Tévez és Chiellini így látták a Genoa elleni győzelmet

A Juventus klasszis támadója, Carlos Tévez gyönyörű találattal biztosította be a csapat győzelmét a Genoa elleni hazai bajnoki találkozón. Az argentin játékos így értékelt a 2:0-ra megnyert mérkőzés lefújása után:

Tévez Carlos_gólörül.jpg"Jóvá kellett tennünk a firenzei vereségünket, s mi sikerrel jártunk ebben. Pontosan úgy játszottunk, ahogy azt Conte kérte tőlünk."

Amikor arról kérdezték, hogy követendő példának tekinti-e magát a Juventus többi játékosa számára, Tévez így válazsolt:

"Mindig az a célom, hogy kisegítsem a csapattársaimat, különösképpen most, hogy az emberek arról beszéltek, hogy krízisben vagyunk."

A Roma elképesztő iramban robog előre, hiszen tegnapi győzelmükkel már mind a kilenc bajnoki találkozójukat maximális pontszámmal hozták. 

"Ez nem jelent problémát, még nagyon sok van hátra. A legfontosabb dolog, hogy a későbbiekben is ugyanígy folytassuk a játékot."

A Real Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen a kiállítás sorsára jutó Giorgio Chiellini úgy vélte, hogy a Genoa elleni elszánt hozzáállás jelentheti a kulcsot ahhoz, hogy a szurkolók a régi, az elmúlt évek során megszokott Juventust lássák ismét a pályán.

"Mindent kiértékeltünk az elmúlt napok során, s azt láttuk, hogy bizonyos dolgoknak másként kellett volna alakulniuk. Ugyanakkor azt mondom, hogy már a megfelelő szikrát láttam Madridban is, s ma ismét egy másik Juventust láthattunk, amely könyörtelen és agresszív, pont ahogy a mester azt elvárja tőlünk."

"A megfelelő dühvel és agresszivitással kezdtünk, s az első félidőben lerohantuk a Genoát. Kizárólag a kiváló napot kifogó Perin akadályozott meg bennünket abban, hogy még többször betaláljunk. Most elégedetten várjuk a szerdai mérkőzést a Catania ellen."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr935602516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vico94 2013.10.28. 09:36:08

Jó kis győzelem volt, a griffek össze tehetik a két kezüket hogy csak 2-vel nyertünk! Ami külön pozitívum, hogy hosszú idő után végre-végre nem kapott gólt Buffon és a csapat :) A második félidő szerintem picit lazább volt lehoztuk úgy hogy nem törjük magunkat össze. Remélem szerdán is hasonló mentalitással és agresszióval gyűrjük be a szicíliai kiscsapatot. Néhány helyen azért változást várnék a Catania elleni kezdőben! (pirlo-marci;isla-caceres;chiello-ogbonna;Tevez-Gio) FORZA JUVE!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása