.:)

rockitbaby 2014.05.07. 18:49:04

@Juventus FC 15: Legtöbbek nézeteivel megegyezik. De sajnos ez túl egyszerű. Ezen hulladékok senkinek nem kellene kvázi, hogy a vérbe passzoljuk el akkor vajon? Bár Marotta mutatott ebben is tudoményt, mikoris Matri-t 11 misiért passzolta el a Milan-nak. Hasonlót várok most is:)

benssz 2014.05.07. 23:37:23

@rockitbaby: az a világ legnagyobb vicce volt :D :D jó mondjuk nekünk is voltak "mókás" igazolásaink(Amauri,Motta stb)

babo0410 2014.05.08. 00:26:33

Vialli nem mondott semmi újatt. A vezetőség eddig is azt mondta, hogy a játékosok akaratát figyelembe vesszük. Kvázi, ha bárki menni akarna, szerintem nem gátolnánk meg, max megpróbálnánk rávenni a maradásra. De ha nem jönne ez össze, elengednénk. Illetve azon játékosokat, akik Conte taktikai elképzeléseibe nem férnek bele, kvázi nem fognak játszani, persze, hogy minden áron el akarjuk adni. Ha erősödni szeretnénk, akkor nem is lehet felesleget tartani a keretben. De én ezt a Pogba fizuját 3x-oznánk dolgot nem tartom valószínűnek. habár ha igaz az, h csak 600.000-et keres (Ezt találtam, nem tom igaz-e, de itt egy korábbi cikkben 1 milla köré írtátok), akkor nem is sok a 3x-ozás.
@rockitbaby: Ez kb tudott volt már egy ideje. Már tavaly is ők voltak az eladhatóak között, csak akkor még nem tudtunk mindenkit eladni egyéb okok miatt (vagy a játékos nem akart menni, vagy az árát sokallták, esetleg kérő se volt, stb). Talán tavaly még Islaban látott reményt Conte, és itt tartotta. De ez nem is olyan radikális lépés. Csua olyan játékos akik tudnak vmit, de az egy európai szintű csapatba kevés. De a pótlásukra kijelölt játékosok esetében már más a helyzet. Az nagyobb fejtörést okozhat, mivel a minőségi játékosok sokat keresnek, és sokba kerülnek. De ha Conte-t meg akarjuk tartani, akkor alkotni kell a piacon. Mert konte nem fogja hagyni, hogy a presztizse egy újabb BL kudarccal csökkenjen. Eddig itt tartotta a Juve imádat. De ha nem tud alkotni a BL-ben, akkor menni fog. De remélem azért Conte a követeléseinél észnél lesz, és figyelembe veszi azt is, hogy még csak fejlődik a klub, még anyagilag nem stabil, és nem fogja beleerőszakolni olyan dolgokba a vezetést, amik hosszú távon nagyon súlyos következményekkel járhatnának a Juve számára. Oké, h kell egy BL-ben is erős keret, de ezt ne a klub anyagi lenullázásával, és még nagyobb veszteségek árán tegyük. Ahogy eddig csináltuk, okosan, illetve kicsit okosabban jó lesz. Én most olyan 35-40 millára saccolnám azt az összeget, amit az eladásra szánt játékosokért kaphatnánk. Ahhoz már sokat nem kell hozzátenni, jó lenne, ha a tulajok hozzátennének még egy 20-30-at, és akkor jöhetne Sánchez, és hasonló minőségű játékosok.

rockitbaby 2014.05.08. 06:55:04

@babo0410: Ezzel ott kezdődnek a gondok, hogy nemsokára életbe lép az FFP, a Man City és a PSG már így is pengeélen táncol, nem kellene nekünk sem odajutni. De ehhez viszont véráldozat kell. Akiért a legtöbbet kaphatjuk, az pedig sajnos Pogba. Egyszerűen azt a mennyiségú selejtet kidobni ÉS pótolni minőséggel, vagy legalábbis náluk jobbal, nem kis pénz lenne. De én megkockáztatom, hogy a Vuci Gio Quagliarella hármast saját nevelésekkel fogjuk pótolni, fillérekért- NA jó Immobile nem lenne filléres megoldás, de ezt ne is várjuk egy gólkirálytól. Immobile, Gabbiadini és szerintem Berardi is itt lesz szeptemberben, de kettő ezek közül biztos. Az tisztán látszik a kezdő csatárainkon, hogy életképesek, szemben a Vuci-Matri vonallal, mert még rendes széljáték és néha passzok nélkül is bőven jobban teljesítenek, mint előbbiek. Ha CSAK ennyit megoldanak, hogy lesz Llorente-nek egy jó cseréje - Immobile, felőlem ki is szoríthatja, akkor sem sírok -, és lesz pár értelmes szélső, és szélsővédő, akkor már más a leányzó fekvése!

Rivendell 2014.05.08. 09:32:22

@rockitbaby: semmi gond nem lenne az FFP-vel ha jönne 1-2 tehetőség szponzor,vagy csak Agnelliék üzleti köréből 1-2 kamu csekk,amit vissza is tolnak nekik a háttérben

rockitbaby 2014.05.08. 10:25:56

@Rivendell: Tény, de mi már évek óta erre készülünk kb, mert ezt is mondogatják. Fizetések csökkentése, nem érkezik hatalmas összegért játékos, stb. Nekünk jelen esetben sajnos gond. Bár az is igaz, hogy ez talán gátat szab a PSG, Man City, Chelsea féle csapatoknak; de az eddig megjelent hírekből nem erre következtethetünk...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása