Újabb játékos Manchesterből?

A torinói sportújság, a Tuttosport forrásai szerint a Juventus kész csatába indulni az AC Milan ellen a nyáron szabadon igazolhatóvá váló Nemanja Vidić aláírásáért. Az akkor már harminckét éves védő szerződése júniusban lejár, az olasz média szerint pedig a Manchester United nem tűnik túlságosan érdekeltnek új szerződés felajánlásában.

vidic_nemanja_mu.jpgNemanja Vidić neve már többször kapcsolatba került olasz klubokkal az évek során és ez feltehetőleg a játékost képviselő ügynökségnek tudható be. Az Assist Group tíznél több játékost képvisel, azonban a manchesteri védőn kívül mindegyik játékosuk az olasz első osztályban vagy alsóbb olasz bajnokságokban játszik. Ez a tény arra enged következtetni az olasz újságok szerint, hogy a legvalószínűbb új célpont a védőjátékos számára Olaszország, valamint így az is borítékolható, hogy a kiszivárgott információk legkorábban az olasz média hasábjain lesznek olvashatók.

A Manchester United nem ajánl fel többéves szerződést olyan korú játékosoknak, mint Nemanja Vidić, így a védő helyzete korántsem egyedi, Rio Ferdinand és Michael Carrick szerződése is júniusban jár le. A megújítási tárgyalások általában az év vége előtt megkezdődnek, még azelőtt, hogy a játékos egyeztetéseket kezdeményezhetne külföldi klubokkal a nyári ingyenes átigazolás ügyében.

A manchesteriek edzője, David Moyes tiszteletteljesen beszélt mindarról, amit Nemanja Vidić a Manchester United mezében elért, és arról, ahogy segítette a csapatot, ám a védő az idei szezonban nem a legjobb formáját nyújtja.

Nehéz elképzelni, hogy a bajnokcsapat az ezt követő szezonnak is a Ferdinand - Vidić központi védő kezdőpárossal vág neki, ha pedig a szerb játékos hosszabb szerződést kíván kötni valamely klubbal, erre legnagyobb esély Olaszországban van.

A Manchester United nem kívánja azt a benyomást kelteni, mintha meg akarna szabadulni a szerb védőtől, még akkor sem, ha nem törekszik mindenáron megújítani a játékos szerződését, így, amennyiben helyesek a Tuttosport értesülései, konkrét és jelentős érdeklődésre lenne szükség ahhoz, hogy a védő átigazoljon, a Manchester United pedig valószínűleg megfelelő ajánlat esetén nem fog a csapatkapitány útjába állni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr515556467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GLB 2013.10.08. 19:42:24

ha vagy 5 évvel fiatalabb lenne akkor ok,de ne hozzunk már ide egy 32 esztendős védőt

2013.10.08. 19:48:23

Csak a vak nem látja,hogy Vidic már rég nem az a betonhátvéd,aki volt...régen a maga posztján a világ legjobb játékosaként tartották számon,mostanra viszont alaposan visszaesett a teljesítménye,amiben nyilván nagy szerepe volt annak is,hogy sokat volt sérült...nem lesz minden egykor klasszis,mára kiégett játékossal akkora szerencsénk,mint anno Pirlo-val volt,inkább a fiatalokat kellene erőltetni!

babo0410 2013.10.08. 19:55:19

Én sem őt hoznám. Jó lenne egy kis fiatalítás inkább a keretben. És ne a tudásukból már egyre kevesebbet mutató játékosokat hozzunk.

Tony. 2013.10.08. 20:56:26

Nyilván nem azért dobtak ki 15 millát Ogbonna-ra, hogy aztán 30+os védőt hozzanak még a mostaniak mellé pluszba.
Vidic amúgy is mi lenne? 5. belső védő?

Drughi Di Bianconeri 2013.10.08. 22:23:02

Egyrészt Tuttosport, szóval már kizárhatjuk.Másrészt Október eleje van,könyörgöm.Ennyire nincs miről írniuk,hogy már a nyári mercatoról fantáziálnak ?
Vidic amúgy éveken át az egyik legjobb belső védő volt Európában, masszívan hozott egy nagyon magas nívót, de már Ő is öregszik, ettől már csak gyengébb lesz.
Amúgy nagyon (egykori)milánói igazolás lenne: ott volt divat,hogy nagy nevű, öregedő,vagy kiöregedett sztárokat igazolnak, akár a padra is, jó nagy fizetésért,csak,hogy elmondhassák náluk is játszott xy.
Fura a világ.
Amennyire Marrottát ismerjük, képes lesz nyáron meglepni minket egy ingyen: Carrick-Vidic-Xabi Alonso trióval :D :D
Persze remélem ennyire Ő sem hülye.
Amúgy szerintem hosszabbítanak Manchesterben a szerbbel (és a többivel is),szolidaritásból,mégiscsak a csk-juk.Ha már Scholes játszhatott szinte 40éves koráig,sőt Giggs még mindig a keretük tagja, akkor vele is fognak hosszabbítani.

Amúgy ettől függetlenül: már máshova is írtam, de jó lenne jövő nyártól végre 25 alatti játékosokat igazolni,nem 28 felettieket.
Nagyon magas a csapatunk átlag életkora,a BL-mezőny egyik legöregebbje a miénk, és ez hosszútávon semmi esetre sem kecsegtető.
Tele van a világ jobbnál jobb fiatal tehetségekkel,érdemes lenne 1-2őt megszerezni(ha már a mi utánpótlás bázisunk 1 Ft-ot nem ér),mielőtt még jobban eltávolodunk az európai szűk elittől.

tjunior 2013.10.09. 08:54:50

Chiellini-Bonucci-Barzagli-Ogbonna-Caceres, ez akárhogy nézem, minőségre-mennyiségre több mint elég. Az persze más kérdés, hogy csóringer Caceres sokkal több lehetőséget érdemelne( oké most sérült) de nem kap és emiatt szerintem év végén lelép. Bár ne így lenne, nagyon bírom az indiánt.

MDaniel98 2013.10.11. 18:07:35

@Drughi Di Bianconeri: Vidic és Xabi Alonso szerény véleményem szerint sem kell már nekünk,de,ha Marotta ingyen elhozza Carricket,akkor megemelem a kalapom,mert bár Carrick sem túl fiatal,de ő még mindig nagyon jó,nem véletlen,hogy a múlt szezonban beválasztották a PL legjobb 6 játékosa közé(végül a szavazáson 4. lett). Fellainit is csak azért vették,hogy tehermentesítsék őt,mert gyakorlatilag tavaly ő volt az egyetlen minőségi és használható VKP-ja a MU-nak és 55-60 meccset,már ő sem bír zsinórban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása