Llorente Tévez mellett képzeli a jövőt

Fernando Llorente bízik abban, hogy ő és Carlos Tevez hatékony támadójátékkal fogja boldogítani a Juventus szurkolóit.

Llorente Fernando_gólöröm.jpgA két csatár a nyáron csatlakozott a torinói bajnokcsapathoz, azonban a spanyol futballistának meggyűlt a baja a kezdő csapatba kerüléssel a szezon elején.

„Játszottunk néhány mérkőzést együtt” - nyilatkozta Fernando Llorente az AS munkatársának.

„Ő kiváló játékos, és úgy vélem, hogy képesek vagyunk még javítani az összjátékunkon. Nagyon jól érzem magam a pályán Carlos Tévez mellett.”

A spanyol válogatott a múlt héten bevallotta, hogy az elején gondjai akadtak az Antonio Conte által diktált edzéstempónak való megfeleléssel, azonban kitart amellett, hogy a Marcelo Bielsa vezetésével végzett munka a Bilbao együttesénél segített neki az átállásban.

„Marcelo Bielsa edzői megközelítése nagyban különbözik a spanyol edzők nézeteitől. Bielsa egy köztes lépcsőfok volt, amely segített nekem felkészülni arra, ami engem itt Olaszországban várt.”

„Amennyiben más edzővel dolgoztam volna a Bilbaonál, sokkal keményebben kellett volna dolgozzak ahhoz, hogy beilleszkedjek Olaszországban. A beilleszkedésig nem éreztem magam jó állapotban fizikailag.”

„Most már jobban érzem magam, de a legjobb formámat még nem látta a torinói közönség, még mindig fejlődnőm kell, hogy csúcsformába lendüljek.”

Fernando Llorente eddig négy gólt szerzett a bianconero mezben játszott tizenkét mérkőzésen.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr725641752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.11.18. 20:09:54

Talán vele is passzol össze Tévez a legjobban(meg persze Vuciniccel,de miután úgy látszik Llorente kezd formába lendülni,igazságtalanság lenne elvenni tőle a kezdőben a helyet,pláne úgy,hogy Vuci az esetek többségében már flegmán,és ezzel egy időben rosszul is játszik).

Tony. 2013.11.18. 20:19:24

Addig örülhet, amíg Vucinic vissza nem tér, mert onnantól irány a pad megint.

deluxe93 2013.11.18. 23:18:53

@Tony.: Mióta nincs vuci,olyan jól játszunk,az kéne még h megint a kezdőbe keveredjen.

Tony. 2013.11.18. 23:33:45

@deluxe93: Nem hiszem, hogy bármilyen összefüggés lenne a jobb játék és Vucinic kiesése között.

Llorente egy bója, aki semmit nem tesz hozzá, Vuci meg Conte legnagyobb bizalommal kezelt játékosa, aki inkább összeillik Tevezzel, mint Llorente.

devil-z 2013.11.18. 23:54:56

Én speciel jobban kedvelem ezt a csapatot ezzel a bójával, mint ha csak 10.5 ember hajt a pályán, attól függően vucsinics bal vagy jobb lábbal kelt fel.

Viszont bízom Llorente szavaiban, hogy még nem 100%-os mert többet várok tőle.

keshudioo 2013.11.19. 07:10:24

@deluxe93: @devil-z: Semelyikőtökkel nem értek egyet. a Vucinic-Tévez duóval az elején olyan dimenziókban mozgott a csatársorunk, mint már elég régen. Nagyon érezték egymást, rengeteget mozogtak keresztbe, és mindegyikük egy kreatív játékos, akik bármikor tudnak újat húzni. Ebből a szempontból jobb Vucinic, viszont a montenegrói megint kipukkadt, elment a kedve a játéktól. Ennek ellenére Llorente nem egy egyszerű "bója", nagyon hasznosan mozog a pályán, remekül tartja meg a labdát, aki végre képes KAPURA fejelni és lőni, nem csak a kapus kezébe, mint Matri. Nálam is Vucinic kezdene, de azért a spanyol jobb játékos annál, hogy lebójázzuk.

Drughi Di Bianconeri 2013.11.19. 09:26:07

@keshudioo: +1 Nagyjából megfogalmaztad a véleményemet :)
Nándi jóval képzettebb és értelmesebb(spanyol iskola),mint a legtöbb hasonló felépítésű,jellegű csatár (Toni,Gomez stb).
Kellett neki 1 kis idő még megtanulja a szisztémát,rendszert,de egyre több biztató jelet látni nála és valóban: lesz Ő még sokkal jobb is.
A 4 gólja nem sok,de nem mindegyik meccset játszotta végig,másrészt ez kb már a fele annak amit a Carlitos - Nándi "éra" előtt a csatáraink szereztek :D
Vucsinicsre tipikusan illik a meg nem értett zseni jelző,én amúgy bírom a játékát,nagyon tehetséges a pali,de ilyen hozzáállással nem csoda,hogy sehol nem tekintik őt TOP játékosnak (max ligán belül).
Nagyon lelombozó pl:mikor áll,mint egy f@sz a pályán,és ha esetleg a társai (akik kifutják a belüket vele ellentétben) nem pont oda teszik a labdát,ahová Ő gondolta (vagy akár csak 1 icipicit kéne mozogni érte...) akkor hisztizik,hőzöng,mutogat,reklamál.
Valóban egy fineszesebb játékos Nándinál és voltak nyálcsorgatós összjátékai Tevezzel,de ha a hatékonyságot és az alázatot nézzük (ami Contenál jóformán elsődleges),akkor egyértelmű,hogy Fernandonak kell Tevez párjának lenni.
Amúgy fajin nagyon a Llorrente,már nagyon rég óta szeretem,nagyon szimpatikusak a nyilatkozatai is :)
Mondjuk szerintem nincs a világon olyan támadó, aki ne játszana szívesen együtt Tevezzel :D

Christian Ceba 2013.11.19. 10:43:01

Sok boldogságot kívánok Nekik!:)

hellan (törölt) 2013.11.19. 11:28:47

Vuci visszatérésével folytathatnánk a 4-3-3 továbbfejlesztését, méghozzá alibi herceg, aka Marchisio padra ültetésével: Vucinic-Llorente-Tévez.

b.tom 2013.11.19. 12:14:27

nekem is tetszik ez a páros, remélem mirkot elpasszoljuk a közeljövőben, és jön helyette egy fiatalabb csatár.

Rivendell 2013.11.19. 14:39:09

azért Gomezt én nem tenném a spanyol mögé...kár,hogy lesérült,mert csak jobb lenne vele a Fior Rossival duo-ban

Drughi Di Bianconeri 2013.11.19. 16:31:49

@Rivendell: Sajnálom, de Gomez számomra nagyon irritáló stílusú játékos (tehát minden hasonló csatár is egyben), hozzá képest Fernando sokkal képzettebb és intelligensebb játékos.Szerintem.
Gomez focizni nem, de gólt lőni tud.Illetve pontosabban "beGomezeli".
Semmivel nem jobb képzettségű,képességű,mint Matri.
Sőt, kb. ugyanaz: botláb,fafej,helyzetek sokaságának elpuskázása,csak Gomez szerencsésebben botlik el a saját lábában,ezért több gólt szerez.
Kifejezetten irritálnak engem a Gomez,Gila,Gerd Müller,Crouch,Toni (bár ő emberileg szimpatikus) stb féle játékosok.
Llorrente más.Legalábbis szerintem.

2013.11.19. 17:41:10

@Drughi Di Bianconeri: Engem Chiellini stílusa is kibaszottul irritál,mert egy igazi paraszt,akinek minden meccsére jut legalább egy futballpályára nem való,sportszerűtlen,gusztustalan megmozdulása,ennek ellenére amit a pályán a maga posztján játszani tud,az nélkülözhetetlen(habár most nincs nagy formában,általánosságban beszélek)...csak annyit akarok ezzel mondani,hogy ha mindent lehetne tudni előre,és választanom kéne,hogy egy szimpatikus 10 gólos Llorrente,vagy egy unszimpatikus,focizni nem tudó,30 gólos Gomez,akkor én gondolkodás nélkül a németet választanám!Én sem tartom jó játékosnak,de rendkívül gólerős,erőszakos,fegyelmezett,és emberileg nekem egyáltalán nem unszimpatikus...tisztában van a képességeivel,nem ajnározza magát,csak fejlődni akar,ezért teszi a dolgát!Egyébként semmivel se tartom rosszabb játékosnak Llorrenténél,sőt...én például elégedett vagyok azzal,amit Fernando az utóbbi mérkőzéseken produkál,látszik a fejlődése,de szvsz akkorát semmiképp se tud javulni,ami elég lenne egy nagyon komoly BL-teljesítményhez,szóval van még mit erősíteni a csatárposzton!

Drughi Di Bianconeri 2013.11.19. 17:51:25

@fire06: Egyelőre mindkettejüknek az 1. idénye ez a Serie Aban, majd térjünk rá vissza a szezon végén,hogy ki hány gólos is.
Ja és : A Fiorban megvan az a széljáték,ami nálunk abszolút nincs.
Nekem, mivel a Juventus a "szívem választottja" igenis fontos,hogy a játékosok szerethető karakterek is legyenek, illetve valami lehessen bennük szeretni.Emlékszel még a falábú Zalayetara ? Te őt szeretted ?
Tudom más poszt és más minőség teljesen, csak a példa kedvéért:
CR kurva hatékony, erőszakos,mindene góllövés, egy gép az ember.
Tegyük fel nálunk játszana és hasonló mutatókkal bírna,mint a MU-ban, Madridban.Akkor is rühellném a személyisége, valamint a gépies mivolta miatt (nem tudom mikor láttam egy ŐSZINTE és ÖSZTÖNÖS mozdulatot CRtől)
Gomez-t nem a személyisége miatt rühellem, hanem zsigerből utálom az ilyen tipikus bója centereket,illetve a "játékukat" (belebotlok fél méterre a kaputól a labdába, tökkel besodrok egy beadást a kapuba stb),akiknek már több évtizede nem lenne helyük a focipályákon és Hála Istennek valóban kihalóban lévő "faj".
Na már most Llorrente meglátásom szerint nem ilyen.Gólerősebb a "német",de Llorentenek sokkal több intelligenciája és technikája van a játékhoz.Nem akartam kihegyezni Gomezre a dolgot, (valahol örülök is neki,hogy személyében bővült a liga egy nagy nevű játékossal),említhettem volna Tonit vagy Gilardinot is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása