Tévez nem foglalkozik a játékvezetővel

Tévez Carlos BL.jpgA Real Madridnak igen erős bírói segítségre volt szüksége a Juventus legyőzésére, azonban a torinói klub támadója, Carlos Tévez úgy véli, hogy nem érdemes a játékvezetőt hibáztatni.

"Dühösek vagyunk az eredmény miatt, azonban jó teljesítményt nyújtottunk, s a második játékrészben emberhátrányban is nem kevés gondot okoztunk nekik." - nyilatkozta Tévez a Sky Sport Italianak.

"Van időnk, hogy helyrerázódjunk ebből a helyzetből, de mindent bele kell adnunk a pályán. Bárhol is kell játszanom, nem jelent problémát számomra, ha a csapat érdekei úgy kívánják."

A német játékvezető eldöntötte a mérkőzést, amikor mindenki számára érthetetlen módon, azonnali pirossal küldte az öltözőbe Giorgio Chiellinit Ronaldo színészkedését követően. 

"Saját magunkkal kell foglalkoznunk, nem a játékvezetővel. Ha hibákat ejtesz, ahogy mi is tettük, a Real Madrid kíméletlenül kihasználja azokat."

"Nem tudom a bírót hibáztatni, hiszen nekünk a saját teljesítményünkkel kell foglalkoznunk, s azokkal a hibákkal, amelyeket elkövettünk."

"Mostantól minden mérkőzésünket úgy kellene lejátszanunk, ahogy az első félidőben játszottunk, legyen szó a Serie A-ról vagy a Bajnokok Ligájáról."

A Juventus másik támadója, az egyenlítő találatot jegyző Fernando Llorente így értékelt a mérkőzés lefújását követően:

"Sajnos tudjuk, hogy nem engedhetünk meg több botlást a Bajnokok Ligájában. Jó teljesítményt nyújtottunk, s számos lehetőségünk adódott a gólszerzésre, de a játékvezető megváltoztatta a mérkőzést, amikor felmutatta a piros lapot Chiellininek. Giorgio nem szolgált rá a kiállításra, egyáltalán nem volt az annyira súlyos szabálytalanság Ronaldo ellen."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr335596555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása