Tévez: "A Scudetto háromnegyed részben már a miénk"

Tévez Carlos_gólöröm cumival.jpgA Juventus támadója, Carlos Tévez, aki átvette a vezetést az olasz góllövőlistán, úgy véli, hogy a Milan ellen aratott győzelmet követően a zebramezes csapat már háromnegyed részben meg is nyerte a bajnoki címet. 

"A lövésem védhetetlen volt, Abbiati semmit sem tehetett ellene." - értékelte a találatot a Tuttosportnak. 

"Ez volt a pályafutásom egyik legcsodálatosabb és legfontosabb találata. Már csak azért is, mert megünnepelhettem a fiam születését, s a cumi neki szólt."

Az argentin támadót megkérdezték arról is, hogy miként vélekedik az olasz játékvezetők ténykedéséről, hiszen több csapat is hevesen tiltakozik a bírói tévedések miatt, amelyekkel szerintük rendre bizonyos klubokat, köztük a Juventust, segítenek.

"Nem foglalkozunk azzal, ha mások feszültséget keltenek a bírók körül, mert mi a pályán győzünk. A Milan elleni sikert követően a bajnoki cím már háromnegyed részben a miénk."

"A Roma döntetlenjének köszönhetően, a San Siróban aratott győzelmünk valóban a bajnoki címet jelentheti számunkra, s ezért a győzelemért hat pont járna, nem csak három."

A korábban mindkét manchesteri klubnál megfordult játékos szót ejtett a Juventus mesteréről, Antonio Contéról is.

"Különleges a kapcsolatom Contéval, hiszen ő volt az első aki elbeszélgetett velem, hogy jobban megismerjen, s hogy a Juvéhoz hozzon. Hamar bebizonyította, hogy óriási bizalommal van irántam, s nagyon erősen szeretne leigazolni."

"Gyakran beszélünk, s azt érezteti velem, hogy fontos vagyok a Juve számára. Néha dicsér engem és a személyiségemet, ilyenkor azt mondja: »Egy oroszlán vagy!«. Máskor motivál engem. Például a San Siróban volt egy pillanat, amikor azt kérdezte: »Carlos, itt vagy?«. Azt válaszoltam, hogy igen."

"Aztán ezt be is bizonyítottam, s nem csak a gólommal. Conte és én azonos ambíciókkal rendelkezünk."

Annak ellenére, hogy Tévez kiváló formában van, továbbra sem kapott meghívott az argentin válogatottba Alejandro Sabella szövetségi kapitánytól.

"Nem tudom, hogy ez politikai döntés-e, de úgy gondolom, hogy inkább technikai jellegű."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr855842917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2014.03.04. 22:09:39

Igaza van,de az ilyen kijelentésekkel azért még vigyáznék,mert...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1861) bajnokság (3436) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (953) elemzés (40) előzetes (872) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1685) játékosokról (10122) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4213) mercato (4248) nyilatkozat (7553) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása