Forrnak az indulatok a torinói városi rangadó után

A felejthető minőségű játékot hozó torinói városi rangadó egyik legfontosabb jelenete volt, amikor a félig a Juventus tulajdonában álló Ciro Immobile kíméletlenül odarúgott Carlos Téveznek. A játékvezető sárga lappal jutalmazta az elkövetőt, s a rúgást elszenvedő argentin támadó később lesen helyezkedett a Paul Pogba találatával záruló támadás végén.

Tévez Carlos gólöröm 2.jpgMindkét esemény nagy indulatot váltott ki a felekben, s míg a Bikák a lesből született gólt, addig a Zebrák a kemény belépőt, valamint az elmaradt piros lapot kifogásolják.

A mérkőzést követően a Juventus hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy a sérülésből kifolyólag Carlos Tévez nagy eséllyel kihagyni kényszerül a szerda esti, nagy jelentőségű Bajnokok Ligája találkozót a Galatasaray ellen.

Torino másik felén ugyanakkor Antonio Contét érte heves kritika, mert mérkőzés utáni nyilatkozatában a szakember kifogásolta, hogy Ciro Immobile csupán sárga lapot kapott, s nem jutott a kiállítás sorsára.

Az ügyben természetesen az érintett játékosok is megszólaltak.

"Nekem nem tűnt kiállításnak, hiszen a labdát próbáltam megszerezni." - nyilatkozta Immobile a Sky Sport Italianak.

"Mindamellett múlt héten Nigel De Jong hasonló szabálytalanságot vétett ellenem. Semmiféle alattomosság nem volt benne részemről. Claudio Marchisio szintén sárga lapos figyelmeztetésben részesült egy ehhez hasonló szabálytalanságért ellenem."

A sérülést elszenvedő Tévez a Twitter oldalán reagált a történtekre, s igazát bizonyítandó, naturális, véres képeket is közölt sérült bokájáról.

"Mi mindig segítséggel nyerünk, minden bizonnyal ezért lehet, hogy valaki, aki majdnem eltöri a bokámat, csupán sárga lapot kap..." - fogalmazott cinikus éllel az argentin támadó.

A Juventus háza táján természetesen felemlegették a két csapat összecsapásainak tiszteletet parancsoló statisztikáit is:

"Tizenöt mérkőzés veretlenül, nulla kapura lövés ma a Torinótól, s 2002 óta még gólt sem kaptunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr325539963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trieszt120506 2013.09.30. 09:22:15

Mindenesetre eddig teljes mértékben pozitívan csalódtam Tevezben, mert maximális alázattal játszik. Nem fetreng, nem alibizik semmit (egy ilyen sérüléssel -gondolom a képeket láttátok- nem sok focista folytatta volna a játékot) és még a belét is kihajtja minden meccsen!

szabo2323 2013.09.30. 09:36:34

Hát bizony én se tudnák semmi rosszat mondani jelenleg Tevezről mert mostanság ő az egyetlen ember a pályán aki focizni akar és szemmel láthatólag mindent meg is tesz a győzelemért. Sajnos van egy olyan sanda gyanúm,hogy bl-be nagyon nehezen vagy nem is jutunk tovább semmi biztatót nem látok a játékunkba főleg ha Tevez se játszik.A védelem most nem kapott gólt de mostanság eléggé zavarodottnak vagy figyelmetlennek tűnnek a srácok.

Apuleius 2013.09.30. 12:25:31

Ez az Immobile gyerek nagyon sokat tett most azért, hogy soha ne kerüljön vissza a Juventushoz.

steelo 2013.09.30. 12:43:37

Tényleg ehhez hasonló volt a szabálytalanság. Annyi kivétellel hogy Tevez bokavédője át is vérzett.....
Úgy utálom hogy mindig csak arról szól a fáma h a Juve ilyen lesgólt lőtt meg stb.. Mondják ezt úgy h meg sem nézték a meccset. Persze a meg nem adott tizenegyesekről meg a piroslapokról nem beszélnek. Nézzék meg hogy az utóbbi évek alatt kinek hány tizenegyest ítéltek meg...Enyhénszólva a milánói csapatok fele esik a mérleg...
De mind1 is. Nyertünk és kész. Más is nyert már lesgóllal. Le kell szarni. Ilyen mindig is előfordult a fociban és még jó sokáig elő is fog.
FORZA JUVE!!!

mpite 2013.09.30. 12:44:08

@Apuleius: Ez így van, szar játék, undorító, nekem egyértelműen kiállítást érő belépő, plusz olyan leszarom stílusú mentegetőzés a meccs után. Hányinger, hogy a játékjoga még felét birtokló nevelőegyesülete iránt semmi tiszteletet nem mutat.

Amúgy egymás után másodszor tévednek a javunkra a bírók, amit mindig sokkal jobban felfújnak, mintha pl a Milan javára tennének így. Ezt le kell szarni, nincs mit tenni ezzel sajnos. De hogy a Torino azt mondja, hogy a meccs képe alapján nem érdemeltük meg a győzelmet, az már kicsit sok. Szarok voltunk, az tény, de nekik esélyük sem volt a kapunkig eljutni.

A derbi után mindig sokkal nagyobb nyilatkozat-háború szokott lenni, plusz minden hibát sokkal nagyobbra fújnak fel. Holnaptól mindenki csak a Galata elleni meccsről fog beszélni úgyis:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása