Juventus - Bayern München: 0-2

bayern_juventus_2013.jpegNagy fogadkozások és a csúfos vereség elkerülésének kényszere közepette fogadta tegnap a Juve a Bayernt. Még a poszt elején le kell szögezni, hogy -jelen helyzetben- nem egy érvagdosós eredmény az, ha a csapat kiesik a München ellen a negyeddöntőben. Ezt a tavalyelőtt bajnoki hetedik helyezés után mindenki aláírta volna. Mindenki!

A gond inkább a mutatott játékkal volt az első meccsen is, a Bianconerinek momentuma sem nagyon volt, a játék is csak akkor élénkült meg, amikor a Vučinić-Giovinco páros a pályára lépett az utolsó 20 percre. Persze az kérdés, hogy miért kellett 70 percig várni akkor a változtatással és miért kellett egyáltalán posztra cserélni. A visszavágón egyébként az sem könnyítette meg az olaszok dolgát, hogy Lichtsteiner és Vidal eltiltás nem léphetett pályára, míg a "mindig szabályos" Ribéry persze zokszó nélkül ott lehetett a kezdőben.

A visszavágó elég kemény összecsapásokkal kezdődött, előbb Mandžukić, majd Bonucci kapott sárgát tarolásért. Gólhelyzetek tekintetében a Bayern kezdett jobban, a horvát támadó, majd Van Buyten is kis híján gólt szerzett. Az első nagyobb Juve-lehetőség Pirlo előtt adódott, aki egy 17 m-es szabadrúgást eresztett Neuer kapujára. A lövés erős volt, de a kapusnak nem kellett nagyon tornáznia érte. Kicsivel később Pogba lőtte keresztbe a labdát, de Asamoah egy hajszállal lemaradt róla. A meccse eljén összeszedett rúgás megbosszulta magát a Bayern belga védője esetében, ezért már az első félidő hajrájában le kellett cserélni, helyére Boateng állt be. A 40. perc környékén ismét a fekete osztrák játékos, Alaba próbálkozott távolról, de ezúttal Buffon nyerte a párharcot, míg a félidő végén a hazaiak montenegrói csatára került helyzetbe, de nem jól találta el a játékszert, így az elkerülte a kaput.

A második félidőben ismét az olasz játékmester próbálkozhatott egy szabadrúgással, a lövése megpattant, de a német hálóőr ismét hárította a próbálkozást. Az első játékrész végén és a második elején viszonylag gyorsan átjutottak a középpályán a csapatok, helyzeteket ki tudtak alakítani, de a gólszerzés egyik oldalon sem sikerült. Az 57. percben Chiellini merészkedett előre, de a labdát sokadjára sem tudta megszelídíteni, a labdavesztésből pedig támadhattak a bajorok. Öröm az ürömben, hogy Robben nem sokkal ugyan, de célt tévesztett. A 64. percben aztán eldőlt a párharc és az eddigi picinyke esély is szertefoszlott. Egy jobb oldali beadás után Martínez tűzte kapura, amit Buffon hatalmas bravúrral védett, de a lesipuskás Mandžukić 2 m-ről üresen fejelhetett a földön lévő Gigi mellett. 0-1

Conte ismét a 70. perc környékén szánta el magát cserére, úgy tűnik a Mesternek általában ekkor jön meg az ingerenciája a változtatásra. Érkezett Isla és Matri, nem sokkal később pedig Giaccherini is csatlakozott a pályán lévőkhöz. A friss erő azonban nem hozta meg a várva várt áttörést, sőt Müller kétszer is nagyon közel járt ahhoz, hogy gólt ünnepelhessen a Juventus Arenaban. Természetesen ekkor már mindenki tudta, hogy eldőlt a továbbjutás, a Bayern-játékosok a lefújásban, míg a Juve-drukkerek a szépítésben reménykedtek. Ez alól kivételt képez Robben, aki mindenáron be akart gyötörni még egy gólt, ami az utolsó percekben majdnem sikerült is neki. De még ilyen vesztett helyzetben sem egyszerű túljárni Buffon eszén. Azonban az utolsó utáni percben már ő is tehetetlen volt, a fellazult védelemben Pizarro kapta üresen a labdát, a lövésnél pedig nem hibázott. 0-2

Így kialakult összesítésben a 4-0-ás eredmény, ami Juve-szemszögből nagyon is kiábrándító. Nem arról van szó, hogy nem lehet kikapni és kiesni a egy jobb csapat ellen, inkább az a szomorú, hogy egyelőre -a Juve igazolási politikáját ismerve- nem látni a kiutat. Pedig a Napnál is világosabb, hogy bár a csapat magja erős és olasz honban bivalyerős, az évek óta szajkózott topcsatár mellett szélsők is kellenének a csapatba. Nem beszélve egy minőségi kispadról, mert ha az MVP-sor valami okból kifolyólag nem játszik jól, minőségileg pótolni őket lehetetlen. És akkor még nem mentünk bele az olyan hosszabb távú problémák megelőzésébe, minthogy Pirlonak, Buffonnak és Barzaglinak is lassan meg kellene találni az utódját. Szóval akárki is lesz/marad a sportigazgató, lesz dolga bőven a következő három évben. emellett pedig Conte is tanulhatna a hibáiból és átértékelhetné a változtatási stratégiáját.

De hogy ne legyen rossz szájízetek a poszt olvasása után, összesítsük a dolgokat úgy, szép, hogy a Juventus eljutott idáig, de még rohadt nagyon hosszú az út a csúcsra. Viszont egyelőre nem látszik hogyan is jutunk oda, reméljük a vezetőség kitalálja ezt a nyáron!

Juventus - Bayern München: 0-2 (0-0) összesítésben: 0-4
gsz: Mandžukić (64), Pizarro (91)

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr735216424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hurbiny3k 2013.04.11. 11:06:49

Büszke vagyok rá, hogy Juventino lehetek.. Bl-ben a legjobb nyolc között, épülő, harapó, bajnokaspiráns csapattal..

FORZA JUVE!!

venember83 2013.04.11. 11:15:49

A szurkolók végig tapsolták és éljenezték a csapatot, szerintem nekünk is ezt kellene tennünk, még akkor is, ha nyilvánvalóan látjuk, mennyire lyukas a keret a jelen és jövő szempontjából egyaránt, mennyire nem BL szintű edző (még?) Conte taktika szempontjából. Büszke vagyok arra, hogy a Juventus a legjobb nyolc közé jutott, és egyáltalán nem lep meg, hogy alulmaradt egy ilyen kvalitású csapattal szemben, még ha a Bayernt nem is igazán kedvelem. A cikkíróval együtt remélem, hogy a vezetők a megfelelő tanulságot vonják le a legutóbbi két BL-meccsből, és az igazolások során NEM a Seria A középcsapataiból vagy az alsó régióban tanyázó együttesekből fog kukázni Conte, hanem valódi egyéniségeket és valódi minőséget képviselő játékosokat fogunk Juventus mezben látni, akik képesek ilyen mérkőzéseken felnőni a feladathoz és pozitívan megváltoztatni a meccs menetét.

Diego2889 2013.04.11. 11:29:39

Én is örülök h eljutottunk idáig.. nagyon bíztam h valami csodát művelünk majd, de sajnos nem jött össze.. nagyon érződik a csapaton ezen a szinten, h 1-2 klasszis elkellene.. ( főleg támadó szekcióban ) Jó úton haladunk, ebben biztos vagyok. Remélem nyáron erősítünk! Gratulálok a csapatnak és a Bayernek is.. a jobb csapat ment tovább! MINDÖRÖKKÉ FORZA JUVE!!!

ambrobert 2013.04.11. 11:38:01

A meccsről: a széleken egyérintős passzokkal játszottak úgy, hogy helyzetig jutottak, ez lenne a mi taktikánk is csak lassúak és suták vagyunk. Conte most nem a széljátékot választotta támadásban, Bonucci félpályára passzolt a visszalépő csatárra, csak hát a labdát se tudták átvenni, méterekre elpattant tőlük szinte minden alkalommal. A 3-5-2 működhetett volna, de nincsenek klasszisaink. Pirlot pedig nem a védelem előtt, hanem mint a Milanban, a csatárok mögött kellett volna játszatni, ott, ahová a csatárok visszaléptek.

Amikor az Inter a Liverpool ellen kiesett a BL-ből, állítólag Mourinho leírta Morattinak, kik kellenek, hogy BL-t nyerjenek. Megszerezték hátra Luciot, középre Sneijdert, csatárnak Eto'o-t, és meg is nyerték. Nem az Atalantánál kukáztak. Marotta takarodjon, jöjjön Ibrahimovic, és bele kell nyúlni a zsebbe! Azért azt se felejtsük el, hogy Llorente már megvan, aki egyedül többet ér, mint az összes csatárunk.

Diego2889 2013.04.11. 11:45:18

Remélem igazok azok a pletykák h Nedved veszi át Marotta helyét.. az öreg képtelen klasszist igazolni.. Nedvedben sokkal több kurázsit látok, biztos vagyok benne ő neki sikerülne!

Györijuventino 2013.04.11. 12:31:34

Csatár nélkül ez a plafon mit elérhetünk...sőt ha jövöre jelentösen erősődnek Milanóiak és Napoli, akkor bajnokságban is rezegni fog a léc.

peti78 2013.04.11. 12:32:01

a 4:0 nem reális mert az első meccset conte elkúrta a másodikon meg kényszerpályán mozogtunk.

Tony. 2013.04.11. 13:28:08

Legalább 100-150 millió euró kellene, hogy ez a Juve hosszú távon elérjen egy Bayern szintet.

És nagyjából a következő játékosok:

Kolarov-Moutinho-Nainggolan-Van Der Viel-Suárez-Dzeko

Erre lenne mondjuk 2 nyár és a 2014-15-ös szezonban talán felvehetnénk a versenyt a legnagyobbakkal.

Persze valójában jön majd Poli, Bonaventura és Belfodil, valamint talán Sánchezt még el tudom képzelni a maximumnak.

Apuleius 2013.04.11. 13:34:31

@Tony.: A lista élén egy kompetens sportigazgatónak kell állnia. A Juventus kinőtte Marottát, akinek meggyőződésem szerint mennie kell.

A felsorolt nevek egy részét én nem látnám szívesen a Juventusban, de ezek már csak ízlésbeli finomságok :-)

100-150 milliót egészen biztosan nem költünk majd az erősítésekre, jó ha ennek a fele szóba jöhet. A goal.com-on van egy érdekes fejtegetés arról, hogy a Juventusnak mire van szüksége ahhoz, hogy szintet lépjen, s labdába rúghasson a legnagyobbak ellen.

Tony. 2013.04.11. 13:41:06

@Apuleius: Teljesen egyértelmű, most az igazgató személyével nem foglalkoztam, mert lerágott csont, ehhez komoly szakember kell.

A 100-150et 2 nyárra gondoltam, persze lehet h ez is túlzás. Leírtam szerintem mi kell, ha nincs rá keret/akarat/szakember, akkor maradunk ezen a szinten, ilyen egyszerű. :)

csakajuveésalex 2013.04.11. 14:33:21

@Tony.: 100-150M 2 nyárra nagyon kevés.
Én egy kicsit másképp látom a dolgot.
Tételezzük azt hogy Nedvedünk tényleg átveszi Marotta helyét.
Elhozzuk Ibrát cirka 20-25M ért ha ügyesek vagyunk.Ne sokaljunk , mert azt is higyük el , hogy Ibra jó fej és nem kér csak 7M fizut , mert annyira vissza akar jönni és kötünk vele egy 3 éves szerződést.Ez cakli-pakli (az olasz adózást figyelembe véve) 20+14*3=62 misi 3 éven belül.Nézzük azt hogy Suarez vagy Sancez (akikre szerintem van esélyünk) is kb ugyan ennyi.Ez már 120M.Arról még nem is beszéltünk , hogy akarunk szélsőket meg még csatárt és ne feledkezzünk meg Verattiról akit NEKÜNK KELL HAZA HOZNI!!!Szerintem ez nagyon fontos.A védelembe kell egy új Barza ,mert mostmár sürgető ez is.
Vagyis ha 300-400M ről beszélünk amit el kellene költenünk (szerintem) a következő 3-4 évben akkor BL-t nyerünk.Ha nem akkor csak álmodozhatunk csak a BL trófeáról.

csakajuveésalex 2013.04.11. 14:33:45

@Tony.: 100-150M 2 nyárra nagyon kevés.
Én egy kicsit másképp látom a dolgot.
Tételezzük azt hogy Nedvedünk tényleg átveszi Marotta helyét.
Elhozzuk Ibrát cirka 20-25M ért ha ügyesek vagyunk.Ne sokaljunk , mert azt is higyük el , hogy Ibra jó fej és nem kér csak 7M fizut , mert annyira vissza akar jönni és kötünk vele egy 3 éves szerződést.Ez cakli-pakli (az olasz adózást figyelembe véve) 20+14*3=62 misi 3 éven belül.Nézzük azt hogy Suarez vagy Sancez (akikre szerintem van esélyünk) is kb ugyan ennyi.Ez már 120M.Arról még nem is beszéltünk , hogy akarunk szélsőket meg még csatárt és ne feledkezzünk meg Verattiról akit NEKÜNK KELL HAZA HOZNI!!!Szerintem ez nagyon fontos.A védelembe kell egy új Barza ,mert mostmár sürgető ez is.
Vagyis ha 300-400M ről beszélünk amit el kellene költenünk (szerintem) a következő 3-4 évben akkor BL-t nyerünk.Ha nem akkor csak álmodozhatunk csak a BL trófeáról.

csakajuveésalex 2013.04.11. 14:41:18

Bocs a kétszer küldésért.

Arra meg ne is számoljatok hogy ennyi meg annyi jön be az eladott játékosokból.Az soha nem tuti.Moggit fel kell kérni Nedved tanácsadójának és megrendíteni a piacot.Sok klubb lesz nyáron akit ki lehetne zsákmányolni.Mou távozása esetén a Real is jó célpont lehet,de ott a Liverpool is és még lesz máshl is gond.
ELŐRE ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL AKI NEM ÉRT VELEM EGYET!NEM ÁLL SZÁNDÉKOMBA VITÁT GENERÁLNI.
Számomra a JUVE a minden,de maradjunk a valóság talaján.Amég Elkant nem k...ák meg de rendesen ...nem lesz kavics.
Ez a JUVE a hitének és akaratának köszönheti (és nem utolsó sorba nektek JUVE DRUKKEREKNEK) azt hogy 2 bajnoki cím és tisztes helytállás a BL ben.Ez a keret "fantasztikus". Bármely más csapat csak szenvedne ilyen játékosokkal,de mi nem.Ezért vagyunk a JUVE!!!
Forza JUVE!

csakajuveésalex 2013.04.11. 14:45:52

A bayernről meg annyit, hogy mi ennyivel vagyunk jobbak náluk:
Tapsvihar közepette mentek le este a fiúk a gyepről.
A zsoldosok otthon egy ilyen után a rendesen ki lettek volna fütyülve.
Jó az utunk csak ne térjünk le róla...

NucLeo 2013.04.11. 14:49:19

@Apuleius: Valóban érdekes a goal.com-os cikk,bár ott Marottával képzelik el a jövőt...attól tartok maradni fog a Kobra,hiszen látszólag minden rendben,meglesz a Scudetto és a BL-ben is összességében jól szerepeltünk.Ezt a legutóbbi két meccset meg lerendezik annyival,hogy hát igen ennyivel jobb a Bayern.

Egyébként nem vagyok biztos abban,hogy Nedved lenne a megfelelő választás ha új sportigazgató merülne fel.Semmi tapasztalata a tárgyalások meg a biznisz terén.Inkább vmi Galliani-Moggi féle dörzsölt maffiózó kéne,aki nemcsak Olaszországban mozog otthonosan.

mpite 2013.04.11. 15:01:59

@NucLeo: Azért Nedvednek futballkörökben elég jól csengő neve van szerintem, a kobráénál biztosan jobb, ráadásul ha leül valakivel szembe, az illető nem érzi azt, hogy a tárgyalópartnere nem mer a szemébe nézni:D Nedved pár éve ott van már a vezetőségben, nem hinném, hogy problémája lenne a tárgyalással, de ki tudja persze, lehet nyáron kiderül.

NucLeo 2013.04.11. 15:06:19

@mpite: Ha váltásra kerülne a sor,Paratici "előléptetését" tartanám a legvalószínűbbnek.De persze Pavelnek is örülnék,csak picit jófiúnak érzem erre a posztra:D

babo0410 2013.04.11. 15:16:16

@csakajuveésalex: Sok dologban egyetértek veled, de szerintem csatárnak már nem Ibra-t kéne visszahozni, hanem ha a Realban tényleg változások lesznek el kéne hozni Benzemat, vagy kivásárolni 24 milláért Jackson Martínezt a Portoból. Velük jobban járnánk. Igaz Ibra meg egy zseni, és még talán 2 év van benne. De a fent említettek talán nem is kérnek 7 millás fizut. Szélre meg olcsóbb megoldás lenne elhozni fiatal tehetséges játékosokat, mint Daxler, Cuadrado. De volt cikk Zunigaról is, ő igazi Wingback. vagy el kéne hozni Kolarovot. De mindenképpen Conte-nak kéne meghatároznia azon neveket, akikkel ő el tudná képzelni a BL győzelmet. Mert lehet, hogy szerkezetváltáson gondolkozik, habár a Napoli is 3 védős felállásban futott egy nagyon jó BL szezont tavaly, ahol ők is súlyos hibákat elkövetve estek ki. Igaz ők nem ilyen sajnálatosan rossz játékkal.

Gabuero 2013.04.11. 15:38:44

@Tony.: Mar majdnem leirtam h mi a f*sznak egy ven moutinho aztan nezem hogy csak 26 o.O :DD

Nyaron sztem egy Draxler,Nani,Verratti vmik kozeppalyara
CSatarsorba meg Aguero , Suarez. AMugy tegnap neztem hogy vki megint osszeboronalt Sergio-val. Tenyleg orulnek neki kedvenc csatarom!

csakajuveésalex 2013.04.11. 15:40:10

@babo0410: Jogos,de Ibra 2 évre megoldaná a csatérkérdés egyik felét.Kezdeznek nem rossz.Amennyiben Marotta tényleg távozik bárki lép a helyébe nekünk csak jó lesz , mert majd bizonyítani akar.Martinez ha jól tudom nem csatár hanem támadókp.Ettől függetlenül jól járnánk vele,de akkor már 24 ért egy vérbeli csatár kellene.Benzin abszólút jól jönne,de én még a védelmükből is szemezgetnék :)
Az az új Valera gyerek nem lenne rossz csak őt nem fogják elengedni.
Jövőre kemény lesz a bajnokság is!!!Nem 1 ellenfelünk lesz mint idén.Erre kell a legjobban felkészülni egy rendesen megnyujtott paddal!

Gabuero 2013.04.11. 15:44:20

@Gabuero: Ibrat kihagytam de nemtom o most mennyire kamu vagy nem a dolog.

csakajuveésalex 2013.04.11. 15:48:14

@Gabuero: én is szoktam álmodozni de ez az igazolási sor amit összeraktál...4-500 milla 3-4 évre.
Akkor tegyük bele Neymart is én őt akarom :) és akkor benne vagyok.Küldhetjük is Torinóba a kívánságlistánkat!

babo0410 2013.04.11. 15:51:22

@csakajuveésalex: Támadó kp? Még jobb. Bajnokságban tkp-ként 22 meccsen van asszem 23 gólja. És ha támadó kp, akkor viszont nem csak a gólszerzésben, de a mezőnyjátékban, és a társak kiszolgálásában is jó, és akkor talán ha kell magát is helyzetbe tudja hozni. Még jobb! és szerintem simán tudna csatár is lenni. Védelembe meg még nem olyan égető a kérdés, de el lehetne hozni Astorit, ő jó, vagy Ogbonna-t, esetleg Masit visszahozni. és a védelem meg is van. Szerintem előbb a csatár- és szélső kérdést rendezzük le, utána jöhet a védelem.

csakajuveésalex 2013.04.11. 15:58:49

Tegnap ismételték a Porto-Braga meccset és ott mondta a riporter, hogy nem ez az eredeti posztja hanem tkp.Nem tudok okos lenni a dologba , mert nem ismerem.Viszont ha megvesszük tök mindegy csak verje a gólokat.:)
Astorit nem ismerem.Ogbonna nem fog soha hozzánk igazolni.Masi viszont még kevés ide.Már most a csapattal kéne legyen minden nap hogy beférjen előbb-utóbb.Most még nem sürgős aztán eltelik 1-2 év és kapkodhatunk.Jó védőt aki bele illik a JUVÉBA még nehezebb szerezni szerintem mint csatárt...

babo0410 2013.04.11. 15:58:57

@csakajuveésalex: Nani 14 millió fontért (kb 18 millió €) eladó állítólag, Veratti 30, Daxler 10 körül hozható, 15-ért Zuniga-t is elhozzuk, Csatárnak Benzema és Martínez tökéletes, és Masi vissza. Kb. meg is lennénk. Vagy ha nem akarunk csatárra sokat költeni, hozzuk vissza a Parmaból Bonipertit, és ő meg Suárez, vagy Agüero esetleg Benzema jók is lennének egyenlőre. Én 110 milla körül meg is oldottam az igazolásokat. :D Kár, hogy ez csak álom, de nem lenne rossz, ha a tulajok megint azt mondanák, hogy van 60 millátok igazolni? (annyi legalább kéne legyen!) Akkor tőkét emelünk megint, egy 60 millával, vásároljatok be 120 milláért! Meg is lehetne belőle oldani a BL győzelemre esélyes csapatot!

peti78 2013.04.11. 16:05:20

nem tudom miről beszléltek matri+quag+giovinco+vucinic+giacerini+isla+lichtst+melo+ziegler+motta=138 mill euró ezen már lehet 2 top csatárt 2 középpályást 2 védőt venni

4Evorg 2013.04.11. 16:09:35

@peti78: Igen és szerinted beadjuk őket a zaciba, vagy hogy gondoltad? Ha nem veszi meg őket a kutya se, akkor a hajunkra kenhetjük a képzetl milliókat.

csakajuveésalex 2013.04.11. 16:10:46

@babo0410: ok 110,de számold ki a fizujukat is.

csakajuveésalex 2013.04.11. 16:13:12

@4Evorg: valószínűleg Torinóba még egy guriga Parmezánért is többet adnak a zaciba mint egynémejikükért...sajna.

Gabuero 2013.04.11. 16:17:11

@csakajuveésalex: Felreerted aamit felsoroltam KP-bol 1 es csatarbol is 1 :D Amugy olvastam hogy Husztit osszehoztak Real-al meg a MANU-val lehet lekene nekunk elobb csapni ra! xD

csakajuveésalex 2013.04.11. 16:18:34

Á Husztira nincs esélyünk...tudod az olasz adózás...:)

Gabuero 2013.04.11. 16:30:46

@csakajuveésalex: HA Dzsudzsakot tenyleg viszi nyaron az Inter azert durva lenne xD en amugy tenyleg szivesen latnek itt magyart Huszti viccen kivul sokkal jobb mint a PAdoin Giac felek sot megkockaztatom jobban adna be mint barki a mostani juvebol ( pirlon kivul de o nem szelso )

AMugy remelem nyaron fealallast is valtunk mert ilyen szelsok 3-5-2 vilagon sehol nincsenek kb. ha egy 3-4-3 vagy 4-3-3 ra atalnank akkor johetnenek Nani,Rodriguez felek.

Nyarra ha jovore ilyen lenne csapatunk mar elegedett lennek

Buffon,Kolarov,BArzagli,BonucciChiellini - Marchisio-Pirlo-Vidal - Vuci/Nani - Llorente/Aguero - Suarez Persze Aguero vagy Suarez 2 egyzserre nekunk lehetlen de sztem masnak is az lenne :D de ha csak egyik erkzene mar orulnek!

babo0410 2013.04.11. 16:52:17

@csakajuveésalex: Fizetések? Suáreznek 4-5 milla jó lenne, Liverpoolban nem hiszem, h nagyon sokat keresne, Benzema nem tom mennyit keres, Nanit se. De a többi kiszemelt tuti nem keres sokat! így Ha benzema és Nani is nálunk lenne, max ők keresnének 5 milla körül.

babo0410 2013.04.11. 16:56:10

@peti78: Nekem az általad felvázolt eladásokból optimistán is csak 87-90 milla jön ki! És kb a vezetőség is úgy számol, hogy költünk mondjuk 70 millát, és az eladásokból legalább a felét vissza szeretnék hozni.

babo0410 2013.04.11. 16:59:25

@Gabuero: Boccs, h ennyit írok egyszerre, de a 3-4-3 még reális is lehet, mert állítólag ugye nanit meg Sánchezt akarjuk elhozni, ők meg nem csatárok, a 3-5-2-es széljátékban használhatatlanok, így nem elképzelhető, hohy 3 csatáros játékon gondolkozik Conte, mert látja, hogy 3-5-2-ben a szélsők nem tudnak védekezni is és támadni is egyszerre.

csakajuveésalex 2013.04.11. 17:02:09

@babo0410: Ez csak feltételezés.Ennél sokkal mélyebben zsebbe kell nyúlni (mint 5 milla) ezeknél a játékosoknál + ami még gond lenne az a meglévőknek a szerződés hosszabbítás is jópár milla ami ennek lenne a vonzata.

csakajuveésalex 2013.04.11. 17:04:05

@Gabuero: Jól hangzik...
Dzsuzsi már kb 3 éve is jöhetett volna , de hozzánk!Ba...tuk elhozni pedig szerintem bevállt volna.Inkább mint Elia.

2013.04.11. 17:33:44

Én csak 2 dolgot írok, a 2 siralmas meccset már remekül kielemeztétek előttem:
- Conte nézzen néha magába, ismerje el, ha hibázott és tanuljon belőle!
- Kedves tulajdonosok: ÉBRESZTŐ! LÉTFONTOSSÁGÚ LENNE HIÁNYPOSZTOKRA KLASSZISOKAT IGAZOLNI!

babo0410 2013.04.11. 18:29:55

@csakajuveésalex: Dzsudzsák? Szerintem csak a szíved mondatja veed, hogy jó lenne a Juvéban. 3 éve én is elnéztem volna a csapatban, de sajnos láttam párszor a csapatában is, és a válogatottban is. Sajna nem lenne túl jó nálunk. Talán a bajnokságban, de a BL-ben? Nem olyan nagy játékos ő. Pelusot és Padoint is el kéne zavarni, és minőséget hozni. Dzsudzsi kb. Giaccherini szint, max a padra férne el. De oda meg nem jönne!

devil-z 2013.04.11. 19:14:22

Ha egy szubjektív listát állítanék össze a csapatokról ahol erősségüket 1-10es listán osztályoznám, akkor magunkat úgy 7 pontra értékelném míg a Bayern legyen 8
(pl. a Reál, Barca, Manchester trió kapná a 10 pontot - viszont a Bayern Guardiola érkezésével rövid időn belül az ő szintjükre emelkedik!)

Ha a trió bármelyik tagja kiüt minket 4-0ra azt mondom rendben, ez belefér hisz tényleg óriási szakadék van köztünk. De hogy ez a Bayern ezzel a játékkal lemosson minket így, azt elég nehezen tudom elfogadni.

Nem a kiesés fáj hisz eléggé naívnak khm, optimistának kell lenni az embernek ha továbbjutást várt de hogy ez az önmagához képest gyengén játszó német csapat lazán lealázott minket... ez durva az egész olasz focira nézve.

Továbbra is úgy érzem, hogy barmotta alkalmatlan a feladatára és bár Conte remélem velünk marad egy ideig de neki is rengeteget kell még fejlődnie.

4Evorg 2013.04.11. 21:24:02

@devil-z: Én a Realt nem érzem annyira erősnek, ellenben a Bayernnel, aki szerintem a végső esélyes, nálam az erősorrend így néz ki: Bayern-Barca-Real/Dortmund.

Egyébként a Guardiolas résszel sem értek egyet, illetve nem is, hogy nem értek egyet csak szekptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy biztos hogy be fog válni a Bayernnél.

Ez persze csak az én véleményem.

devil-z 2013.04.12. 00:47:50

@4Evorg: a Reál Madrid tele van jobbnál-jobb játékosokkal, akik bármikor tudnak villanni és meccseket eldönteni. Emellett a legjobb edzővel büszkélkedhetnek (szerintem) szóval bárkivel feltudják venni a versenyt, függetlenül attól milyen idényt futnak. Ezért szerintem nem túlzás ha mindig a legnagyobbak között említjük őket.

A Bayern számomra 'csalódás', azt hittem sokkal meggyőzőbb játékot mutatnak, sőt idegenben egy nagyobb pofontól is tartottam. Ennek ellenére kaptunk néhány bohóc gólt és tudjuk, mennyi hiányosságunk van a keretben is, szóval egyáltalán nem volt ez olyan lehengerlő teljesítmény mint ahogy a sima 4-0 mutatja.

Guardiola szerintem nem fog rontani a Bayern teljesítményén, de mellé még dobnak 2 zsák pénzt is (állítólag) így azokat viszi akiket akar (Guardiolának meg amúgy sem sokan mondanak nemet)

Persze ez részemről is feltételezés, majd az idő megmutatja melyikünk gondolta jár közelebb az igazsághoz.

4Evorg 2013.04.12. 10:48:20

@devil-z: Én másképp látom a dolgokat, de alapvetően azért egyetértünk. Én sem a Real helyét kérdőjelezem meg a 4 között, de szerintem nem kell hasra esni tőlük. A Real mindig is tele volt jó játékosokkal mégsem tudnak olyan szintű eredményt felmutatni az elmúlt X évben a nemzetközi porondon, ami elvárható lenne az elköltött euromilliókat figyelembe véve. Szerintem a Real csapat szinten nem képes összeérni és nem is fog, amíg a filozófia nem változik.

Ezzel persze lehet vitatkozni, de a véleményem nem fog változni róluk, mint ahogy én sem tudlak nyilvánvalóan eltántorítani az elképzelésedtől és nem is áll szándékomban.

Guardioláraól meg majd az idő eldönti, hogy képes lesz-e megismételni a sikereit. Mondjuk megnéztem volna, hogy ha anno ő szerződik a 2008-as Interhez, akkor BL-t tudott volna-e BL-t nyerni velük. Száz szónak is egy a vége, szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.

csakajuveésalex 2013.04.12. 11:53:02

@babo0410: Bazsi 3 éve igen jó lett volna nekünk.Én is láttam egy két meccsét sőtt válogatott meccset szinte (amikor csak tehetem) élőbe nézem helyszinen.Nem dolgozott olyan edzőkkel aki fel tudta volna spanolni erre a szintre, de ez már csak elmélet...
Giacc nál szerintem ő azért jobb lehetett volna.
Nincs mese KOMOLY szélsőket kell venni!

csakajuveésalex 2013.04.12. 12:08:14

@4Evorg: @devil-z: Roppant érdekes amiket feszegettek.
Szerintem sem hengerelt a Bayer ahhoz képest , hogy mit tudnak.Ez nem a mi gyengeségünk hanem az övéké.Szar gólokat kaptunk...kapkodásból.Nem vagyok biztos benne ha mondjuk a csoportba találkozunk nem lett volna más az eredmény.Ezen viszont kár agyalni.Szerintem ha mi 7est kapunk a Bayern 9est.Nállam a sorrend:Bayern(9)-Real(8,5)-Barca(8)-JUVE(7)-Dortmund(7-6,5)
Egyedül a Realt érzem elég erősnek(fejben), hogy megverjék a Bayernt.
A Barca és a Dortmund is elvérezne ellenük.
A MU viszont xakta.Nincsennek itt pedig itt lenne a helyük a Dortmund helyett és sima 8-9 között mozognak.
Guardiola előtt borzasztó nehéz feladat áll ha nyer a Bayern.Ki tudja mi lesz.

csakajuveésalex 2013.04.12. 12:33:10

Bayern-Barca,Dortmund-Real remélem kiesnek a németek.. :)

devil-z 2013.04.12. 13:16:35

@csakajuveésalex: szerintem El Clásico lesz a döntőben. De ha valami csoda folytán a Bayern pofátlankodna a döntőbe akkor is a Reál lesz a győztes.

Egyszerűen képtelenség, hogy ebből a párosításból valamelyik német kerüljön ki végső győztesnek :D

venember83 2013.04.12. 17:12:18

@devil-z: német házidöntő jó lenne, meglenne a pikantériája, főleg tetszene, mert szép arculcsapás lenne a spanyoloknak azok után, hogy tavaly se volt egyik csapatuk sem a döntőben.

Type-R 2013.04.12. 17:53:44

@venember83: Remélem, hogy német házi döntő lesz! Nehogy már valamelyik öntelt spanyol érjen fel a csúcsra!
Amúgy kicsit sem lepődtem meg ezen a párosításon. Nem akarok összeesküvés-elméleteket gyártani, de a két spanyol még véletlenül sem került össze.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása