A Benfica elleni keret

Juve-Benfica.jpgA Juventus keretet hirdetett a Benfica elleni Európa Liga elődöntő visszavágóra, amelyen az Öreg Hölgynek a Lisszabonban elszenvedett 2:1-es, szűk vereséget kellene ledolgoznia, s ez távolról sem tűnik megoldhatatlan feladatnak.

A Juventus teljes kerettel várja a frissen avatott portugál bajnokot, s a legnagyobb kérdést az jelenti majd, hogy a lábadozó Arturo Vidal lehetőséget kap-e a mérkőzésen.

A sors különös fintora, hogy mikor a két csapat, az Európa Liga idei kiírását megelőzően, utoljára összecsapott egymással az UEFA-kupa 1992-93-as szezonjában, a felek ugyancsak a patinás portugál gárda 2:1-es hazai győzelmét követően készülődtek a torinói visszavágóra. A Delle Alpi stadionban lejátszott második mérkőzésen a Juventus kétséget sem hagyott a továbbjutó személyével kapcsolatosan, s Jürgen Kohler révén már a második percben megszerezte a vezetést, majd Dino Baggio és Fabio Ravanelli találatával alakult ki a 3:0-ás végeredmény. Külön érdekesség, hogy a Juventus jelenlegi mestere, Antonio Conte mindkét találkozót végigjátszotta.

A Juventus 23 fős kerete a következő:

Kapusok: Buffon, Storari, Rubinho

Védők: Chiellini, Cáceres, Ogbonna, Peluso, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner

Középpályások: Pogba, Pepe, Marchisio, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Isla

Csatárok: Vučinić, Tévez, Giovinco, Llorente, Osvaldo

 21:05-kor kezdődő mérkőzést a Story4 élőben közvetíti.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr836093187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andras74 2014.05.01. 23:35:28

@Kotrevák Kelly: végre, valaki kezd lehiggadni!

Rocky80 2014.05.01. 23:37:37

Ekkora esélyt elszalasztani... Egy otthoni döntő, nem egy veretes ellenfél ellen. A könnyem kicsordul.

Több összetevője is volt ennek a kudarcnak. A rotálás hiánya, a nemzetközi rutintalanság, talán az alázat hiánya, valamint az, hogy a bajnoki lötyögős tempón és 1-0-ás meccseken edződött játékosok nem tudnak pörögni, ha pörögni kell, nem tudnak nyomni, ha nyomni kell, csak az jár az eszükben, hogy úgyis nyerünk valahogy, hiszen otthon is mindig nyerünk, még ha szarul is játszunk...

csabigabi 2014.05.01. 23:37:37

@Forza Juve: 86 ban születtem 95 óta vok Juve drukker. Azóta 1bl gyözelem semmi több. 11 év után végre bejuthattak vna egy európai kupa döntőjébe. Hazai pályán tíz ember ellen kellett vna egyetlen gólt rúgni. Azt hiszem joggal idegbeteg ilyenkor az ember. Nem hinném, hogy emiatt divat drukker lennék, de ez a mai meccs szar volt. Volt már ilyen, és még lesz is. viszont arra h hazai pályán játszunk európai kupa döntőt sztem elég sokat kell várni. Ennek fényében igazán gáz a mai produkció. Hiányzik már nekünk nagyon, hogy végre egy döntőben szurkolhassunk teljes erőből. Jó éjt!

Domonkos Zoltán 2014.05.01. 23:37:45

erdekes, az olasz szurkolo barataim nem szidnak senkit, sem Conte-t, sem a fiukat!!! csak a szerencset, hogy az a k**va labda nem ohajtott besetalni a kapuba...

2014.05.01. 23:38:07

@Shyr Kahn: Conte szájából :) "Félelem? Mi nem ismerjük ezt a szót!"

omlossuti 2014.05.01. 23:40:07

Szerintem így legalább rájönnek, hogy tényleg nem jó az az út amin vagyunk. Már észrevettem rég a nevünkből élünk meg a kifogásokból, hogy jaj nem volt jó a hozzáállás, de amikor 20 meccsre azt mondjuk, hogy a játékosok nem elég motiváltak ott baj van. Támadójátékunk nem csak ezen a meccsen, egész szezonban totális csőd. Vagy Pirlo ad egy labdát ,vagy egyéni Tevez megmozdulás,esetleg Lichti betör szélről vagy Llorente fejes. Góljaink nagy részét így szerezzük.
Kéne olyan is a csapatba aki tud támadni, mert elhiszem hogy jó a 20 védekező középpályás de előre játékba nem hatásos. Most, amikor 10 percünk volt és éppen nem állt a játék csak passzolgattunk szélről szélre aztán valaki felívelte a labdát a két 160cm-es támadóra. Chiellini már kezd olyan suta lenni, hogy az hihetetlen. Nem hiszem el, hogy nem tanulunk a hibáinkból 2 meccs van elsőn hajtani kéne nem mindig a végére hagyni, mivel a Bl-ben is elszórakáztunk. Megértem többiek csalódottak, de lehet túl magasak az igényeink. És ha megnézzük ezt a sorozatot nem mondanám, hogy valamikor is jól, magabiztosan játszottunk volna.

Apuleius 2014.05.01. 23:41:09

@Domonkos Zoltán: Sok igazán komoly lehetősége nem volt annak a k**va labdának besétálni a Benfica kapujába... Ha tényleg arról szólna a történet, hogy tengernyi helyzetünk volt, de balszerencsénkre mindent védett a kapus és a kapufa, egy szót sem szólnék. Szinte igazi gólhelyzet nélkül játszottuk le ezt a HAZAI meccset.

vágóistván 2014.05.01. 23:41:18

@babo0410: conte semmit nem huzott elő a kalapból és nem a real bayern ellen estünk ki hanem a köbenhavn galata benfica ellen.azért ez árnyalja a képet.hiába hozod fel tevezt conte hibás a szezonban a nemzetközi "sikerekért".se ujat nem villantott egyik meccsen,sem feltüzelni nem sikerült a srácokat.az meg hogy egy darab gyors támadást nem láttam szintén conte hibája.sajnos kőkeményen elvérzett conte is.nem beszélve arról hogy Vucinicet kezdeti(5ik számu csatár) a benfica elleni elődöntőben.

Goku06 2014.05.01. 23:41:40

@Shyr Kahn: hát ja mondjuk ennyit nem fetrengtek, csak a felét kb... De akkor is, a gyengék, a legyőzöttek magyarázkodnak mindig hogy a benfika végigfetrengte a végét, a galata meg szétbaszta a talajt... annyi marad meg mindebből hogy kiestünk...
egy komoly csapat mindkét középcsapat ellen továbbjutott volna.. mi nem.

Egyébként annyiban pozitívum hogy azért támadtunk.. Conte is időben cserélt, át mert állni 3 csatárra... De a legnagyobb gáz hogy így is csak egy benfika szintjén voltunk...
Ha ez nem ok arra hogy nyáron érdemben erősítsünk, akkor mi az?

Kotrevák Kelly (törölt) 2014.05.01. 23:41:41

A mai kiesésnek számomra nem is az a legnagyobb negatívuma, h nem sikerült gólt rúgni, hanem az, h ezzel elvesztettük azt az esélyt, ami soha a büdös életben többet nem lesz: HAZAI PÁLYÁN, SAJÁT KÖZÖNSÉG ELŐTT EURÓPAI KUPÁT NYERNI!!!

Juventus 2014.05.01. 23:42:45

@Andras74: ezek itt? ÁÁÁ,nem fűzök hozzájuk sok reményt :-)Nálam 82 óta él ez az Őrület mind az olasz foci,mind a Juventus iránt.Platini,Boniek,Cabrini,Tardelli,Scirea,Rossi,Zoff,Gentile...Trappal az élen

Andras74 2014.05.01. 23:44:54

Február közepére kiégett, elfáradt a csapat. Januárt megúsztuk, de aztán csak eljött a krízis. Nyáron VB, tehát ismét 0 pihenés. Sikerre éhes, friss játékosokat kell igazolni a nyáron, akik ilyenkor erőt tudnak hozni a csapatba. Érdemes lenne ezt is átgondolni. Remélem, Conte is tart másfél hónap pihenőt, és utána megmutatja, hogy ki a legjobb.

danimester1 2014.05.01. 23:45:13

Chiellini: „Csalódottak vagyunk, mert továbbjutást érdemeltünk volna. Az eredmény nem tükrözi a valóságot. Sajnáljuk az elszalasztott döntőt, csak egy kis szerencse hiányzott. Azt hiszem, hogy két nagyszerű mérkőzést játszottunk, csak az egyéni hibák döntöttek"

babo0410 2014.05.01. 23:45:58

@Goku06: Te mindig ezzel jössz? Nem mi vettük fel a versenyt a Reallal, hanem ők voltak szarok. Nem érzed cikinek, hogy a kedvenc csapatodat próbálod folyamatosan lehúzni, és minden áron gyengének, sz.rnak beállítani? Kiestün, nem jött össze. Ez van. Conte nem véletlen kért vagy 10 embert állítólag. Ő is tudja, hogy változtatni kell pár dolgon. De a keret attól még erős, és igen is partiban voltunk a Reallal. De ennyi erővel akkor tavaly se a Dortmund volt jó csapat, hanem a Real volt igen nagy válságban. Legalább is a te logikádat követve. Szerintem igen is felvettük a versenyt a Reallal. Jók voltunk ellenük. Most elcsesztük, de nem Conten múlott. Most lehetne pl. Tévezt szidni, vagy múlthéten lehetett volna a teljes csapatot.

Táno 2014.05.01. 23:48:38

Minden tiszteletem azoké, akik ilyenkor is tudnak hideg fejjel kommentelni.

neuropa 2014.05.01. 23:49:27

@Domonkos Zoltán: ..és valahol ez lenne A hozzáállás. Nem akarok ítélkezni, de nem értem, miért okoz kollektív örömérzetet az, hogy végre megint lehet másokra mutogatni, bűnbakot keresni. Nyilván nem a szurkolók tehetnek a megalázó vereségről, így nem a saját felelősség elhárítása áll fenn, de a frusztráció kiélése azokon akiket (elvileg) szeretünk, szerintem ugyanolyan kicsinyes és pusztítandó habitus. A pusztítást úgy értem, hogy a nagy csaholás helyett mindenki nyugodjon meg, csendesítse el az elméjét, nézzen egy kicsit magába és próbáljon valami konstruktívval előállni. Mert ennek a neverending morgásnak itt semmi értelme. Elvégre ez csak egy szaros focimeccs, ezer fontosabb dolog van ennél az életben. Megannyiszor elkövettem én is, de újabban egyre jobban idegesít. Szeretném ha a világ is velem együtt fejlődne önismeret és self control terén, úgyhogy hajrá! :]

A meccsről annyit, hogy az odavágón ment el a buli, nem kellett volna a 3. percben serdülős gólt kapni, ha 1-1 van, a mai védelem kihúzta volna kapott gól nélkül. Persze emberelőnyben duplán szégyen, hogy egy gól se született, de ez van. Ami még feltűnt, hogy a technikai képzettség sokat számít a játék iramánál. Míg a Juve támadásainál néha dadogott a labda, a Benfica játékosai sokkal dinamikusabban fejlődtek fel. Ennyi kell a jobb európai szerepléshez, egy erősebb, kevésbé darabos keret. Aki ezt az egészet Conte nyakába varrja, hát az is megér egy misét..

Andras74 2014.05.01. 23:50:15

@Juventus: jó év volt. Juve 20. bajnoki cím, VB győzelem.....Amúgy az olasz válogatott mindig akkor tudott VB-t nyerni, amikor az adott évben a Juve bajnok lett.

Rocky80 2014.05.01. 23:50:21

Egyébként a legnagyobb helyzetünk az volt, amikor Vidal szétfejelte a talajt...

Shyr Kahn 2014.05.01. 23:50:57

@Bigvee: Ez kétségtelen mégha csak a szokásos bátorító/feltüzelő szavakról is van szó. 50% bizonyítást nyert. Kérem az idézetet arról is, miszerint senkitől sem kérünk tanácsot.

Domonkos Zoltán 2014.05.01. 23:51:51

@Apuleius: lehet, de egyszerűen azt éreztem, hogy ha 200 percig játszottunk volna akkor sem lővünk gólt!
Az alázat lelkesedés meg volt!
Egyszerűen körülményes lassú játék nem elég Európába!
Összeomlott bennem is egy világ, de azért srácok, lesz még miért örüljünk az elkövetkező években!
Nem gondolnám, hogy szará kellene szidni a csapatot!

Juventus 2014.05.01. 23:51:52

@Táno: Mivel lesz jobb nekünk,ha felidegeljük magunkat? Majd csodálkozunk nyáron milyen álom igazolások lesznek :-d

Domonkos Zoltán 2014.05.01. 23:54:14

@neuropa: végre egy értelmes hozzászólás!
A végével egyetértek!

Andras74 2014.05.01. 23:54:42

@Juventus: erre azért ne fogadj nagy tételben, de reménykedjünk. Bárki jön, Ő lesz a Juventus.

Juventus 2014.05.01. 23:54:58

@Andras74: Látom Te is idén leszel 40:-)

Shyr Kahn 2014.05.01. 23:55:37

@Goku06: Én ahogy írtam: kritikával kell illetni a csapatot, hiszen a nagy akarás azzal járt, hogy az utolsó megoldások rendre csapnivalóak voltak (Deja Vu, hiszen az első meccsen is három helyzetünk volt a végén, Marchisio és Lóri lévén, ha jól rémlik), illetve el kell ismerni, hogy Conte taktikailag ebből a 3-5-2-ből és ebből a játékosanyagból nem tudott jobbat kihozni.

Abban egyetértek, hogy erősíteni kell a csapatot, de azzal nem, hogy csak mi vagyunk a hibások. Az ellenfél hathatósan tett azért, hogy ne kapjanak gólt. A foci része miatt (11 majd 10 emberrel védekezés) ez rendben is lett volna. Nagyon jól megszervezték a védekezésüket, de a ez a rengeteg időcsalás a végén betette nálam a kiskaput és az egyébként pozitív megítélésük keményen negatívba csapott át.

Rocky80 2014.05.01. 23:56:12

@neuropa:

Egy európai kupa elődöntőjében ki lehet kapni idegenben 2-1-re, egy egyéni hiba miatt, ez benne van. Szerintem ezen a meccsen ment el...

A legerősebb kezdőnkkel egy elődöntőt otthon meg kell nyerni, nincs mese, nem azért rimánkodni, hogy ne kapjunk gólt, meg 10 percet hosszabbítsanak...

Type-R 2014.05.01. 23:58:03

Nem tudom miért gondoljàtok, hogy ezek után több pénzt költhet majd Marotta.

Apuleius 2014.05.01. 23:58:42

@Domonkos Zoltán: A mondandód lényegével egyetértek, az élet megy tovább, s ez is benne van ebben a játékban, még akkor is, ha dühítő, főleg, hogy egy sokkal gyengébb csapat ellen nem jutottunk tovább. Bármilyen végeredményt el tudok fogadni, ha közben azt látom a pályán, amit kell, de engem valahogy sokkolt a Juventus impotenciája. Vidal eltört fejesén kívül érdemi gólhelyzetet nem tudtunk kialakítani hazai pályán, s ez végtelenül szomorú. Ráadásul nem lehet nem észrevenni, hogy Európában valamiért nem megy, legyen az ellenfél a Koppenhága, a Galatasaray vagy a Benfica. Lehet erősíteni a keretet, de nem csak ezen múlik, a keretünk már most sokkal erősebb, mint a Benficáé. Valahol máshol van a hiba.

Andras74 2014.05.01. 23:59:42

@Juventus: 73-ban voltam 6, tehát idén leszek 47, ha nem kapok sztrókot egy ilyen meccs alatt (:

Juventus 2014.05.01. 23:59:52

@Type-R: Nem gondoljuk,reménykedünk.

Juventus 2014.05.02. 00:01:01

@Andras74: Akkor megzavart a 74 a nevedben

Andras74 2014.05.02. 00:02:29

@Juventus: mert 67-tel volt már valaki regisztrálva

Andras74 2014.05.02. 00:03:45

Jövő hét hétfőn jöjjön vissza mindenki, és ünnepeljük a 32. bajnoki címet. Kizártnak tartom, hogy a mai után ezt ne szerezzük meg, bármi áron!

Andras74 2014.05.02. 00:04:41

@Rocky80: Az afrikaiak kerete sem gyengébb. Köszönjük, Benitezt nem!!!!

babo0410 2014.05.02. 00:05:52

@Apuleius: 19 kapura lövés neked kevés? Mert nekem nem! Nem volt szerencsénk ma tényleg. Sajna idegesek voltunk, Pirlo helyett én Marchisiot kezdettem volna. Múlt héten kellett volna olyan eredmény, ami nem jó a Benficanak, és akkor kinyilnaj, és miénk lehetett volna a meccs. Conte-nak vannak hibái (kinek nincsenek), de nem rajta ment el a meccs. Ma mindent megtettünk, amit tudtunk. Nem olyan rossz ez a Benfica, 2. döntőjük zsinórban. Majd jövőre jobbak leszünk, ez volt a tanulóév. Jó tapasztalatokat gyűjtöttünk idén, Jövőre jól fognak jönni. Szerintem kellett ez az év, hogy legközelebb ne hibázzunk ekkorákat.

Domonkos Zoltán 2014.05.02. 00:06:02

@Apuleius: igen!
Szerintem a hiba az abból ered, hogy az Olasz foci már nem működik Európába.
Sokkal gyorsabb mindenhol a játék.
Taktikailag az Olasz foci hagyományai már kevésnek bizonyul.
Szerintem itt kell keresni.

Domonkos Zoltán 2014.05.02. 00:07:07

@Andras74: megszerezük!
Sempre juve!
32

omlossuti 2014.05.02. 00:07:20

@babo0410: Addig gyűjtögetik a fiúkák a tapasztalatokat amíg 34 év nem lesz az átlagéletkor..

babo0410 2014.05.02. 00:07:59

@Juventus: 82 óta? Akkor születtem :D

Apuleius 2014.05.02. 00:08:02

@babo0410: Nem kapura lövésről beszéltem, hanem komoly gólhelyzetről. Kurvára nem érdekel, hogy hányszor lövünk kapura, ha abból 18 hazaadás jellegű volt, egy meg kimaradt.

Type-R 2014.05.02. 00:09:31

@babo0410: az a baj hogy 3 éve már csak tanulunk de mégsem látom a hihetetlen fejlődést.

Kotrevák Kelly (törölt) 2014.05.02. 00:09:40

@Andras74: Mivel az Atalanta nincs formában, ráadásul eléggé felemás csapattal fog kiállni, nem hiszem, h nagy nehézséget fog jelenteni a legyőzésük.

Táno 2014.05.02. 00:11:04

@Type-R: Reméljük már nem Marotta.

Amúgy a sokak által lesajnált Spanyol foci hozadéka : Bl - El döntőben 3 csapattal képviselik magukat.

neuropa 2014.05.02. 00:12:23

@Rocky80: Persze lehet ilyen gólt kapni, csak nem illik. :] Basszus, Bonu az egyik legjobb védővé fejlődött és egyszerűen nem ugrik fel a támadóval..

Ehhez képest ma nem tudok kit szidni, a Benfica beállt bekkelni, néha erőlködtek, de nem nagyon sikerült támadni. Szerintem sokkal nehezebb lett volna ma nyerni, mint idegenben. Lima gólját is amatőr hiba előzte meg, de az inkább benne van a játékban, úgyhogy én Bonu bealvását fájdalmasabbnak éltem meg. Ennyin múlik.

Andras74 2014.05.02. 00:14:04

@Táno: 3 spanyol, 1 portugál, 0 olasz, német, angol......Akkor most a Bayern is válságban van?

Andras74 2014.05.02. 00:15:19

Jó éjt mindenkinek! Hajrá Juve!

Shyr Kahn 2014.05.02. 00:16:23

@Rocky80: Ez egyik sem azt bizonyítja, hogy senkitől sem kérünk információt (általánosságban). Ez csak annyiról szólt, hogy a Benficával kapcsolatban nem kér tanácsot Conte sem Beníteztől, sem mástól. Ne általánosítsunk túl.

SnagyP 2014.05.02. 00:17:21

Azért, az nekem nagyon szimpatikus volt, ahogy Conte a lefújást követően visszaküldte a fiúkat (Pirlo-t, Pogba-t biztos), hogy pacsizzanak a továbbjutóval.
...

SnagyP 2014.05.02. 00:22:07

Ja és a héten a két nagyágyú Bayern és Chelsea is így járt.
Az odavágót elalibizte, hogy elég az x, aztán majd otthon tovább megyünk.

Type-R 2014.05.02. 00:22:11

@SnagyP: meg hogy megköszönjék a nézőknek.

Shyr Kahn 2014.05.02. 00:22:14

@Domonkos Zoltán: Maximálisan egyetértek. Az olasz foci, amit adott a világnak 20 éve, ahhoz már illene valamit hozzátenni, mert ez így egyre kevesebbet ér.

Most ütközik ki egyébként, hogy a Serie A már képtelen egy európai porondon is ütőképes bajnokot kiedzeni... ha lenne egy erős Milan + Inter a Roma, Fiorentina és a Napoli mellett, akkor talán kicsit előrébb lennénk. A 100 pont - ha meg lesz - az olasz bajnokságra legalább akkorra szégyen, mint amekkora siker a csapatunknak.

Valamit alkotni kell, hogy a bajnokság jobb legyen és új stílusok, ötletek felrázzák kicsit a nemcsak álló, hanem már alaposan leülepedett vizet.

babo0410 2014.05.02. 00:28:50

@Type-R: Talán mert tavaly a BL bevételek miatt nem volt hiányunk, idén meg nem is kicsi. Talán észbekap a vezetőség, h be kéne fektetni. És már az nagy öröm lenne, ha Sánchez tényleg jönne.

vágóistván 2014.05.02. 00:53:25

@Shyr Kahn: előznek lassan a franciák és a portugálok is.sajnos egyszinten vannak nagyjából.a futball elit meg beláthatatlan távolságra.ez a juventus fényévekre van a sikertől nemzetközi szinten.totál csalodás bl el szereplés megint.ahogy már hozzászokhattunk.igazad van a többi csapat hanyatlása és a juventusos párhuzamod között csak sajnos még a másodligás csapatok is gondot okoznak,ami azért gáz mert a keret jobb mint a benfica,galata,köbenhavn...conte hibás 50%ban a többt szét lehet osztani,de sajnos conte ismét nem tudta meglepni ellenfelét,rendszeresen nem jönnek be a cseréi,és hát sajnos én nem látom a nagy győzni akarást sem.lehet ez görcs is,de a tény hogy nem léptünk előre pedig a keret jobb lett,nem is kevéssel.és a támadásszervezés egyszerűen gyenge és lassú.ez szintén conte hibája.nemzetközileg sajnos nem vagyunk a legjobb 10 csapatban gyengék vagyunk a blhez,nagy nehezen elfogadtam.de hogy az elhez ahogy spanyol 5-7 helyezettek játsszák az elődöntöt egyszerűen szánalmas.

vágóistván 2014.05.02. 00:59:35

azt elfelejtettem odairni hogy a benfica sem erősebb mint egy bilbao sevilla kettős.

vico94 2014.05.02. 01:14:22

@babo0410: Az az igazság, hogy nem azt kellenne folyton csinálni, hogy "mi nem tehetünk semmiről, esett az eső fújt a szél, sütött a nap!" Ha egy Juventus otthon nem képes 1!!!!!!!!!!!!!!! gólt rúgni bárkinek, akkor tényleg ne is jusson tovább. Én holnap is juvésként kelek, nem szidok senkit, de ezt mi szúrtuk el.FJ!

babo0410 2014.05.02. 03:45:45

@vico94: Nem vitatom, mi szúrtuk el, de nem ma. A múlthéten.

suny84 2014.05.02. 06:46:27

Bocs' fiúk az én hibám volt, a kezdő sípszó elhangzásakor még nem volt rajtam a Juve mez....

konrad66 2014.05.02. 07:39:52

szurkolóknak gratula,a keret gyönge fásult csak úgy mondom Atletico Madridnak is volt hullámvölgye úgy januárkor ,Marotta helyett ide kell hozni valami értelmes sportigazgatót

Type-R 2014.05.02. 07:53:48

@suny84: soha többé nem veheted le !

danimester1 2014.05.02. 08:08:17

Kicsit higgadtabban nézve a dolgokat megérdemeltük a kiesést.Ez a pofon már nagyon kijárt és valljuk be az utóbbi időben igen csak rázogattuk a pofonfát.Egy ilyen középszerű csapat ellen nem vagyunk képesek egy nyamvadt gólt (nem tudunk) lőni ezt érdemeljük.Pozitívan nézve a dolgokat remélem ez a tasli végre felkelti álmából a vezetőséget és végre hajlandóak lesznek áldozni a csapatra némi pénzt.Nem bánom ha eladják Pogbát és abból,de valamit tenni kell ez nem lehet kérdéses.Tény és való Conte ezzel a kerettel nem tud nagyon variálni és más taktikát játszatni az ok,okokra most nem akarok kitérni.Ellenben szomorú,hogy mindig azt hangoztatják,hogy tanulunk így meg úgy,közben ezt nem láthatjuk.Lehet hivatkozni persze arra is,hogy a prioritás a harmadik csillag hivatalossá tétele,de ezt a "teljesítményt" nem lehet kimagyarázni semmilyen indokkal.(időjárás,időhúzás ect.)Ki kell mondjam amennyiben Contéval nem leszünk képesek "fejlődni" nemzetközi szinten (igazolások persze sokat jelentenek),akkor változtatni kell a személyét illetően.Szép és jó,hogy mit értek el az elmúlt 3 évben ezt nem is lehet kétségbe vonni és köszönettel tartozunk neki,de ha nincs más mód akkor váltani kell.Ez akkor igaz ha megkapja a megfelelő erősítéseket és nem lesznek képesek túllépni saját maguk árnyékán.

Domonkos Zoltán 2014.05.02. 08:44:43

Gyerekek mindörökké Juventus!
Conte nyilatkozata nem gyenge!
Bírót hibáztatja.
Sajnos a portugál bajnokság is megelőzött minket:(
5.helyen vagyunk Európába mint bajnokság.

2014.05.02. 08:46:59

Reggelre lehiggadtam ,erre látom ,hogy az UEFA rangsorban a mi kiesésünk miatt Portugália megelőzte Olaszországot! Ha van szégyen...... És ezzel nem csak magunkra hoztunk szégyent hanem az olaszokra is. Jó lenne végre észbe kapniuk az olaszoknak ,hogy ez így nem mehet tovább. 7-8 éve süllyed a bajnokság színvonala, jó lenne tenni valamit. Vezessék be a 18 csapatos bajnokságot vagy akármi ,de rossz nézni ,hogy tétlenül várják a csodát az olaszok. A másik meg ,hogy Conte elkezd bírózni, szidja a Benficát ,hogy 2 kapura tartó lövésük volt két meccs alatt. Könyörgöm akkor mi hány gólt lőttünk tízen akárhány kapura lövésből? Kíváncsi leszek a következő BL szezonra, szerintem az lesz vízválasztó. 3 éve együtt van a csapat ,ha akkor se tudunk legalább negyeddöntőzni a BL-ben akkor meg kell köszönni Conténak.
Addig is FORZA JUVE!

tjunior 2014.05.02. 09:01:40

Kicsit még össze kell szednem a gondolataimat, megviselt a tegnapi meccs.
Viszont egy elhangzott dologra reagálnék itt. Portugália NEM előzte meg Olaszországot az UEFA együtthatóban, Olaszországnak 66,938 van Portugáloknak 62.133. Ezt ne keverjük azzal, hogy a 2015ös együtthatóban átvették a vezetést, mert az egy év múlva lesz érdekes.

2014.05.02. 09:13:55

Valaki be tudná linkelni ezt az UEFA-s rangsoros táblázatot?

konrad66 2014.05.02. 09:20:46

portugálok alapból azért közelítenek meg Európa-ligában jól szerepelnek egyébként öregek vagyunk tegnapi átlagéletkorunk 28,5 év a kezdőnek

konrad66 2014.05.02. 09:22:14

kiváncsi leszek mercatóra ,mert jövő évben ha bénázunk és as roma és SSc napoli erősödik (talán az inter,Milan)akkor lehet,hogy megelőznek minket
szóval hajrá Marotta!!!
hozzátenném rövid kispad nagyon

2014.05.02. 09:32:05

Hogy ez mekkora szar...szégyen!
Bohócot csináltunk magunkból meg az egész olasz fociból! Nagyon várom Conte és a többiek szánalmas,semmitmondó nyilatkozatait!

2014.05.02. 09:40:19

@konrad66: Köszi. Legalább a franciáktól ,nem kell tartani.....még.....

str11 2014.05.02. 09:41:16

nem bírunk még mindig mit kezdeni egy betömörülő csapattal szemben,régóta szenvedünk ezzel,nincsenek gyors,tökös,beválalos szélsőink,csatáraink,persze Tevez egyedül az,vagy kicsi,ő függ több mindentől...ami szemen ütött,hogy a kiállítással semmire nem mentünk,sőt ahogy bejött Gio zavart éreztem az erőben,de ahogy megláttam,mondom most nyúl bele Conte?Föl borítja a sablonos játékunkat?Fel bizony...és a kiállítással egy időben többen teljesen kifingtak ez erejükkel.Semmire nem mentünk az emberelőnnyel,de ahogy Oszit megláttam,kinyomta az ukrán felvételt..

Lord Viktor 2014.05.02. 09:47:12

A portugál bajnokság NEM előzi meg az olaszt. Idén már biztos nem. Az, hogy jelenlegi állás szerint jövőre igen, az csak azt jelenti, hogy ha jövőre ugyanannyi pontot szereznek, mint az olaszok, akkor előzni fognak. De ha ez be is következik, az is csak 1 évig fog tartani, ugyanis 2016-ra már kiesnek a 2010/11-es pontok, ami miatt ez egyáltalán felmerülhet. Akkor ugyanis a portugálok 18,8 pontot, míg az olaszok 11,5 pontot szereztek. Ha megnézitek, az említetten kívül minden évben az olaszok több pontot gyűjtöttek.
Bottom line: az is max. presztízsveszteség lenne, ugyanannyi hely jár érte.

keshudioo 2014.05.02. 09:55:54

Először is szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne egymásra haragudjatok. Mi mindannyian Juve szurkolók vagyunk; valaki kevésbé jól kezeli a vereséget, mint mások, de ez így van rendjén. Aki Conte, Marotta vagy néhány játékos távozását követeli, az is jót akar a csapatnak, még ha ezekkel a véleményekkel nem mindenki ért egyet. Ebből kiindulva hagyjátok abba a személyeskedést, és ne kezdjétek megint azt méregetni, hogy ki a nagyobb Juventus szurkoló.

Másodszor is, eléggé világossá vált számomra, hogy semmi keresni valónk Európában. A Benfica azt csinálta, amit csinálnia kellett mindkét meccset. Az elsőn végig vezetett, a másodikat pedig kibekkelte. Hiába uraltuk a mérkőzést, semmi kreativitást nem tudtunk a támadásainkba vinni. Tévez egyedül kevés ahhoz, hogy ilyen nyomás alatt eldöntsön egy elődöntőt, ha nincs kinek passzolni, vagy ha az utolsó megmozdulások pontatlanok. A tegnapi mérkőzés szerintem nem Conte hibája. Ő felküldte a legerősebb kezdőt, nem játszottunk rosszul - de igazi gólhelyzet híján jól sem - , emberelőnyben azonnal három csatárra váltott. Ennyit tudott tenni, hiszen egyszerűen senki mást nem lehetett beküldeni a cserepadról, aki megfordítaná a meccset. Másrészről viszont Conte igenis hibás, mert szemmel láthatóan elrontotta a formaidőzítést, a rotációt: a játékosaink idő előtt kifáradnak (nézzétek vissza Conte első szezonját, ahol 90 percen keresztül mindenki harapott), és a Sassuolo ellen pihentetnie kellett volna.

Véleményem szerint a továbbjutásunk egyetlen hajszálon múlott, ami a keret minőségében keresendő. Nincs rossz csapatunk, de tegnap láthattuk, mire elég pár ingyen összeturkált meg kiöregedőben lévő játékos. Lichtsteiner lábáról lecsúszik a labda a mérkőzés végén, Llorente egyetlen átadást nem képes lekezelni, Asamoah gyakorlatilag az egész meccsen eltűnt, Pirlót egy ötéves gyerek is lefutja ellentámadásnál, Vidalnak pedig minőségi csere híján sérülten kellett pályára lépnie. Ezek után senki ne mondja, hogy jól igazolunk: maximum elfogadhatóan ár/érték arányt tekintve. Csak képzeljük el, hogy Asamoah vagy Lichti helyén egy épkézláb szélső szaladgál, aki igenis tud beadni, és a kritikus helyzeteknél a kaput is eltalálja, vagy hogy Llorente helyett Sánchez játszik szerepet az összjátékban stb.

Tavaly büszkén estünk ki a később BL-címet nyerő Bayern ellen, még ha közel meg is aláztak bennünket, viszont megvertünk a címvédő Chelsea-t, ami nem kis öröm volt számunkra. Reméltük, hogy idén továbbjutunk, ezzel szemben kiestünk a csoportkörben, most pedig nem jutottunk be egy borzasztó gyenge színvonalat mutató, EL-fináléba, amit a saját stadionunkban rendeznek. Az a helyzet, hogy rohadtul visszafejlődünk, folyamatosan a rosszabb oldalát mutatja a csapat évről évre.

Nagyon csalódott vagyok. Most is tartom, amit korábban mondtam, hogy a BL-kiesést egy ezüst csillag vagy egy otthon nyert EL-serleg elfelejtette volna. Engem nem érdekel a pontrekord egy hulla gyenge olasz bajnokságban, nem érdekel a harmadik Scudetto, amit félgőzzel nyerünk meg, fejlődést szeretnék látni szeretett csapatomtól, mind játékban, mind eredményekben. Nem azt látok.

Lord Viktor 2014.05.02. 10:57:27

@keshudioo: Teljesen egyetértek, szinte minden szóval. És a legnagyobb baj az, hogy nem is kellenek akkora nagy igazolások. Formációváltás kell, 4 védővel, akiket lehet forgatni, bal szélső védőt kellene csak hozni (mondjuk abból kettőt is...). Chiello mehetne a helyére (középre), Cáceres és Licht is (jobb szélső védő), és Asamoah-t is be kéne tenni középre, így a középpálya is megoldott lenne, Pogbával, vagy nélküle is, ha hozunk a helyére embereket. A csatársorból én Tevezt, Lórit és Q-t tartanám meg (bár a cigót sajna nem fogjuk), Mirko, Gio és Oszi felőlem mehet, a helyükre meg jöhetne egy sztárcsatár a kezdőbe (Téveznek méltó társ kell, Lóri sajnos csak ritkán az), illetve az Immobile-Berardi-Zaza trióból kettő a padra, de nyilván esélyt adva nekik az előrelépésre. Ezen felül kéne két szélső mindkét oldalra és meg is vagyunk. A lényegi kiadások a két szélső és a sztárcsatár, ami szimplán csak Pogba eladásából is megteremthető, de anélkül se kéne földhöz vernie a klubot.
Egy biztos: a 3-5-2-t el kell felejteni, mert ezt csak az indokolta, hogy volt 3 kiváló középső védőnk, de amint az egyik lesérül (jelen esetben Barza), a lényegét veszti el az egész, és ráadásul elavult és kiismerhető lett.

neuropa 2014.05.02. 11:18:13

@keshudioo: Azért ha Pirlo papa beveri a 96. percben, most a fikázók 80%-a esőtáncot járna örömében. Én az effajta öncélú feszültséglevezetést személy szerint nem kívánom semmilyen fórumra, még akkor sem, ha időnként én is áldozatául esek. Ez sosem a csapatról szól, csak a frusztráció továbbadása, egy végtelen, öngerjesztő folyamat. (Ezért is kellett közbeavatkoznod, mert magától nem áll meg a fikalavina..)

Mindenki csalódott aki végső Juve győzelmet szeretett volna, de a negatív érzelmeket lehet ám kontrollálni is, nem csak ráböfögni a nagyvilágra. Meg a szembejövő szurkolótársakra.

konrad66 2014.05.02. 11:25:09

Llorentét ne szidjuk sok labdája gólpassz lehetett volna (pl.Tévez ollózása,lekészítette Pirlonak a lövést)

konrad66 2014.05.02. 11:33:08

Balhátvéd kell Kolarov vagy Criscito(ő még Juve nevelt is) Asamoahhal az baj amit előző télen mondtak Marottának ,hogy szerezzen Ballábás vádőt,aki alkalomadtán feltud húzódni középpályára) ő lett Peluso és ő játszott Asamoah helyett )Ebben az évben kiderült Peluso Gyöngesége és minden meccsett kb.végigjátszott Asamoah brutálisan fáradtnak tűnik néha ,mert Peluso gyönge
Itt kell szidni a vezetőséget Giacchereni eladása miatt tud ő középpályán és szélen is játszani ebből jön nem lett volna ennyire fáradt Asamoah és jobb lett volna

konrad66 2014.05.02. 11:45:11

@Lord Viktor:Barzagli hiánya akkora gond nem volt szerintem aki nagyobb gond lenne a védelemben az Chiellini nem tudják pótolni Quagliarella vagy Giovinco közül csak egyiket tartanám meg úgy mondom Vucinic 3 millát keres,Quagliarella 2,1 milliót,Osvaldo kb 1 milliót,Giovinco 2,5 millió eurót

konrad66 2014.05.02. 11:47:21

El mondanátok nekem Marotta mit tett télen

Táno 2014.05.02. 12:07:57

Kicsit lenyugodva - és végigolvasva a kommenteket - a következőre jutottam.
Először is bocs a tegnapi stílusért -srry.
Másodszor szokták volt mondani, hogy a fejétől bűzlik a hal, kvázi amíg Marotta lejáró szerződésű ( 30 éves) játékosokat tud kukázni, addig ne nagyon várjunk csodát. Ok Vidal, Pogba, Tévez, de azért jutott nekünk Martinez, Motta, Padoin, Elia... is. Ha többségében-nyílván pénz kérdése is - normális játékosokat hozna, akkor ok, de így szerintem nem túl hatékony.
A másik dolog Conte: a legnagyobb edzőkkel is előfordúl, hogy belefutnak egy-egy pofonba, de legalább próbálnak tanulni belőle. Ellenben Conte ragaszkodik/erőlteti a 352-höz, ami Európában ennyit ér.
Én úgy gondolom adnék még egy évet a Marotta-Conte duónak, és ha nem tudnak valamit virítani, akkor megköszönni az elmúlt 3 évet és ciao (nyílván rendelkezésükre bocsájtani az átigazolásokhoz szükséges ésszerű összeget)

Duccio Rivoli 2014.05.02. 12:15:48

Rég jártam itt. Régen szóltam hozzá, talán már másfél éve is van. Most úgy gondolom megteszem. (Ettől függetlenül folyamatosan, amikor tehetem szemmel követem a Juve meccseket.) Azt kell, hogy mondjam én is RETTENTŐEN el vagyok keseredve a tegnapi meccs miatt. Két jó összecsapás volt ez, igazi focicsata. Szerintem a legnehezebb ellenfelet kaptuk a Benfica személyében. Sem a Valencia sem a Sevilla nem ilyen jó mint ezek. Az első meccset egy egyéni megmozdulás döntötte el, tegnap pedig gyakorlatilag levédekeztek minket (csak egy momentum: Pirlo szabadrúgásaa a 90 nem tudom hányadik percben, amikor Luisao kifejeli(!) a sorfalból a labdát...) Ideges voltam az egész meccs alatt, mert nem éreztem azt az átütő erőt MÁR MEGINT a csapatban amit ilyenkor érezni kéne.
Mindemellett meg borzasztóan szar volt elviselni azt, hogy még egy ilyen Benfica típusú csapat (nem nem a Bayern vagy a Real Madrid) is jobb futball-t játsszon, mint a Juventus. Márpedig ezt láthattuk. Technikásak, szervezettek, tudják mit akarnak. Míg nálunk Llorente sokszor nem tudja lekezelni a labdát, Chiellini egy ákokfutó, Lichsteiner milyen idegbeteg már amikor nem neki ítélnek meg egy bedobást. És még sorolhatnám... Csupa olyan figura akiknek szerintem nem is itt lenne a helye nálunk. E mellett nincs kombinatív játék, lassú a labda felhozatal, körülményes, könnyen kiismerhető az egész amit csinálunk. Amíg ezen nem képesek változtatni az illetékesek, és azt mondják, hogy ez elég nekünk, addig még egy ilyen Európa második vonalába tartozó együttes is esélyesebb nálunk.
Én nagyon készültem a döntőre. Még úgy volt, hogy el is megyek rá. Mert ilyen tényleg nem sok van egy profi futballklub és játékos életében, hogy esetlegesen otthon, hazai pályán nyerjen meg egy döntőt. Nem így lett. És ezzel megint az olasz foci veszített a legnagyobbat. És én ezt sajnálom a legjobban.
Buona giornata

juveing 2014.05.02. 12:20:28

Én 85' óta vagyok Juve drukker, azóta nyertünk néhány nagy trófeát, volt szerencsém látni náhány nagyon erős Juventust és nagy játékost.
Én is nagyon csalódott vagyok a kiesés miatt, de azért néhány hozzászólást erősen túlzónak érzek.
Európai kupák elődöntőjébe általában élcsapatok jutnak.
Tehát mi is azok vagyunk!!!!!!!!
Egy elődöntőben bármi előfordulhat!
Mindent lehet mondani a Benficára, de hogy gyenge lenne azt nem...
Tavaly is döntősök voltak, egy rutinos és tehnikás csapatról beszélünk!
Az előző kiírásban a negyeddöntőig jutottunk, ahol a későbbi győztes vert ki minket, idén pedig az elődöntőig meneteltünk.
Még ha "csak" az EL-ről beszélünk is, ezt az eredményt nem érzem visszalépésnek!
Plusz zsinórban meglesz a 3-ik bajnoki arany, ami történelmi tett!
Ezek a tények!
Ha 2011-ben valaki azt mondja, hogy a következő 3 évben háromszor leszünk bajnokok, játszunk egy BL negyeddöntőt és egy EL elődöntőt, szerintem a most fanyalgók több, mint 90%-a kiegyezett volna ezekkel az eredményekkel!

peti78 2014.05.02. 12:45:35

hogy miért háát nézzük a kezdő csapat mögött a minőségi cseréket caseres, ogbonna, isla, marchisio a többi csak töltelék (bravo barmotta) na aki tud ilyen szűk kerettel ilyen eredményeket felmutató csapatot mondani annak fizetek egy hawaii utat, ja és a juve sikereinek egyedüli kovácsa az conte aki őt szidja az nem ért a focihoz, rohadj meg marotta és basszon meg a ló.

konrad66 2014.05.02. 12:47:29

Valaki tudna linkeket adni kik lesznek ingyen igazolhatók nyáron a nagy ligákban
,Serie a-ban nem fogunk jókat igazolni ingyen de hátha többi ligából +Marotta ingyen szeret igazolni ha gyenge ha jó

MDaniel98 2014.05.02. 14:14:27

@konrad66: Érkezett Osvaldo(kölcsönben)

Távozott:Branescu kivételével mind kölcsöneben

Motta
Matteo Liveiro
Bouy
De Cegile
Stefano Padovan
Timothy Nocchi
Mbaye Diagne

bianconeri_2007 2014.05.02. 14:44:49

hát ez a tegnapi meccs álmatlan éjszakát okozott. nagy lehetőséggel nem éltünk, DE nem szabad elfelejteni a benfica erényeit sem. gyorsabbak nálunk, rutinosabbak nálunk, több éve az edzőjükkel dolgoznak. a kritikus, döntő szituációkból mindig ők jöttek ki jobban. a Juve akarta a győzelmet, támadott, de szerintem 3 dolog miatt nem tudott tegnap nyerni: 1. fáradtság - a hétfői meccs éles volt, a portugálok pedig pihentethettek. Láttuk a sassuolo ellen, h a b-csapat talán még a döntetlenre se lett volna elég, utána 5-6 pont előnnyel rómába menni rizikós. 2. európai rutin - a benfica tulajdonképpen 3 komoly helyzetet alakított ki a párharc alatt, abból 2 gólt szerzett. a juve legalább 6-ból egyet. 3. formációváltás. nem értem miért, de a kiállítás után a teljes kapkodás lett úrrá. ilyen kritikus helyzetben szerintem nem volt értelme a begyakorolt játékon változtatni. posztra kellett volna cserélni frissebb játékosokat, akik a fáradó portugálok ellen több párharcot nyerhettek volna (pl. llorente helyett semmiképp sem osvaldo, hanem giovinco; frissítés a jobb szélen, vidal helyett mihamarabb marchisio). és még így is majdnem megvolt. ami most nagyon fontos: hétfőn meg kell nyerni a bajnokságot, utána pedig a csapat nyári megerősítésével kell törődni. nem szabad még egyszer így nekimenni egy európai idénynek. gyorsabb játék kell, igazi szélsők kellenek, minőségi cserejátékosok és ésszerű rotáció.

konrad66 2014.05.02. 15:12:23

@Juventus FC 15: Ezt a kérdést azért tettem fel,mert jött olyan játékos akivel erősödtük és a rotációnkba beleillik,mert megnézzük minden nagycsapat igazolt valakit(Jorginho,Naiggolan,Hernanes,Honda)

konrad66 2014.05.02. 15:21:35

@peti78: Köszi menezen kívül aki jó az öreg meg aki jó lenne ben arfa de nekünk itt van gabbiadini

Trieszt120506 2014.05.02. 15:24:21

@peti78: Amennyiben a szerdai BL meccsen Gabi nem eltiltott és játszik, az Atletico kezdő 11-e átlagban 2402 percet töltött a pályán a szezonban.
A tegnapi kezdőnk 2396 percet volt átlagban a pályán. Ők mégis egy villámgyors és szuperagresszív futballal alázták le a Chelsea-t idegenben. Erről ennyit.

Apuleius 2014.05.02. 16:06:48

@keshudioo: Annyit tennék hozzá a véleményedhez, hogy a tegnapi döntetlen közvetlenül nem Conte hibája, a legerősebb kezdő futott pályára, a cserék indokoltak és jók voltak, azonban mégis azt gondolom, hogy részben Conte is hibáztatható, persze az a kérdés, hogy kinek mik a prioritások. Személy szerint azt gondolom, hogy a Sassuolo elleni hétfői győzelemért beáldoztuk az Európa Liga továbbjutást, s a Benfica elleni visszavágó egész más meccs lett volna, ha a kulcsjátékosok (vagy legalább egy részük) pihent lábbal futnak ki a pályára. Ha kikapunk a Sasuuolótól, még mindig lett volna 5 pont előnyünk 3 fordulóra, szerintem megérte volna a kockázatot, de ezen persze lehet vitatkozni.

Táno 2014.05.02. 16:29:11

@Apuleius:
"Személy szerint azt gondolom, hogy a Sassuolo elleni hétfői győzelemért beáldoztuk az Európa Liga továbbjutást, s a Benfica elleni visszavágó egész más meccs lett volna"

Ez pontosan így van!

"a tegnapi döntetlen közvetlenül nem Conte hibája"

Ezzel azért tudnék vitatkozni. Pl a halál lassú - Olaszban félisten - Pirlo helyett hamarabb mehetett volna Marci. Az eső kezdeténél lehetett volna Llorente - Gio csere. A piros lap után egyből 433-ra - vagy akármire - átállni. Ezt biza Conta qrta el- vastagon.

keshudioo 2014.05.03. 08:44:46

@Apuleius: Pontosan ezt próbáltam, hogy Conte nem a Benfica ellen hibázott, hanem a szezon során a rossz formaidőzítéssel és a rotációval. Viszont komplexebb dolog ez annál, hogy egyedül csak őt hibáztassuk, mert a keret vékonyságáért például már nem ő tehető felelőssé, meg azért sem, hogy Lichtsteiner egy labdát nem tud lekezelni vagy kapásból kapura küldeni gólhelyzetben.

Én mindenesetre még nem küldeném el Contét. Mourinho, Guardiola vagy Laurent Blanc eurómilliókat kapott a s.gge alá, mégsincsenek ott a BL-fináléban. Conténak ez nem adatott meg. Ha idén jobban igazolnánk, és Conte úgy is kudarcot vallana, mert mondjuk továbbra is erőltetné a 3-5-2-t, akkor el lehet küldeni. Ha megint nem igazolunk igazán jól, akkor pedig Marottáékat, vagy ideje új befektetők után néznünk.

@Táno: A piros után egyből átállt 4-3-3-ra, jött Giovinco. Pirlo amúgy még nyugdíjasként is jobban játszott a legtöbb emberünknél, Marcival fele enni lehetőségünk nem lett volna, szerintem. Llorentére meg szükség volt, mivel nem tudtunk utat törni a kapu felé, muszáj volt néha ívelgetni.

keshudioo 2014.05.03. 08:45:17

@keshudioo: *Ezt próbáltam kifejteni

Szbence 2014.05.03. 10:21:10

@Forza Juve: Egyet értek veled. Egy Juvés a rosszban is maradjon Juvés. A meccshez nem is kívánok hozzászólni. Én mindenesetre senkit nem hibáztatok, így sikerült ez van. Majd jövőre.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása