A Real Madrid és a PSG licitháborút indíthat Pogba játékjogáért

Pogba Paul_gólöröm_5.jpgA Juventus ifjú csillaga, Paul Pogba továbbra is állandó témát szolgáltat az újságíróknak, s most a spanyol sajtó állt elő új pletykákkal a francia középpályás jövőjét illetően.

A Real Madrid, a Paris Saint-Germain, valamint a játékos egykori klubja, a Manchester United egyaránt élénk érdeklődést tanúsít Pogba iránt, akit a Juventus szeretne minél hosszabb távon a soraiban tudni.

A Sport címú spanyol szaklap értesülései szerint a Ligue 1-t magabiztosan vezető, európai babérokra vágyó Paris Saint-Germain a nyár folyamán minden követ megmozgat majd annak érdekében, hogy megszerezze az európai labdarúgás talán legkeresettebb fiatal játékosát, s készen áll akár arra is, hogy bankot robbantson érte. Mindez azt jelentheti, hogy a dúsgazdag francia klub 70 millió eurós ajánlattal teheti próbára az ambiciózusan építkező Juventus vezetőségét.

Mindeközben a Real Madrid is elszánt kérővé válhat, s a pletykák szerint a klub alkalmazásában álló Zinedine Zidane az első számú célpontként jelölte meg a Juventus játékosát. Az El Mundo Deportivo értesülései szerint a madridi kirakatklub mintegy 20 millió euro készpénzt ajánlhat a 15 millióra taksált Álvaro Morata, valamint a 35 millió összegért mozdítható Ángel Di María játékjoga mellé. 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr985867740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2014.03.19. 10:28:57

Sántít a dolog, vagy Di María nem ér harmincöt milliót, vagy Pogba ér jóval többet hetvennél. Morata vételárát inkább ne is nézzük, amikor Tévezt szerezte meg a klub bő tíz millióért.

Goku06 2014.03.19. 11:03:26

Ehhez a Morata+Di Maria+20 millához még hozzádobhatnák Coentraot is, és akkor már meghallgatnánk az ajánlatot...

Egyébként a legnagyobb gond Pogbával a szerződéshosszabbítás lesz.. Nagyon úgy néz ki, hogy nem akarnak hosszabbítani. Akkor pedig ha idén nyáron nem adjuk el, akkor jövőre utolsó évben már nem fognak annyit kínálni érte... A legjobb az lenne, ha nyáron a VB után meghosszabbítanánk a szerződését, aztán két lehetőség, vagy itt marad (hosszú szerződési idővel), vagy megy 100ért..

De nehogy bebukjuk azzal hogy még 1 évet itt marad, és áron alul elmegy a szerződés lejártának közelsége miatt...

Rivendell 2014.03.19. 11:30:54

mind2 ajánlat kevés...Morata? minek...labdaszedőnek...

70 pedig kevés lesz.

Amúgy nem lehetne hanagolni a Pogbas híreket,mert hogy minden 2.nap az eladása van terítéken már vicces../nincs semmi bajom a szerkesztővel,de elég heti 1x kibeszélni az eladását/

venember83 2014.03.19. 11:32:41

@Goku06: mindkét fél hosszabbítani akar, csak épp a Juventus nem akarja, hogy a szerződésben kivásárlási ár szerepeljen, míg Raiola mindenképpen ragaszkodik ehhez.

tjunior 2014.03.19. 11:39:38

jó azért maradjunk már a realitások talaján, 100 millió persze, ha 60at valaki letesz érte, viheti
@venember83: itt nem a kivásárlási ár lesz a legfőbb probléma hanem a fizetés...

Goku06 2014.03.19. 11:51:21

@venember83: hát nemtom, nekem inkább úgy tűnik, hogy nagyon nem akarják aláírni azt a szerződést... már voltak nyilatkozatok januárban is arról hogy Raiola a vb után akar csak hosszabbítani, stb.. szépen húzzák halasztják a dolgot.. nem tetszik ez nekem :S

de amúgy nemtom mi a gond a kivásárlási árral... 100 M és kész
Messi szerződésében is van kivásárlási ár.. Pogbáéba miért ne lehetne?

z3 2014.03.19. 12:14:21

Legyünk őszinték, senki nem hiszi, hogy itt fog megöregedni. Fusson egy jó VB-t (erre most minden esély adott, egész jók a franciák). Ezután nyugodtan hosszabítsunk vele irreális fizetésért is akár kivásárlási árral, bármi áron, 1évnél tovább úgysem kell fizetnünk mert a PSG franciásítása nekik minden pénzt megér és Zidane rajongása is jól jön B tervnek...
Amúgy a Matuidi, Cabaye, Pogba középpályássor is azért egész jól muzsikálna Párizsban.

Il Principino 2014.03.19. 12:59:03

Én úgy vagyok vele,hogy mindenképp meg kell tartanunk!Pogba a Juve jövője is egyben Berardival együtt!Meg tartanunk az értékeinket,csak úgy maradhatunk Itália urai,majd erre kell még építeni,hogy eredményesek legyünk a bl-ben is!Úgy is mondhatnám,hogy Vidal a jelen szimbóluma,Pogba lehet a jövőé!Mikor Arturo 30 felett lesz,Pogba még csak 25!!!Mikor lesz nálunk még egyszer ekkora értékű játékos,ilyen adottságokkal!?Oké,tegyük fel eladjuk!Akkor mi lesz?!Minden csapat tudja,hogy tele a zsebünk és nyugodtan kérhetnek irreális összeget az adott játékosukért,akit Agnelliék kinéztek!Lásd:Spurs,Bale eladása után...
Ha Pogbát elengedjük,akkor mehet Vidal is,lesz az a pénz!
Ezek után 2 helyzet történhet velünk!
1.Zizou távozása után jött Thuram,Nedved stb. "Minőségi pótlás"amire sztem kicsi az esély!
2.Követjük a Milant a süllyesztőbe Pato-Ibra-T.Silva-Pirlo elengedése!
Mivel én a 2.-ból nem kérek,ezért nem támogatnám Pogba eladását,főleg ha azt nézzük,hogy a húzóemberek nálunk is megélt korban vannak Barza-Gigi-Chiello-Pirlo-Tevez-Llorente-Lichti-Vuci-Q....mind 28 vagy idősebb játékosok!Nehéz lesz őket egyszerre pótolni így is!
Nos,kicsit hosszúra nyúlt ez az eszmefuttatás,de legalább leírtam,hogy én hogy képzelem szeretett csapatom jövőjét!

JUVE storia di un grande amore!!!

CSuvi 2014.03.19. 13:01:11

Minden annyiba kerül mint amennyit adnak érte. Nekünk 0€ ba fáj a srác, de remélhetőleg a vezetés ki fog tartani amellett, h nem eladó. Viszont van az a pénz amiért sajnos elengednék és az a klub aki kifizetné. Ha el kell adni én Londoni kékeknek adnám Hazard,Ramires, Wiliam hármasért.

Rivendell 2014.03.19. 13:08:09

@CSuvi: Hazard 1maga többet ér,mint Pogba:DDD

Il Principino 2014.03.19. 13:15:00

@CSuvi:
Nyilván adhatna az eladása egy kis anyagi hátteret/biztonságot,de ismerve a jelenlegi elszabadult árakat,max 2 minőségi játékos jöhetne helyette,azzal meg nem lennénk sokkal előrébb,mivel jelen esetben egy bevált és fiatal már már klasszisról beszélünk!Játékos cserebere inkább hasznosabb lenne,mint ahogy írtad,bár kicsit elvetélt ötlet pont azért a 3ért:D

CSuvi 2014.03.19. 13:21:13

@kg19850508: pont ezért írtam őket, mert másért nem adnám oda! ;) @Rivendell: Hazardot nagyon bírom, de ha Mounak kell Pogba...valamit valamiért. Ne kell mindig szarul jönnünk ki minden buliból.

Il Principino 2014.03.19. 13:28:56

@CSuvi:
Marotta nézegesse csak továbbra is az"akciós" játékosokat,mert általában velük járunk jól:)Pirlo-Barza-Pogba-Nándi:)
F.Melo-Krasic-Elia-Amauri pénzért nem váltak be...Diego-nak viszont még 1 szezont adtam volna...rosszkor volt rossz helyen,idióta Del Neri 4-4-2-be nem illett bele...Padointól meg nem tudunk szabadulni,amíg Conte a mester:(

Goku06 2014.03.19. 13:31:55

Oscar-Willian párost kérném én inkább..
Hazard drága és fizetésügyileg sem tudnánk mit ajánlani neki.. Ez a kettő is nagy fizut kérne, de azért fellendítenék a támadójátékunk.. Pogba=70 millió, 35-35nek beszámoljuk őket. "Reális" is lehet.. talán belemennének :D

Aztán amikor a szerződés aláírása előtti órában érkezik a PSG 100 milliós ajánlata, akkor a Chelsea csak hozzádobja Lukakut az üzlethez és aláírjuk :D

Legyen érte háború, és a Chelsea nyerje, mert tőlük lehet a legjobb játékosokat bevonni az üzletbe!

Il Principino 2014.03.19. 13:37:26

@Goku06:
Sztem a PSG lesz a befutó,ha a gyémántunk távozik!Francia,valamint Verrattit bele lehet vonni az üzletbe + Sirigut is!

CSuvi 2014.03.19. 13:56:57

@kg19850508: Diegot én is sajnálom...a Juvén kívül mindenhol jól játszott. Mondjuk annyiért én Melot se adtam volna el (3,5 M€ nevetséges) inkább ülne a padon cserében valamelyik "P" bétűs helyett.

CSuvi 2014.03.19. 14:17:43

@Goku06: amikor Pogba eladásáról van szó én nem akarok a realitás talaján maradni. Igen is szakítsunk vele egy nagyon nagyot , DE INKÁBB NE ADJUK EL!!! Abban 100% egyetértünk , h kinek kell eladni, ott vannak a legjobb csere lehetőségek.

Drughi Di Bianconeri 2014.03.19. 15:12:02

Nagyon úgy néz ki,hogy nyáron megválunk Pogbától,ilyen licitháborúk nem is tudom mikor alakultak ki egy Juventus játékosért utoljára.
A szerződését még a vb előtt meg kellene hosszabbítani,szerintem kivásárlási ár NÉLKÜL,mert ha beleírnak egy 80-100 M,akkor azt gond és megfontolás nélkül kiperkálja a PSG, és nem teljesen biztos,hogy mi így járnánk a legjobban.

Ha már sajnálatos módon mindenképpen megválunk egy ilyen szupertehetségtől,akkor a lehető legjobb konstrukcióban kéne azt tennünk...
Ez pedig szvsz nem az,hogy eladjuk őt mondjuk 75 M-ért,mert nyilván ez egy óriási hype-ú transfer lesz (mint tavaly Bale-é mondjuk),és mindenki fogja tudni,hogy van nálunk zsozsó bőven,így 1-1 általunk megkeresett játékos nyakába alapból +10-20 M-s árcédulát rakna a klubja a valós vételára fölé.

Talán,ha a Real elkezdi ajánlgatni a játékos(ok)+pénz kombót,lehet,hogy a PSG is hasonló "vértezettel" fog érkezni a Pogba megszerzéséért folyó csatába.ű

Amúgy a Real ajánlata félig,illetve 1/3ad részt szimpatikus: bevallom őszintén,hogy én nagyon szeretem Di Maria játékát,az egyik legszimpatikusabb játékos nekem a mostani Realból (jómagam többre tartom őt,mint Bale-t).
Morata felajánlása egy vicc (vélhetően azért dobnák be,mert állítólag figyeltük őt) a 20 M,meg kevés ebben a konstrukcióban.
Di Maria nagyon sokat dobna a (támadó)játékunkon,minden megvan benne,ami most kicsit hiányzik:fantázia,finesz,lendület,tempó,technika,spontenaitás.Nagyon adnám a Di Maria-Vidal-Tevez zsugázásokat ;)
Ja és aki szerint "nem tud védekezni",az húzza le magát a wcn !mert
AD1: költői túlzással nálunk szinte mindenki csak védekezni tud most.
AD2: akik azt állítják,azok még nem látták Di Maria-t játszani,főleg Ancelotti alatt,aki alatt szinte kivirágzott: egyik pillanatban a saját 16osánál bírkózik a labdáért és szerzi meg azt,másikban már indítja a támadót 1 zseniális ütempasszal.Imádom :)

Részemről -ha már mindenképpen eladnánk Pogbát- egy Di Maria + Marcelo/Modric + némi kess ellenében már elfogadnám az ajánlatot.
Ugyanez a PSG-re vonatkoztatva Lucas+Verratti+kess.

Type-R 2014.03.19. 16:06:01

Abban az esetben lenne csekély értelme értékesíteni Pogbát, ha helyette legalább egy belső középpályást és egy szélsőt tudnánk szerezni, plusz emellett pénzt, hogy az egyéb hiányos lyukakat betömjük.

Rivendell 2014.03.19. 17:31:29

Hazard-Oscar mind jobb játékosok,mint Pogba és mind2 fiatal is...35-ért őket beszámítani? egyenként reálisan 45-50milla lehet az áruk...valós árról beszélek.

Lukakut viszont én is elnézném nálunk,csak hát van 1 Tevez-Lori páros,mondjuk akkor Berardit fixen szélre raknám ki,akinek van annyira jó lába,hogy képes legyen beadni

Goku06 2014.03.19. 18:14:18

@Rivendell: akkor számoljuk Oscart 45-nek :D Willian max 30.. 75 milla.. Pogbáért nagy a versenyfutás, adjanak ennyit, kész :D
Ha kell nekik ennyire, akkor megadják :D

Lukaku az első hónapban Llorente cseréje lenne, aztán utána stabil kezdő Tevezzel és Berardival a két oldalán.. én nem bánnám.

Álomüzlet lenne az Oscar-Willian-Lukaku trió :D Még ha pluszban Padoint is oda kéne adni Pogba mellett :D
(mondjuk elég kevés az esély rá, de álmodozzunk egy kicsit, amíg van rá időnk)

Rivendell 2014.03.19. 19:23:35

@Goku06: nálam se lenne kérdés,hogy melyikkel járnánk jobban..én lehet Oscarért 1 az 1-ben is passzolnám:D tetszik a játéka,nálam a modern foci 1ik elgjobb támadó kp-ja,azért a 3sért pedig adnám és még fizetnék is,pl Oscar+Willian Lukakuért meg 20-25 + Berardi és kész is az új Juve

Drughi Di Bianconeri 2014.03.19. 19:29:26

Gyerekek azért ennyire ne szálljatok már el :D :D
Még amit én is írtam,mint lehetséges ajánlat a PSG/Real részéről, az is totál álom szerű,de azért valamivel reálisabb,mint amiket ti flasheltek.
Oscar+Willian+még Lukaku is Pogbáért ?! :D :D
Azért nem az AtyaÚrIstenért akarnak ajánlatokat tenni...
Oscar 1maga kb 40,de inkább 50 M körüli,Willian is 35-40,Lukaku meg olyan a Lokomotiv Londonnak,mint nekünk Pogba...
Kicsit szálljatok már a földre :D

crazyus 2014.03.19. 19:32:13

Én Realos vagyok és azért legyetek "Reálisak" Pogba 21-éves igen remek tehetség! Götze volt 38 millió euró. Pogba értéke 70 millióa lehet (Bale se ért 91-et,na meg Neymar 110-et...) Tegyük fel oda adjuk Di Mariát! (egyik legjobb játékos az idén. Jelengeli formája 40 milliósa tehető) Oda adjuk Morata-t (U21 bajnok és az u21 csapat kezdő csatára. Értéke 15 millió euró) az már 55 millió+ 20 millió kéz pénz. Pogba közölte hogy szívesen játszana Ronaldoval,és nem csak a klub döntése ( Bale-ért a MU 150 akkart adni de Bale a Madridba vágyott.)

Apuleius 2014.03.19. 20:08:07

@crazyus: Isten hozott a Juve blogon, s nagy megtiszteltetés, hogy más klubok szurkolói is olvassák az oldalt. Én úgy vélem, hogy Pogba maradni fog Torinóban, de azt hiszem, hogy amennyiben Madridban létszámfölöttivé vált játékosok is az üzlet részét képeznék, az ő esetükben a piaci ár alatti értékkel kell kalkulálni. Di Mariát szívesen látnám a Juvénál, de persze nem Pogba távozása árán.

Rivendell 2014.03.19. 21:38:54

@crazyus: te se gondoltad komolyan,hogy az MU fizetett volna 150-et Bale-ért,azért nem mindenki nyalja be a Real imádatot,meg a kiskorom óta Realos vagyok,hát persze mert ott beszélnének rólad,mert a média kinyalja a seggüket...

Morata ide ugyan nem kell 10-ért sem,már most 1 tipikus beképzelt kis real nevelés,csak úgy süt róla az ego és még eléggé béna is a kapu előtt...

mennyen csak szépen a PSG-be,nem kell nekem a sok duma,hogy a Real mindenki álma.
Di MAria miatt én nem válnék meg Pogba-tól,akkor már tényleg a lokomativ szál is jobb,ár akkor is ha az Oscar-Hazard-Willian 3ból bármelyiket is bele lehetne vonni + kp

Amúgy üdv közöttünk.

crazyus 2014.03.20. 19:58:07

@Apuleius: Sok jó játékost köszönhetünk az öreg hölgynek! Zidant!!!!!!!!!! Cannavarot :) és Pogbát is persze nem akarja a real "kirabolni" És tetszik ez a juventus féle politika hogy olcsó remek játékosok. Vidal,Pogba Lorente Ingyen,Tevez. remélem ha esetleg létre jön az üzlet mindkétt fél meg lesz elégedve! Várjuk a EL győztes Juvét a szuper kupára! :)

crazyus 2014.03.20. 20:07:37

@Rivendell: a 3 srác Mou kedvence,és reméljük a 2 klub megtud egyezni hogy senkinek se fájon :) A P$G történelme azért elmarad a Juve/Realtól.. :) Reméljük nyár végén a mi két szeretett csapatunk küzd meg a szuper kupáért! :)

MDaniel98 2014.03.20. 20:57:45

@Rivendell: Bocs,de Morata pont,hogy nem béna kapuk előtt:

1177 perc=13 meccsnyi idő/13 gól/4 assziszt.Azért ez 21 évesen akkoris vállalható,ha góljai nagy részét az U21-es kvalifikációján szerezte,ami azért nem olyan rossz ajánlólevél már szerintem.

MDaniel98 2014.03.20. 21:00:48

@Rivendell: Ja,és Hazardot kizárhatjuk,övé a piedesztál most a Chelseanél és ez tudjuk mit jelent Mou esetében...Ellenben Oscar/William elég érdekesen hangzik,de hát az a fránya bérigény...

Rivendell 2014.03.20. 21:38:50

@Juventus FC 15: Nekem Oscar is elég lenne,sőt nekem alapvetően ő az akire azt mondanám,hogy a vágyam Juve mezben látni,de másik brazilra se tudnék nemet mondani,mert pont 1 hasonló típusú játékos hiányzik a kp-ról.

Nem tudom én szinte mindig bénázni látom a Real első csapatában és 21 évesen azért ne az u21-es csapatot vegyük alapul,mert akkor a Seria B fiatal gólkirályait is megvehetnénk mindig próba cseresznye alapon.

Goku06 2014.03.20. 23:56:46

@Rivendell: Nekem is Oscar lenne a "főnyeremény"... Még lenne is esély rá, és elvileg Marotta is őt nézte Willian mellett a Chelsea meccsen..

Pogba árából kijönne és még maradna is egy kis pénz egy szélsőre (vagy Verrattira)
A feleslegek eladása után is jönne be elég sok pénz, így eléggé meg lehetne erősíteni a csapatot.
Verratti, Oscar, Berardi, Iturbe, Menez érkezne a középpálya és a támadórészleg megerősítésére.. Vuci-Q-Osvaldo-Pogba(-Gio) menne..
Már csak bal oldalra kell valaki minőségi ember, aki Asamoahnak lenne méltó vetélytársa.. meg Lichtinek egy csere.. és kész a keret.
A vezetőségtől nem kellene 20 millánál többet befektetni és egy elég ütős csapat lehetne.. Megfelelő variálási lehetőségekkel és paddal..

Trieszt120506 2014.03.21. 08:39:43

A Chelsea nem fog eladni alapembert, ahogy egyik top klub sem. Csak szólok, nehogy csalódás legyen majd.

Rivendell 2014.03.21. 09:25:56

márpedig a lokomativ másként nem tudná Pogbat megszerezni,csak ha valaki beáldoz + kp...

azért az már BL top4 esélyes csapat lenne és még fiatal is lenne a csapat

Goku06 2014.03.21. 12:05:47

hát igen, emiatt kell a Chelsea-be mennie Pogbának...
PSG-ből senki értelmeset nem tudunk bevonni, max Verrattit, de azért ő nem egy akkora nagy sztár mint akinek hisszük.. ilyen Lavezzik is csak vicc kategória a brazilhoz képest... Oscar már most hátán tudná vinni a csapatot, és szerkezeti átalakítás miatt Pirlo utódja is lehetne..
Vidal-Marci elszűrögetne, Oscar meg szabná a fazont..

Viszont félő, hogy Marottának magas lenne egy ilyen szintű játékos megszerzése..
és különben is a PSG lesz a befutó valószínűleg..

MDaniel98 2014.03.22. 09:16:11

@Trieszt120506: Odafogják adni,ez nem kérdés,ugyanis a Chelseanek most van egy fiatalítási mániája(egyébként véleményem szerint zseniálisan csinálják azzal együtt,hogy ezt a mindenkit megvesszünk kilóra átigazolási politikát nem támogatom.Egy Oscar+30=Pogbát én itt helyben aláírnék csak,ez a kérdés megválna-e tőle Mou,és,ha igen,Oscar akarna-e 1-t hátra lépni a karrierjében mert a Chelsea egyértelműen előttünk jár,nem 1-el,hanem 2-vel,az anyagi lehetőségeink közti különbségeket meg inkább ne is említsük.Mindenesetre nagyon meglennék lepve,ha Pogba Szeptember 3.-án még Juve-játékos lenne...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása