Tévez: "Nem figyelem majd Argentína mérkőzéseit a világbajnokságon"

Tévez Carlos_gólöröm_1.jpgA Juventus argentin támadója, Carlos Tévez minden bizonnyal kihagyja majd a nyári világbajnokságot, hiszen a játékos nem szerepel a nemzeti csapatot irányító Alejandro Sabella terveiben, s aligha tűnik valószínűnek, hogy a hátra levő mintegy két hónapban beverekszi magát az utazó keretbe.

"Nem, nem hiszem, hogy figyelemmel követem majd Argentína mérkőzéseit." - nyilatkozta Tévez a Cronica munkatársának. "Azt tervezem, hogy a feleségemmel és a gyerekekkel inkább elutazunk Disneylandbe."

"Amikor a Corinthiansban játszottam, kiváló kapcsolatom volt Sabellával. Soha sem volt problémánk, s mindig tisztelettel viseltettünk egymás iránt."

"Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy miért nem vagyok ott a nemzeti csapatban, de nem adhatok választ, mert az tiszteletlenség volna. Egyszerűen csak így alakultak a dolgok."

"Úgy gondolom, hogy a szövetségi kapitány elégedett azokkal a játékosokkal, akiket behívott, ennyi az egész. Ha győznek, mindenki hálás lesz neki a döntései miatt."

"Ezért nem lenne helyénvaló, ha most behívót kapnék. Nem vettem részt ezen az utazáson. Így, amint végzünk a Juve győzelmeinek ünneplésével a szezon végén, Disneylandbe utazom majd."

Az ügyben természetesen számos újságírói találgatásról olvasni lehetett az argentin sajtóban, s az egyik feltételezés szerint Tévez mellőzöttségének fő oka az lehet, hogy rossz kapcsolatot ápol az argentin nemzeti csapat üdvöskéjével, Lionel Messivel.

"Igazán nem tudom, hogy miként születnek ezek a történetek. Az az igazság, hogy edzéseken és mérkőzéseken is játszottunk már együtt, s soha nem volt semmi problémánk."

"Nagyon kedves és udvarias ember. Ez az ő világbajnoksága kellene, hogy legyen, s minden jót kívánok neki a szívem legmélyéről, mivel ő egy csodálatos játékos." 

"Ő és Cristiano Ronaldo, akivel együtt játszottam a Manchester Unitednél, a világ legjobb játékosai."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr976045745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Goku06 2014.04.17. 14:25:04

Jobb is így, pihenjen csak.. Az argentinok meg égjenek le a brazilokkal együtt..

SnagyP 2014.04.17. 14:27:57

Sajnálom szegényt, mert sztem nagyon szarul esik neki.

Azért az érdekes lenne, ha mondjuk az a Seria A gólkirályaként maradna ki.

Sandro Corleone 2014.04.17. 15:47:43

Sebella az a patkány, állítólag egyszer azt nyilatkozta, hogy nem is tudja, hogy hol játszik!
rohadjon el, én nem bánom, élje ki magát nálunk, az argentinok úgyis megégnek!

FJPS

MDaniel98 2014.04.17. 16:19:09

Meglehet érteni.Szerintem ő is tudja,hogy helye lenne a keretben.De jobb ez így,legalább pihenhet.Ráfér.

Rocky80 2014.04.17. 16:28:06

Ha válogatott, akkor nekem Argentína! Egyik szemem sír, a másik nevet. Örülök, hogy rápihenhet a következő szezonra, viszont ha megnyernék a vb-t és ott lehetne, lehet, hogy dögfáradt lenne a következő szezon elején, de egy akkora érzelmi löketet kapna, hogy jótékony hatással lenne a játékára...
Szerintem csak magát nyugtatgatja, hogy nem is érdekli az egész, pedig igen... Repülne a boldogságtól, ha behívnák. És én is!

off:

Az albiceleste meg nem ég le, abban biztosak lehettek. Ezt a vb-t nekik meg a braziloknak találták ki... Amerikában még nem nyert európai csapat vb-t.

du plessis 2014.04.17. 18:04:03

szegény tevez. sosem volt helye a válogatottban, mégis mindig berakták. de minek? 2006-ban pekkerman tökéletesen bizott benne, hagyta hogy játszon....a kispadon meg libasorban ült egymás mellett a németek elleni negyeddöntön aimar-messi-saviola, a három legjobb csatár. ez a szerencsétlen meg végigvergödte a meccset, és amikor végre cserélt az ökör pekkerman akkor inkább a brilliáns tudású fiatal csatárok helyett beküldte a hosszukás ös-ügyetlen luz-t, hát olyan impotenciát amit az produkált tevezzel együtt-soha nem lesz felejthetö. ki is esett argentina ahogy illik azokkal. tevez szegény, a dél-amerika kupán 11-esekkel estek ki hazai pályán, ö akarta rúgni a végsö büntetöt a döntöbejutásért uruguay ellen. meg is kapta és természetesen ki is hagyta, kiestek hazai pályán és a drukkerek eléggé sajátosan köszönték meg neki.
szóval tevez sosem volt képes meghatározó játékosa lenni argentinának, pedig még marhadonna is favorizálta, dehát minden messi gólpasszt elrontott délafrikában.
most hogy simán-már féltávnál!-kijuttatta leo messi az argentinokat braziliába...természetesen tevez már nem férhetett be ebbe a gárdába.
ezért nyilvánvaló hogy nincs szükség rá hisz rettenetesen távol van messitöl,aguerotól higuaintól,di mariától tudásban. a juvéban látható hogy milyen esetlen és esetleges a produkciója, még jó hogy ez karcsú egy világbajnoki részvételhez. és ezt látja a kapitány, természetesen kevés tevez a válogatott szintjéhez. ennyi.

Apuleius 2014.04.17. 18:31:39

@du plessis: "ezért nyilvánvaló hogy nincs szükség rá hisz rettenetesen távol van messitöl,aguerotól higuaintól,di mariától tudásban. a juvéban látható hogy milyen esetlen és esetleges a produkciója, még jó hogy ez karcsú egy világbajnoki részvételhez. és ezt látja a kapitány, természetesen kevés tevez a válogatott szintjéhez. ennyi."

Messitől szinte mindenki rettenetesen távol van, s az általad felsorolt játékosok messze nem képviselnek azonos minőségi színvonalat. Azt remélem Te sem gondolod egészen komolyan, hogy egy Higuaín minőségben Tévez fölött áll...

du plessis 2014.04.17. 18:42:44

biztos hogy higuain több mint tevez. én igy látom, és az argentinok utóbbi 15 meccsén ezt bizonyitotta is. sött, a vb-n is bizonyitani fogja, remélem dimarikával egyetemben berugják a messi gólpasszoknak legalább a 60 %-át és akkor argentina világbajnok lesz. aguero nem tartozik ide mert az is kihagyja szinte az összes helyzetet amit teremtenek neki. majd csak figyeljük meg mindannyian. én mindenesetre ezt várom tölük. és ebbe a csapatba egészen biztos hogy nem férhet be tevez. neki a juve szintje való, szánalmas volt a rejál ellen, a galata ellen, minden adódó lehetöségét kihagyta. a calcio éppen úgy teveznek testre szabott mint pl az volt a száncseznek is. de sajnos a mi csapatunk kiválóságainak nyakára hozta guardiola. nagy hiba volt, most éppen fejtörést okoz a barcának hogy a 40 milliós bekerülésböl hogyan hozhatnának ki legalább a felét. (mint ahogy fábregázos is éppen ilyen dilemma a barcánál.) nos ennyit tevezröl, de majd inkább az idö választ ad minden sejtésre hisz nem én értek hozzá hanem a nagyon-szagemberek.

Rocky80 2014.04.17. 18:57:11

@du plessis:

Büntetőkkel kiesni 2006-ban, az aztán baromi nagy szégyen... Tizenegyest meg már Baggio is rúgott fölé VB döntőn... Nem tudok mondani olyan nagy játékost, aki ne hagyott volna ki.

Tényleg esetlen a meccseinken, rúgott már gólt egyáltalán? Meg nem is hajt, úgy emlékszem... Azért dicséri mindenki agyba-főbe aki a Juventusról nyilatkozik.

Csak háromszor választották Dél-Amerika legjobb játékosának, pedig ott csupa falábú focizik, mint tudjuk...

Az említett négyesből Messi van egyértelműen előtte, de ő mindenki előtt van, azt lássuk be.

Összetenném a kezem, ha a csapatnak 11 Tévez szintű játékosa lenne. Maradjunk ennyiben.

Apuleius 2014.04.17. 19:14:16

@du plessis: Tiszteletben tartom a véleményed, annak ellenére, hogy a kommentedben szinte egy félmondat nincsen, amivel egyet tundék érteni. Higuaín messze nincsen Tévez szintjén, s személy szerint Di Maria-Agüero kettősnél is jobb és hasznosabb játékosnak tartom a mi Carlosunkat.

Az argentin válogatottnak sansza nincsen VB-t nyerni, írom ezt annak ellenére, hogy hagyományosan szorítok nekik minden alkalommal. Tévez csak és kizárólag azért nincs a válogatottban, mert rosszban van a szövetségi kapitánnyal, tudása ás formája alapján abszolúte ott volna a helye.

Nem igazán hiszem, hogy sokan akadnak Barcelonában, akik ennyire szabadulnának Alexis Sáncheztől, főleg Fabregastól... Ennél sokkal súlyosabb gondjai vannak a katalánoknak más csapatrészekben.

epaska 2014.04.17. 21:14:26

Nagyon szeretne ott lenni, de próbálja leplezni. Talán ennek tudható be a remek teljesítménye. Én attól félek, hogy jövőre lankad majd az akarata. Véleményem szerint a 2014-es világbajnokság sarkallja őt jelenleg, jobb teljesítményre.

@du plessis: Az Argentín válogatottnak szvsz esélye sincs a VBre. Németország és Spanyolország bőven felettük áll, Messi ide vagy oda. Az Olasz válogatott mindig lehet meglepetés. Bárki ellen egy meccsen pl. egy negyeddöntőben, elődöntőben...

Rocky80 2014.04.17. 21:28:30

Kicsit túlbecsülitek a spanyolokat, ők már kifelé futnak... Ha megnézitek az oddsokat bármelyik sportfogadással foglalkozó oldalon, brazil-argentin-német-spanyol az erősorrend.
Kb. ez is lesz a vége, hacsak a sorsolás máshogy nem hozza.
Az argentinokkal kapcsolatban meg: Messi most van ereje teljében, 26 éves, a következő idején már 30 lesz (habár az sem sok szerintem), aztán lehet kiég addigra az állandó "csúcsrajáratottságtól". Ha most nem érnek oda, akkor soha!
Vannak olyan hangok, hogy azért volt gyengébb szezonja az egész Barcának, mert tartalékolnak a vb-re, köztük Messi is.

Rocky80 2014.04.17. 21:29:21

De ez már nagyon off, sorry.

Rivendell 2014.04.17. 21:46:09

Most is bőven lehetne meglepetés válogatott a miénk /nem tudom ki hogy van vele,Juvéval 1ütt én a válogatottal is szimpatizálok/ de így,hogy Rossi sérült,Fárao alig játszott a szezonban,Cassanot nem tudom milyen formában van /Pirloval nagyon élt 2012-ben/ igazi öregek és fiatalok ötvözete lehetne...sajna csak lehetne és végre pont a támadó sorunk lehetett volna nagyon erős-lendületes

Goku06 2014.04.17. 22:03:27

@Rocky80: basszus, Messi még csak 26? Azt hittem azért idősebb egy kicsit..
A mi fiatal tehetségünk, Giovinco csak 1 évvel fiatalabb? :D De durva.

Amúgy ha most az előző években szó szerint kinyalta a szakma Messi seggét, akkor el nem tudom képzelni hogy mit tennének vele egy VB-győzelem után..
Inkább nyerjen akkor már az a köcsög neymar, de az argentinok soha! vagy max 2022-be Messi nélkül :P

MDaniel98 2014.04.17. 22:07:53

@Rivendell: Cassanora most nem lehet panasz:31 meccs/12 gól/6 gólpassz

deluxe93 2014.04.18. 09:29:22

@Goku06: Argentína nem nyeri meg ez teljesen biztos ettől ne is félj.Olvastam vannak akik őket tartják fő esélyesnek,hát azok nézzenek már rá arra védelemre ami még klubszinten se számítana erősnek,meg azért a kp se lesz a világ legjobb kp-ja.Vérbeli olasz drukker vagyok,de én most a németeket tartom fő esélyesnek,és ha azt mondanák nekik h ne fogják vissza magukat rúgjanak annak Argentínának annyit amennyit csak tudnak biztos vagyok benne h 4 alatt nem úsznák meg.Most mernék nagyobb pénzzel fogadni rá h Argentína a 4-be se lesz ott.

Rocky80 2014.04.18. 15:29:11

@deluxe93:

Mehet a fogadás részemről!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása