Tévez: "A Scudetto az elsődleges célunk"

A Juventus argentin támadója, Caros Tévez egyértelművé tette, hogy a csapat elsődleges célja a Scudetto elhódítása lesz a jelenlegi szezonban.

Tévez Carlos_gólörül.jpgA zebramezes csapat tavaly a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé masírozott, így érthető, hogy Torinóban mindenki ennél még fényesebb európai szereplést vár Conte fiaitól, azonban hazai színtéren a Juventus történelmet írhatna a bajnoki cím zsinórban harmadszori elhódításával.

"A jelenlegi szezonban a Scudetto az elsődleges célunk." - nyilatkozta Tévez az argentin médiának.

"El akarjuk hódítani a címet, hiszen zsinórban ez lenne a Juventus harmadik bajnoki győzelme. Hatalmas eredmény volna, egy büszke pillanat a klub történelmében. Aztán ott van a Bajnokok Ligája."

A Juventus jelenleg a Napolival holtversenyben, a bajnoki tabella második pozíciójában tartózkodik, mindössze három ponttal lemaradva az éllovas AS Roma csapatától. 

"Boldog vagyok, hogy a Juventushoz igazoltam." - mondta a támadó, aki tizenegy bajnoki találkozón már hat találatnál jár. 

"Ugyanolyan top klub, mint azok, amelyekben korábban megfordultam, mint amilyen a Boca, a Corinthians, vagy a két manchesteri klub volt. Nem látok semmiféle különbséget."

"Boldog vagyok Torinóban, ez egy szép város, s a szurkolók szeretetet mutatnak irántam. Mindig örömet okoz, ha azt hallod, hogy a szurkolók a nevedet énekelik."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr25619160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JUVE76 2013.11.07. 14:25:01

Nem tudom mi lenne a jobb: Menetelni a Bl-ben a legjobb 4-be és beáldozni a bajnokságot, vagy megnyerni a scudettot + a saját stadionban El-t nyerni????

babo0410 2013.11.07. 14:52:29

@JUVE76: Miért kéne beáldozni a bajnokságért a BL-t?

Rivendell 2013.11.07. 15:19:18

be kell áldozni az egyiket,sőt én azt mondanám mindkettőt....ha nincs BL az EL-t hagyni kell a fenébe ha bajnokok akarunk lenni és télen nem jön minőségi erősítés,mert ezzel a kerettel nem lehet megoldani,ki fognak pukkadni

Goku06 2013.11.07. 15:53:40

@babo0410: azért mert a vak is látja hogy az idei csapat nem bír 2 frontot erővel az év végéig.

De, mint ahogy Rivendell is mondja, szerintem a csapat kevés a scudetto+EL győzelemre is..

juve28adam 2013.11.07. 15:55:10

Azt se felejtsük el,hogy jó lenne már azt a fránya Olasz kupát is elhódítani. Nagyon örülnék ,ha a mi mezünkön díszelegne először az ezüst csillag. 3 frontra véleményem szerint gyengék vagyunk. Bajnokság+kupa, ezt szeretném. :)

Goku06 2013.11.07. 16:00:50

@juve28adam: bajnokság kupát énis aláírnám, mellé BL kiesés a csoport után, 2 vállalható meccsen.

babo0410 2013.11.07. 16:22:53

@Goku06: Nem tudom, én nem úgy vettem észre, hogy nem bírnánk több fronton, másrészt ha nektek az vállalható lenne, hogy kiesünk a BL-ből a csoportkörben, hát! Biztos, hogy ti is a Juvéról beszéltek? Nem beszélve arról, ha kiesnénk, akkor kevesebb pénz jönne be, és nyáron várhatnátok az erősítéseket. Ja és nem szeretném a sok hülye interes meg milános hülyeségeit hallgatni. Nekem az idei szezon csak akkor lenne elfogadható, ha a BL-ben legalább a 8 közé bejutnánk. Ez a csapat jobb a tavalyinál.

Rivendell 2013.11.07. 16:43:14

@babo0410: az a baj,hogy mi tudjuk miről beszélünk...Juvéról,de valahogy Conte és a vezetőség nem tudja hol dolgoznak,Conte ha tökös akkor kijelenti nyáron,hogy hoztok egy balszélsőt és 1 jó kp-t vagy megyek innen,mert rém gyenge/kevés a minőségi,még a kezdő sincs meg/ a keret 3,de még 2frontra is

vezetőségről meg ne is beszéljünk,tudod mikor hagyta volna ezt z öreg Agnelli,nem kell ide vagyonokat áldozni,csak 1 nemzetközi szinten közepes összeget megfelelően elkölteni és a vicc az,hogy lennének is megfelelő jelöltek a posztokra viszonylag olcsón

részemről ez a csapat nem mondhatni,hogy jobb lenne,bár tegyük hozzá 1 jobb Vucsi a real ellen pont ideális kulcsember lehetett volna,mert benne megvannak a váratlan húzások és még lát is a gyepen,de ugye ő még nincs... az a baj babo,hogy nem lehet nagy eredményekben hinni,ha még a erősnek gondolt kp is harmatos,mert kevesen vannak,így nagyon felesleges volt eladni Giaccherinit,mert ő minőségileg is jó csere lehetne a mostani állapotokat nézve....vicc,de szerintem sokan visszasírják manapság:D

Drughi Di Bianconeri 2013.11.07. 16:50:50

@babo0410: Miért akkor hogy vetted észre ?
Remekelünk a BL-ben ?
4 meccsen 3 pontot szereztünk...1 TOP csapat sem bír ilyen gyenge mutatóval a BL-ben.Még a bajnokságban pocsékul szereplő MU is vezeti valahogy a csoportját.

Abban viszont igazat adok neked, hogy maga a Klub múltja és nagysága miatt elfogadhatatlan lenne kiesni a BL-ből.
Az EL egy bohócliga, bárhogy is szépítjük, szerintem Conte se venné túlzottan komolyan, hiába a 'hazai' döntő.Nincs semekkora nívója, respectje a BL-hez képest, az anyagiakról nem is beszélve...
Ha kiesünk a BL-ből (ami szörnyű lenne, de jelenleg így állunk),akkor amondó vagyok,hogy inkább nyerjük meg a Scudettot és esetlegesen a kupát,minthogy az EL-ben bohóckodjunk.Jó dolog nyerni,de nem mindegy milyen áron...inkább nyerjünk bajnokságot (+kupát?),minthogy EL döntőig vergődünk valahogy, közbe meg lecsúszunk a Scudettoról.Tehát egyet értek Tevezzel.

Azzal is egyetértek,hogy bizonyos tekintetben erősödött a csapat.Csatárposzton mindenképpen,de a keretünk szűkebb lett,mert akárhogy nézzük Giaccherininek nem a tudása, s a szerepe volt nélkülözhetetlen, de bármikor be lehetett dobni őt,bármilyen posztra és összességében nem vallott szégyent (jelenleg előbb raknám be,mint Marchisiot), erre fel a hasonló jolly joker Pepe is sérült, és nem valószínű,hogy valaha hasznát tudjuk még venni....
És most nem arról beszélünk,hogy mekkora spílerek hiányoznak,mert látható,hogy a jobbnak vélt cseréink (volt cseréink) sehol sincsenek a nemzetközi szinthez képest.
Előzetesen én is azt gondoltam,hogy a 8 közé minimum eljutunk,de ez most nagyon távolinak tűnik.
A BL egyszerűen más kávéház, nyilván nagyon sokat számít a szerencse faktor, aktuális forma,de sokkal több tudás, akarás és JÁTÉK kell hozzá,mint pl.: megnyerni 1 riválisok nélküli Serie A-t.
Szégyen lenne kiesni a BL csoportkörből, de jómagam sokkal nagyobb szégyennek tartanám, ha az 1. olyan Conte - érás évben nem nyernénk meg a Scudettot, amikor vannak riválisaink.Mert az azt jelentené,hogy a Misternek csak szerencséje volt, és nem olyan nagy szakember, azt meg egyértelműsítené,hogy a keretünk (a biztos,megbízható magon kívül természetesen) nem elég még egy mindössze javuló tendenciát mutató Serie A megnyerésére sem.

Igazság szerint tavaly óriási meglepetés volt a negyeddöntő, hiszen a csoportból majdnem kiestünk, de szerencsénkre volt egy totál mélyponton lévő Lokomotiv London a csoportban, majd aztán a 16 közt megkaptuk talán a lehetséges leggyengébb ellenfelet, akiket a saját fegyverükkel (bunker foci) győztünk le, tehát nem éppen káprázatos, magabiztos játékkal.
Ehhez képest végül is idén sem realitás a 8 közé jutás, csak a tavalyi kissé magasra tette a mércét.
Az a szomorú egyébként,hogy a 8 közé jutás nem is lenne nagy dolog, sőt az elvárható MINIMUM lenne egy Juventusnál, főleg,hogy példának okáért a néhány évvel ezelőtti "csoda Lyon" rendre eljutott a Realt kiverve a 8 közé, még sem tartjuk számon őket európai Top csapatnak.
Az a helyzet, hogy még az Arsenal szintjén sem vagyunk nemzetközileg,mert ugyan ők nem nyertek semmit évek óta, de a BL 16ot masszívan hozzák,ettől mi messze vagyunk, ha pl.: az elmúlt 5 évet nézzük.
Ezért nem tudnak minket hova tenni a külföldi riválisok és szurkolóik,tényleg csupán a nagy múltunk,s nevünk miatt lehetünk ott bármilyen összevetésben.
Ez persze megint csak az olasz futball kritikája is egyben.Idejét nem tudom mikor volt 2 olasz csapat a 4 közt, vagy 3 a 8 közt.
Az egykor oly' nagyszerű,világverő AC Milan most olasz szinten is középcsapatnak számít, a keretük meg soha a Berlusconi - Galliani érában nem volt ilyen gyenge.A sInter épülget, de édes kevesek lennének Európában.A Napoli úgy, ahogy tartja magát (bár akinek a csoport box zsákja szerepét magára öltő Marseille 2 gólt tud lőni, az nem éppen acélos védelem, ami szégyen 1 "olasz" csapattól), hála egy dagadt pincérnek, aki azért sok mindenre képes,már ami az európai kupákat illeti.Nyert már BL-t európai mércével mérve középcsapattal egy bitang,sztárokkal dúsított Milan ellen.
Valahogy most is azt érzem,hogy a Napoli tovább menetelhet a BL-ben,mint Mi,pedig sokkal keményebb csoportban vannak.
Mindegy reméljük a legjobbakat,azaz a BL továbbjutást és a Scudettot ! Forza !

Goku06 2013.11.07. 19:09:42

@Drughi Di Bianconeri: BL-ben énis a Napolit jobbnak érzem mint minket, mert bennük van valami plusz, valami váratlan.. nem beszélve a kreatív támadójátékról sem..

és @babo0410: nézd meg mit írtam, kiesni a csoport után. Második helyet összehozzuk szerintem, de utána kevés esélyt látok, max 1 kört.
Scudetto + kupa már szép eredmény lenne, de azt szerintem mindenki látja, hogy európa messze van. És nem is fog közelebb kerülni, amíg mindig az olcsó megoldást keressük. (Mert azért Teveznél is, gondoljatok bele, miért ő jött? mert olcsó volt! És ki jött? Egy játékos, aki a nyár elején ABBA AKARTA HAGYNI A FOCIT!!! Drogba elment levezetni kínába, kb ugyanaz a szint, nagy játékos a pályafutása végefelé levezet. Tevez ezt nálunk teszi.. Ha valaki a visszavonuláson gondolkozik, annak motivációja már nincs. Conte motiválgatja persze, de van különbség pl egy Higuain és egy Tevez motiváltsága közt.. ég és föld...)
és ugyanez lenne a véleményem, hogy ha Tevez a real ellen összehozott volna 3 gólt, nem vele van a gond, de ő már nem az aki volt (de még így is jobb mint bármelyik csatárunk, de európai viszonylatban már nem tényező)

JUVE76 2013.11.07. 21:26:02

Babo: tavaly-ha jólemlékszem- 65 millát kaszáltunk a bl-ben.... Van valami látszata, kvázi költöttünk ebből bármennyit is a csapatra???
Ne légy NAIV!!!! Egy akkora csapatnál mint a JUVE nem feltétlenűl dominál a Bl pénz!!! Ergó nem a pénzel van gond, hanem... a fejétől bűzlik a hal...

babo0410 2013.11.07. 21:57:11

Őgy látom, hogy nagyon sokan nagyon el vagytok tévedve!

Ádám.84 2013.11.07. 22:34:53

@juve28adam: én is nagyon várom már a tizedik győzelmet, legalább azt igazán megnyerhetnénk, én már azzal és egy BL indulásos hellyel is elégedett lennék

hellan (törölt) 2013.11.08. 12:23:42

Azért, ha nem jutunk tovább a csoportból laza 20-25M eurótól esik el a klub és minél tovább jutunk annál többet keresünk.

Modig Geit 2013.11.08. 17:31:49

"Ugyanolyan top klub, mint azok, amelyekben korábban megfordultam"

Ezt rosszul látja. :)

babo0410 2013.11.08. 20:50:29

@Juventus FC 15: Mondjuk ezt én nem hinném! Aki annak örülne, ha kizúgnánk a BL-ből, és kupát nyernénk, vagy aki szerint mit számít az a 60 milla amit a BL-ben tavaly gyűjtöttünk, az nem tudom hol él. Egy klubnak se mindegy, hogy a BL-ből mennyit szerez, és egy olasznak meg pláne nem.

babo0410 2013.11.08. 20:51:52

@babo0410: Ja és a másik, hogy attól mert nem költöttük el azt a 65 millát igazolásokra, azért a csapatra ment el. Csak jelenleg ha nem lett volna az a 65 millás bevételünk, most nagyon nagy sz.rban lenne a klub.

MDaniel98 2013.11.08. 20:55:01

@babo0410: Én nem mondtam azt,hogy nem számít.Csak,azt,hogy amit eddig a többiek mondtak,az sajnos teljesen igaz,és muszáj elfogadnunk,ha tetszik ez,ha nem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása