Conte a bajnokságról és a Chievo elleni meccsről

Antonio Conte nem számított arra, hogy az olasz első osztály első meccsein ennyire jól fog teljesíteni több jelentős olasz klub is.

A Fiorentina, Roma, Inter és Napoli bámulatosan kezdte a bajnokságot, és a torinói bajnokcsapat trénere úgy gondolja, hogy a Serie A minőségi szintje rég nem látott magasságokban van.

Conte Antonio_sajtótájékoztató 01.jpg„Őszintén megmondom, hogy nem számítottam ilyen erős kezdésre az Inter, Milan, Napoli, Roma és Fiorentina csapatától. - nyilatkozta az edző egy sajtótájékoztatón.

„Ezek az eredmények az illető csapatok érdemei, és annak a tanúbizonyságai, hogy igenis van mód kilábalni nehéz helyzetből megfelelő szakmai vezetéssel. Rendkívül nehéz lesz idén megnyerni a bajnokságot Olaszországban.”

A sajtótájékoztató alkalmával Antonio Conte szót ejtett a soron következő, szerdai meccsről, amelyet a Chievo ellen kell megvívnia csapatának.

„Tegnap volt egy regeneráló edzésünk, ma pedig a szerdai meccsre készülünk. Nagyon figyelnünk kell a Chievo csapatára. Ez a negyedik meccs rövid időn belül, így teljesen természetes, hogy a kezdőcsapatban lesznek változások. Azonban bárki is lép pályára, a csapat kiegyensúlyozottsága nem fog változni.”

Továbbra is rotálni fogom a kezdőcsapatot, mivel fontos mérkőzések várnak ránk, a holnapi mérkőzést követően a Torino, Galatasaray, majd az AC Milan ellen fogunk pályára lépni.

„A tavaly a Coppa Italia meccseken eszközöltünk néhány változást. Amikor a csapat rotálásáról beszélek, mértékletes változásra gondolok. Nem várható, hogy hét vagy nyolc poszton változzon a csapat.”

„Gyakran megesik, hogy az ellenfél megváltoztatja a játékát az ellenünk játszott mérkőzésre, válaszként a csapatunk minőségére. Nem egyszerű a feladat, mivel sokszor előfordul, hogy a csapatok akár nyolc emberrel is emberfogást alkalmaznak, és csak Ogbonna és Barzagli marad szabadon.”

„Ez történt a hétvégén a Verona ellen például. Ez nem könnyíti meg a dolgunk. Ugyanerre számítok holnap is.”

A legutóbbi három mérkőzésen az ellenfél talált be elsőként és remélem, hogy ez nem válik megszokássá. A legutóbbi két gólt rögzített helyzetekből kaptuk; fejlődnünk kell és a védekezés kell a legfőbb fegyverünk legyen.”

Carlos nagyszerű teljesítményt nyújt és megkérdőjelezhetetlen, hogy minőséget hozott a csapatba, karakteresebbé tette a játékot, azonban nem szeretnék semmit elvenni azoktól a játékosoktól, akikkel két bajnoki címet nyertünk nélküle. A csapatom által mutatott játékstílus nem adott játékosokon alapszik és soha nem is fog.”

Az edző Sebastian Giovincoról is szót ejtett, aki az új csatárok érkezésével lényegesen kevesebb játéklehetőséghez jut: Seba nagyszerűen teljesített mindig, amikor beállt és kiváló játékos, aki egyaránt technikás és gyors. Ő egy ötfős támadó részleg egyik játékosa, és szerephez fog jutni, amikor majd megfelelőnek érzem a pillanatot.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr865531748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (918) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9923) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4166) mercato (4145) nyilatkozat (7446) Olasz Kupa (328) összefoglaló (412) pletyka (4175) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása