A Barcelona pénzt és Alexis Sánchez játékjogát ajánlaná Vidalért

Vidal Arturo_gólöröm_4.jpgA napokban felröppent pletyka szerint Arturo Vidal lehet az FC Barcelona legfőbb kiszemeltje a nyári átigazolási szezonra, s a katalán óriás edzője, Tata Martino személyesen kérte a vezetőségtől a Juventus középpályásának leigazolását.

A Mundo Deportivo mai száma arról számol be, hogy az FC Barcelona készen áll arra, hogy Alexis Sánchezt és pénzt ajánljon Vidal játékjogáért, azonban más klubok, köztük a Real Madrid, a Paris Saint-Germain és a Bayern München is beszállhat a licitháborúba.

A katalánoknak aligha lesz könnyű dolga, hiszen Vidal a közelmúltban hosszabbította meg szerződését, s az új kontraktus 2017 júniusáig köti az olasz bajnoki címvédőhöz.

A Juventus népszerű középpályása több alkalommal is egyértelművé tette, hogy kitűnően érzi magát Torinóban, s esze ágában sincsen távozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr235838164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2014.03.01. 12:40:27

Artur királynak maradnia kell.Szerintem a nyáron lesz áldozat,mert elbuktunk a Bl-ben és természetesen ez lesz az ürügy/kifogás...Sanchez elférne nálunk,de nem Vidal bevonásával.Nem tartom kizártnak ha megfelelő ajánlat érkezik Pogbáért pl. bevonják Verattit ő lesz az aki menni fog,de ugyanezt el tudom képzelni Vidal esetében is,így már előre tarthatunk a nyári mercatotól.Ha valóban beáldozzák mind a két játékost jelentősen gyengülni fogunk és nem látok esélyt a megfelelő helyettesek érkezésére sem,mivel kb. azonos áron tudnánk azonos képességű minőségű embereket hozni.Ha hozzáveszem ki/kik érkeztek eddig és Marotta meg a vezetőség spórolós hozzáállását,akkor nem kecsegtet semmi jóval persze a fizetések is sok mindenben döntő érvnek számítanak.Kössük fel a Liberot,mert nem lesz egyszerű dolgunk!Annyira csak nem amatőrök,hogy mind a kettőt áruba bocsájtják a kínálkozó "haszon" miatt...

Victor90 2014.03.01. 12:40:35

Egyet azért le kell szögezni...!Ha Pogba vagy ne adj Isten Vidal távozna a nyáron,az ő értük kapott pénzből csak is hasonló kvalitású játékost szabad igazolni!

Pl..mikor az ATMA eladta Agüero-t a City-nek,az érte kapott pénzből igazolták Falcao-t!

danimester1 2014.03.01. 12:45:26

@Victor90: Pontosan ez az amitől én nagyon tartok,hogy nem így lenne!Ismerjük az igazolási politikánkat...

steelo 2014.03.01. 12:48:08

Sztem meg ahhoz hogy Bl-t nyerjünk pontosan olyan játékosokat kell megtartanunk mint Vidal vagy Pogba. Kivel akarunk Bl-t nyerni ha nem velük??? A posztjukon az egyik hanem a legjobbak. Épp az a lényeg hogy egy olyan csapatot rakjunk össze ami Bl-t nyerhet. Inkább arra kellene koncentrálni hogy elkerüljük az olyan játékosok igazolását mint Peluso vagy Padoin. Na velük nem fogunk Bl-t nyerni. De ha még Vidalokat meg Pogbákat sem tart meg egy Juventus (úgy hogy bl-t akarnak nyerni) akkor itt kurvanagy gond van....

Szbence 2014.03.01. 12:52:06

Szerintem Pobga fog távozni, és szerintem a PSG nagy pénzért fogja majd elvinni, most ha eladnánk Vidalt is, ki játszik középen? Nem beszélve arról h Pirlo pótlásán is el kéne gondolkozni.

keshudioo 2014.03.01. 12:56:54

Talan Vidal a kedvenc jatekosom a jelenlegi csapatbol. Pogbat is imadom, de ha az egyikuk menne, nagyon csalodott lennek, ha Vidal lenne az. Sanchezt ettol fuggetlenul szivesen latnam, mert szeretem a jatekat.

Goku06 2014.03.01. 13:04:44

Ha egyszerre eladnánk Pogbát és Vidalt is, akkor jogosan röhöghetne egész európa rajtunk.. nem vagyunk mi játékosnevelde, portó meg udinese...

De ezt szeritem a vezetőség is tudja, úgyhogy Pogba megy, Vidal marad.. vagy még Pogbára is megpróbálnak rábeszélni +1 évet..

babo0410 2014.03.01. 13:04:52

@danimester1: Pont épp Pogba és Vidal kapcsán emlegeted fel, hogy eddig kik érkeztek. Nem érzed öngólnak? Úgy bírom, mikor mindig azzal érveltek egy-egy játékos eladása kapcsán, hogy nem tudnánk pótolni, mert Marotta képtelen rá. Ahogyan őket is képtelen volt leigazolni.
De én nem tartok Vidal távozásától. Sokkal előbb adjuk el Pogbat, mint Vidalt. Szerintem max Pogba fog távozni, de akkor is Verratti be lesz szerintem vonva az üzletbe. De bízom benne, hogy nem távozik Pogba se.

MDaniel98 2014.03.01. 13:19:31

Sánchez jöhetne,de,ha csak Vidal bevonásával lehetséges ez,akkor azt mondom,hogy jó helyen van ő Barcelonában.Ellenben,ha Kp-ért is adnák...

Devilke87 2014.03.01. 13:42:52

pogba valoszinu hogy elmegy,ha nem is idén,de 2-3éven belul biztos.. fiatal,és sztem konnyen elcsábul.. viszont,ha belegondolunk mázlink volt,hogy a unitednél nem értékelték kelloképpen,de ott is a pénz nagyban befolyásolta,hogy nem maradt ott. ugyhogy sokáig sajna nem fogjuk ot tudni megtartani. talán 5-10éve mikor még nem volt ennyire sok az ujgazdag klub aki semmi pénzt nem sajnál az emberekre. viszont vidal sztem marad. neki amugyse tenne jot a barca stilus. a real játéka jobban paszol a stilusához. mondjuk ha jonne alexis,és átállnánk 4-3-3-ra,s maradna pogba pirlo marchi kozéppálya,elol meg
alexis tevez llorente .. én azért megnézném mire lennénk képesek

sanyi10 2014.03.01. 13:54:54

Vidal es Pogba is marad jovore en biztos vagyok benne, vilagbajnosag elott nem hiszem el h kepesek lennek eladni, az egy kivalo alkalom arra h fejlodjenek es jo jatekkal meg magasabbra rugjon az arcedulajuk. Ezt tudja Marotta is, ha tevedek es eladjak elso geppel megyek Torinoba szetrugni par segget:D

Trieszt120506 2014.03.01. 14:12:45

Messi + pénz és mehet.

The king of alibis 2014.03.01. 14:43:52

@Trieszt120506: Kell a ráknak Messi. Vidal fontosabb.

The king of alibis 2014.03.01. 14:44:36

Ha nyáron eladják Marrotta-ék Vidal-t meg Pogba-t is akkor el kell zavarni őket a világ végére is.

realsequator 2014.03.01. 14:53:41

@babo0410: HIHETETLEN, HOGY TI MINDIG EGYMÁSBA MARTOK... MÁR NEM IS OLVASOM A KOMMENTJEITEKET (PÁR KIVÉTELLEL) PEDIG NEM IS OLYAN RÉGEN MINDEGYIK ÉRDEKELT. BOCS BABO NEM BÁNTÁSBÓL MONDOM DE EZ NEVETSÉGES MÁR.

Mindettől függetlenül egyetértek veled. Vidal sztem sem megy el. Pogba (és most kapok savat gondolom) engem nem izgat annyira. Csak egy nagy dollárjelet látok menni a pályán. Kedvelem meg minden de mindig egy csilingelő hangot hallok amikor ránézek. Vidal meg egyszerűen IDE TARTOZIK. Nagy csalódás lenne számomra ha elmenne..

devil-z 2014.03.01. 15:02:28

Ha most szemezgetnék a Juvéval akkor talán 2-3 játékos lenne aki miatt megszerethetném a csapatot, Vidal egyértelműen a legfontosabb láncszem, nem csak teljesítményével de hozzáállásával is példaértékű (régen Buffon, Thuram, Zambrotta, Camo, Nedved, Davids, Del Piero, stb. és mindez egy kezdőben uhh)

Szóval én őt semmiféleképp nem adnám el.
Pogba - Isla- Gio/Q. - vucsi eladásokból azért már tudnánk erősíteni mert ugye BL-re kell erősíteni a csapatot és elfelejteni ezt a gyengélkedő Serie A-t.

du plessis 2014.03.01. 15:30:57

...és ez egy újabb komolytalan barcás hir, kizárt hogy számottevö barca vezetö ilyet kitaláljon,...elöször is ...oké hogy száncsezt ajánlják, akár bárkiért is, helyes...másrészt viszont éppen vidált kéne elfelejteni barcelonában tudnillik sosem lenne képes oda beilleszteni a játékstilusát. nem is lesz szerintem barcás sosem.

JUVE76 2014.03.01. 15:41:17

Azért egy Vidal = Sánchez + Fabregas + Afellay (tudom hogy sérűlt) üzleten elgondolkodnék.....

The king of alibis 2014.03.01. 15:43:53

@JUVE76: Én nem. Vidal pótolhatatlan. Fabregas-nál is ezerszer jobb játékos.

Goku06 2014.03.01. 16:12:52

@norbi9107: Vidal esetében én sem gondolkoznék az eladáson, bárkit és bármit ígérnek..
Viszont Pogba piaci értéke kb ugyanannyi mint Vidalé.. ő azért nem pótolhatatlan.

danimester1 2014.03.01. 17:56:19

@babo0410: Szevasz barátom!Neked értelmezés problémáid lehetnek!Ugyanakkor megkérdezem miért keresed állandóan a vita lehetőségét és rázogatod a pofonfát!?Arra világítottam rá,hogy nem lenne jó ötlet eladni sőt egyértelműen "öngól" lenne.Ismerve a politikánkat ilyen kaliberű játékosokat nem tudna hozni Marotta!Lehet ez neked nem tetszik,de ez így van.Miért??Pontosan a politikánk miatt!Alacsony fizuk,alacsony igazolási díjjal vagy lejárt szerződés.Valóban volt szó klasszisjátékosokról már évek óta,DE kérdem én azok közül hány játszik itt ill. ahol játszanak milyen minőségben mi meg nem hoztuk el a spórolós vezetőség és Marotta miatt!?Képes egy-egy játékos esetében 1-2M-n hónapokig!! tárgyalni közben meg idehozza a nem idevaló senkiháziakat 2-3x áron.(Ne mondjad Conte kérte ect.)Nem tudom ismerősek-e!?Viszont ha olvasod a kommentem,akkor próbálj meg normálisan hozzászólni ne kötekedő stílusban vagy sehogy.Tudom nehéz téged bármiről is meggyőzni,mert amit te úgy gondolsz az csakis úgy lehet.Viszont ha én rosszul látom megkérdezném tőled szerinted kivel tudná pótolni bármelyik spílert a fent említettek közül és kivel aki(k) megfizethető ? Elnézést,hogy belegázoltam a törékeny kis lelkivilágodba...

babo0410 2014.03.02. 02:24:40

@danimester1: Az én lelkivilágom nem törékeny, de a tied úgy látom nagyon. Egyáltalán nem sértett meg a hsz-ed, és én sem akartalak megsérteni, csak nem értem miért kell mindig azzal érvelni, hogy Marotta úgyse, mikor a kezdő 11 pont az ellenkezőjét bizonyítja (elnézést, ezek szerint a te hsz-edet félreértettem, nem volt egyértelmű mire gondolsz). Amit írtál abból egyértelműen az jön le hogy Marotta nem tud igazolni szerinted. Amúgy meg nekünk nem is felkapott sztárok kellenének, hanem olyan fiatal tehetségek, mint Pogba is. Azokat meg olcsón is lehetne igazolni, és sok pénzt nem is keresnek. De fölösleges is vitatkozni itt ezen, mert Vidal sehova se fog menni. Vidalon látszik, hogy szereti a csapatot, és mikor a pályán van, akkor a mezért küzd. Belőle szerintem klubikon lesz (legalább is remélem), és pont ebből következik, h sokáig itt lesz.

danimester1 2014.03.02. 10:13:36

@babo0410: Nálunk eredménykényszer van ezzel tisztában kell lenni.A scudetto után mindenki az európai porondon várja el a megfelelő szereplést,így nekünk nincs időnk arra várni,hogy beérjen egy-egy fiatal játékos.Ha már itt tartunk,Marotta hozott egy tucat fiatalt mégsem látunk belőlük senkit,idáig nem és hiába van Berardi(első jó éve van csak) és társai gyakorlatilag 0 tapasztalattal rendelkeznek a SeriaA-ban, az európai kupákban detto.Pontosan,hogy a mi esetünkben sztárok kellenének akik képesek az ilyen meccseken villantani és nem remeg meg a lábuk.Ezt meg is lehetne csinálni,lehetett volna csinálni apránként egy-egy ilyen játékosba beinvesztálni nem pedig 30-as senkikre vagy majd lesz belőle fiatal "tehetségekre" elszórva a pénzt.Pogba meg pont hogy rossz példa,mert az ilyen játékos olyan ritka mint a fehér holló és szerintem ha nem ingyen lett volna le sem igazoljuk.A játszatása meg némi kis túlzással kényszerből lett mivel eladták a kp.ról a játékosokat.(kölcsön vagy haszon céljából amin a mester fel is háborodott és nem lettek pótolva)Utolsó mondanivalóm Marottával kapcsolatban pedig az,hogy sajnos minket elégedetlenkedőket igazol folyamatosan,sőt a hiányposztot/kat évek alatt nem sikerült neki megoldania télen és nyáron sem.Több fórumozó társammal együtt soroltuk fel kit/kiket lehetne olcsón vagy ingyen elhozni és hasznára lehetett volna a csapatnak akár csere akár kezdőként.Ha majd Beppe és a vezetőség ránk cáfol akár már a nyáron,akkor én is és mindenki másképp fog hozzáállni.Pogba és Vidal a legfelkapottabb játékosunk ebben egyetérthetünk,de ha a vezetőségünk csak a hasznot keresi mint Giaccherini esetében is,akkor foghatjuk a fejünket.Tény,hogy kijelentették milyen nagyon jól érzik magukat,de ez még semmire sem garancia,mert egy nagyobb fizetés nagyobb összeg képes lehet meggyőzni a vezetőséget és őket is.Az olajosoknak pedig nincs anyagi határ de emberi sem...(nem egy sértődős típus vagyok,de azt hiszem elvárhatom a normális hangnemet és reakciót bárkitől:-))

Rivendell 2014.03.02. 11:51:29

@JUVE76: általában egyet szoktunk érteni,de Vidal sokkel több még 1 Fabregas-Sanchez párosnál is...Fabregas mára részemről 1 kifutott játékos és semmi egyéb.Sanchez-t szívesen látnám,mert pont azt adna a csapatnak,ami hiánycikk-lendület,de részemről ennek a Juvénak Vidal az ikonikus alakja,olyan mint anno Alex...mindig kell a népnek 1 ikon,akire emberileg és játékilag is felnézhetnek a szurkerek és ezt a személyt ő testesíti meg,egyedül Pirlo lehetne még erre képes,mert posztját tekintve ő az aki közvetlen élvonal,vagy inkább etalon de kora és múltja miatt ez lehetetlen..ő marad örök milános.

nincs olyan Barca játékos,akiért elengedném....Messiért sem,mert őmeg mindig barcelonai marad,noha 1értelmű értéküket tekintve Messi magasan felette áll,de számunkra Vidal tekintetében nem csak a pénzbeli érték a döntő tényező.

JUVE76 2014.03.02. 11:55:52

@Rivendell: Jobban belegondolva valóban igazad lehet....

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása