Moggi: "Conténak több tiszteletet kellene tanúsítania a klub iránt"

Moggi Luciano_1.jpgA Fabio Capello és Antonio Conte között kirobbant nyilatkozatháború ügyében megszólalt a Juventus egykori igazgatója, Luciano Moggi is, aki úgy vélekedik, hogy az ifjú mesternek több tiszteletet kellene tanúsítania az őt alkalmazó klub iránt.

A Chievo elleni mérkőzés lefújását követően, Conte heves támadást indított Capello ellen, s többek között annak a véleményének is hangot adott, hogy az Öreg Hölgy egykori szakvezetőjének torinói munkássága leginkább azért lehet emlékezetes mert két olyan bajnoki címet nyert, amelyet utána gyorsan el is vettek.

"Conténak több tiszteletet kellene tanúsítania a klub irányában." - nyilatkozta Moggi a Sport Mediasetnek. "Engedélyt kellene kérnie a klubtól azt megelőzően, hogy ilyesfajta kijelentéseket tesz."

"Ha én lennék hivatalban, ilyesmi soha sem fordulhatna elő. Capello edzősködése idején a Juve jelentős eredményeket ért el, s ez az egész ügy abszurd számomra."

"Capello annyit mondott, hogy a Serie A manapság nem elég versenyképes, s hogy míg a Juventus Tévezzel és Llorentével erősített a nyár folyamán, addig más klubok megváltak legjobb játékosaiktól." 

"Nekem ez inkább tűnt dicséretnek Conte felé, mint kritikának. Conténak abba kell hagynia az ilyesfajta kijelentéseket, s több tiszteletet kellene tanúsítania a klub felé."

"Egy olyan stadionban dolgozik, ahol azt mondják, hogy a Juve 31 scudettót nyert, ezért most akár azt  is  mondhatná, hogy »Én nem itt dolgozom«."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr485820067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Viktor 2014.02.18. 10:55:49

Na neki kellett volna a legkevésbé megszólalnia az ügyben. :D

JUVE76 2014.02.18. 11:31:41

@Lord Viktor: Pedig teljesen igaza van!!! Conte valami félistennek képzeli magát -nem tudom mire!!! A végén nehogy úgy járjon, mint Villas Boas (1-2 sikeres év után láthattuk mi lett vele!!!)

rockitbaby 2014.02.18. 11:46:28

@JUVE76: AVB a lehető legrosszabb példa. Conte-nak nem kellett volna így kirohanni, de az is igaz, hogy Capello is inkább a saját dolgával foglalkozzon. Moggi meg az utolsó ember akinek joga lenne felszólalnia. Csak valahogy a Calciopoli óta minden volt vezetőnek és edzőnek nyilakozási kényszere van.

Annyiban egyetértek, hogy a Mister nem gondolkozott előre a kirohanással, de abban is igaza van, hogy mi köze Capello-nak ahhoz, hogy ő hogy vezényli a csapatot, hogy vonja meg a pihenőt és hogy hajszárítózik. Az ő dolga és nem szorul mások jótanácsára. Igazából mivel napok óta csak erről cikkeznek az újságok, még azt is hajlamos vagyok elhinni, hogy felfújták a dolgot, mert túl nyugodt minden a BL és EL meccsek előtt. Mind Capello, mind Conte nyilatkozatára értem ezt!

JUVE76 2014.02.18. 12:21:21

@rockitbaby:
"AVB a lehető legrosszabb példa"
Miért is???
Jó helyen volt, de elszállt és majd ő megmutatja... aztán megmutatta hogy lett munkanélküli edző!!!!

juve74 2014.02.18. 12:34:35

Contéval kezd elszaladni a paci! Talán kicsit szerényebben is nyilatkozhatna, az okoskodást meg hagyja meg az európai kupákra! Ott meglehet mutatni mit tud meg a csapat is, de amíg egy Verona ellen 2-0-ról képes a csapat pontokat veszíteni, és a BL csoportkör után repülünk, pedig előtte nagy nyilatkozatok, hogy mi mennyire esélyesek vagyunk a végső győzelemre, szóval először az eredmények hosszú sora jöjjön és utána sem fontos arcoskodni! A sportban legyen első a tisztelet, ha benne sincs meg, akkor hogy várjuk el a jelenlegi játékosoktól ugyanezt?

MdewC 2014.02.18. 13:12:27

@juve74: Forza!
Elfogadom a véleményed, csak annyi, hogy a tisztelet első körben Contet illeti. Aztán jöhet Capello, Moggi és a többiek. A tiszteletről meg annyit, hogy első körben védje meg a csapatát és az elveit, aztán jöhet az is. Ez pedig megtörtént. A játékosok meg rendben vannak sztem.

Hajrá! :)

Rivendell 2014.02.18. 13:16:48

Conte lassan elmehet a sunyiba és jöhetne helyette 1 mási igazi Juventino...Didier Deschamps aki BL döntig vitte a monacot nem akármilyen támadó focival,Conte ehhez képest mit tett le? nyert 1 amatőr ligában 2 bajnoki címet,mert mondhat nekem bárki bármit ez a Seria A amatőr liga a 90-s és 2000-es évekhez képest.Eleve nem értettem miért nem tettek meg mindent azért,hogy itt maradjon Deschamps:(

nem szeretem a nagy arcú edzőket,valamiért én maradnék a nyugodt Lippi féle vonalnál,pláne hogy Conte nagy arca és szája már kb semmit nem jelent a játékosok számára,még az első évben tudta vele ösztönözni őket,de mára már egyenlő a 0val,mutassa meg mekkora géniusz és nyerjen más csapatokkal is kupákat-bajnokságokat stb

BigP86 2014.02.18. 13:28:35

Nem értem ezt a radikális negatív hangulatot Conteval szemben. Nagyon álszentnek és hálátlannak érzem ezt, azt meg főleg gerinctelennek érzem ahogy egyes noname kommentelők ledegradálják az előző bajnoki címeinket! Rendben, a seria A nem a régi, BL idén kudarc volt, de ez akkor is túlzás ami itt megy. Amúgy Conte mostanában tett nyilatkozatai és stílusa nagyon Mourinho-ra hajaz, ami nekem pl tetszik. Igenis védje meg a csapatot, a klubot és saját magát is. Szegény pont kapott eleget jogtalanul az előző években! Forza Juve!!! És szalljatok magatokba kedves blogtársak..

Tony. 2014.02.18. 13:33:01

Holnapi Conte nyilatkozat:

"Ki az a Moggi, hogy bírálni mer engem? Az ő munkásságára senki nem fog emlékezni, csak a calciopoli-ban játszott szerepe miatt emlékeznek rá. Különben is irigy, mert az ő regnálása alatt nem nyert veretlenül bajnokságot egyik Juventus sem"

Ennyi:
"Ha én lennék hivatalban, ilyesmi soha sem fordulhatna elő."

Lenne valaki aki Conte fejére koppintana mielőtt oktatni kezd olyan embereket, akiknek lába nyomába nem ér.

@MdewC: "tisztelet első körben Contet illeti"

Miért? Mert jelenleg ő Juve edzője? Szerintem a tisztelet első sorban jár az idősebbeknek, aztán azoknak akik sokkal többet letettek az asztalra és legvégül egy tejfelesszájú edzőnek, aki jogot formál magának arra, hogy az előbbieket kritizálja.

Még 1 Juventus szurkolótól is érdekes lenne, ha egy 2,5 éve itt dolgozó edző hamarabb kapná meg a tiszteletet, mint az embernek aki minden idők legerősebb Juventusát építette föl.

juve74 2014.02.18. 13:36:56

@BigP86: Érdekes, hogy éppen Mourinho-hoz hasonlítod a nyilatkozatait, ő is éppen eléggé megosztó és nagyképű személyiség, Conte inkább legyen tisztelettudó és higyjen a sok-sok munkában és edzésben!

tjunior 2014.02.18. 13:37:53

@Tony.: csak én érzem ellentmondásosnak azt, hogy a tiszteletről papolsz közben meg elég durva jelzőkkel illetsz meg egy embert, aki a Juventus egyik legendája, akinél kevesebben harcoltak keményebben a zebracsíkos mezért, aki miután nem kellett a klubnak ( Capellonak mellesleg) inkább visszavonult, aki edzőként 2 scudettot nyert a csapattal eddig

1-2 embernek itt nagyon le kellene gondolkoznia a megnyilvánulásáiról

Goku06 2014.02.18. 13:49:45

valaki belinkelné nekem Capello TELJES nyilatkozatát? (angolul vagy magyarul)
neten csak ilyen pár soros részleteket láttam belőle, de azt is végig kell olvasnom a teljes kép kirajzolódásához.

JUVE76 2014.02.18. 13:50:35

@tjunior: Azon kellene elgondolkodni, hogy ez a szitu így megosztotta a blogot (itt nem arról van szó, hogy Babo szembemegy mindenkivel).
Tisztelem Contét, amit játékosként elért a Juvéval, de mint adző a makacssága (nem rotálunk) és mint ember az önteltsége számomra unszinpatikus! Lehet jönni, hogy az eredmények őt igazolják...LESZAROM!
Juvét nem az eredményeiért szeretem!!!!!!!! Lehet tőlem középcsapat is, de ha pályára lépünk lássam a tüzet a szemekben.
Nem akarom senkire ráerőszakolni a véleményem, csak én ezt érzem.

JUVE76 2014.02.18. 13:57:31

@BigP86: Conténak először eredményeket kell felmutatnia (2 bajnoki cím mellett elzavarták az Atalantától és az Arezzotól is), utána lehet kiskirályt játszani!!! Mourinho-hoz hasonlítani meg badarság - amit szabad jupiternek azt nem szabad a kisökörnek. De hogy értsd miről beszélek: Ha Totti köpköd, az is csúnya dolog, de ha egy noname Laméla az undirító!!!

tjunior 2014.02.18. 13:59:38

@JUVE76:
2 dolog
Conte öntelt ez honnan veszed? Mert van egy régóta húzódó vitája Capelloval? Maximum azzal lehet vádolni, hogy túlreagálta, amúgy megvédte a csapatát. Nem ezt kellett volna tennie?
Ha meg valamivel nem lehet vádolni Contét az az, hogy nem hajtja a népet a meccseken. Múlt héten lazsáltunk egyből helyretette őket. Mi kell még?

Rivendell 2014.02.18. 13:59:52

én elismerem,hogy noname szurkoló vagyok,de mi noname szurkolók miatt is tart ott a csapat ahol...ha nincsenek noname szurkolók millió számra,akkor a Juve is csak 1 noname csapat lenne,semmi egyéb...

Murinho-hoz meg nagyon vegyük Contet-mert fényévekre van a mi edzőnk tőle...ő sem 1 sztárcsapat Porto-val csak befutott.

Apuleius 2014.02.18. 14:02:07

Szerintem Conte és Moggi után kezdi mindenki egy kicsit túllihegni ezt az egészet :-)

Amúgy azért Moggi véleményében az utolsó bekezdésben kőkeményen igaza van, s ez egy "diplomáciai" kérdés. Semmiképpen sem szerencsés, ha a Juve edzője olyan nyilatkozatot tesz, amelyben a két elrabolt Scudettót így említi, miközben a klub közben (jogosan) körömszakadtáig ragaszkodik a címekhez.

Rivendell 2014.02.18. 14:02:08

mind1 tőlem kap még 1 évet Conte,hogy megmutassa van még benne potenciál,talán a köv szezonra a nyár alatt megfelelően megerősítik a Napolit-Romat-Intert-Fiort és a BL-ben is mutat végre valami taktikát

benssz 2014.02.18. 14:09:47

én azon kevesek közé tartozom,aki bírja Moggit és szeretné,ha egyszer visszatérne a klubhoz,de ez a "több tisztelet" téma kicsit hülyén hangzik a szájából.Nem ő lökte a Juvét a mélybe 2006-ban?

JUVE76 2014.02.18. 14:17:03

@tjunior: Szoktam figyelni Conte reakcióit a pálya szélén. Amikor odamegy hozzá Alessio full lekezelően viselkedik vele is.

tjunior 2014.02.18. 14:20:57

@JUVE76: ez most komoly??? :)))

Goku06 2014.02.18. 14:45:47

@Apuleius: köszönöm a linket!
Ennyi? Emiatt akadt ki Conte?
Capello nem beleszólt semmibe, csak egy újságíró megkérdezte mi a véleménye az olasz csapatokról. És csak tényeket mondott el, semmi mást.

Érdekes dolgokat művel mostanában Conte.. rotáció, játékosokkal való bánásmód, nyilatkozatok.. ezekben egy kicsit javulhatna.

(mondjuk vegyük azt hozzá hogy ez a 3. éve edzőként, senki sem profiként kezdi)

MdewC 2014.02.18. 14:52:40

Forza!

Kollégák! Kéremszépen! :D Elég kemenyen rámentünk erre az "uborkaszezoni" témára... A cikkek elérték a céljukat, most ismét vannak kisebb hullámok a csapat körül. Mister Gladiátor Conte majd elnézést kér (ha erre kap utasítást fentről, már ha releváns és jövőre fejlődik a BL-re, mert szükséges). A többiek meg egy kis időre csendbe maradhatnak. A lényeg, hogy közben leg ezt a "z amatőr" ligát nyerjük meg, hogy mással is foglalkozhassunk végre! :) Annyit mondok, hogy ameddig Conte itt van, legalább tudjuk, hogy mire számíthatunk és jó szándékból mondom, hogy ez jó. Lesz ez még jobb is!
Hajrá!

JUVE76 2014.02.18. 14:53:18

@tjunior: Mi benne a komolytalan???? Az, hogy első körben az embert a viselkedéséről ítélik meg, a környezetéhez való hozzáállása alapján???

CSuvi 2014.02.18. 15:40:02

Hello mindenki!

Régóta olvasgatom a hozzászólásokat,de ez annyira durva, hogy így megoszt egy felfújt cikk egy szurkolótábort gondoltam regisztrálok. Biztos lesz aki nem örül ennek :)
Ez tetszett a legjobban:
@JUVE76: Mire gondolsz? Meg kellene simogatnia a meccs hevében?

Miért keresitek Conte hibáit? 2 év 2 bajnoki cím. Mi kell még? Bl? Azt Ti se gondoljátok komolyan, hogy idén megnyerhettük volna.
Persze kötelező lett volna tovább jutni,de nem ez történt. Nem jöhet be mindig minden.
Szerintem egyszerűen túl lett reagálva amit Capello mondott és nem kellett volna vele foglalkoznia ,de ez van. Fiatal edző majd tanul a hibáiból, de nem mondja nekem senki , hogy rossz kezekbe van a szeretett csapatunk , mert nyilatkozott egy ilyet.
Moggi meg mindig is ilyen volt. Mindenkinek beszól , mert megteheti büntetlenül. Neki nem sokan szólnak vissza.

Drughi Di Bianconeri 2014.02.18. 15:50:36

Akkor kicsit folytatva a Conte nyilatkozathoz a véleményemet (ebből a szemszögből) :
Moggi teljesen elmondta a frankót - Megint :)
"Engedélyt kellene kérnie a klubtól azt megelőzően, hogy ilyesfajta kijelentéseket tesz."

"Ha én lennék hivatalban, ilyesmi soha sem fordulhatna elő." - Ennyi ! :)
Meg abban főleg igaza van, hogy Conte mégis miért kicsinyíti,odázza el...sőt gúnyolódik az elvett 2 bajnoki címünkön, mikor MINDENKI,a klub,az egykori játékosok,és az összes Juventino magáénak érzi azokat ?
Vagy Ő nem tiszteli a klubot és amit nyert,amelynek játékosa,sőt CSK-ja volt,mert akkor már nem volt kerettag ?!

Kicsit olyan az egész,mintha a saját,régi sérelmeit (Capello Juventusába nem kellett) elevenítené fel a mostani kirohanásban, ami kissé gyerekes.
Ő mit tett Del Pieroval, aki azért kicsit nagyobb klublegenda és játékos volt,mint Conte...
Mégis úgy érzem, ha egyszer,pár év múlva mondjuk Del Piero lenne az edzőnk (bárcsak :) ) és Conte nyilatkozna valamit,akár negatív felhanggal is,akkor ALEX-től nem olvashatnánk ilyen stílusú nyilatkozatot.
Hát igen, Ő egy Lovag: pályán is az volt, és azon kívül is ! :)

Még egy:
Ez a Mourinho-stílus talán jobban állna Contenak,ha már nyert volna 1-2 BL-t, meg 1-2vel több bajnoki címet, más ligában is akár.
Egyébként nem szeretném,ha forszírozná ezt...

tjunior 2014.02.18. 15:51:13

@JUVE76: az a röhej barátom, hogy 1-2 másodperces bevágások alapján ítéled meg Conte és Allesio kapcsolatát, ne ez nálam a komolytalan kategória.

2014.02.18. 16:01:48

Mogginak is muszáj mindenhez hozzáfűzni valamit,pedig kurvára senkit se érdekel a véleménye...inkább kussoljon mindenki azt tegye a dolgát(már akinek van,mert ugye Mogginak túl sok a szabadideje)! Csütörtökön EL,el lehet kezdeni európai szintű csapatot faragni és szurkolni neki,ha már a kurva BL-meccsek izgalomra különösebb okot nem adnak ugyebár...

ToTTy-Juve 2014.02.18. 16:32:50

@tjunior: neked Ajjvééé! Jól látod a dolgokat!

JUVE76 2014.02.18. 16:38:05

@tjunior: Mi alapján kellene megítélnem??? Te mi alapján ítéled meg??? Netán Te is bennfentes vagy és minden héten együtt ebédeltek?? Én földi halandóként csak a tv-ből tudom megítélni (ahogy pl Erik Lamelát is)

JUVE76 2014.02.18. 16:40:28

@CSuvi: Felnőtt emberek nem így fejezik ki magukat, mint Ti a játszótéren, de majd egyszer talán Te is megérted...

Juventus 2014.02.18. 16:43:40

@JUVE76:
Próbállak megérteni,de nem megy.Félistennek képzeli magát? Igen és? A helyében én is az lennék,hiszen az eredményei erre predesztinálnak:
Játékosként 5 bajnoki cím,Kupagyőztes,4 Szuperkupa győzelem,UEFA Kupa győztes, BL győztes,Világkupa győztes,Intertotó kupa győztes,Edzőként pedig mint tudjuk két bajnoki cím.

Vehemens edző,együtt él a játékkal és én százszor többre tartom mint Kapálót.

ToTTy-Juve 2014.02.18. 16:44:53

1. baromság, hogy a blog meg van osztva, mert mindenkinek van saját véleménye és azért jön, hogy ezt elmondja.
2. a "tiszteletet" szót sokan használják, de kételkedem abban, hogy itt mindenki tudja mit jelent.
3. Contéra pedig egyáltalán nem jellemző a "őnimádó" vagy "elszállt" kifejezést, ezt nem tudom, ki honnan vette, de ahogy látom sokan egyetértenek velem abban, hogy nem ez jött eddig le.

Az utóbbi időben volt 1-2 keményebb nyilatkozata - főleg miután kiestünk a BLből - de azóta az is megfigyelhető, hogy a média és a szurkolók a játékosokat kezdik ki (Gio, Buffon, Vuci, Q, Marci...) sorolhatnám, mert majd mindenkiről elröppent itt már sértő jellemző. És bár én rühellem Mourinhot abban talán tényleg hasonlóság van benne és Conte jelenlegi viselkedésében, hogy mindkettő azt valja, inkább vele foglalkozzon a média, mint a játékosaival, így próbálva meg levenni ezt a terhet róluk.

Ami pedig a legelszomorítóbb, hogy ezt a terhet mi, szurkolók rakjuk rájuk, vagyis a klubnak nem csak a pályán, de a szurkolók reakcióival is meg kell küzdeni, mert sokan itt nem állnak ki a zebra mezért (és mégis tiszteletről beszélnek). Szurkolónak lenni azt jelenti, hogy egy Torgellét is szeretni kell, még ha csetlik-botlik is, mert a mi mezünket viseli, és a "hajrá!" jobban motivál, mint a "f@szkalap".

MDaniel98 2014.02.18. 16:52:08

@ToTTy-Juve: Azért én nyugodtabb lennék,ha Torgelle nem viselne már semmilyen mezt,nemzetközi téren.

JUVE76 2014.02.18. 16:53:44

@Juventus: "Próbállak megérteni,de nem megy"

Válaszom 13.50-kor:
"Tisztelem Contét, amit játékosként elért a Juvéval,de mint adző"
Ha jól tudom most az edzőként vesézzük ki, nem mint játékos.

"A helyében én is az lennék,hiszen az eredményei erre predesztinálnak:"

Válaszom 13.57kor
"2 bajnoki cím mellett elzavarták az Atalantától és az Arezzotól is"

JUVE76 2014.02.18. 16:59:42

@ToTTy-Juve:
" Szurkolónak lenni azt jelenti, hogy egy Torgellét is szeretni kell, még ha csetlik-botlik is, mert a mi mezünket viseli"

Ezt igazán nem értem!! Miért kellene szeretni??
Kicsi olyan, mintha elveszek valakit feleségűl és attól a pillanattól fogva szeretnem kell minden rokonát - bármekkora tapló is????

MdewC 2014.02.18. 17:16:07

Srácok, Srácok...! :D "Mi folyik itt..." Több komolyságot kérem szépen! :D
Álljunk ki a csapatért és ne hagyjuk, hogy bárki és bármi kizökkentsen minket a győzelmi szériánkból! Csapjunk oda azt jó napot! :D

Hajrá!

Jozef26 2014.02.18. 17:17:39

Conte néha olyan, mint Mourinho...szereti játszani a durcás óvodást. Nem baj az, ha védi a csapatot, de azért helyén kellene kezelni a dolgokat.
A tények magukért beszélnek:
1. Ez a bajnokság nem olyan erős, mint amilyen a Capello időkben volt.
2. Ez a csapat szinte minden posztján gyengébb, mint az akkori Juventus volt.

MdewC 2014.02.18. 17:26:43

@Jozef26: 3. Szvsz ez a csapat beverné azt a régit, de csak ha Del Piero nincs a pályán. Azért ez elég relatív nem...? ;) Ilyenekbe kár is belemenni. Semmi köze a témához, de ne vedd magadra, nehogy vita generálódjon még jobban, feleslegesen. :)

Drughi Di Bianconeri 2014.02.18. 17:29:54

@Jozef26: félig-meddig egyetértek...DE:
2. Igen,és azokkal a bitang, világverő keretekkel mindig kiestünk a BL-ből.

devil-z 2014.02.18. 17:33:15

@ToTTy-Juve: "Szurkolónak lenni azt jelenti, hogy egy Torgellét is szeretni kell, még ha csetlik-botlik is, mert a mi mezünket viseli.."

Vállalom ha emiatt nem leszek igazi szurkoló (mások szemében..) de ez egy baromság.

rockitbaby 2014.02.18. 17:34:36

@JUVE76: Pl megkapta egy nagy csapat kispadját és olyannyira tekintélyét vesztette, hogy kirugatta a csapata. Majd jött egy Tham és amíg adott a gép és volt Bale, ment is minden. Meg persze a logikátlan drága igazolások, majd mikor a fontmilliókért összevásárolt csapattal sem tudott mit kezdeni pápá. A Porto-nál elért eredmény egyelőre elég kifutott teljesítménynek tűnik nála. Szóval, igen, erősen túlzó.

Barolo 2014.02.18. 17:51:02

Az igazság szerintem középen van.
Conte válasza túl erős volt, és a két bajnoki cím emlegetése pedig teljesen értelmetlen és érezhetik egyesek bántónak is. Abban viszont igaza van, hogy Capellonak semmi köze ahhoz, hogy ő (jogosan) elvesz egy pihenő napot, illetve a bajnokságot sem jó reklám fikázni.
Moggi jobb lenne ha már csak tévézne, de hát neki mindig nagyot kell beböfögni, mert különben senki sem foglalkozna vele.
A két csapatot értelmetlen és lehetetlen összehasonlítani. Az tény, hogy az olasz bajnokság erősebb volt, viszont Conte arányaiba sokkal kevesebb pénzzel gazdálkodhat, illetve az európai elit most jóval erősebb.
Nem értem azokat akik azt mondják, hogy az eredmények nem igazolnak semmit..... hiszen egy Juventusnál mindig az lesz a döntő. Játszhatunk szép focit egy szexy edzővel, de ha nincs meg minimum a bl hely (most inkább a bajnokság), akkor az kudarc és egyben kirúgást ér.
Conte nem volt elég diplomatikus, de kár ezt az egészet túl lihegni.... amit a törpével csinált, az sokkal fontosabb volt és sok mindent elárul a szerintem egyáltalán nem nagyképű és lekezelő jelleméről. Az egész történetben nagyban benne vannak az állandó szarkeverő újságírók, illetve valószínűleg a korábbi sérelmek is. Conte remélem, hogy a következő években szakmailag felnő Mourinhohoz, de emberileg nem kéne őt utánozni, mert azért ott van baj rendesen.
Én jelenleg büszke vagyok rá, hogy Conte az edzőnk, és arra is amit elér ebben a sokak által (nem jogosan) lesajnált bajnokságban.
Forza Juventus!

csakajuve111 2014.02.18. 17:58:08

Az 5 topligában tevékenykedő edzők 98%-a a seggét verné a földhöz örömében, ha csak megközelíthetné Conte Juventusnál töltött első két évének eredményét. Ha néha nagyképűsködni van kedve tegye..
Mindenki védi a maga becsületét.
Conte: úgy érzi, azzal, hogy Capello lekicsinyelte a serie a teljesítményét, az ő teljesítményét is lehúzta ezzel. Plusz valószínűleg régi sérelmek is dolgozhatnak benne
Moggi: ő hozta Capellot, így az ő időszakának egy részét is becsmérli Conte, tehát Moggi is úgy érezte meg kell védenie magát.

Meg különben ők mind olaszok, ilyen a többség stílusa, én többek között ezért is bírom őket.

Olyat meg, hogy Conte elmehet a sunyiba és jöjjön vissza Deschamps helyette én biztos kizárnám a blogom-ról az ilyet ide leírót :-D

Rivendell 2014.02.18. 18:27:23

@csakajuve111: tetszik nem tetszik én Deschamps-ot szeretném a padon látni,ha jövőre nem szedi össze magát Conte fejben és nem ér el legalább BL top 8-at...

Deschamps részemről játékosként 1 félisten volt Conte-hoz képest,azért a két ember technikailag nagyon távolt volt egymástól,Cone csak 1 favágó volt mellette és ő is 1 ikonikus Juve játékos a részemről.Mint edző is mutatott már valamit és nem mellesleg ő képes volt arra is,mint jobb név a Seria B-re is igent mondott nekünk,szerintem nem kell sok ész hozzá,hogy belássuk ott van benne a juve kötődés-szív + nekem tetszik,hogy támadó szellemű edző.

Rivendell 2014.02.18. 18:29:02

@csakajuve111: még valami

milyen első 2év? előtte máshol is volt edző....

ő nem 1 Sunderland-hez került,hanem 1 Juvéhoz ami azért nagyon sokat segít 1ilyen 2év eléréséhez,elhiheted 1 Interrel ő is csak ülne a szarban

tjunior 2014.02.18. 18:34:07

@JUVE76: bocs nem szóltam semmit, mert nem ebédelek együtt Contéval, ellenben te nyugodtan mondjál bárkiről véleményt 3 másodperc alapján....ha ezt nem fogod mi ebben a gáz, hát szerintem ne folytassuk a kommunikációt

Rivendell 2014.02.18. 18:36:02

amúgy semmi bajom nincs Conte-val,imádtam őt az 1ső évében és még a másodikban is,mindig én voltam az aki azt írta,hogy semmi gond,ha nem teljesít jól a játékos,vagy kislányoskodik,majd nyom neki 1 tarkóst Conte azt hali:D de ez a kifelé szövegelés Moggi vagy bárki felé az már nem túl korrekt dolog,pláne olyan esetekben ahol 2:0-ról kikapunk,vagy döntetlent csinálunk és kizúgunk a BL-ből,nem mellesleg a Galata ellen meg sem szólalt,hogy gyerekek mentek anyátokba én itt nem játszatom a csapatom,mert én vagyok a Conte és mi vagyunk a Juventus,akkor kellett volna ki ha én nemet játszani.Ha nem lennék juve szurker,azt mondanám legyen bajnok a Roma ,hogy kicsit gatyába rázzák az edzőnk,mert ha ezzel a kerettel nincs Scudetto az rá nézve lenne égő.

Szedd össze magad és az olasz virtus a pálya szélén legyn meg,mint az 1ső évben:)

MdewC 2014.02.18. 18:42:36

Azért hülyeséget ne írjunk, csak, hogy "igazunk" legyen kéremszépen. ;)

JUVE76 2014.02.18. 18:43:20

@tjunior: Ja, az első évben jó fej volt. Azóta elszállt egy csöppet.Szerintem ülj le és gondold át!!!!

Jozef26 2014.02.18. 18:46:46

@MdewC: Nem vitatkozom, de nincs igazad. :) Trez + Ibra csatár kettősünk volt.

@Drughi Di Bianconeri: Ha nem Capello lett volna az edző többre vitte volna a csapat.

tjunior 2014.02.18. 19:03:57

@JUVE76: "Te mi alapján ítéled meg??? Netán Te is bennfentes vagy és minden héten együtt ebédeltek?? Én földi halandóként csak a tv-ből tudom megítélni (ahogy pl Erik Lamelát is)" csak tőled idézek...

MDaniel98 2014.02.18. 19:15:19

Conte majd akkor pofázzon,ha nem esik ki a BL-ből a csapata már a csoportkörben,ha képes lesz legalább 2 kupát megnyerni egy idényben,ha megtanul rotálni,ha nem küld be olyan játékosokat a pályára akárcsak csereként akik nem tudnak focizni,azok helyett,akik tudnak,ja,meg,ha nyert még pár Scudetto-t és VALAHOL bárhol EDZŐKÉNT (is) BL-t.Addig meg:Kuss!

MdewC 2014.02.18. 19:23:41

@Jozef26: Na jó, azért Ők elég jók! :D De Vidal és Pogba se szarok, Buffon meg amúgy is védene mindent, mindkét oldalon, szal kár koptatni a betüket! :))

tjunior 2014.02.18. 19:44:01

@Juventus FC 15: te kinek képzeled magad hogy olyanokat mondj egy Juventus-legendának, hogy kuss? Te mit tettél le az asztalra?
Arról nem beszélve, hogy alapvető dolgokkal sem vagy tisztában, tavaly negyeddöntősök voltunk ( a nagyságos Capelloval, egy jóval erősebb csapattal sem jutottunk messzebbre a BLben...), idén és tavaly is két kupát nyertünk...

MDaniel98 2014.02.18. 20:01:50

@tjunior: Bocsánat,pontosítok:A szuperkupát nem vettem bele,mivel vicc.Amit valamire is tartanak az az EL(Bár azt is csak,akkor,ha a döntőben vannak),a BL,a bajnokság,illetve az Olasz kupa(mondjuk az Olaszoknál az is a cserecsapatról szól),pontosan tudom,hogy a tavalyi idényben,hol voltunk kiket vertünk meg hogyan,és kiktől kaptunk ki és hogyan.De jobb,ha megjegyzed feleannyit nem tett le még az asztalra, Conte mint Capello,és még egy jó ideig nem is fog,ha halomra nyeri magát ennek a harmatgyenge Seria A-nak a trófeáival akkor se.Az pedig tiszta szégyene a csapatnak Conténak és mindenkinek,hogy egy Kobenhawn nem verünk meg,egy Galátát nem verünk meg Torinóban(!). Akkor hol is volt a nagy taktikai zseni "én vagyok a király" Conte?Na?

Attól meg valaki "Juventus-legenda" nehogy már többet engedhessen meg magának mint bárki más!Sőt,pont azért kellene befognia ilyen helyzetekben,hogy megmutassa,hogy ő az okosabb.

tjunior 2014.02.18. 20:12:01

@Juventus FC 15: Lehet ezt ragozni de ez egy borzasztó egyszerű dolog. nézd meg a csapatot amikor átvette és nézd meg most...
Senki nem állította hogy tökéletes, nem hibázik, viszont az visszataszítónak tartom, hogy egy magát Juventus szurkolónak képzelő emberke így beszéljen Contéről. pláne egy Capelloval szemben, aki elsőként menekült el a Calciopoli után
Ki vagy te hogy be akarod kussoltatni Contét?

JUVE76 2014.02.18. 20:22:33

@tjunior: ismételten ????????????????????????????????

Aki arra képtelen, hogy különbséget tegyen a Conte "éra" első (mindíg hajtunk 2 gólos vezetésnél is) és második/harmadik (Verona ellen totyogok és a szurkoló pofája ég) szezonja közt az inkább űljön le csendben a sötétbe, ahová vaó!!!!

Apuleius 2014.02.18. 20:27:12

@tjunior: @JUVE76: Srácok, béke és szeretet, ne gyilkoljátok már egymást!

tjunior 2014.02.18. 20:33:21

@JUVE76: ismételten? te miről beszélsz kispofám? a Verona elleni töketlenkedés után Conte szétcsapott a lazsálók közt, így minimum öngól nálad, hogy pont ezt hozod fel Conte elleni érvként. Ha ide téved egy ember téged olvasva azt képzeli a Juve valami rohadt nagy válságban van, nem pedig 20-3-1el vezeti a bajnokságot. A kritizáláson kívül képes vagy bármire?

tjunior 2014.02.18. 20:38:07

@Apuleius: ja béke és szeretet, csak azért ne menjünk már el bizonyos dolgok mellett. Kritizálni lehet Contét vagy bárkit a csapatból, sőt kell is, de nem ilyen hangnemben és jelzőkkel amiket egyesek itt megengednek maguknak. Persze mindenki azt mond amit akar, de húzzunk már meg egy határt a színvonalnak.

MDaniel98 2014.02.18. 20:42:02

@tjunior: Az,hogy valaki Juventus-szurkoló nem jelenti azt,hogy nem kritizálja a csapatot,vagy éppen annak edzőjét.Én egy szóval se említettem,hogy Conte rosszabb edző Ferraranál vagy éppen Del Nerinél(inkább ott az a kérdés,hogy van-e aki rosszabb),de Conte még mindig az első 2 évéből él,és,ha innentől minden meccsét meg is nyeri a csapat a bajnokságban,és pontrekordot is állítunk fel(az EL-t nem fogjuk megnyerni,szerintem az nem olyan fontos a csapatnak),a csapat hozzáállása akkor is ég és föld lesz.

tjunior 2014.02.18. 20:44:46

@Juventus FC 15: ha neked az a kritika hogy "ne pofozzon" meg " kuss" és nem látod hogy ezzel mi a probléma akkor nem szóltam...

west30 2014.02.18. 20:46:20

@Juventus FC 15: Szerintem is hibás Conte azért hogy a csapat bukott a Blben,de ha eljutnak mondjuk a 8közé és megint jön egy olyan ellenfél mint tavaly,a kupában nagy kínkeservesen átverekedik magukat azon a Napolin akik megtesznek mindet hogy kicsit megmentsék a szezont de a döntőt elbukják mert bármi közbe jöhet(szerintem csoda hogy nincs komolyabb sérülés régóta a csapatban),nem lehet tudni,és végül a bajnokság sem lenne meg,akkor lennék kíváncsi hogy szerencsétlen Conte mit kapna ha már egy veronai döntetlen után is a fél világ okoskodik.
A modorán valóban csiszolhatna egy kicsit bár engem hidegen hagy hogy mit nyilatkozik vagy hogy hogyan viselkedik,sosem érdekeltek az ilyenek,viszont ezt a csapatot ő rakta össze apró darabokból és pontosan tudja mire képes,egyelőre még nem annyira amennyire mi szeretnénk.
Az viszont rettentően érdekelne hogy egy olyan csapatban ahol maximum 12-13 versenyképes játékos van te hogyan rotálnál vagy éppen változtatnál felállást,taktikát.

Apuleius 2014.02.18. 20:55:18

@tjunior: Nem áll szándékomban belefolyni a vitába, s állást sem szeretnék foglalni az ügyben, egész egyszerűen arra kérlek benneteket, hogy személyeskedéstől mentes mederben folytassátok a vitát, legyen bármi is annak a tárgya.

Munka, család, bejegyzések szerkesztése és egyebek mellett az embernek egész egyszerűen nincs már rá kapacitása, hogy egész nap moderátorként vizslassa a fórumot.

JUVE76 2014.02.18. 20:59:37

@tjunior:
"ja béke és szeretet, csak azért ne menjünk már el bizonyos dolgok mellett. Kritizálni lehet Contét vagy bárkit a csapatból, sőt kell is, de nem ilyen hangnemben "

Akkor ez hogy van: "te miről beszélsz kispofám?"

" a Verona elleni töketlenkedés után Conte szétcsapott a lazsálók közt, így minimum öngól nálad, hogy pont ezt hozod fel Conte elleni érvként"

Hát ez az. Valamire való edző nem utólag áll neki ugatni, hanem belenyúl a meccsbe - amire Conte képtelen!!!

Számolod az öngóljaidat???????????

JUVE76 2014.02.18. 21:03:52

@Apuleius: Ne haragúdj, de ha valaki szembemegy a tényekkel, akkor valszeg parttalan vita alakúl ki.. ennek csak az szabhat gátat, ha az érettebb fél feladja - ait most megteszek!!! Béke!!!

MDaniel98 2014.02.18. 21:05:28

@west30: Egyrészt,az a vezetőség hibája,hogy annyi használható játékosunk van amennyi,de akkor inkább Padoinok,meg Pelsuok ne szaladgáljanak már a keretben,mert 1.sok pénz "fenntartani" őket ami nekünk nincs,2.Több kárt csinálnak mint hasznot.A vezetőség és Conte is meg átgondolhatná,mit mond,mit tesz,hogyan tovább,mert ez csak a Seria A-re elég,arra is csak egy ideig.Ha ez jó a vezetőknek,akkor csak sajnálni tudom őket.

MDaniel98 2014.02.18. 21:07:19

@tjunior: Pontosan olyan stílusban fogalmaztam,amilyenben C0onte válaszolt Capellonak.Vagy így már nem tetszik?

tjunior 2014.02.18. 21:19:20

@JUVE76: "szezonja közt az inkább űljön le csendben a sötétbe, ahová vaó!!!" hmmmm...gondolkozz

24 meccsből 20at nyertünk, mi a probléma? az hogy nem mind a 24et nyertünk meg?

Nem kell számolnom, mert nincsenek :)

csakajuve111 2014.02.18. 21:49:41

@Rivendell: nekem nem Deschamps-al van személy szerint problémám, hanem azzal, hogy a jelenlegi helyzetben Contét le kéne cserélni Deschamps-ra. 2 bajnoki cím után és legjobb úton a 3. felé ez nonszensz szerintem.

JUVE76 2014.02.18. 21:58:26

K.T. és J.T. a két "lotti" SZÁNALOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MdewC 2014.02.18. 22:12:43

@Juventus FC 15: @JUVE76: Forza!
Kezd egy kicsit nagy lenni az arc Srácok. Sajnálom, de így van. Nem fontos visszatámadni. Köszi. Hajrá! ;)

Shyr Kahn 2014.02.18. 23:15:29

Ferrara, Zaccherini, Delneri. A kezemet adtam volna olyan edzőért, aki csak a második helyre vezeti azokban az időkben a Juvét. Imádkoztunk. Pontosan emlékszem. Írtam akkoriban néhány cikket is ide és emlékszem, hogy megnéztük a várhatóan csapnivaló eredmények ellenére a soron következő meccseinket. Újra meg újra. Vitáztunk Diego eladásán, Gio vissza hozatalán... Aguero lehetséges leigazolásán. Pontosan emlékszem. Most itt egy vérbeli sikeredző, aki elég sok díjat zsebelt be Itáliában és ha jól rémlik azon kívül is, valamint nem utolsósorban az említett csodanevekkel ellentétben egy hasonló szintű csapattal két bajnoki címet szerez és a 3. bajnoki aranyérem előtt áll (ami nem sokszor fordult elő a Juve történetében). Mindegy, hogy milyen erős a Serie A, mert maga a Juve játékoskerete is arányaiban ennyivel gyengébb. Még egyszer: ne felejtsük el Ferrara, vagy Zaccherini keze alatt milyen keretünk volt. Akkoriban Diego érkezése után nagyon nagy álmokat kergettünk, főleg a kivételesen jó bajnoki rajtot látva. Ez mutatja pontosan, hogy sokaknak minden mindegy alapon, semmi sem elég. Bármily fura is úgy tűnik vannak akik eredményektől függetlenül utálnak meg edzőket.
Félreértés ne essék. Conte lehet eltúlozta a reakcióját, de ennyi sok jó után egy-egy botlás (ami nyilvánvalóan nem életekben mutatkozik meg) engedtessék már meg neki. Néha az ember gyógyszere elgurul. Nem is csodálom miután eltiltották, vádolták, porig akarták alázni. Csodálom, hogy idáig nem kezdett el őrjöngeni a sok rosszindulatú sajtóhír és bírósági ügyek kapcsán. Sokunk a helyében már maradandó idegrendszeri károsodást szenvedett volna (just kidding :) ). Minden tekintetben felnézek rá, gondoltam a szurkolók mindegyike így van vele, de most hogy olvastam az utóbbi bejegyzésekhez fűzött kommenteket nagyot kellett csalódnom. Szomorú, ha valaki olyan előítéletes és sarkos véleményeket fogalmaz meg, amit itt látok néhányotoktól. Ha lehet kérni, mindenki egy kicsit nézzen magába mielőtt elítéli Conte-t és leginkább próbáljon meg lehiggadni és - még ha szubjektív ítéleteket hozunk is - a lehető legobjektívebben véleményt alkotni.

Tony. 2014.02.18. 23:37:44

@Shyr Kahn: Micsoda meglepetés! Öröm üdvözölni egy 1000 éves harcostársat! Nem tudom miért tűntél el lassan már években mérhetően, de örülök, hogy újra olvashatok tőled egy kommentet.

Veled mindig jó volt vitatkozni és hiányoltam azt a hangvételt amit képviselsz, attól függetlenül, hogy éppen egyetértek-e vele vagy sem.

Remélem a jövőben gyakrabban benézel!

Üdv!

Andras74 2014.02.18. 23:57:28

@Shyr Kahn: Ha Conte első évében 6., másodikban 4. lett volna a csapat, és most úgy állnánk, hogy reális esély lenne a 2. helyre, akkor mindenki istenítené a Mistert. Látod, így viszont semmi nem elég. Én úgy gondolom, hogy aki az előző 3 balfék után, a meglévő játékos állománnyal egyből bajnok tud lenni (első évben azért volt legalább 3, jobb állománnyal rendelkező csapat), majd ezt megvédi a következő évben, az csak dicséretet érdemel. Nekem valahogy többet ér a sok bajnoki cím, mint néha egy-egy BL. A bajnokság minden héten hoz egy kis örömöt, a BL meg eléggé függ a sorsolástól, egy kifogott jó, vagy éppen rossz naptól, és elmehet akár egy bírón is. A bajnokság hosszabb, kiegyensúlyozottabb, és ott jó eséllyel a legjobb nyer, nem a legszerencsésebb.

JUVE76 2014.02.19. 00:51:44

" Az utolsó szó jogán " egedjétek meg, hogy megosszak néhány gondolatot. Az elmúlt 4-5 évet úgy néztem végig -legutolsó, szaggató, szutyok streameken -hogy sokszor szinte sírva mentem aludni Del Neri vagy éppen Ferrara regnálása alatt. Millió ígéretes tehetség, számtalan elköltött euro millió, hangzatos ígéretek. Két kezemet össze tettem volna ha a dobogó közelébe kerülünk, nemhogy a bajnoki címért.
De a szurkoló furcsa állat soha semmi nem elég. Ennek tükrében várjon mindenki a vérmérsékletének megfelelő eredményeket...Ítéljen mindenki a szíve szerint.

Shyr Kahn 2014.02.19. 02:37:52

@Tony.:
Üdv!
Köszi, én is örültem, hogy így köszöntött egy régi motoros :) és tudtam írni egy pár sort. A rendszeres írás és kommentek olvasása, reflektálás részben hiányzik, de van mi kitöltse helyette a nem létező szabadidőmet és jóval több örömet ad. A kislányomra gondolok itt elsősorban, aki még igen pici. Munkahely váltás is volt, ami jóval magasabb fizut jelent, cserébe, viszont rengeteg a meló (így szabadidőm se a munkahelyen, se otthon nincs). Többek között ezért inkább olvasóvá váltam. Benézni ide hetente-kéthetente szoktam, de ennél többre nem fog telni sajnos :(

Talán majd néhány év múlva lesz szabadidőm újra, ha sikerül elérnem sok melóval, amit kitűztem célul magam elé.

@Andras74: Agree (more or less).

keshudioo 2014.02.19. 07:05:18

@Shyr Kahn: Adminként én is ide offolok. Nagyon hiányoltalak a blogról, többször eszembe jutottál, remélem azért néha ismét megszólalsz ezentúl. :)

Rivendell 2014.02.19. 08:52:18

srácok lehet vitázni,de a kispofám és hasonló megszólításokat hanyagoljuk már.

@csakajuve111: részemről azért nem nonszensz,mert 1 rém gyenge Seria A-ban érünk el 3 Scudettot,talán az 1ső elnyerése volt tényleg szép cselekedet,de a második,amikor már a Milán is "kiherélve" vágott neki kb szóra sem érdemes,bár már az 1ső esetén is csak a Milán kerete versenyezhetett velünk,viszont akkor még volt tűz a csapatban..Giac és társai nem alibifociztak,mint most sok esetben,pedig állítólag van 1 szupertehetség Pogba is a keretben...

realsequator 2014.02.19. 09:37:30

@MdewC: Gyuszi baszki, két napig nem olvasok blogot oszt már elszabadul a pokol? Elég megosztó lett a dolog úgy látom. :) Azért most mán legyen béke vazzeg.

Apuleius 2014.02.19. 10:24:25

@Shyr Kahn: Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is nagyon örülök a visszatérésednek,s remélem a jövőben gyakrabban olvashatjuk a véleményedet :-)

babo0410 2014.02.19. 10:44:40

@BigP86: Talán először fordul elő, hogy maximálisan egyetértek a hsz-eddel. Szinte mindent leírtál amit akartam. Talán annyi még, h Moggi Capelloval kicsit magát is védi, mert az ő időszakát becsmérelte Conte és szerintem most ő is sértve érzi magát, mondván hogy jön Conte ahhoz, hogy az ő tevékenységét bárki is kritizálja? Amúgy a BL-ben Capello se tud sokkal obb eredményeket felmutatni. Mind a két évében a 8 között búcsúzott úgy, hogy az első meccsen lenyomtak minket (Liverpool 2-1-re, majd Arsenal 2-0-ra), a visszavágon meg képtelenek voltunk 1 gólt is szerezni. A világ akkori egyik legerősebb csapatával. Én sose tartottam olyan sokra Capellot. Vannak eredményei, de nézhetetlen focit játszik. Amúgy nemzetközileg ő se sok sót evett meg. 1 BL-t nyert a Milannak a 93-94-es szezonban (talán a milan kerete volt akkor az egyik legerősebb. Erős olasz névsor az akkori 6 legjobb külföldivel megtoldva), se utána se előtte viszont semmi. Nálam eredményességben eddig Conte nem marad el Capellotól, viszont látványra ég és föld!

MdewC 2014.02.19. 11:01:43

@realsequator: :D :D A következő fórum meccs nézésen folynia kell a sörnek rendesen! :)
Hajrá Srácok!

babo0410 2014.02.19. 11:03:41

@Goku06: Szerintem Conte pont azon húzta fel magát (már eleve a meccs alatt felhúzták), hogy Capello sztem a saját eredményeit is felnagyítva lehúzta azt, amit eddig Conte elért mondván, hogy a Serie A sz.r, így nem volt nehéz a rekordjait megközelíteni. És amúgy se volt soha jó a kapcsolatuk, így Conte érezhette úgy, hogy Capello lenézte ezzel a nyilatkozattal.
Bocsánat, h 3-ban ment el, de még mindig szar a gépem, lehet holnap nem tom az EL-t se megnézni emiatt. :S

Goku06 2014.02.19. 17:52:17

@babo0410: hát azért ebben a szituban nehogy már Contét védd. Persze a másik véglet aki elküldi a picsába Contét, az is kicsit túlzó..
De az egy tény, hogy ez a nyilatkozat nagyon nem volt szép és elegáns tőle, ezeken még finomítania kell a későbbiekben.
Conte egy ígéretes, tehetséges edző, de a már befutott és elismert klasszis edzőknek ne ugorjon neki egy-egy ártalmatlan megjegyzés után.

BigP86 2014.02.20. 11:49:59

@babo0410: Úristen, akkor most kell abbahagynom, a csúcson, ha Te egyetértesz velem!! Remélem értetted a szarkasztikus humort! ;)

babo0410 2014.02.20. 12:26:08

@BigP86: Értettem, és tetszett. :D Bár mindig ilyen stílusban és minőségben írnál, nem lettek volna vitáink. Most tetszett, ahogy kiálltál Conte mellett, és nem beálltál te is a vezetőséget ócsárolni. Peace és Forza Juve!

babo0410 2014.02.20. 12:35:31

@Goku06: Az az ártalmatlan Capello nyilatkozat az lefordítva kb. így hangzana: "Conte eredményei? Ilyen sz.r bajnokságban én ki se kapnék évekig senkitől. Nem volt nagy cucc, Conte egy senki, soha nem fog felérni hozzám, az eredményei, rekordjai semmit nem érnek." Mert kb. erre gondolt Capello, mikor azt mondta, hogy a jelenlegi Serie A nem ér semmit, nagyon gyenge. Nem kedvelik egymást. Amúgy meg túl sokan okoskodnak mostanában, h Conte mit miért és hogyan kéne csináljon. Most borult a bili. Amúgy lehet kicsit erős volt a nyilatkozata, de én megértem. Minek kell folyton mindenkinek kritizálnia a döntéseit? Jelenleg a bajnokságban jók vagyunk, tavaly a BL-ben is azok voltunk, és az EL-t is még megnyerhetjük. Szerintem eddig semmi ok arra, hogy Conte döntéseit úton-útfélen megkérdőjelezzék.

4Evorg 2014.02.20. 13:12:14

@babo0410: Pont nem így hangzana, azt mondta Capello, ami le van fordítva, és ne tegyél egyenlőségjelet aközött, ami le van fordítva és aközött (szar bajnokság, rekordjai semmit nem érnek), amit Te írtál.

Ettől függetlenül én Shyr Kahn véleményét osztom teljes mértékben. Egyszerűen rossz passzban találták Contét.

Goku06 2014.02.20. 16:33:22

@babo0410: úgy gondolom 4Evorg válaszolt helyettem a Capellos dologgal kapcsolatban.
Ő egy ártalmatlannak tűnő nyilatkozatot tett. Az hogy Contéval esetleg van valami konfliktusa a múltból, senki sem tudhatta. Éppen ezért Conte elegánsan is visszaszúrhatott volna neki egy nyugodt hangvételű nyilatkozattal.

Egy dologban kritizálta Contét, de az sem volt offenzív: a hétfői pihenőnap megvonásával. Ami alapból is egy elég furcsa és szigorú dolog volt (egyébként részben teljesen érthető is, az adott edző stílusa szerint).. Capello annyit mondott róla hogy ő ilyet nem csinált/csinálna.. Ezt el is lehet hinni, az edzők fele nem csinálna ilyet, a másik fele igen. Mi ezzel a probléma?

Conte reagált támadólag. Támadhatta volna Capellot csak 1-1 szúrással, de nem a 2 pályán nyert scudetto felemlegetésével..

Ettől a nyilatkozattól Conte még nem lett szar edző, de attól még ha valami ostobaságot csinál, akkor azt ismerjük el.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (918) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9923) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4166) mercato (4145) nyilatkozat (7446) Olasz Kupa (328) összefoglaló (412) pletyka (4175) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása