Pirlo: "Elégedetlen vagyok a teljesítményemmel"

A Bayern Münchentől elszenvedett kiábrándító 2:0-ás vereséget követően, Pirlo önkritikát gyakorolva nyilatkozott a saját teljesítményét illetően.

Pirlo Andrea BL.jpg"Elismerés illeti a Bayernt, amiért megmutatták az erejüket, de még hátra van a visszavágó, amelyre fel fogunk készülni." - nyilatkozta a középpályás a Sky Sport Italianak.

"Amikor felkészülsz egy ilyen fontos mérkőzésre, s már fél perc után hátrányba kerülsz, az egyértelműen kihatással van a hozzáállásodra."

"Ugyanakkor a 90 perc alatt a Bayern egyértelműen megmutatta, hogy fölöttünk áll. Bízunk benne, hogy irányítani tudjuk majd a második mérkőzést."

A zebramezes alakulat rengeteg labdát adott el a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonása során, s  tőle szokatlan módon, ezen a téren Pirlo az élen járt.

"Én leszek a legelső, aki elmondja, hogy nem vagyok elégedett a teljesítményemmel, hiszen rengeteg hibát vétettem egy ilyen fontos mérkőzésen, s ez kiábrándító. Most elemeznünk kell, hogy miért volt ennyire sok rossz passzunk."

"Nyilvánvaló, hogy többet kell nyújtanunk a második mérkőzésen, mivel amit ma mutattunk, az nem volt elegendő."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr525189900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keshudioo 2013.04.03. 13:09:46

Pirlo játékára nincs jobb szó, mint a "kínos". A meccs vége felé kaptunk egy szabadot a Bayern tizenhatosának előterében, erre apum megszólal: "Pirlo, gurítsd hátra Buffonnak!". Sajnos épp ez jellemezte a karmester játékát: rengeteget alibizett, hátrapasszolt, ha lett volna lehetősége indítani, nyugdíjas módjára tötymörgött, ráadásul majdnem mindig szabályosan tudták szerelni.

Szép dolog, hogy beismeri, hogy szarul játszott, de ez sajnos nem változtat semmin.

Persze nem ő volt az egyetlen gyenge láncszem tegnap. Aki még megérdemelne egy óriás pofont, az szerintem Marchisio. Nem egyszer volt olyan jelenet, hogy elvesztette a saját térfelünkön a labdát, erre megállt egy helyben, és végignézte, ahogy a Bayern játékosok kihozzák. Esze ágában sem volt letámadni, és azt éreztem, hogy szerelni sem akart a meccs nagy részében. Olyan volt, mint aki egy súlyos sérülés után félti a lábát, és nem mer odalépni.

Barolo 2013.04.03. 13:17:34

Korrekt nyilatkozat. Torinóban nagyon más lesz szerintem az egész csapat. Forza Juventus!

danimester1 2013.04.03. 13:53:50

Legalább ő kimeri mondani,hogy igenis szarul játszottam,de ez az egész csapatra igaz.Nem is állítottak rá külön embert és mégis...A Bayern a letámadásával és a gyorsaságával vert meg minket.Ez lehet azért van,mert "otthon" szinte állófocit játszunk van idő mindenre.Szerintem ha a mister bevállalta volna,hogy feljebb tolja a kp. és a védelmet,akkor lett volna keresni valónk.(Ezt a 2. félidőre értem)Re4méljük a visszavágó jobban fog sikerülni.Egy dolog bánt,hogy ilyen lagymatag híg fos semmivel kaptunk ki.Tisztában vagyok vele,hogy ők előttünk járnak minden téren,de ez akkor is...

Tony. 2013.04.03. 14:16:35

Pirlo öreg már az ilyen csatákhoz. Itt nem lehet 5 percig gondolkodni, forgolódni, tötymörögni. Ez a BL.

Az egész középpályát Vidal képviselte BL szinten, ő szerelt, ő zakatolt le-föl, ő lőtt kapura, a csapat messze legjobb játékosa volt. Nem csoda h ő a legértékesebb. Ő BL szintű játékos, aki bármilyen csapatba beférne, ilyenből nem sok van a keretben. Nem tom láttátok-e a 85-90. perc környékén egy Bayern szabad előtt az arckifejezését: " Mi van veletek? harcoljatok, én meghalok a pályán, gyerünk már!" Szinte könyörgött az arckifejezése, hogy pörögjön már föl a csapat.

Reméljük Marotta nyáron pénzzé teszi...

babo0410 2013.04.03. 15:05:57

Igaza van Pirlonak, hogy kimondja, hogy rosszul játszott. Szerintem Conte a visszavágóra nagyon ki fogja elemezni a hibákat, és jól felkészül a visszavágóra. Ott ennél sokkal jobban fogunk játszani, és minimum tisztesen helyt fogunk állni! Ha nem, nagyon csalódott leszek. Mert ha otthon is ilyen gyenge produkciót fogunk látni, az nagyon rossz fényt fog vetni az egész csapatra, és szerintem ha nem tudunk legalább tisztességesen helyt állni, akkor az a nyári igazolásokat is meg fogja nehezíteni, mert a nagy nevek nem hiszem, hogy egy gyenge csapatba szívesen fognak jönni, pláne, hogy nagy pénzt se tudunk ígérni. Remélem otthon jól játszva megszorongatjuk a Bayernt. 2 gól nem behozhatatlan otthon!

Barolo 2013.04.03. 15:22:07

@Tony.: A tegnapi meccs alapján igazad van..... de azért tegnap majdnem mindenki maga alatt játszott. Szerintem a tegnapi kezdőnkbe (és ez sajnos kb. a top kezdő volt) azért 7-8 Bl szintű játékos. Ez persze kevés, mert másoknál ez a szám 15-18. Vidal eladása vagy maradása szerintem kulcskérdés lesz a nyáron. Ha komolyak a tervek akkor meg kell tartani (én ezért örültem, hogy tegnap fütyülték rendesen, mert a Bayern lesz a legkomolyabb kérője), de simán el tudom, hogy pénzé kell tenni.... és ez megint nem Marottán fog múlni, hanem a tulajdonosokon. Pirlo mellé meg kell hozni nyáron egy fiatal tehetséget, mert szerintem még van benne 1-2 jó év, de azt nem lehet elvárni tőle, hogy egész évben a hátán vigye a csapatot. Tegnap le kellett volna hozni a szünetben, de jelenleg nincs alternatívája....bár tegnap lehet, hogy Giaccherinivel is többre megyünk.
Amúgy mindenkinek nagyok az elvárásai..... ami egyrészről jogos, viszont ha az előző éveinket nézzük, akkor ha idén bajnokok leszünk megint az egy fantasztikus teljesítmény. A keretünket pedig reálisan megnézve, nekem jobban fáj a kupából való kiesés mint a tegnapi vereség (bár tegnap nem is a vereséggel volt baj, hanem a lelketlen játékkel). Fontos két hét elé nézünk. A köv. 3 bajnokiból min. 2 meg kéne nyerni és akkor szerintem a bajnokság meg is van.
Forza Juventus!

devil-z 2013.04.03. 15:31:25

Olyan rohadt Deja vu-érzésem van; hosszú ideig a komótos Del Pierotól vártuk a megváltást most a jó öreg Pirlotól.

Nyáron nem akarunk ráhajtani Tottira? olcsó lenne és már játszott a Serie A-ban néhány meccset..

Ja, majd elfelejtettem hisz a Bayern is építkezik és már régebb óta így akkor már nem is szembetűnő az, hogy hány sebből vérzik a mi csapatunk.

Barolo 2013.04.03. 15:58:58

5-6 komoly játékos hiányzik ebből a keretből..... ebből szerintem 2 ára kijönne kb. az eladásokból..... Llornte ingyen érkezik, esetleg találunk még 1 ilyet. Tehát kb. 2 top játékost kellene megfinanszírozni a vezetőségnek..... ez is hatalmas pénz persze (60-70M), de nem hiszem el, hogy ez ne térülne meg középtávon. Forza Juventus!

4Evorg 2013.04.03. 21:35:02

Ezt pofázom már mióta, hogy ide nem csak 1 csatár és balszélső kell. Padunk kurva gyenge, egy szem Pogbaból áll meg Cacares.

4Evorg 2013.04.03. 21:38:48

@babo0410:
1. A meccs előtt mondtam, hogy ne legyen nagy a mellény, mert ez a Bayern kurva erős. Te szajkóztad, hogy mindenkit megverünk, BL döntő etcetera etcetera. Bilibe ért a kezed.

2. "a nyári igazolásokat is meg fogja nehezíteni, mert a nagy nevek nem hiszem, hogy egy gyenge csapatba szívesen fognak jönni, pláne, hogy nagy pénzt se tudunk ígérni."

Eddig azt szajkóztad, hogy nagyon jó a keretünk, csak egy klasszis támadó hiányzik, de amúgy nagyon jó a keretünk, tele jó játékossal. Arról nem is beszélve, hogy már megint előre mented magad, ha nem jönne top játékos.

Ez basz fel, hogy nem vagy következetes, írsz valamit ma, holnap meg már teljesen mást!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása