Marotta: "Isla nem távozik, Zúñiga marad Nápolyban"

A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta az átigazolási piaccal kapcsolatos pletykákkal, így Mauricio Isla távozásával, valamint Zúñiga esetleges érkezésével kapcsolatosan adott válaszokat a sajtó képviselőinek. 

Marotta Giuseppe.jpg"Isla a mi játékosunk." - nyilatkozta Marotta a Sky Sport Italianak. "Nem szeretném letagadni az Inter közeledését, azonban megfelelő helyettes hiányában, velünk marad majd." 

"Elmondta nekünk, hogy maradni szeretne, s Antonio Conte egyetértésével ő a Juventus játékosa."

"Zúñiga? Jó kapcsolatot ápolunk a Napolival, így elfogadjuk, hogy nem szándékoznak eladni."

Marotta elárulta, hogy az Öreg Hölgy nyári költekezése véget ért, azonban szeretnének még megválni a keret egyik támadójától. 

"Nem hiszem, hogy lesz még további igazolásunk. Megerősítettük azokat a csapategységeket, amelyek esetében erre szükség volt, így a csatársort és a védelmet."

"Számos játékost igazoltunk a nyár kezdetén, s egy versenyképes csapatot alakítottunk ki. Ebben az időszakban, amikor az olasz labdarúgás nehéz gazdasági helyzetben van, jól igazoltunk.

"A támadórészlegünk létszámcsökkentésre szorul, mivel hat ilyen szintű játékos túl sok." - tette hozzá Marotta. "Öt játékost szeretnénk, talán egy fiatallal, aki fejlődhet majd."

"Bízunk benne, hogy megfelelő megoldást találunk. Az érdeklődéseket elemeznünk kell, azonban egy játékos akarata alapvetőbb jelentőségű, mint a klubé." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr645433519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csakajuve11 2013.07.30. 13:23:41

Örömteli hír! A bal oldalunk fantasztikus lesz idén (is).
Egyszerűen fel nem fogom, hogy miért nincs egy, eredetileg is a posztja szerinti minőségi bal oldali szélső játékosunk. Cáceres nem bal szélső (se nem védő, se nem középpályás), Peluso egy hatalmas nulla a szememben, Padoin pedig - ha már a saját skálámat használom - negatív értéket képvisel.
Egyetértenék a nyilatkozattal, ha érkezett volna egy valóban "eredeti" bal oldalt bejátszani képes játékos. Akkor lennénk készen, ez így félmunka számomra.

tjunior 2013.07.30. 13:40:49

szóval akkor még legalább 1 játékos érkezik még

Györijuventino 2013.07.30. 13:55:12

Marotta nyilatkozataira sosem fedik a valóságot...szimpla sablon szöveg...
Legfontosab , hogy 4-5 játékost eladjunk . Gondolok itt két csatárra Ziegler-DC-Motta 3asra.

n.david97 2013.07.30. 13:57:51

Szerintem-a nyilatkozattól eltérően-jönni fog még a baloldali játékos.Emellett talán még egy meglepetés ember.

b.tom 2013.07.30. 14:43:42

számos játékos érkezett a nyáron. igen. 3.

szerintem meg a védelem kevésbé szorult erősítésre, mint a kp széle. egész jól kezdtük ezt a mercatot, kár h így leültünk a végére...:(

The king of alibis 2013.07.30. 14:45:31

"Számos játékost igazoltunk a nyár kezdetén"
Számos játékos? Én úgy tudom, hogy csak 3-at igazoltunk. (Tevez, Llorente, Ogbonna). Jah meg most jut eszembe, Pelenka. Úgy látszik, hogy ez a fószer szépen elszállt magától, hogy nagy nehezen ide tudta hozni Tevezt. A 3-5-2-es taktikánkhoz ismét nincs meg a megfelelő játékosanyag. Lichti kevés jobbra, balra Asamoah(Pelenka, DC). Idén sem várom, hogy a BL-ben maradandót tudunk alkotni. A 2 csatárral nem leszünk annyira jobbbak, hogy esélyesek legyünk a BL-ben.

hellan (törölt) 2013.07.30. 14:47:17

Asamoah az eddigi felkészülési meccseken középső kp-ként játszott és ha ez a jövőben is így lesz, akkor a DC-Peluso bal szél a röhej kategóriáját súrolná, igaz ahogy Conte ragaszkodik Padoinhoz mindent el tudok képzelni. :D

Marotta fiatal támadóra tett nyilatkozata, akár 2 támadó távozását is jelentheti és feltűnő, hogy Boakye-ért küldött ajánlatokat mind visszautasítottuk.

Apuleius 2013.07.30. 14:57:17

@hellan: Padoin egy zseni, ráadásul több poszton is bevethető :-)

Igen, én is ezen töprengtem, hogy Marotta szavai alapján ez a fiatal támadó +1 lenne az 5 támadóhoz képest, vagy vele együtt lenne meg az 5 támadó? Én is úgy látom, hogy Boakye lehet a befutó, egyelőre úgy tűnik őt akarja megnézni Conte a felkészülés során.

Amúgy nem sok értelme van most kijelenteni, hogy nem fogunk már többet igazolni. Akár igaz, akár nem.

venember83 2013.07.30. 15:02:39

@hellan: én is arra tippelnék, hogy az ötben benne van az egy fiatal is. De ez csak megérzés.

Apuleius 2013.07.30. 15:15:59

@venember83: Érdekes, én meg pont inkább azt érzem ki az angol "eredetiből", hogy a fiatal az 5 támadóhoz jönne hozzá pluszban. Valószínűleg elő kellene ásni az olasz változatot.

Hoods121 2013.07.30. 15:22:46

Az idei se lesz 10es mercato. Igazabol elbasztunk 14+5+9 (ogbonna peluso asamoah masik fele) milliot szinte a semmire. :) Inkabb vettunk volna ebbol a 28 millabol egy vodor vizet. Befejeztuk az igazolasokat megerositettuk a fontos csapategysegeket amikre szukseg volt. Csak en nem vagyok egy kicsit se elegedett?

RuidaRobert 2013.07.30. 15:27:13

@Apuleius: Hát ha hatodiknak lenne a fiatal, annak semmi értelme. Mert 1 éven át annyit fog játszani, mint Bendtner/Anelka. Egyébként nagyon remélem, hogy valakit hozunk a bal szélre. Mind1 kit, csak ne Peluso legyen már az elsőszámú lehetőség Asamoah mögött...

Apuleius 2013.07.30. 15:31:17

@RuidaRobert: Értelme lehet nincsen, ezt nem is állítottam, viszont a nyilatkozat angol változatából szerintem inkább ezt lehet kiolvasni, mint a másik forgatókönyvet.

hellan (törölt) 2013.07.30. 17:08:46

@Apuleius: Mi az h, ma eloastak egy olyan videot ahol Marotta elmondta h 2 tamado tavozik.

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.07.30. 17:15:29

Tetszik ez a duma, h "jó kapcsolatot ápolunk a nápolyival"... Szinte puszipajtások vagyunk. Ha tehetnék, egy kanál vízben megfojtanának minket.
Ha így marad, akkor ez a mercato egy elkezdett, de a felénél abbahagyott mercato lesz. Nekem ábszolúte vegyesek az érzéseim. Tevez remélem hozza a formáját, Llorente talány, Ogbonna szintén, meg nem is lett volna rá nagy szükség. És ennyi. Bal oldal meg olyan semmilyen.
Úgyh fel kell kötni a pelust, persze nem Pelusot, mert sztem qrvára meg kell majd izzadni a scudettoért.

MDaniel98 2013.07.30. 17:17:36

Marotta nyilatkozatához fordító:Az Inter érdeklődött,de leszartuk,Isla kell a csapatnak.
Mindent megteszünk azért,hogy elhozzuk Zunigát,de,ha nem megy 1 év múlva úgy is jön ingyen.
Lesznek további igazolások,valószínűleg egy szélső,aki Biambayi lesz,hadd szökjön az egekbe a Juve-szurkolók vérnyomása.
Elvagyok szállva magamtól,hogy le tudtam igazolni Tévez-t.
Kivágunk két csatárt,akik Quag,és Matri lesznek,Vucinic a nyakunkon marad,Boakye felkerül a nagy csapathoz.

MDaniel98 2013.07.30. 17:20:38

@Kotrevák Kelly: Szerintem ahogy focizik Pelusot is fel lehetne kötni.:)

supicool 2013.07.30. 18:27:12

Biambayi:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

keshudioo 2013.07.30. 18:43:48

@Juventus FC 15: Az első mondatodat így helyesbíteném: "Az Inter érdeklődött, de rohadt smucigok, ennyiért még engem sem lehet csőbe húzni."

Drughi Di Bianconeri 2013.07.31. 00:49:12

Remélem ez csak valami agyament, kánikula hatására kialakult,terelő nyilatkozat.
Isla-t kinek kéne helyettesíteni, mikor eleve ő egy helyettes, a teljesen bő(legalábbis védelmet, középpályát tekintve) jobb oldalra ?
Jó a kapcsolatunk a Napolival, ezt sztem Ő is ironikusan értette, és a jelentése az lehet,hogy idén nem érkezik Zuniga,mivel pénzbe kerül,és 10et nem ér, amennyiért adnák az afrikaiak, hanem majd jövőre ingyen :D
Megerősítettük a csapategységeket ?
Igen a csatársort, nagyon is.
De a pálya szélét kivel erősítettük meg ?!
A botlábú, tehetségtelen, és túlárazott Pelusoval, vagy az eredendően VÉDEKEZŐ KÖZÉPPÁLYÁS Asamoahval ?
Ogbonna is ékes példája a pénzszórásnak,mivel nem hiányposztra érkezett,és így eléggé kétségbeejtő lehet (lesz is) Cáceres , eddig sem túl rózsás helyzete.
Ez a Mercato inkább felemás összességében (!),mint jó.
Persze,nekem aki imádja Tevezt, már qrva régóta, be kéne fogni a számat, és hetekig nem is zavart semmi.
De most,hogy már 30 opciónk volt bal szélre, és egyik sincs itt, kezdek aggódni, főleg ilyen nyilatkozatokat olvasván...
Arról már nem is beszélve,hogy eladni is kéne, ha nem akarunk újabb Iaquintákat, Amaurikat, J.Martinezeket "nevelni".
A ballasztot úgy ahogy van el kéne adni.
A csatársorból is 1,de inkább 2 embert.Abban van ráció,hogy 5 csatárunk legyen a szezonra, akiből az egyik lehetne Boakye,aminek nagyon tudnék örülni.
Gondolom akkor Matri és Quagsi távozna, mert Boakye center, és csere lehetne Llorente mögött (Giovinco sajna tuti marad), és egy 4-3-3hoz inkább még 1 szélső-támadó (inwerted winger,vagy inwerted forward) kéne, nem a mostaniak közül vki.
Az utolsó mondatának van értelme egyedül, feltételezem itt arra gondolt,hogy pl.: Quagliaért hiába tesz le egész jó, 10 M összeget egy Norwich, ő nem akar odamenni, ezért mi sem fogjuk elengedni.

hellan (törölt) 2013.07.31. 09:12:01

@Drughi Di Bianconeri: Igazából, ha a bal oldalra Contenak Zuniga és Kolarov voltak a jelöltjei, akkor bizony mindegy, hogy meg kellene-e erősíteni azt az oldalt, inkább ne költsünk pénzt újabb felesleges niemand Padoinokra. Mondjuk szvsz ha a City igazol bal oldalra el fogják engedni a szerbet.

A csatárokat illetően értem én h el akarjuk adni Q-t és Matrit, de pl. utóbbi szeretne olaszban maradni, de ajánlat talán még nem is futott be érte, ha akarunk vmit bizony háttérbe is lehetne helyezni a játékos érdekeit.

2013.07.31. 12:58:17

Tehát akkor ennyit erről...Marotta ismételten félmunkát(vagy még annyit se)végzett,mert biztos vagyok benne,hogy ezzel a mercato számunkra véget ért!Tevez,Llorrente,Ogbonna,és ennyi...egy hiányposzt talán megoldva,de a bal szél marad az a fantasztikus szar,ami eddig volt,továbbra sincs olyan szélsőnk,aki tud beadni,tartok tőle,hogy ezzel Llorrente nevű méregfogunkat ki is húzhatjuk az erősítések listájáról...következetességnek nyoma sincs az idei mercato-ban sem!

Goku06 2013.07.31. 13:22:43

hát ez igy tényleg érdekes... gondolom Zunigával úgy vannak, hogy még egy évet átvészelünk Asamoah-val, majd jövőre ingyen jön Zuniga.. Marotta kedvence a lejárt szerződés, valószinüleg már erre várunk, mert ha Van Persie-ért is csak 10et adtunk volna egy évvel a szerződése vége előtt akkor Zunigáért nem fogunk kifizetni 10 milliót..
nem is rossz gondolat hogy jövőre ingyen jönne, de most is kellene valaki.. ha nagy szerencsével el tudnánk végül hozni Kolarovot akkor nagy üzletet csinálnánk, jövőre meglenne a védelem: Kolarov, padra pedig Zuniga.
amit viszont nem értek.. Giaccherini helyére még nem jött senki, valamint az eladásokból is jön be pénz.. azt csak elköltjük. kell még Kolarov és egy támadó szélső, mert az eddigi mercato az életbenmaradáshoz kellett (Tevez), valamint a jelen szempontjából felelsleges igazolások voltak (Peluso, Ogbonna).. Llorente pedig még mindig egy nagy kérdőjel csak, semmi több.

steven-h (törölt) 2013.07.31. 14:13:53

@Goku06: Szerintem Giak helyére nem fogunk senkit igazolni hanem Conte Rossit fogja itt tartani véleményem szerint, nem hiába kap annyi lehetőséget a felkészülési meccseken

babo0410 2013.07.31. 14:34:32

@steven-h: Legyen igazad, ennek nagyon örülnék.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása