Conte: "Nem lett volna szabad az utolsó mérkőzésre hagyni mindent"

A Galatasaraytól elszenvedett idegenbeli vereséggel a Juventus számára lezárult a Bajnokok Ligája idei sorozata, s a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Antonio Conte úgy vélekedett, hogy a találkozót nem lett volna szabad lejátszani az elfogadhatatlan minőségű isztambuli gyepen, azonban egyértelműen kijelentette, hogy csapata végzetes hibát követett el azzal, hogy az utolsó mérkőzésre hagyta a döntést.

Conte Antonio_sajtótájékoztató.jpg"Természetesen mindent megtettünk azért, hogy a mérkőzést elhalasszák, s előtte találkoztunk az UEFA képviselőivel, azonban senki sem akart meghallgatni bennünket. Roberto Mancini azt mondta, hogy a pálya veszélyes, én egyetértettem vele, s azt mondtam, hogy én is úgy gondolom. Nem hiszem, hogy az angolom ennyire rossz lenne." - nyilatkozta Conte a Sky Sport Italianak.

"A félidőben azt hajtogattam a játékvezetőnek, hogy nem biztonságos ilyen körülmények között játszani. Didier Drogba azt mondta, hogy ez mindkét csapat számára egyenlően rossz, de rámutattam arra, hogy ez nem igaz, mivel mi játszani szerettük volna a labdarúgást."

"Meg kell dicsérnem a srácokat, mert mindent beleadtak egy olyan szituációban, amikor hatalmas mértékben sújtottak bennünket, s a mérkőzés futball-birkózássá alakult." 

"Azt kell mondjam, hogy a legnagyobb hibánk az volt, hogy az utolsó mérkőzésre hagytuk a döntést, s minden a mai játékunkon múlott. Egy megfelelő pályán egészen biztos vagyok benne, hogy a saját játékunkat nyújtottuk volna. Nem számíthattunk ezekre a körülményekre, ezért meglátásom szerint a kiesésünk igazságtalan, de a saját életünket nehezítettük meg."

A zebramezes csapat mindössze egyetlen győzelemmel, három döntetlennel és két vereséggel végzett a csoportban, egyetlen mérkőzés sem akadt, amelyen ne kaptak volna gólt, s az isztambuli vereség volt az első, amelyen gólt sem szereztek. A Juventus az Európa Liga küzdelmeiben folytathatja a nemzetközi szereplést, amelynek döntője éppen a csapat otthonául szolgáló Juventus Stadiumban kerül megrendezésre.

"Vissza kell vetnünk magunkat a Serie A-ba, s a csalódásnak – hiszen ez csalódás – hajtóerővé kell válnia számunkra hazai színtéren. Még két mérkőzés áll előttünk a karácsonyi szünet előtt, majd azt követően elkezdhetünk gondolkodni az Európa Ligáról. Megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni belőle, hiszen ugyanígy tettünk a Bajnokok Ligájával is. Hogy a döntő-e a célunk? Önök még nálam is optimistábbak."

"Tavaly hasonlóan döcögős rajtot vettünk, majd az utolsó három mérkőzést megnyerve, csoportelsőként jutottunk tovább. Ezúttal nem jártunk sikerrel."

"Ne feledkezzünk meg arról, hogy ez a csapat két hetedik helyezést követően éledt újjá. Egymást követő két esztendőben is diadalmaskodtunk Olaszországban, de idén a saját hibánkból nem jutottunk tovább, hiszen nem hagyhattuk volna az utolsó mérkőzésre a továbbjutás kérdését, amikor minden megtörténhet."

A győztes gólt megelőző szituációban talán Leonardo Bonuccinak is kijár némi bírálat, hiszen határozottabb belépővel talán megakadályozható lett volna a találat.

"Számos olyan jelenet akadt abban a támadásban, amelyet másként kellett volna csinálni. Nem szabadott volna hagyni, hogy három a három elleni szituáció alakuljon ki, hiszen Kwadwo Asamoah vagy Stepan Lichtsteiner is visszajöhetett volna, de Paul Pogbának sem lett volna szabad hagynia, hogy Sneijder kontratámadást indítson. Mindig veszélyesek a három a három elleni helyzetek, s a szünetben elmondtam a csapatnak, hogy döntő jelentőségű lesz a létszámfölény fenntartása."

"A teljes második félidőben a pályának azon az oldalán kellett támadásokat vezetnünk, ahol ez lehetetlen volt, míg a Galatasaray felén sokkal jobb volt a talaj."

Contéból heves indulatok szabadultak ki, amikor arról kérdezték, hogy a pálya minősége kihatással lehetett-e a Juventus továbbjutási esélyeire.

"Egy olyan mérkőzésről beszélünk, amelyet egy mocsáron kellet lejátszani. Nem lehet azt mondani, hogy ez is számított, amikor a gyepről beszélünk. Ezen múlott minden. Ami tegnap különösen feldühített, hogy a játékvezető felfüggesztette a játékot, arra hivatkozva, hogy az veszélyes, majd váratlanul mára már nem számított veszélyesnek többé. Talán fejlesztenem kell az angolomat, mivel a játékvezetők úgy tűnik nem értettek meg igazán jól."

"Az egyetlen mód, ahogy ma játszani lehetett, felívelni a labdát, s reménykedni a legjobbakban. Ez a legkevésbé sem az a stílus, amihez hozzá vagyunk szokva, s ez jól megmutatkozott."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr735686572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NucLeo 2013.12.11. 21:02:45

"kiesésünk igazságtalan, de a saját életünket nehezítettük meg." ennyike.

JUVE76 2013.12.11. 21:17:29

@NucLeo: Nekem az fáj a leginkább ahogy kiestünk!!!

MdewC 2013.12.11. 21:18:14

Kurva török!
Forza Conte!
Forza Juve!
Forza Csapat!
Hajrá Blog!

SoloLaJuve 2013.12.11. 22:10:30

fölösleges magyarázkodni.ezt elbasztad rendesen.már az első meccsen.egyszerűen szánalom,hogy nem tanult a tavalyi csoportmeccsekből.teljes mértékben hibáztatható conte az egész csapattal és vezetőséggel együtt.
tavaly is volt miért szégyenkezni,idén is van.az idei kiírás égése kétségtelenül a Juventus.érthetetlen,hogy mégis hogy képzelték el ezt a bl szereplést.azt hitték mi vagyunk a Juventus és ennyi elég?érthetetlen.
ezek után a minimum a bajnoki címvédés,a kupa és legalább az el döntő hazai pályán.de ebből maximum egy címvédés lesz.remélem legalább az összejön.
nem tudok mit mondani,csak azt hogy érthetetlen.nem tudom felfogni hogy lehet ilyen amatőr valaki.mikor az ember azt hiszi,megy a szekér a bajnokságban,jön egy ilyen érthetetlen szánalom.
kijárna mindenkinek egy éves fizetésmegvonás és a téli szünetben egy szibériai hólapátolás.
érthetetlen

epaska 2013.12.11. 22:25:55

Meglehet nézni kedves Conte a nápolyiakat...ők nem hoznak szégyent a Serie A-ra.

epaska 2013.12.11. 22:29:19

@epaska: Jaa, mellesleg ha a Dortmund esik ki az EL is csak álom...

2013.12.11. 23:05:09

Én nem mondom,hogy Conte-t el kéne küldeni,sztem ez túl erős egyesektől...viszont ezzel a kerettel minimum a továbbjutásnak meg kellett volna lennie,edzőként nagyon sokat kell még fejlődnie a Mesternek ahhoz,hogy valóban európai szinten ütőképes csapatot tudjon faragni ebből a Juvéból,mert taktikailag Conte és a rendelkezésére álló keret abszolút összhangban fejlődik...gyakorlatilag semmit sem...

MdewC 2013.12.11. 23:11:23

@Apuleius: ;)

A Digin elhangzott egy mondat: "A Juve ezzel a kieséssel kb. 50 millió eurótól esik el." :(

Tyű bazmeg...

Apuleius 2013.12.11. 23:15:31

@MdewC: Egy kicsit túlzónak tűnik az összeg, de sok pénztől estünk el, ez nem vitás. Kénytelenek leszünk majd pénzzé tenni legnagyobb értékeinket, mint például Paodint vagy Pelusót.

Apuleius 2013.12.11. 23:17:05

Helyesen Padoin, nem Paodin. Tiltakozik az elmém, mikor megpróbálom leírni a nevét ennek a szerencsétlen senkiházinak.

2013.12.11. 23:21:19

@MdewC: Zsír...akkor így a 4-3-3-at cseszhetjük is,mert szélsők nem érkeznek...ennyi...

babo0410 2013.12.11. 23:26:45

@fire06: Ha nem látsz fejlődést, az szomorú. Elég sokat fejlődik a csapat. Sajna túl olaszosra vettük a csoportkört. Nem jött össze ami tavaly. Nem sikerült a Realt egyszer sem verni, ahogy tavaly a Chelseat. Conte felvállalta idén a 4-3-3-at, tavaly még Pepe hiányára hivatkozott. A támadójátékunk is sokat javult. Azért sokkal jobb, mint a tavalyi Vuci-akárki kettőssel. Sokat fejlődtünk, csak sajnos hozzáállásban kéne nagyot előrelépni. Végre fel kéne fogni, hogy a BL-ben nincs olyan, hogy majd az utolsó meccset elég megnyerni. Ezt már az olasz válogatott is eljátszotta nem egyszer.

MdewC 2013.12.11. 23:32:08

@Apuleius: Ne is mond... :D Bár így lenne... ;) Meg tippelni sem tudom (merem), hogy mire számíthatunk.
(Egy harmat Milán továbbkúszott, a nápolyiak csalódottságát pedig megértem.) Nem akarok picsogni, mindannyian tudjuk... (Ezzel nem szűkítettük a távolságot.)
Nem hiába hőbörögtünk tegnap, hogy lefújták... Még mindig nem magunkat hibáztatom.
Ja, egyébként az említett jómadarak értékét pedig kiválóan lehet növelni az EL-ben. :D
Most fog kiderülni, hogy mennyire kemény tökű banda vagyunk!
Hajrá!

2013.12.11. 23:42:25

@babo0410: Szomorú is vagyok,elhiheted...amiket te mondasz,azok elméletileg még igazak is,gyakorlatilag meg láthatjuk hol tartunk...a csatáraink valóban jobbak,mint tavaly,de amikor és ahol igazán kéne,ott csődöt mondanak,sztárcsatárunk,igazi megmentőnk,Tevez például egyetlen gólt sem szerzett a BL-ben...viszont van három posztra négy darab középpályásunk,bravó...a védelembe meg van egy 16 milliós csereközéphátvédünk,aki annak ellenére se kerül a kezdőcsapatba,hogy Chiellini ez évi jó megmozdulásait egy kezemen meg tudnám számolni...van egy Conte,aki inkább nevezte a BL-keretünkbe Mottát,mint Bouy-t,így Pirlo sérülésével tulajdonképpen a kezdő középpályán kívül senki nem maradt(egyébként a bajnokikra sincs a srác mégcsak nevezve se,pedig egyetlen középpályás cserénk sincsen)...
A BL-ben a csoportból se tudtunk továbbjutni,a Real és a Galata elleni meccseinken összesen 2(!) pontot bírtunk szerezni,de még a kibaszott gyökér dánok ellen se bírtuk mind a 6 megszerezhető pontot megszerezni...ne haragudj,hogy de ettől a fejlődéstől azért nem fogok se falnak menni,se senkit szopkodni a zsenialitásáért...

2013.12.11. 23:45:13

@fire06: A fantasztikus szélsőinkről mégcsak szót se ejtettem...vannak gyakorlatilag 6-an(!) két posztra,mégse tesz ki az összes együtt egyetlen értelmes szélsőjátékost...

omlossuti 2013.12.11. 23:45:48

Nagyon biztosak vagytok ebben az El-ban, mikor a Bl csoportkör könnyebb volt és onnan nem jutottunk tovább. Ha a Bl-ben ennyire motiválatlanok voltak akkor az EL-ben 10 Euróért mit várjunk?

JUVE76 2013.12.11. 23:50:20

Tavaly a Bl 65 millájából nem igazoltunk, idén az El 8 millájából hogy fogunk???

2013.12.11. 23:52:09

@JUVE76: Az EL nyolc millájából max úgy,ha megnyerjük...azért azzal várjunk még...habár egy Padoinra vagy egy Bonaventurára biztos fussa belőle,úgyhogy nyugodtak lehetünk!

babo0410 2013.12.11. 23:54:02

@fire06: Bouy elég hosszú ideig volt sérült. Így Conte nem számol még vele. Amúgy nem értem a kp-t én se kevesen vagyunk, legalább az ifiből fel lehetne vkit hozni. Habár az se megoldás, hogy egy zöldfülűt bedobunk a mély vízbe, nesze old meg alapon. És az olaszok nem is igazán kockáztatós fajták. Egyedül Giaccherini eladását nem értem. Ha már úgy se jött senki, mikor ő elment, minek adtuk el. Ennyire meg volt kötve Marotta keze? Itt leginkább a részvényeseket nem értem. Most kellett volna egy újabb legalább 30-40 millás tőkeemelés. Ebbe nem is haltak volna bele. És akkor most jó keretünk lehetne. Ha csak 30 millás tőkeemelést csinálnak, és mellé még eladjuk akiket eladtunk, már 60 milla jut igazolni, és akkor még a nyár elején meglehetett volna a szélső is, és vagy Giaccherini maradt volna, vagy pótolva lett volna. Kár, hogy a ha nem játszik a fociban.

babo0410 2013.12.12. 00:00:26

@JUVE76: Esetleg annyi, hogy új mezszállító, dupla akkora pénzzel, a tv-s jogdíjak is sokkal magasabbak lesznek, így már tudunk költeni. Igaz csak két szezon múlva lesz hatalmas bevételi plusz, de már idén erre lehet banktól kölcsönt felvenni, vagy kicsit elengedni a költségvetést. Amúgy a Tuttosporton volt egy jó cikk talán 1 hónapja, hogy Agnelliék már tervet készítettek a januári erősítésekre, mivel nagyobb bevételeink lesznek, így lehet a befektetési bankoktól tökét kérni. Szerintem most van esély, hogy kölcsönbe, vagy olcsóbban lehet jó szélsőket hozni. Contenak nagyon kell egy jó szélső. Kp közepére meg tutira jön vki,mert ott hiány van.

2013.12.12. 00:02:25

@babo0410: Ha a zöldfülűt nem dobjuk be a mély vízbe,akkor örökké zöldfülű marad...Marchisio nem zöldfülű,de lassan egy szaros pocsojába is belefulladna,annyira szarul teljesít...

babo0410 2013.12.12. 00:08:27

@fire06: Csak nem biztos, hogy a mély vízbe kell bedobni azt, aki nem tud jól úszni. Fokozatosan, először csak keveset játszva kéne beépíteni Bouyt. De sajna az olaszok nem túl bevállalósak. Marrone se kapott lehetőséget. Nagy néha, akkor is inkább a védelemben. Ezen a szemléleten kéne változtatniuk az olaszoknak. Vagy Bouyt tavaly egy a osztályos csapatnak kölcsön kellett volna adni, hadd lássuk mit tud. Ha mutatott volna olyat, mint Berardi, akkor az ő visszatérte is felmerült volna idén.

ToTTy-Juve 2013.12.12. 00:23:57

@fire06: nem tetszik nekem sem Marci idei teljesítménye, de ma legjobban Lórin, Tevezen, Bonun és rajta láttam azt, hogy nincs elveszett labda alapon futottak. Ez azért szóljon mellette, Lóri mellett pedig az, hogy én is Giot küldtem volna be erre a pályára, pedig tényleg nem érdemel rossz szót ma a spanyol. Vidált is csak azért nem mondom, hogy inkább az esésekkel és a faragással foglalkozott, mert jelen helyzetben és is szétrúgtam volna minden "törököt" - elvégre ők kicsit sem kíméltek minket, mi miért voltunk olyan szelídek! Valjuk be, a Galata ma jobban akarta a továbbjutást, időjárás és pálya ide-vagy oda.

Goku06 2013.12.12. 00:53:19

@babo0410: azért az utolsó napon nem úgy tűnt mintha marotta keze meg lett volna kötve. volt pénz egy középpályásra, csak a félszemű elbaszta mert az utolsó pillanatra hagyta, és ennek a levét isszuk. Nem véletlenül téma a téli középpályás vétel szeptember 1 óta.. (miért is nem jött létre a Q-Boriello-Gilardino-stb féle üzlet az utolsó napon? Mert valamelyik csapat azt mondta, hogy ők nem adják el az utolsó nap a játékosukat, mert nincs idő arra hogy pótolják. Nekünk is ezt kellett volna csinálni a középpályán.)

Bouyról és Marronéról pedig: Pogba is egy zöldfülü volt mégis bedobták és tudott úszni. Marronét továbbpasszoltuk és ott is csak közepes teljesítményt nyújt. Ez csak azt bizonyítja, hogy kevés hozzánk. És emiatt is lett elpasszolva, mert a vezetőség látta hogy belőle nem lesz klasszis (fiatalt csak akkor dobunk mély vízbe ha klasszisnak hisszük, ha csak egy közepes játékos lehet belőle, akkor hagyjuk a padon vagy kölcsönadjuk.. az elmúlt 10 évben egy fiatal klasszis került a kezünkbe, be is dobtuk a mélyvízbe, helyt is állt. Szimplán játéktudás kérdése)
Bouy pedig azért nem is kapja meg a lehetőséget, mert Conte látja őt edzésen nem mi. Pogbát is ő látta az edzésen, meg is mondta, "nehogy kölcsönadjátok, ő kell nekünk"

Fiatalokban nem vagyunk erősek, ezt el kell ismerni. És a vezetőséget is igazolja az hogy nem is vetik be a (szar) fiatalokat, akik pár év múlva az NB1-be kerülnek..
(UEFA Youth Cup Real-Juve U19, két meccsen 2-8as gólarány a real madrid akadémiájától.. valamelyik magyar akadémia U19es csapata is hasonló eredményt ért volna el kb)

Fleto6 2013.12.12. 08:28:08

@SoloLaJuve: Te hol voltál az elmúlt két évben? Conte Olaszország legjobb edzője, ez nem vitás. Ezt bőségesen bebizonyította már az első évében megnyert bajnoki címével. Nem ez az első, hogy kiestünk BL-ből és nem is ez lesz az utolsó, és alapvetően talán jobb is, mivel ki akarna megint egy Bayernnel összekerülni. A realitás jelenleg ez, ehhez idő kell már az is egy zseniális dolog, hogy amit más csapat 5-6 év alatt tud felépíteni azt Conte ennyi idő alatt elérte. Egyébként meg ha ennyire okos vagy és ennyire tudod, hogy Conte szar, küld el az önéletrajzod Agnellinek, tuti felvesznek.

Andras74 2013.12.12. 09:23:05

Leégtünk a BL-ben, ez nem vitás. Szerintem nem lehet ezért Contét egy személyben hibáztatni. Gyakorlatilag semmit sem fektettünk be azért, hogy ennél jobb eredményt érjünk el. A csoda nem történik meg minden évben. A tavalyi szereplés volt irreális, az idei pedig a valóság. Azon kéne most már agyalniuk a nagyoknak, hogy merre tovább? Nem mindig arra várni, hogy Conte vagy valamelyik játékos egy személyben kihúzza a csapatot a szarból. Stabil alapokra kell folyamatosan frissülő csapatot építeni. Emlékeztek, mit kért Conte a nyár elején? "HOZZANAK ÚJ JÁTÉKOSOKAT, HOGY FENN TUDJA TARTANI A MOTIVÁCIÓT!!! Jöttek páran, az igaz, de nem gondolnám, hogy erre gondolt. Giaccherinit pedig eladták, szinte a tudta nélkül. Pedig az ő frissessége hiányzik a szélről és a középpályáról. Hasznos játékos volt, és szükség lenne rá most is. A csatársorunk némiképp javult, de messze van a klasszistól, a többi csapatrész pedig leépülőben van. Időszakonként tudják csak hozni az elvárt és megszokott szintet, néha meg hetekig eltűnnek. Kicsit olyan érzésem van, mint ha egy Mercedes motort Trabant alkatrészekkel próbálnának tuningolni, ami mindig eltörik benne egy idő után (sajnos elég hamar).
Az EL azon fog múlni, hogy akarják-e egyáltalán? Szerintem a 3. bajnoki cím lesz a prioritás, és az sem lesz sétagalopp. A Róma rendesen fog szorítani minket az utolsó percig, és csak remélni merem, hogy alulról. A kupából simán ki fogunk esni januárban a tartalékkal.
Ha végre jönne januárban egy minőségi középpályás (minimum Nainggolan az igazi minőség helyett), egy (két) legalább kicsit sztár, és azért védekezni is tudó szélső (Bár én sosem értettem, hogy miért egy szélsőről beszélnek, amikor mindkét oldalra kéne. Ha csak az egyikre veszünk, akkor két hét alatt kiismerik a taktikát, és annyi volt. Lásd anno Krasic. Két hétre pedig kár), valamint csatár poszton megkockáztathatnánk egy tényleg fiatal, tehetséges csatárt, akár Berardit is. A mostaniak mellett beleférne, nem lenne túlzott kockázat, mert legfeljebb keveset játszana, és akkor sem lenne hiány. Az EL-ben meg nyomhatná az összes új igazolás, és meglátnánk, hogy mennyire lehet rájuk számítani. Az újak még motiváltak is lennének EL szinten, tehát rosszul így semmiképp nem járnánk. Ha véletlenül összejönne az EL győzelem, akkor nyáron, a Szuperkupa döntőn le lehetne újra mérni a felfrissített csapat erejét, és ahhoz mérten még esetleg igazolni 1-2 normális játékost.

szabo2323 2013.12.12. 09:43:07

Ez van,Kár rágódni pechesek voltunk az egész csoport meccsek alatt :(Nem hibáztatok senkit ha itt nem jött össze az El-be kell megmutatni úgy mint a Chelsea mert ha jól emlékszek a 4.legtöbb bevétel az övék volt a sorozatokba. És gondoljatok bele ha megint meg kapjuk a Bayernt szerintem tanuló pénznek jó volt.Sajna ez van. Ja és lehet,hogy furán hangzik de én szurkoltam a Napolinak a Milan meg megérdemli,hogy tovább ment mert az ő csoportja sem volt könnyebb :/ És a kerete is gyengébb.

tjunior 2013.12.12. 09:43:23

@JUVE76: A BLben idén kb 30-35 milliót fogunk keresni attól függ mit produkál a Milan,látva a csoportelsőket, bármelyikük makkra húzza a rosoneriket. Ebből következik, hogy kb 30 millió a mínusz amit csökkenthet a jó EL szereplés pár millióval ( szerintem jó pár játékos is el esik a BL prémiumától ha van olyan nekik, plusz 1-2 játékos vételárában is vannak BL opciók, így ezzel is csökkenhetnek a kiadásaink, ezeket nem ismerjük így nem is nagyon lehet számolni velük) ezt biztos hogy megérzi a csapat, de azért ne beszéljünk pénzügyi katasztrófáról, Agnellinek kellene lépnie az ügyben.

JuveWinC 2013.12.12. 11:46:36

Lehet poénkodni, de félő h ezzel a pénzkieséssel Pogbától kell búcsút intenünk (neadjisten Vidalt kell pénzzé tenni). Agnelli már megmondta h a pénzügyi stabilitás a cél és tavaly 8 között voltunk, mi kaptuk a legtöbb TV-s pénzt a BL-ből (+ bevételt hozott a saját stadion), mégsem költöttünk sokat.. el lehet képzelni h mi lesz most h ezek nem lesznek meg. Ezt nagyon elbasztuk, remélem az EL-ben megmentik még a szezont, de innen "muszáj" a scudettot behúzni.

Tony. 2013.12.12. 13:32:55

@tjunior: Még mindig azt állítod, hogy fejlődünk? :)

tjunior 2013.12.12. 14:52:22

@Tony.: tény, hogy szántani nem tudunk, ha már szántóföldön kellett buckák közt kellett focizni...2 dolog miatt is őszintén sajnállak, egyrészt ez a kiesés neked örömet okoz a smileyből ítélve, csak mert te megmondtad előre.... másrészt ha csak annyit mondok hogy van értelmes csatársorunk és ebben te nem látsz fejlődést, hát így jártál, hirtelen ez jutott eszembe rólad www.youtube.com/watch?v=BoDc1qjCukE

hellan (törölt) 2013.12.12. 15:17:08

50M eurós veszteség? Egy kibaszott vicc.
Már most 11M eurós bevételünk van és ebben a jegybevétel nincs benne. Van még egy TV-s jogdíjakból befolyó összeg amely becslések szerint 80-100M lesz és ez oszlik 3 fele függően a Milan meddig jut.
Szóval olyan 40M eurós bevétellel nyugodtan számolhatunk.

A másik, hogy amikor Agnelliék a pénzügyi terveket kidolgozzák számolniuk kell azzal is, hogy nem jutunk tovább, így ezt a helyzetet kezelnünk kell tudni és nem szabad h gondot okozzon. Ráadásul nincs is 300M adósságunk, mint a spanyoloknak és a stadion is visszahozta már az árát.

Vidal és Pogba eladása, némelyek elgondolkozhatnának h feleslegesen nem kellene gépelniük.

Tony. 2013.12.12. 15:24:53

@tjunior: Szántóföld? Buckák?

Ember neked megvan, hogy 1 meccset nyertünk a BL csoportban? Pontosan annyit, amennyit a Viktoria Plzen, az Austria Vien vagy a Köbenhavn.

Én egy heti is azt mondtam, hogy ahhoz képest nem léptünk előre amit már 3 éve ugyanúgy elérünk, azaz a hazai bajnokság legyalázását. De ez eddig is megvolt, tavaly BL legjobb 8, most EL, tehát ez nem mondható fejlődésnek, mert ugyanott tartunk, sőt...

hellan (törölt) 2013.12.12. 15:47:06

Bevételekre visszatérve:
az előző évi bevételeket nem lehet összehasonlítani az ideivel, hiszen tavaly 2, míg idén 3 olasz csapat indult a BL-ben.
Tavaly 81M euró oszlott szét a Milan és a Juve között, idén ezt 3 fele osztják, ergo ha azt vesszük legyen 45-35 a tavalyi eloszlás, idén 81/3=27M jutott volna alapból, tehát ez már 18M veszteséget jelentene. Persze ez vmivel kevesebb lesz a Milan miatt, de érezzétek az összehasonlítás alapjait.

JuveWinC 2013.12.12. 15:49:04

Örülök h annyira tisztában vagy a dolgokkal h te vagy a Juve könyvelője. De akkor szerinted miért kellett a kiadások optimálisan tartásához Giaccherinit és Matrit is pénzzé tenni, mikor maga Conte sem szerette volna? ("Matri volt az a támadónk, aki a legtöbb gólt szerezte az elmúlt két idényben, így az igazat megvallva, nem számoltam az ő, vagy Giaccherini távozására. Azonban a Milan egy elfogadható ajánlatot tett, de az leszögezném, ha pénzügyileg nem szorultunk volna rá, nem engedem el Matrit. Egy trénernek meg kell birkóznia a hasonló helyzetekkel és el kell fogadnia, hogy olykor olyanok is távoznak a csapattól, akiket marasztalna. Remélem egy napon én is elkölthetek majd 50 millió €-t, úgy ahogyan szeretném. Matri feláldozása méginkább kihangsúlyozza, hogy mennyire nehézkes a pénzügyi helyzet Olaszországban, néhány kivételtől eltekintve, mint például jelenleg a Napoli esetében.")

JUVE76 2013.12.12. 18:09:32

@Tony.: Hagyd rá! Agyhalott!!

MDaniel98 2013.12.12. 18:25:56

Fájdalmas,de a kiesett bevételt (50 misi) a tulajoknak és a részvényeseknek kellene összedobni,hogy ne essünk össze,ne kelljen eladni senkit,és netalántán igazolhassunk is valakiket(na nem mintha egy Padoin/Motta kettőssel előrébb lennénk).Ez(az utóbbi évek tapasztalatait nézve) nem fog megtörténni,vagy,ha igen,hitelből.Szóval érdekes lesz ez az átigazolási időszak a részünkről,sikerült azzá tennünk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása