Védők véleménye a szerdai meccsről

A mérkőzést követően Leonardo Bonucci és Giorgio Chiellini is megszólalt, egyöntetű véleményük szerint nehéz találkozón van túl a Juventus.

Bonucci Leonardo.jpg„A København tizenegy emberrel védekezett, és ez volt a problémánk az utóbbi időben az összes mérkőzésünkön” - nyilatkozta a Sky Sport Italia mikrofonja előtt Leonardo Bonucci.

„Sikerült egyenlíteniük egy kapu előtti őrült kavarodásból, azonban mi sikeresen visszaszereztük a vezetést, utána pedig nyugodtan és tapasztalatunkat kihasználva játszottunk.”

„Előfordul, hogy mostanában többször tesszük be magasan a labdát a tizenhatoson belülre Fernando Llorentét keresve, mivel több opcióra van szükségünk, miután az ellenfeleink kitanulmányozták az utóbbi két évben mutatott stílusunk.”

Úgy a koppenhágai döntetlen során, mint a tegnapi mérkőzésen a dán csapat rögzített helyzetből jelentette a legnagyobb veszélyt.

“A szögletre visszajött Fernando Llorente és Paul Pogba is, azonban ezek a lepattanó labdák bárkinek gondot okozhatnak, a gólvonal előtt pedig ők érték el leghamarabb a labdát, és így kapura lőhették azt.”

Leonardo Bonucci beismerte, hogy a Juventus játéka megváltozott a Fiorentina elleni vereséget követően, amikor is 2-0 arányban vezetett a torinói csapat, a firenzeiek azonban fordítani tudtak.

„Tény, hogy egy ilyen pofon után, egy nagy csapatnak kötelező felállnia. Mi pedig ezt tettük, a vereséget számos pozitív eredmény követte, ami a csapatnak óriási önbizalmat adott.”

A mérkőzést követően Giorgio Chiellini bánatát fejezte ki, amiért a csapatnak továbbra is küzdenie kell a továbbjutásért, amit már elnyerhetett volna az együttes, ha a dánok és törökök ellen jobban teljesít

„A madridi eredmény kedvező nekünk, még ha sajnáljuk is, hogy az előző meccseken elhullajtott pontok miatt még nem harcoltuk ki a továbbjutást” - követte védőtársát a mikrofonnál Giorgio Chiellini.

„A København nagyon jól összehúzódott, és összehasonlítva a dániai találkozóval, amikor valódi ostromállapotok uralkodtak, nagyon kevés helyet hagyott számunkra. Jól teljesítettünk, mivel sikerült megnyernünk a mérkőzést, és ez a győzelem a legfontosabb számunkra.”

A ballábas védő beismerte, hogy az általa elszenvedett legrosszabb szerelést csapattársától, Fernando Llorentétől szenvedte el, aki ütközött vele, majd ezt követően tudtak kiegyenlíteni a dánok.

„Egy kezet éreztem az arcomnál, és azt feltételeztem, hogy egy dán játékosról van szó, azonban később rájöttem, hogy ez Fernando keze volt! Óvatosabbnak kell lennie, amikor visszajön segíteni a védekezésben, figyelnie kell, hogy kivel ütközik... Megnézve a visszajátszást látható, hogy az egyik ellenfél is meglökött, de nem panaszkodhatok, mert így is pozitív a mérlegem!” - viccelődött kicsit a mindig határozott védő

A tapasztalt futballista szerint az olasz csapatoknak a szokásosnál többet kell harcolniuk a továbbjutáshoz a Bajnokok Ligájában a gyengébb UEFA koefficiens miatt.

„Kerülhettünk volna könnyebb csoportba, ahogy a Milan is, még ha saját magunknak is tettük nehézzé a helyzetet néhány botlással a csoportbeli meccseken.”

„A Napoli a negyedik urnából várta a sorsolást, és két hihetetlenül erős csapattal került egy csoportba, mint az Arsenal és a Borussia Dortmund, így most csodára van szükségük ahhoz, hogy továbbjussanak.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr805662882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.11.28. 19:34:53

Nem mondom van abban valami amit mondtak.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása