Chiellini: "Őrültség lenne elhagynom a Juventust"

Giorgio Chiellini úgy érzi "őrültség lenne elhagyni a Juventust", még akkor is ha az érdeklődő klub a Real Madrid.

Chiellini Giorgio_Roma ellen.jpgA Bianconerik zsinórban második Scudettojukat nyerték és a Bajnokok Ligájában is bejutottak a negyeddöntőbe, most pedig Carlos Tévezzel és Fernando Llorentevel erősítették meg támadószekciójukat.

"Minden nyáron felröppennek különböző átigazolási pletykák velem és Claudio Marchisioval kapcsolatban, de nagy részük csak kitaláció." - mondta a védő a Tuttosportnak.

"Beppe Marotta világosan elmondta, hogy klubunk fő profilja nem a játékosok értékesítése és különben is őrültség lenne pont egy ilyen nagyszerű projekt közepén elhagyni a Juventust, még akkor is ha a Real Madrid hívásáról van szó."

"Csak gondoljanak bele! Ki gondolta volna, hogy Antonio Conte rögtön az első szezonjában elhódítja a bajnoki aranyat? Emlékeznek az akkori amerikai felkészülési túránkra? Megszenvedtünk a barátságos meccseken és nem ment valami jól a játék, de végül teljesítettük a célkitűzést. Most pedig csatlakozott hozzánk pár nagyszerű játékos, akik megismerték a csapatot, s ezáltal még egységesebbé váltunk." - folytatta Chiellini.

Giorgiot megkérdezték arról az egyre valóságosabbnak tűnő pletykáról is, mely szerint a Real Madrid 120 millió eurót készül fizetni Gareth Bale-ért.

"Ez egy teljesen más dimenzió, mi nem tudunk (és nem akarunk - a szerk.) versenyezni a Real Madriddal vagy a Barcelonaval, de nem szabad elfelejteni azt a tézist, mely szerint nem mindig a legtöbbet költő klub győz, nézzék csak meg a Borussia Dortmundot."

"Mi is ugyanilyen szemlélettel tekintünk a jövőbe, bizalommal és lelkesedéssel. Már szerződtettünk pár kiváló játékost is, akik segíthetnek céljaink elérésében." - vélekedett a hátvéd.

A Juventus a napokban 3-1-es vereségett szenvedett a LA Galaxy csapatától, ezzel gyenge szezon előtti formát mutatva, mivel a torinói gárda még egy nagy csapat ellen sem tudott diadalmaskodni a felkészülési időszakban.

"Mondjuk úgy, hogy a Juvenal az edzéseken sokat futunk a labda nélkül, ami külföldön nem szokás. Az elmúlt két évben Conte az erőnlétre helyezte a hangsúlyt, így minket kevésbé terhel meg az adott futómennyiség (mint a külföldről érkezőket). Akik pedig most érkeztek a csapathoz, még nem vették fel a kellő ritmust." - mondta zárszóként Chiellini.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr665445701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.08.05. 15:32:01

Egy igazi Juventino,remélem inen fog majd visszavonulni sok-sok év múlva.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (918) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9923) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4166) mercato (4145) nyilatkozat (7446) Olasz Kupa (328) összefoglaló (412) pletyka (4175) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása