Del Piero: „A Juventus a favorit”

Alessandro Del Piero úgy véli, hogy a Juventus továbbra is elsődleges várományosa a Serie A bajnoki címének, amely sorozatban a harmadik lehet Antonio Conte vezetése alatt.

Del Piero Alessandro_csók.pngA legutóbbi bajnoki címet a Juventus kilencpontos előnnyel szerezte meg a második helyezett Napolival szemben, a klublegenda szerint pedig Antonio Conte csapata a nyári befektetéseket követően megfelelő kerettel rendelkezik ahhoz, hogy ismét győzedelmeskedjen a bajnokságban annak ellenére, hogy a felkészülési meccseken gyenge teljesítményt nyújt a csapat.

„A Juventus a favorit, mivel a bajnoki cím védője mindig előnyben van a többiekkel szemben” - nyilatkozta Alessandro Del Piero a Sky Sport 24 stábjának. „A barátságos mérkőzések eredményei miatt nem kell aggódniuk: olyan csapatokkal kerültek szembe, akik előrébb tartanak a felkészülésben, vagy akiknek már megkezdődött a bajnokság. Valamint mindehhez hozzáadódnak az utazás okozta problémák.”

„A Juventusban óriási a potenciál, az új szerzeményeknek pedig nem kell majd sok idő, hogy megmutassák tudásukat a megfelelő szinten.”

A torinói rekordbajnok harmincnyolc éves ikonja az interjúból nem hagyhatta ki a Juventus szurkolóit, valamint sejteni engedte, hogy nem zárható ki a szezon végi visszavonulása.

„Tizenkilenc, élményekkel teli évet éltem át a Juventusnál - ezek mindig bennem fognak élni” - folytatta a csatár.

„Gyakran visszagondolok a Juventusnál megélt időszakra, különösen az utolsó napomra a Juventus stadionjában, amikor magasba emeltük a bajnoki trófeát, de a szurkolók fogadtatása számomra felért egy másik trófeával.”

„Nem tudok elégszer köszönetet mondani mindazoknak, akik jelen voltak azon a napon.”

„Az én koromban a tervek mindig rövid távúak” - utalt a jövőjére Alessandro Del Piero. „Talán ez az utolsó évem, talán nem - karácsony után fogom eldönteni” - zárta az interjút a bianconero rajongókat számos felejthetetlen pillanattal megajándékozó torinói legenda.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr495447118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.08.06. 16:44:19

Remélem minden úgy lesz,ahogy itt ő lenyilatkozta,kivéve az utolsó mondatot:).

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (918) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9923) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4166) mercato (4145) nyilatkozat (7446) Olasz Kupa (328) összefoglaló (412) pletyka (4175) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása