Marotta: "Vidal és Pogba nem eladó"

A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta  elárulta, hogy a klub jelentős ajánlatokat visszautasítva tartotta meg a középpálya két kulcsjátékosát, Arturo Vidalt és Paul Pogbát, s mindenkit biztosított arról, hogy az Öreg Hölgy célja a minél hangosabb európai siker.

Marotta Giuseppe.jpg"A Juventus esélytelen a trófea elhódítására? Amikor a Juventus részt vesz egy kiírásban, legyen az az olasz bajnokság vagy a Bajnokok Ligája, mindig a létező legmagasabb célt kell kitűznie maga elé. Persze nagyon sok múlhat esetleg a kedvező körülményeken." - nyilatkozta Marotta a kedd esti Bajnokok Ligája mérkőzés előtt a Mediaset Premiumnak.

Antonio Conte mester változtatott az eddigi kezdőcsapaton, s így most Mirko Vučinić, Andrea Barzagli és Kwadwo Asamoah is kimaradt a csapatból, azonban Fernando Llorente változatlanul a lehetőségre vár.

"Amikor leigazoltuk, mindannyian tisztában voltunk azzal, hogy egy évig gyakorlatilag alig játszott. Antonio Conte be fogja vetni, amikor fizikálisan jó állapotba kerül."

"Vidal egy rendkívül értékes játékos számunkra akire mindig számíthatunk. Az átigazolási piac néha irracionális, de mi soha sem határoztuk meg, hogy mennyi az értéke. A Real Madrid érdeklődött Vidal iránt, de elutasítottuk őket. Még a lehetséges eladásról sem egyeztettünk velük."

Hasonló a Juventus álláspontja Paul Pogba esetében is, aki kezdőként lépett pályára Dániában, s a klub hamarosan új szerződéssel díjazhatja a francia középpályás látványos fejlődését.

"A berobbanása némileg meglepő volt, még akkor is, ha már két évvel ezelőtt, a Manchester Unitednél is voltak jelei." 

"Conte képes volt arra, hogy a legjobbat hozza elő belőle, így amit az imént Vidalról mondtam, az Pogba esetében is fennáll. Olyan játékosok, akik a csapat szilárd magját adják. Igen, Pogbáért is jelentős ajánlatok kerültek elutasításra."

"Azzal az ígérettel kötöttünk vele szerződést, hogy az ügyet újragondoljuk, amint sztár válik belőle. Már most azonnal rászolgált az emelésre."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr115521502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása