Pogba és Llorente értékelése a Bajnokok Ligája rangadóról

A Juventus fiatal középpályásának, Paul Pogbának főszerep jutott a 2:2-es döntetlennel zárult torinói Bajnokok Ligája rangadón, hiszen a zebramezes alakulat az ő buktatásáért megítélt büntetővel szerezte meg a vezetést a Real Madrid ellen.

Llorente Fernando_gólöröm_1.jpgAz első játékrész végéhez közeledve, Paul Pogba tört be a büntetőterületre, ahol honfitársa, RaphaëVarane buktatta, s a jogos büntetőt Arturo Vidal bombázta Casillas kapujába.

"Láttam, hogy becsúszik, de továbbvittem a labdát, s éreztem, hogy eltalál engem." - nyilatkozta Pogba a Sky Sport Italianak a mérkőzés lefújása után.

"Jó teljesítményt nyújtottunk, különösen az első félidőben, hiszen erősen akartunk kezdeni. Egy hatalmas csapattal néztünk szembe, s láthattuk, hogy amint hibát vétettünk, abban a pillanatban villámgyorsan lekontráztak bennünket."

A csoport másik mérkőzésén a dán bajnok FC København hazai pályán győzte le a Galatasarayt, s ezzel segítő jobbot nyújtott a Juventusnak, amely így is a tabella utolsó helyéről várja a folytatást.

Mindez azt jelenti, hogy amennyiben a Juventus képes lesz legyőzni a dánokat Torinóban, majd legalább döntetlent ér el a Galatasaray ellenében, könnyedén továbbsétálhat a csoportból, de ehhez természetesen az is szükséges, hogy Madridban ne történjen csoda a Real Madrid és a Galatasaray találkozóján.

"Saját magunkkal kell foglalkoznunk, kizárólag a győzelemre összpontosítva, s majd utána meglátjuk, hogy a többi csapat mire jutott."

"A Juve az a Juve, vagyis egy hatalmas csapat, akitől mindenkinek tartania kell, amikor szembe kerül vele. Be kell bizonyítanunk, hogy erősek vagyunk, s képesek vagyunk a győzelemre."

A Juventus spanyol támadója, Fernando Llorente, a Bernabeuban megszerezte élete első Bajnokok Ligája találatát, majd a torinói visszavágón ismét bevette a Real Madrid kapuját, s ezzel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az Öreg Hölgy egy pontot otthon tartott.

"Nagyon boldog vagyok, hogy ismét betaláltam a Real Madridak. Nagyon jól játszottunk az első félidőben, kiváló focit produkálva, s megérdemelten szereztük meg a vezetést." - nyilatkozta Llorente a Sky Sport Italianak.

"Nehezebb volt a szünet után, mivel a Real Madrid javult a labdabirtoklásban, s keresnünk kellett a labdát, különösképpen olyan játékosok ellen, mint Cristiano Ronaldo vagy Gareth Bale."

"A kiszolgálástól függ a munkám, s a csapattársaim egyre jobban megismernek, így minél többet játszunk együtt, annál jobbak leszünk. Biztos vagyok benne, hogy a beívelések az idő előrehaladtával egyre jobban érkeznek majd."

"Úgy gondolom, hogy még mindig sokkal többre vagyok képes, ehhez be kell illeszkednem és még több önbizalmat kell nyernem, hiszen nem rég érkeztem csak ide. Segítségére tudok lenni a csapatnak, s bízom benne, hogy minden meccsel tovább fejlődök."

"Határozottabbnak kell lennem a kapu előtt, ez az, amin dolgozom, s amire mindig gondolok a tizenhatoson belül."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr335617058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.11.07. 19:32:03

Szerintem most jó dolgokat mondtak.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása