Quagliarella nem edz a csapattal

Quagliarella Fabio_gólöröm_2.jpgBizonyos források szerint Fabio Quagliarella tulajdonképpen már nem is tekinthető Juventus játékosnak, mivel csapattársaitól elkülönítve végzi az edzésmunkát.

A csatár több klub ajánlatát is elutasította a januári átigazolási időszakban, például a Lazio és a Cardiff City szerződéstervezetét, mostanra pedig kereten kívül találta magát, helyét feltehetőleg a Southamptonból érkező Daniel Osvaldo vette át.

A dél-olaszországi születésű csatár kimaradt az olasz bajnokcsapat Európa Ligába nevezett keretéből, és a Sky Sport Italia értesülései szerint már nem is edz a csapattársaival.

Fabio Quagliarella edzéseinek az ideje nem esik egybe a csapat edzéseinek az időpontjával.

A torinóiaknál nem tekinthető premiernek ez a bánásmód, hiszen a klub ugyanígy kezelte Vincenzo Iaquinta ügyét is, aki ugyancsak elutasított több ajánlatot, és inkább a Torinóban maradás mellett döntött, míg szerződése a Juventushoz kötötte.

Fabio Quagliarella helyzete csupán annyiban különbözik a fennemlített csatár esetétől, hogy szerződése 2015 júniusáig érvényes, ám a Lazio azzal az információval szolgált, hogy a csatár már megegyezett velük, és még idén nyáron Rómába költözik.

Az ügy kapcsán az ANSA hírügynökség kérdéseire válaszolva megszólalt a Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta is, aki hevesen cáfolt mindent.

„A hírek nem igazak. Az edzőteremben készült Fabio Quagliarella, mivel meg van fázva, és amint csak lehetséges, vissza fog térni a csapattársak közé. Soha nem fontolgattuk a keretből való száműzését, mivel abszolút semmilyen okunk sincs ezt megtenni.”

A hírek az után kaptak szárnyra, hogy a Juventus nem nevezte a csatárt az Európa Liga küzdelmekre készülő UEFA keretbe.

„Nem gondolom azt, hogy a játékos ügynökének vagy környezetében lévő személyeknek joguk lenne kommentálni szakmai döntéseket vagy a klub döntéseit, így véleményem szerint Bozzo megjegyzései nem helyénvalók.

Fabio Quagliarella a mi játékosunk, és mindig értékeltük őt a munkájáért és a hozzájárulásáért, amivel a csapatot segíti.

A nemzetközi versenysorozat szabályai értelmében olyan választásokat kell tegyünk, amelyek esetleg sajnálatos következménnyel járnak, de kénytelenek vagyunk betartani ezeket a szabályokat.

Az UEFA listáról való kimaradása nem tekinthető tiszteletlenségnek, mivel tényleg nem volt az, és ezt bizonyítja az a tény is, hogy a játékost előzetesen figyelmeztettük a helyzetről.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr85798974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Type-R 2014.02.05. 10:30:13

bűzlik valami Torinóban

mpite 2014.02.05. 10:38:33

Szerintem a játékos ügynökének igenis joga van kommentálni az ügyfelét érintő negatív és érthetetlen döntéseket. Tuti, hogy van valami a háttérben, influenza miatt nem kellett volna kimaradnia az EL-listából.

"Az UEFA listáról való kimaradása nem tekinthető tiszteletlenségnek, mivel tényleg nem volt az, és ezt bizonyítja az a tény is, hogy a játékost előzőleg figyelmeztettük a helyzetről.”

Attól még, hogy szóltak neki, még érinthette szarul és igenis tiszteletlenség.

Lord Viktor 2014.02.05. 11:12:07

Az influenza miatti egyéni edzésmunka hihető és érthető, ha nem így lenne, akkor Marrotta mondandója egy egyértelmű pofátlan hazugság lenne, ami azért erős.
AZ EL keretből való kimaradás témája már inkább a maszatolás kategória, gyakorlatilag leoltja az ügynököt, hogy milyen alapon háborodik fel azon, hogy a védence - aki azért sokat tett a Juventusért - azért került ki a keretből, mert egy huszadrangú cserecsatár megérkezett, úgy, hogy nem Conte kérte, és még semmit sem tett le az asztalra. Nem túl elegáns, és szerintem a helyzet kínosságára világít rá. Ők is tudják, hogy szar van a palacsintában.

venember83 2014.02.05. 11:14:01

@mpite: nem is mondta Marotta, hogy influenza miatt maradt ki. Influenza miatt edzett külön. Legalábbis Beppe szerint. Mondjuk nem tartom kizártnak, hogy ez rendkívül hosszú lefolyású influenza lesz, eltart akár a bajnoki szezon végéig...

Apuleius 2014.02.05. 11:19:23

Kész szerencse, hogy nem dobják le a Taigetoszról az influenza miatt... Teljesen érthető az intézkedés, rossz belegondolni, hogy mi lenne, ha összefertőzné az egész keretet.

realsequator 2014.02.05. 12:14:21

Kérem tisztelettel itt valami nagyon nem stimmel...

Trieszt120506 2014.02.05. 12:54:55

Elmehet mindenki a francba. Conte, aki játékosleépítésben profi. Beppe -utolsó napon veszek kölcsön opciós joggal - Marotta, hogy még véletlen se legyen időnk megszabadulni senkitől. Sikeresen kicsináltuk a két cserecsatárunkat, mert az amúgy is flegma Vucsinics ezek után tuti, hogy még jobban beleszarik majd (gyakorlatilag tudattuk vele is, hogy nincs semmi szükség rá) Komolyan, ennél szarabb mercátót nem nagyon csinálhattunk volna...

ToTTy-Juve 2014.02.05. 13:51:16

A kis törpéről vajon miért hallgat mindenki? Miért Q és Vucsi az első és második számú felesleg? Vucsi sérülés esetén egész jó kezdő lehetne. Q kiválló csereként, na de Gio... Osvaldot nem kommentálom, de ha fogynia kell és erőnlétileg sem felel meg, akkor ha Lóri példáját vesszük, mire esetleg lehetőséget kapna, már a EL-döntőt kellene játszanunk (értem ez alatt, hogy mire beteszik, már ideje sem lesz bizonyítani megéri vagy nem).
Másik oldalról megvilágítva a dolgot, ha Q és Vucsi a csapat előtt nyíltan pofázott, hogy több lehetőséget kapjanak, akkor ha Conte enged, akkor legközelebb a többi peremember is fog és oda a csapatmorál. Más kérdés, hogy tényleg kaphatnának többször lehetőséget - pont ezért kár a kupáért - és hamarabb is becserélhetné egyiket-másikat.
Bárhogy is van, remélem Marotta nem hazudott, mert jelen esetben nagyon sajnálom Qt és Vucsit is, de még a kis törpét is. Osvaldónap pedig szerintem nagyon nagyot kell alkotnia ahhoz, hogy megkedveljem, mert erős minuszból indul (mint anno Boriska és legutóbb Anyálka).

Tony. 2014.02.05. 14:01:25

Ugyanmár emberek... Lassan 20 éve figyelem folyamatosan a futballvilág történeseit, de ilyen nevetséges bohóckodást még nem hallottam, hogy valaki influenza miatt marad ki...
Ez nem kolera vagy lepra, egy szezon alatt nyilvánvalóan nem 1 játékos lesz influenzás és mégsem edz külön. És pont az edz külön, aki 1 nappal előtte kikerült az EL keretből is... Mekkora LOL

Ez Marotta egy elképesztően gyenge magyarázata a történtekre.

De ez se semmi:

"Az UEFA listáról való kimaradása nem tekinthető tiszteletlenségnek, mivel tényleg nem volt az, és ezt bizonyítja az a tény is, hogy a játékost előzetesen figyelmeztettük a helyzetről.”

Hát, hogy milyen jófej emberek dolgoznak ott tényleg... Hiszen nem utólag tudta meg. Így mindjárt más minden.

Trieszt120506 2014.02.05. 14:07:03

Valami egészen furcsa kommunikációs zavar lehet a Marotta-Conte-Játékos(ügynök) háromszögben, és nekem nagyon úgy jön le, hogy Conte és Marotta nem játszanak tiszta lapokkal. Mint mostanra kiderült: a tavalyi mercato végén Conte szemrebbenés nélkül hazudta azt, hogy ő vétózta meg a Quagliarella transzfert, mert szüksége van rá, (már akkor is olyan hírek jöttek, hogy valójában Boriello fizetésén bukott el a dolog) ehhez képest azóta kb 3 meccset játszott, most meg két csomag szotyiért eladtuk volna.
Állítom, hogy most is kb 30.-án (az Osvaldo transzfer megköttetésekor) szóltak Q-nak, hogy mégis jobb lenne ha elhúznál a innen a fenébe.

regularjohn 2014.02.05. 15:21:23

sajnos túl messze vagyunk ahhoz, hogy megértsük ezt a szituációt. szerintem mindenki maszatol, az ügynök is nyilván a számukra kedvezőbb színben mutatja be a dolgokat.

sajnálom q-t, és sajnálom, hogy ez az eset beárnyékolja conte és marotta teljesítményét (azt azért hozzáteszem, hogy conte és marotta sokkal fontosabb szereplői ennek a juventusnak, szóval ha dönteni kell, akkor melléjük kell állnom)

q pedig legrosszabb esetben mehet még kínába lippihez.

Kotrevák Kelly (törölt) 2014.02.05. 16:15:49

Az a baj, h a Juvénál jobban számít a szimpátia, mint a tudás. Ha vki Conte fszát szopkodja (lsd padoin), szinte mindig játszik, ha vki megmondja, mi bassza a csőrét, akkor előbb jön a partvonal, aztán mehet, amerre lát. És ez vér gáz. Conte ebben ugyanúgy hibás mint a kobra.

2014.02.05. 17:43:43

Már várom a csapat belügyeiben illetékes(mindenki tudja kire gondolok)kollégánk hozzászólását...majd ő megmagyarázza,csak várjatok!"Q teljes joggal maradt ki,mert egy szar és Vuci,Gio,de még Osvaldo is sokkal,de sokkal többet tett azért,hogy bekerüljön az EL-keretbe,Marotta nyilatkozata vérbeli profira vall,ahogyan mindig is és Conte se egy büdös tetű(bocs Mester,de akkor is így van),hogy így elbánik egy egyébként kiváló játékossal,aki rengeteget tett ezért a klubért és mindig ki is tartott mellette!"
Vicc,ami itt zajlik...elmehetnek ezek mind a büdös picsába az Osvaldojukkal meg az EL-lel együtt,buzeráns köcsögök...ez a kancsal fasz is még megmagyarázza,hogy ez így teljesen korrekt,mert hát szóltak neki előre...teljesen idegre baszott ez a sok szemét csicska,ezért is bocsi a stílusért!

2014.02.05. 17:47:07

@regularjohn: Marotta mostanság mennyire fontos szereplője a Juventusnak?!Fontos,megkérdőjelezhetetlen szerepe van abban,hogy a Juventus véletlenül se legyen fontos tényező az európai porondon!

regularjohn 2014.02.05. 19:08:11

@fire06: marotta megítélése tudom, hogy nem egyértelmű, de én marotta párti vagyok. :)

a jelenlegi csapat marotta keze alatt állt össze, legutoljára pl. a csatársort erősítette meg kb 15M-ból tevezzel és llorentével (azaz a két kezdő csatárunkkal). szerintem ez eredmény.

a két hetedik hely utáni két bajnoki címben, és az idei pozíciónkban vitathatatlan és megkérdőjelezhetetlen szerepe van, én köszönöm neki is, hogy az elmúlt két és félévben újra az lett a juve (olaszországban), mint régen.

az európai sikerekkel kapcsolatban pedig azt gondolom, hogy mi szurkolók nehezen mérjük fel a realitásokat. 2 kihagyott év után visszatérni a bl-be nem könnyű, pláne úgy, hogy a keret java fiatal, és teljesen bl szűz. ehhez képest tavaly csak a bayern állított meg (teljes joggal, kétség nem férhet hozzá, hogy a hosszabb ideje tartó építkezésben előrébb tartanak és megérdemelten csaptak ki minket) - én ezt a realitásoknál erősebb teljesítménynek tartom főleg úgy, hogy az akkori bl címvédő otthonában 2-0-ról hoztuk x-re, otthon pedig sima 3-0-nal küldtük őket vissza londonba.

az idei szezonban a realitásnál magasabb volt a szurkolói elvárás (bl elődöntő/győzelem), viszont a realitáshoz képest szarabbul teljesítettünk, de ez szerintem nem marottának felróható. szerintem elsősorban nem a kereten, hanem egy téves koncepción (formaidőzítés - az elején vhogy legyünk túl, a végén majd úgyis behúzzuk a galata elleni meccset), és a nem megfelelő hozzálláson, plusz a pechen múlott (hogy pl. a koppenhágát nem 8-cal vertük dániában). ez vagy a teljes vezetőség, vagy conte sara.

a jövőt nézve pedig ne temessük a nemzetközi porondot, a kupa- és a bl-kiesés után szerintem az el fontos lesz, pláne, hogy otthon nyerhetjük meg, és ez azért már egy üzenet lenne európának.

a bl-t pedig akár jövőre is megnyerhetjük. :)

Goku06 2014.02.05. 19:42:51

gratulálok!
mi ez a bánásmód a játékosokkal?
milyen képet mutat ez a csapatról?
a mercaton Q eladása az utolsó napokon került szóba, előtte semmi sem volt vele kapcsolatban. most meg hirtelen kirakjuk a csapatból, piaci értékét pedig 0-ra redukáljuk.. ügyes megoldás.

MDaniel98 2014.02.05. 20:01:50

Na jó,ezt azért nem kellene...

Lord Viktor 2014.02.06. 10:03:27

@Goku06: Sajnos azt látom a csapatnál, hogy egyre kevésbé becsüli meg az értékeit. Sok szempontból jó dolog, ha úgy vezetjük a klubot, mint egy multicéget, de azért ott is lehet családias légkört teremteni, ami a klubból eddig sugárzott is. De először Del Piero eladása, majd most Q-val való bánásmód... Nem fest jó képet. Mert az oké, hogy az Elia, Anelka, Bendtner-féle szarokkal úgy bántunk, ahogy, de azért az olyan emberek, akik sokat tettek a csapat sikeréért, nem érdemlik meg ezt. Csak azért, mert az igazgató (Conte) nem kedveli őket.

Type-R 2014.02.06. 10:07:47

@Lord Viktor: +1
És ott van Tacchinardi, Trezeguet is. Egyedül Nedved kapott megfelelő bánásmódot.

Apuleius 2014.02.06. 10:40:07

@Lord Viktor: Maximálisan +1

Én azok közé tartozom, akik nem ejtenek majd könnyeket Quagliarella távozása miatt, viszont ez már a sokadik alkalom, amikor hiányolom az eleganciát és az empátiát a klub vezetése részéről. Meg kellene becsülni azokat a játékosokat, akik sokat tettek a klubért, képviseljenek klasszis minőséget (mint del Piero vagy Trezeguet), vagy legyenek sokkal középszerűbbek (mint Quagliarella).

Goku06 2014.02.06. 11:13:26

sajnos a tisztelet és a Juve-szív kihalt az Agnelli családból mára :S
de a pénzt azt szereti Andrea..

Lord Viktor 2014.02.06. 12:17:39

@Apuleius: Nyilván én sem ejtenék krokodilkönnyeket Q távozása miatt, annak ellenére, hogy szimpatikus játékosként is, emberként is. Viszont azt tartom, hogy mind a montenegróinál, mind a törpénél jobb(an használható). De ha a klub tényleg nem tart igényt rá, akkor nyilván egyértelmű, hogy új csapatot kell keresnie magának, a gond itt az ügy kezelésével van. Én azért voltam eddig többek között büszkén Juve-drukker, mert a csapatnak volt egy karaktere, hogy ha nem is mindig minden happy, mégis jó a légkör, és a csapategység erős, nem olyan zsoldosbagázs látszatát kelti, mint pl. a sinter. De az ilyen ügyek rossz fényt vetnek erre, mert gyakorlatilag, ha elkövetsz valami nem szakmai hibát (beugatsz a főnöknek), akkor elástad magad és akár egyik napról a másikra kib@szhatnak a keretből. Nem elegáns. Várom már, hogy Pirlo vagy Barzagli sorsa mi lesz, ha egyszer lejár az idejük, de még nem akarnak visszavonulni, vagy összebalhéznak egyszer a Mesterrel.

Apuleius 2014.02.06. 12:31:34

@Lord Viktor: Hogy egy Juventushoz mérhető csapat a továbbiakban nem számít a 31 éves Quagliarella szolgálataira, az számomra elfogadható döntés, persze jogosan merül föl a kérdés, hogy mondjuk miért nem Giovincóval kezdjük a tisztogatást. A mód azonban számomra is elfogadhatatlan, ahogy azt Te is írod. Ráadásul az igazi gondot az jelenti, hogy ez már a sokadik ilyen alkalom, s Quagliarellánál sokkal nagyobb játékosoknak is ugyanez a bánásmód jutott. Ha én Agnelli lennék, fontos lenne számomra a klub családias jellege, s az is, hogy a távozók ne haraggal távozzanak. Ez az egész előrevetíti a keret minden tagja számára, hogy mi vár majd rá, ha kiesik az edző kegyeiből.

A magatartásbeli problémákkal kapcsolatos zéró tolerancia azért szerintem normális, ezek az emberek rohadt sok pénzt keresnek, állítólagosan profik, fogják be a szájukat, s egy szó nélkül másszanak le a pályáról, ha az edző úgy dönt.

Amúgy tulajdonképpen mit várt bárki attól a vezetőségtől, amely így búcsúzott a klub valaha volt legnagyobb legendájától. Agnellinek törpejárásban, a szájában virágcsokorral énekelve kellett volna tiszteletköröket futnia a stadionban a hátáról integető Del Pieróval.

Lord Viktor 2014.02.06. 13:08:09

@Apuleius: "ezek az emberek rohadt sok pénzt keresnek, állítólagosan profik, fogják be a szájukat, s egy szó nélkül másszanak le a pályáról, ha az edző úgy dönt."

Ezt osztom én is, viszont mindenki hibázhat. Márpedig Q azóta nincs a Mester kegyeiben, mióta beugatott valamit Alessionak. Egyébként +1

Lord Viktor 2014.02.06. 13:08:51

@Lord Viktor: A lényeg lemaradt. Nem egy hiba lapján kell megítélni valakit vagy pálcát törni felette. Persze nem tudjuk mi van a háttérben.

Apuleius 2014.02.06. 13:16:35

@Lord Viktor: Igazából a fene tudja mi van a háttérben, ezt valószínűleg soha sem tudjuk meg. Azt sem tudom, hogy az az egy beszólás vezetett-e a viszony megromlásához.

A játékosok bizonyos értelemben katonák, itt nincs helye visszapofázásnak sajnos. Quagliarellánál sokkal nagyobb játékosokkal talán elnézőek az edzők, de ez egy ilyen műfaj. Ráadásul van ugyebár egy emberi oldala is a történetnek, ezt meg csak Q és Conte ismeri.

babo0410 2014.02.06. 15:50:38

Most ezt nem kötekedésből mondom, de ezt az Andrea-ban nincs Juve szív, meg tiszteletlenül bántunk egyes játékosokkal dogot sose értettem. Tudtommal Trezeguet maga akart elmenni, és Del Piero is inkább elment külföldre játszani a padozás helyett (a bejelentés módja lehet nem volt túl szerencsés). Sose értettem miért hiszitek azt, hogy a vezetés tiszteletlenül bánik egyes játékosokkal. Quaga meg az Alessionak való beszólása után kapott nem kevés lehetőséget (pl a Bayern ellen is, vagy a Celtic ellen). A bizalmat idén vesztette el, mert ahogy Conte, úgy én se látom rajta a küzdeni akarást. Elmenni nem kar, de már megküzdeni se a kezdő pozícióért. Conte meg mikor idekerült megmondta, hogy nála küzdeni, hajtani kell.

Apuleius 2014.02.06. 16:06:37

@babo0410: "Most ezt nem kötekedésből mondom, de ezt az Andrea-ban nincs Juve szív, meg tiszteletlenül bántunk egyes játékosokkal dogot sose értettem. "

Most ezt nem kötekedésből mondom, de szerintem nagyon sok dolog lehet még az életben, amit nem értesz...

venember83 2014.02.06. 16:29:52

@babo0410: "Sose értettem miért hiszitek azt, hogy a vezetés tiszteletlenül bánik egyes játékosokkal."

Mert amennyiben nem nyelünk le minden klubvezetői nyilatkozatot, határozottan úgy tűnik, hogy a klub bunkó módon búcsúzott bizonyos játékosoktól. És most nem olyan játékosokról beszélek, akik hibáztak, mint pl. Q, hanem olyanokról, akik rengeteget tettek a Juventusért, bajnokságokat nyertek bianconero mezben, Serie B-ben is kitartottak a klub mellett, és még egy búcsúmeccs se járt nekik.

Trieszt120506 2014.02.06. 16:45:56

@babo0410: Elia? A srácot idehoztuk Conte kérésére. Az addig oké, hogy nem játszattuk egy percet sem, meg mégsem illett bele a játékba, de hogy aztán egyedüliként nem kapott egy fillér bónuszt sem a bajnoki címért, meg Conte gyakorlatilag levegőnek nézte az edzéseken (távozás után nyilatkozta) az a legkevésbé sem tisztességes. Mert arról egyáltalán nem tehet, hogy mi leigazoltuk. (nyilván jött szívesen egy nagy klubba)
De írhatnám Zieglert is, akit miután elhoztuk a samptól, egy utolsó kutyaként kezeljük. (akkor meg minek hoztuk ide?)

babo0410 2014.02.06. 17:56:22

@Apuleius: Vagy inkább mondjuk úgy nem kezdek el minden mögött valami összeesküvést látni. Amúgy ez tipikus válasz, főleg a nagy összeesküvés hívők szoktak így reagálni.
@venember83: Én nem érzem, hogy olyan bunkók lettünk volna a nagy játékosainkkal. Én nem tartom tiszteletlenségnek, h nem rendeznek mindenkinek búcsúmeccset. Megfelelően elköszöntünk szerintem minden nagy játékosunktól. Ettől persze szíved joga másképpen látni.
@Trieszt120506: Elia esete annyira bonyolult, nem tudjuk mi történt a háttérben valójában. És azt én is furcsának tartottam, hogy semmit nem kapott, de nem tudjuk miért. És mivel nem tudjuk a miértjét, így nem kezdem el ez alapján beskatulyázni a vezetőséget. Csak olyan dolgok alapján ítélkezzünk, amiket teljesen ismerünk.

Trefe 2014.02.06. 17:59:20

Conte kegyetlen ember lehet,de ez látszik is rajta.Inkább úgy látom én ezt,hogy első látásra(szerelmesedik)beszélgetésből,hozzáállásból,testtartásból vagy a kitudja mi alapján,ítéli meg(el)a játékosait.Ott van példának Amauri,az ő elmondása alapján,összesen 2 mondatot beszéltek,és a lelátón találta magát.Meddig mellőzve volt a pali?Jó,ő megérdemelte.Conte azokat kamálja,akik kiköpik a belüket a pályán ha ő azt mondja,és képesek átszellemülni az ő nézeteire.Ez veszélyes mondat.
Szóval a semmirekellőket hamar kiszűri,de ez sem igaz teljesen,mert Mirko-t sokáig el kellett tűrnünk,szóvak kivételek vannak.Jött Nándi és Tevez,ki is került a picsába a csapatból.
Lényeg,nagyon nehéz eset a csóka,iszonyat milyen önfejű,nyerünk mi ezzel de,viszont vesztünk is.

Apuleius 2014.02.06. 18:30:53

@babo0410: "Vagy inkább mondjuk úgy nem kezdek el minden mögött valami összeesküvést látni."

Ez is egy érdekes magyarázat, de valójában a megoldás sokkal egyszerűbb ennél, habár nyilván fájdalmas dolog lenne felismerned a korlátaidat.
A mentális képességeiddel kapcsolatban tettem burkolt, finom utalásokat, a nagy összeesküvés elmélet egyébként hogy a halálban kapcsolódik mindehhez? Inkább ne is válaszolj ismét, ezzel a válaszoddal lényegében igazoltad a véleményemet.

"Amúgy ez tipikus válasz, főleg a nagy összeesküvés hívők szoktak így reagálni."

Nem, azok szoktak így reagálni, akik pontosan annak látnak és tartanak, ami és aki vagy.

Lord Viktor 2014.02.06. 19:26:09

@babo0410: "Úgy veszem, mintha nem is írtál volna semmit."

Mivel az előbb ő is írta, hogy inkább ne is válaszolj, gyakorlatilag a semmiről beszélsz. :))

Apuleius 2014.02.06. 19:26:18

@babo0410: Tudom, az igazság fáj, de a tény tény marad.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása