Suárez tárt karokkal várja az ajánlatokat

A Liverpool támadója, Luis Suárez legújabb nyilatkozatában egyértelművé tette, hogy szívesen venné a Juventus, vagy más, a Bajnokok Ligájában érdekelt klub ajánlatát.

luiz_suárez_liverpooél.jpgAz utóbbi napokban az itáliai pletykák ismét az uruguayi játékos lehetséges leigazolásáról szóltak, s egy 30 millió eurós ajánlatról is tudni véltek.

A Juventus vonzó állomás lehet, hiszen bizonyosnak tűnik, hogy az olasz bajnoki cím megvédésével a Bajnokok Ligája egyik automatikus szereplője lesz majd, míg a Liverpool vélhetően távol lesz majd az európai kupaszerepléstől.

"Nagyon boldog vagyok Liverpoolban, de a labdarúgásban soha sem tudhatod." - nyilatkozta Suárez az uruguayi médiának a Paraguay elleni világbajnoki selejtezőt megelőzően. 

"Egy játékos ambíciói mindig fontosak, az ambíciók, hogy az ember egy elit csapatban játsszon, mindig adottak."

"Egy olyan világklasszis csapatban játszhatok most, mint a Liverpool. Ha jelentkeznek más csapatok, amelyeknél több lehetőség kínálkozik arra, hogy esélyesként szerepeljek európai kupamérkőzéseken, s engem akarnak, tárt karokkal várom őket."

"Egyeztetnénk a klubbal, s meglátnánk, hogy menni akarok-e hozzájuk."

Suárez ebben a szezonban bombaformában futballozik az angol egyesületnél, hiszen 40 mérkőzésen már 29 találatnál jár.

Az uruguayi játékos 2011 januárjában igazolt a Liverpool csapatához 23 millió font ellenében, s jelenlegi szerződése 2017 júniusáig köti munkaadójához.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr285157807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2013.03.21. 13:27:27

Igazi gerinctelen dél-amerikai senkiházi, de valódi klasszis, örülnék az érkezésének, még ha a műeséséért befújt tizenegyesek miatt rossz szájíze is lenne a győzelmeknek.

devil-z 2013.03.21. 13:29:42

Ez így teljesen logikusnak tűnik, hogy az eddigi igazolásokat nézve csak úgy előrukkolunk majd egy 30 milliós ajánlattal :D
Kizárt.

Csatárkérdés úgyis már letudva, ideje lenne épkézláb szélsőkről pletykálni az újságíróknak

MdewC 2013.03.21. 13:31:09

@venember83: Dettó! Nagyon nem kedvelem, de meg tudnám szokni a góljait! :)

Jack Bauer 24 2013.03.21. 14:31:44

Szerintem a 40 misit ki kell csengetni érte. Conte gatyába rázza, de húzná a csapat szekerét rendesen!

babo0410 2013.03.21. 14:37:19

@venember83: Én nem szoktam a Pool meccseit nézni, nem tudom miért utálod, de ha azt a formáját tudja hozni, amit idén nyújt, akkor nagyon örülnék neki. És szerintem Conte tudna csiszolni rajta. De pont ezért nem akarunk igazi nagy agyonsztárolt klasszist igazolni. Mindegyiknek van vmi beütése. :D De szerintem Suarez megnevelhető. Nem olvastam akkora suttyósságokat róla. Volt az az állítólagos rasszista kijelentése, ami miatt egy időben nem nagyon akartam, de abból se tudom mi igaz, meg mit mondott. Szerintem hozzuk el. És szerintem 30 milla pont az az ár lenne, amit még kifizetnénk egy játékosért. A fizuját nem tudom mennyi, de a Liverpoolnál nem hiszem, hogy akkora hatalmas fizuja lenne. Szerintem ő megszerezhető, mert BL-ben akar játszani, így ha őt meg tudjuk győzni, akkor el kéne adják nekünk. És szerintem ha menni akar, nem fogják visszatartani, az a Poolnak se lenne jó. egyenlőre a pletykák jók, mert Jovetic, Higuaín, Suarez, az új Drogba, Muriel, és hasonló nevek repkednek. Ha csak egyet idehozunk a felmerült csatárnevekből, már jó is.

Gabuero 2013.03.21. 14:45:46

Most hosszabitott pool-al :D aki 30-ert elhozza azelott kalapot emelek.
Optimalis ara most minimum 40 ha nem tobb.

Tony. 2013.03.21. 14:52:47

@babo0410: Mindig ezek a pletykák vannak...

Cannavaro 2013.03.21. 14:55:44

pletyi pletyi pletyi....... 2 éve hallgatjuk ezeket!! én már csak röhögök rajtuk!! :))))))

b.tom 2013.03.21. 15:13:54

ha 40 akkor 40, de el kéne hozni! érte megérné. de persze nekünk nem kell klasszis csatár, jó lesz '10gól/idény' vucsinics.

b.tom 2013.03.21. 15:20:20

egyébként azért nem reménytelen szerintem, mert ha suarez el akar jönni (és az már biztos, hogy el akar), akkor mi szimpatikusak lehetünk neki, mivel minden szempontból előrelépést jelentene a juve a poolhoz képest, ergo ha ő ide akarna jönni, az angoloknak kevesebb esélyük lenne pl 50ig vinni a licitet (amit amúgy buknánk). ha marrotta béna is, azért azt llorente esetében is láthattuk, hogy a magas labdákat le tudja csapni.

ejhaa 2013.03.21. 16:02:45

jöjjön csak,Pogba-val és Kwadwo-val jól meglesznek.

juve28adam 2013.03.21. 16:34:22

@babo0410: Lehet ,hogy 30 milla még pont az az ár amit mi még kifizetnénk(semmi nyoma eddig) ,dehogy Suárez ennyiért nem hozható az is biztos...

danimester1 2013.03.21. 19:08:43

Hallo!!Liverpool??? Anglia?? Igen!
Beppe vagyok! Én nem!
Ajánlatot tennék egy játékosért! Igen tessék!?Ki lenne?
Suarez lenne az! Érdeklődve hallgatom ajánlatát!
15M+Q+bónuszok! ????????????????? WTF!!!??????
Pí,Pí,Pí,PÍ,PÍ.... Húzz anyádba!!!!!
Hallo!!!
Beppe vagyok!Azt hiszem megszakadt a vonal az előbb....(XD)
Ajánlatot szerettem volna tenni!
Igen Suarez lenne az!
15M+Q+Padoin+bónuszok!
Hallo!Hallo!Itt van még!!??
Pí,Pí,Pí,Pí.....
(ez a kurva telefon mindig megszakad a vonal!!) (XD)
Na sebaj majd személyesen!!-lelkesedett fel Beppe harsányan!
Szerény véleményem és az elmúlt 2 év tapasztalata mondatja velem,hogy egy majd 4 év hátralevő szerződésű (csapata húzóembere!!) játékost nem fognak 40 alatt elengedni.A fizetési sapka ami meg nálunk van(kb. max 5M-t kapna) és az adórendszer nem a mi malmunkra hajtja a vizet.Sebaj majd megint "meglátja valakiben a potenciált",mint írta azt tanult kollégám...

danimester1 2013.03.21. 19:10:24

@juve28adam: Egyetértek biztos nem lesz elég 30!Emlékezzünk Rossira!30-35 ott nem tudtak megegyezni!Azaz csak a guru nem!

danimester1 2013.03.21. 19:22:20

@babo0410: Az általad felsorolt nevek közül ha sikerülne valamelyiket megszereznie már összehugyoznánk magunkat az tótziher!"Jovetic, Higuaín, Suarez, az új Drogba, Muriel, és hasonló nevek repkednek."Ha Muriel és Jovetic érkezik,akkor már happy lenne.Ezt tartom sanszosabbnak,mert:
1.A két játékos még fiatal.
2.Mindegyiknek van tapasztalata a Serie A-ban.
3.A fizetés igényük nem verdesi az egeket.
4.Kicsit erős tudom,de cirka ki is jönnének Suarez értékéből mind leigazolásban,fizetésben.(az udinével meg baráti a viszonyunk-->előny!)
Viszont ha a lilák nem verik az égbe a montenegrói árát,(pedig meg fogják tenni),akkor azt kiegészítve már inkább Suarez.Higuain meg tudomásom szerint maradni akar a reálnál.Az "új Drogba" meg ha érdekelne is minket szerintem nem kezdőnek jönne,hanem mint Pogba.Sanchez meg részemről egy nagy?.Szerintem technikás meg minden de itt Gio2 vagy még inkább Bojan2 lenne,igaz az ára ha tényleg ennyi akkor az diszkont ár lenne ezért is megérné elhozni.

realsequator 2013.03.21. 19:39:53

@babo0410: Babo, ebből már megjöttünk párszor. Röpködtek itt már "jó" nevek..

babo0410 2013.03.21. 20:54:31

@danimester1: Higuaínt megint elővették, és állítólag, ha Mourinho megy, akkor átadólistára teszik. Nemrég olvastam ezt. Szerintem nagyon kell nekik Cavani, vagy más nagy nevű csatár. És ahhoz, hogy ne legyen hatalmas minuszuk, el i kell adjanak vkit. Ja és nem hajlandóak a fizuját se 3,5-ről asszem feljebb emelni. Így ha marad Mourinho, akkor marad Higu is, mert neki a kedvence, ha megy eladják. Legalább is a legfrissebb spekulációk ezt mondják. Én nem is neki örülnék a legjobban, mert ő is inkább olyan csatár, aki a 16-oson belül remekel. Nekünk meg egy olyan kéne inkább, aki a Cavani, Suarez, CR féle vonalon mozog, h a mezőnyben is jó, és gólszerzésben is otthon van.

danimester1 2013.03.21. 22:04:22

@babo0410: A meglátásod jó ez nem vitás,mert valóban ilyen kaliberű játékosra(ok)ra van szüksége a Juventusnak.Viszont sok a ha a feltételezésedben,bár mint te és én ill. itt bárki más csak találgat és spekulál.Ellenben ismerve ezt a félisten Beppe urat ilyen nevekre nem lehet számítani,igaz soha ne mond hogy soha.Sokunknak már bizonyíték kell nem ígéret,igaz aki ígérni nem tud az nagyon szegény.Egyelőre nem sejtet jót az eddigi tevékenysége és az sem,hogy a nyilatkozatok alapján nem nagyon akarnak költeni.Bár én még (lehet naiv vagyok) reménykedem,hogy az eredményeink és a bevételeink alapján/után lesz esély minőség igazolására.

babo0410 2013.03.21. 22:44:01

@danimester1: Én tartom magamat ahhoz, h várjuk ki a nyarat, mert eddig minden posztra jól igazolt, kivéve a csatársor. És ez azért történt szerintem, mert az anyagi lehetőségek nem engedték meg, h egy minőségi csatárt hozzon. Mert nem egy fiatal tehetségnek adtunk lehetőséget, hanem Va Persie, Dzeko, Agüero, Rossi, stb. után futkározott, akik nem a mi pénztárcánkra voltak mérve. Most viszont, ha jól alakulnak a dolgok, márpedig a sajtó egyre inkább erre enged következtetni, akkor repül Mancini, Mourinho, Jovetic el kívánja hagyni a Fiort, és egy másik olasz klubba szeretne menni. Nem mellesleg Suarez is BL-be vágyik. Tehát idén nyáron lesznek csatár mozgások. Most lehet jó áron csatárt igazolni. És kellene is, mert egyrészt minőségben már csak ez kéne, h egy szinttel feljebb lépjünk, másrészt meg Conte is szeretne egy minőségibb csatárt egyes pletykák szerint. Nyílván nyilatkozatban nem fogják kimondani, h kell egy top csatár, mert nem hiszem, h nagyon jó hatással lenne a jelenlegiekre. Az meg hogy nagy költekezést nem akarunk, nem baj. És nem is kell drága játékost igazolni. Szerintem 25 körül lehetne Dzekot, Muriel még olcsóbban is, Sanchezt, Higut ha el óhajtják adni a nyáron, talán 25-nél sokkal többet nem tudnak kérni érte, Szerintem ha idén nyáron nem tudunk 25 milla körül kiadni egy jó csatárért, akkor soha. És akkor sincs nagy baj (illetve nem néz ki jól, ha egy olasz bajnok Juve, aki legalább negyeddöntőig jut a BL-ben, nem tud 25-30 millát kiadni játékosra), csak akkor jön elő az, hogy a fiatal tehetségek felkutatásában mennyire vagyunk jók. De szreintem idén Marotta Conte kérésére (legalább is ezt több helyen olvastam) fog hozni egy minőségi csatárt. Csak kérdés akkor ki fog távozni a csatárok közül. Én Vucit passzolnám. Számomra ő a klasszis lehetnék, de lesz.rom típus. Mintha be lenne füvezve néha olyan benyomást kelt a pályán.

4Evorg 2013.03.21. 22:57:12

@babo0410: Minden posztra jól igazolt? Balszélső, jobbszélső, jobbhátvéd, most csak így fejből ezek jutottak eszembe.

Teljesen mindegy mi lesz nyáron - már a Te szempontodból - a tapasztalat azt mondatja, hogy te egy Floccarinak is tapsikolni fogsz majd és megmagyarázod, hogy ő miért jó nekünk.

"Szerintem ha idén nyáron nem tudunk 25 milla körül kiadni egy jó csatárért, akkor soha. És akkor sincs nagy baj, csak akkor jön elő az, hogy a fiatal tehetségek felkutatásában mennyire vagyunk jók."

Épp erről beszélek, már előre mentegetőzöl. Így nehéz neked bebizonyítani bármit is.

Egyébként én is azt mondom, hogy ezen a nyáron válik el a szar a víztől. Egyelőre Marotta nálam erősen minuszos, de ha a nyáron villant valamit - és nem csak csatárposzton, mert azért még van egy-két lyuk a keretben -, akkor megemelem előtte a kalapom. Ehhez viszont az kell, hogy TOP játékosokat hozzon (legalábbis a kezdőbe)! Ne a Te és az Ő értékrendje szerinti top játékost, hanem valóban TOP játékost.

Minden más elfogadhatatlan és csak a szar megmagyarázása.

4Evorg 2013.03.21. 22:58:15

@4Evorg: *balhátvéd akart lenni az első sorban. (Chiellininek úgysem az a posztja, bár ebben a rendszerben talán nem ez legégetőbb probléma)

babo0410 2013.03.21. 23:36:34

@4Evorg: Szerintem te bal szélső védőre gondoltál. Jobb oldalon ott van Lichtsteiner és Cáceres. Talán a bal szélsőben egyet érthetünk, azt nem hozott. De nyáron Asamoah jól játszott ott a felkészülés során. És úgy döntöttek Conte-val, h Asa lesz a szélső, és inkább csatárra tartják a pénzt. Igaz azt nem sikerült szerezni, mert tavaly nyáron nem volt a mi pénztárcánknak megfelelő árú/fizetésű csatár a piacon. Hololvastál olyat, h mentegetőztem? Az, h leírtam, h nem baj, hnem hozunk klasszist, ha helyette hozunk egy tehetséget? Ez nem mentegetőzés volt a részemről. Nem úgy, mint ti, hogy már előre leírjátok, hogy úgyse fog senkit idehozni, majd Gabbiaddinit visszahozza, azt jó is lesz. Jó az meg hogy nektek mit jelent a top játékos, ezt soha nem tudom megfejteni, mert ha hozna egyet, akkor is lenne valami kifogás. Mert eddig akárkit igazolt, valami mindig volt, h miért nem az ő érdeme! Vidalnál, Lichtsteinernél, Pirlonál, Barza-nál, Pogbanál is ez volt.

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.03.22. 00:26:35

@babo0410:
Pont az állítólagos rasszista kijelentése a félreértett baromság. A negrito a dél-amerikai spanyolban nem rasszista, annyit tesz: haver, cimbora.

Viszont az nem igazán vall nagy jellemre, hogy időnként megtapossa a fekvő ellenfelet.

A fizuja meg simán van annyi egy évben, amennyit te életedben összesen nem fogsz megkeresni.

danimester1 2013.03.22. 08:05:31

@babo0410: Várjuk a nyarat és nem a csak a jó idő miatt.:-)Futkorászik összevissza mikor nincs keret egy minőségi csatárra!?A keret meg pont hogy megvolt.Miért!?Ha megnézed Elia,Martinez és egy két túlértékelt játékos árát akiért kidobott több 10mt,akkor rögtön kijön,hogy igenis volt pénz.Szerencsétlen meg elszórta,ráadásul a balul sikerült igazolásaiból nem tudott pluszosan(értsd fele vagy harmad áron adtuk tovább vagy szinte ingyen kölcsön) kijönni.A tárgyaló képessége meg milyen?Nem tud megegyezni egy-egy klubbal,hanem nevetséges ajánlatokkal bombázza őket és végül elküldik a halálf@szára.Nagy munka vár rá,mert ez a csapat még bőven erősítésre szorul,ezt most nem akarom részletezni,mert tudjuk.
" Nem úgy, mint ti, hogy már előre leírjátok, hogy úgyse fog senkit idehozni..."Ez nagy optimizmus a te szempontodból,amiért grat.Viszont áruld el mivel bizonyította neked,hogy képes lesz top(minőségi) játékost hozni?Ezen a szinten már tudni kell tárgyalni,alkudni,megegyezésre jutni ár és fizetés szempontjából is.(igaz utóbbi lehet nem csak rajta múlik a "sapka" miatt)Nem csak felesleges köröket futni és vészmegoldásokat idehozni,valamint a klubot égetni a nevetséges ajánlataival.(pl. te sem fogsz egy márkás cipőt a kínai árán megkapni) Ahhoz,hogy egy frissen igazolt játékos fel tudja venni a ritmust,a taktikát stb. ahhoz kell bizony a felkészülési időszak.Ha hozza a szokásos formáját,akkor persze,hogy a mester sem tud mit csinálni pl.Elia.Ilyenkor beszélhetünk kidobott pénzről.Ami bizakodásra adhat okot az az,hogy most tényleg Conte kérésére igazol/hat,mert az utóbbi példám pont nem ezt támassza alá.Ha a nyáron képes lesz minőséget hozni(persze nem Immobilie,Gabbiadini meg tsai.),akkor megkövetem magam.Szerintem most adott minden hozzá (értsd nem 2db 7.hely,anyagi gondok,stadion ect.)Amennyiben nem sikerül neki,akkor mehet/ne isten hírével.Mondom ezt úgy,hogy a csapatépítésben valóban kivette a részét,igaz az igazi érdem a mesteré.Sokan ezt mondták Ranierire is,hogy a csapatépítésre jó,de a többi egy magasabb szint amihez kevés,pont ez igaz Marottára is.

danimester1 2013.03.22. 08:13:28

@babo0410: A pénzügyi részlegnél elfelejtettem említeni még azt a pár M-t,amit két raklap (már elfelejtett) fiatalra költött.Az első csapat megerősítése lenne a fő feladata mind a kezdőben,mind a padon.Ezek után érdemes egy-egy fiatal tehetséget felkutatni.Tehát azt,hogy nem volt pénz minőség igazolására tovább sem tudom elfogadni mentségként.2010 óta lett volna lehetősége egy minőségi igazolásra mindenképpen.Pl.Bastos,Rossi ők is a töketlenkedése miatt nem játszanak itt,mert pár M-n múlt,hogy idejöjjenek.Ez bizonyítja,hogy a tárgyaló képessége a nullához van közelebb.(Vucit meg addig biztos nem adnám el ameddig nem hoz minőséget.Nem bírom a stílusát,de ő ér még valamit a jelenlegiek közül, meg Conte nem engedné el.)

4Evorg 2013.03.22. 08:29:05

@babo0410: a TOP játékos nem a Atalantaból meg a Sienaból jön és nem egy fogalmatlan balfasz mint pl. Padoin.

mpite 2013.03.22. 10:44:42

@4Evorg: Most mi bajod Padoinnal? Múltkor már egy meccsen sikerült neki egy csel és egy beadás is, szerintem javuló formát mutat! 5 milliót megért.

:D

babo0410 2013.03.22. 16:12:59

@danimester1: Akiket vett fiatalokat, azok közül jó párat már haszonnal elpasszolt. És ott van Boakye, aki 1-2 éven belül, ha visszahozzuk nagy játékos lehet. És a fiatalokra egy elkülönített keretet költünk azt ne vedd oda, hogy nem jönnek, akkor most lenne egy klasszis! Annak semmi köze az átigazolási költségvetéshez. Ez minden csapatnál általában így van. És szerintem olyan sok felesleges, megbukott játékosra nem költött. Martínez meg nem az ő hibájából bukott meg. Megsérült, és kihagyta a szezon nagy részét. Nem azt mondom, hogy olyan nagyszerű igazolás volt, csak nem varrnám Marotta nyakába. Még meg is érhette volna a 12 millát! Megsérült. És az meg nem érv, h melyik csapatból jött. Amúgy mindig felhozzátok, hogy kidobott erra arra fölös pénzeket, de extra sok megbukott igazolása véleményem szerint nem volt. És szerintem csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Ő is csak ember. És megnéztem, 3 év alatt 6 olyan játékos találtam, akik egyértelműen buktának nevezhetőek, Ha Eliat nem számítom, akit Conte nem is játszatott, akkor csak 18 millát buktunk a hibás igazolásain, ha meg ót is beszámolom, kb 27,5 milla a bukta, illetve 7-7,5-ért el lett adva, így csak 21,5 körül buktunk. Az meg szerintem nem olyan rossz. Sose fogom megérteni ezt a hatalmas Marotta minden rossz forrása mentalitást. A tények ezt egyértelműen cáfolják. Max ki lehet akadni, hogy miért nem igazol nagy pénzekért sztárokat, de egyenlőre felesleges. Jelenleg csak azt rónám fel neki, hogy nem kéne ígérgetnie, ha nem biztos benne, h van elérhető klasszis. És nem kéne olyanok után futkosni, akik nem a mi pénztárcánknak valóak.

4Evorg 2013.03.22. 17:19:13

@babo0410: "Akiket vett fiatalokat, azok közül jó párat már haszonnal elpasszolt."

Említs már pár példát légy szíves!

Tehát akkor tulajdonképpen Marotta nem is lőtt mellé amióta itt dolgozik. Martínezt is hagyjuk már! 12 milliót vert el egy olyan játékosra, akiről ha megkérdezik, hogy Juventusba való-e 10-ből 10 ember azt mondja, hogy nem. Amikor már leigazoltuk, akkor tudható volt, hogy egy falábú szerencsétlen, akinek egyetlen jó meccse volt a Juventusban, mégpedig a Milan elleni. Amúgy mondtam már neked, hogy arról valóban nem tehet Marotta, hogy lesérült Martínez, de ha olyan nagy spíler lenne, akkor nem egy KOLOZSVÁRBAN tolná. Pogba is lesérül, Vidal is lesérül, ezért még nem adjuk el őket. Ha Martínez akkora ász lenne, akkor a sérülése után valószínűleg visszaverekedte volna magát a kezdőbe. Egy 12 milliós játékostól elvárnék ennyit.

Ott van például Bastos. A transfermarkt szerint 2 azaz kettő millió eurot fizetett érte a Schalke. Vesd már össze ezt a két játékost (Martínez - Bastos) és vonj már le belőle egy értelmes konklúziót (tudom, nehezedre fog esni, de erőltesd meg magad), hogy vajon melyik játékost lett volna célszerűbb leigazolni?

"A tények ezt egyértelműen cáfolják. Max ki lehet akadni, hogy miért nem igazol nagy pénzekért sztárokat, de egyenlőre felesleges."

A tények egyelőre kurvára nem téged igazolnak. Igen van egy erős kezdő védelmünk, egy erős kezdő középpályánk és egy Pogbank. Kb ennyi, se a csatársor, sem a pad nem megfelelő minőségileg. Amúgy vitatkoznék azzal is, hogy 6 ember bukott itt meg. Most csak kapásból: Martínez, Motta, Aquliani, Traore, Rinaudo, Pazienza, Padoin, Elia, Anelka stb.

Ehhez még hozzá jön, hogy értelmesen eladni sem tud (lásd Melo)

danimester1 2013.03.22. 19:59:54

@babo0410: Írtam már nem áll szándékomban téged b@sztatni és nem kötekedni akarok.Amit írtál gondold át mégegyszer.A lényeg nem az hogy kiből milyen sztár lehet,meg hogy mekkora tehetség.Mint írtam az elsődleges feladata az első csapat megerősítése és a pad bővítése ill. megfelelő cserék hozatala,második a fiatal tehetségek felkutatása.A véleményedet tiszteletben tartva nem értek egyet vele.Ismételten a HA,ilyen nincs,meg olyan sem hogy ha ezt meg azt nem számolom stb.A tények azt támasztják alá,hogy igen csak negatív a mérlege a manusznak.@4Evorg kolléga leírta a neveket(+ecseberijjá?) akiket én még kiegészítenék azzal,hogy sehol nincs egy ember sem(Pogbát kivéve)azok közül akiket ideigazolt,mint fiatal tehetség.(simán kijön ezekből a nevekből egy csapat cserékkel)A számolásod alapján kijön 30M és a többi?Arra van külön keret???Egy klub egy kassza és ha a nagy csapatot kell megerősíteni szerintem simán lehet belőle átcsoportosítani,de ebbe inkább ne menjünk bele mert ezt nem tudhatjuk hogy is van.Senki nem mondta azt hogy ő "minden rossz forrása",csak megkérdőjelezik a hozzá(nem)értését.Senki nem várta el hogy nagy pénzekért nagy sztárokat hozzon,de azt sem hogy nagy pénzekért senkiket akik max egy NB1-ben talán megállnák a helyüket.Ide olyan játékosok kellenek akik képesek minket egy szinttel feljebb vinni és számunkra elérhető.Hiába futkorászik olyan után akire nincs keret,úgysem lesz meg.A hiba itt kezdődik,hogy erre kúrja el az időt értelmetlenül,egy olyan elöl veszi el,aki idejönne és nincs ideje felkészülni a csapattal.(Pl.Elia és többek közt ezért sem kapta meg a lehetőséget oppsz 10M nem számít) Az utolsó két mondatodban te is érzed az iróniát?Ez is egy probléma vele kapcsolatban,hogy mond fűt,fát aztán valami "véletlen" folytán nem úgy sülnek el a dolgok.Továbbra is tartom,hogy alkalmatlan a feladatra és neki itt lejárt az ideje.A csapatépítés megtörtént van egy erős mag amit tovább kell erősíteni,de ez már egy másik szint,neki nehéz,ezért kell egy hozzáértő profi.

babo0410 2013.03.23. 00:10:49

@4Evorg: Már boccs, ha utánanéznél az igazolásainknak 2010-óta, szerintem neked is leesne valami! Olyan sok mellényúlás nem volt! Vagy akkor sorold már fel, h kiket tartasz annak! Martínezd hozod elő folyton, akiért lehet sok volt a 12 milla, de rajta kívül ki volt még akkora bukta? Krasic? Talán, de ő meg Conte-nak nem kellett, szerintem egész jó játékos volt. Másik max Elia lehetne, akit szintén Conte nem akart játszatni. 9 milláért nem lett volna rossz igazolás, ha legalább pár meccsen bizonyíthat. Bastost hozod elő? Elvitte 2 milláért a Schalke? Ja boccs! Mikor állítólag mi akartuk, még 30 milla lett volna. Annyit meg szerintem nem ér. Most januárban pénzügyi gondok miatt adták kölcsönbe ennyiért. Amúgy a kezdő jó, a pad? Giaccherini, Pogba, Marrone, Isla (aki ha formában lenne, nagyon jó lenne), Cáceres, Pepe, Peluso, Padoin, Giaccherini, Matri, Quagliarell, Anelka, Storari, Branescu, Rubinho, De Ceglie Ha ez olyan borzalom pad neked! Szerintem nem olyan vészesen gyenge. Vannak egész jó cserék (Cáceres, Pogba, Isla, Marrone, Giaccherini, Storari, Branescu és a csatárok).
@danimester1: Én sem akarok kötekedni, de az ifikre minden csapatnál költenek, és őket nem Marotta igazolja, az más dolga. És ha azt a pénzt, amiket a fiatalokra költünk, nem arra költenénk, valszeg akkor se hoztak volna ide egy 40 millás megasztárt.

devil-z 2013.03.23. 02:09:48

@4Evorg: tudod jól, hogy szélbabo..khm, szélmalomharcot vívsz :D

4Evorg 2013.03.23. 09:09:36

@babo0410: Már bocs, de olvasni tudsz? Soroltam fel játékosokat, ellenben én kérdeztem valamit (Sorold fel a fiatal játékosokat akiken akkora haszonnal adott túl), az pedig elkerülte a figyelmedet.

Teljesen irreleváns, hogy SZERINTED milyen játékos volt Elia, a tény az, hogy Marotta idehozta tizeniksz millióért és volt vagy 6 meccse a Juveban. Tehát felsült. Amúgy nem is igazán Eliara akarom kihegyezni a dolgot. Őt még lehet védeni a te érvelésed szerint, de az, hogy Martínezt Juve szintű játékosnak állítod be, az túl megy minden határon. Továbbá ott van Pazienza és akiket felsoroltam.

Igen, szerintem nem olyan erős a padunk. Én ezt abban mérem, hogy egy komolyabb meccsen kit lehetne becserélni, aki hozzátesz valamit a játékhoz. Az általad felsoroltak közül Pogba, Quagliarella, Cáceres és Pepe ilyen. Peluso, Padoin, Giacc (akit egyébként nagyon kedvelek.. mármint Giaccot) egy bajnok Juveban a padon is kevés, és ez már nem védhető azzal, hogy a Serie-B ben voltunk, el kell kezdeni újra jó (és nem klasszis/világsztár) játékosokat hozni a padra is. Maronne egyelőre ígéret (nincs vele semmi bajom), De Ceglie nálam a padra sem férne be, már ha tudna játszani, tekintve, hogy a szezon háromnegyedében sérült. Islaban is nyilván megláttad a zsenit, amikor egyetlen jó meccse se volt még, én speciel a nyáron küldeném vissza az Udinebe, aztán meg valahogy csak eljut Madrdiba (nyilatkozta egyszer, hogy ott akar játszani). Anelkat is érdemes volt megvenni, látod, hogy mekkora megoldás a csatárgondjainkra. Az ilyen Branescu meg hagyjuk már, ki copy/pastoltad Marotta igazolásait és kitörölted az általad szarnak vélteket? Vágom, hogy nagy ígéret a gyerek, de még egy percet nem játszott a felnőttben, na meg a 3. számú kapus, Rubinho is szerepel a felsorolásodban. Ne nevettesd már ki jobban magad, minek írod ide a 3. számú kapust???

"Akiket vett fiatalokat, azok közül jó párat már haszonnal elpasszolt."
<-->
"Én sem akarok kötekedni, de az ifikre minden csapatnál költenek, és őket nem Marotta igazolja, az más dolga."

Én nem tudom, hogy te mit szedsz, de néha olvasd már el mit írsz, mielőtt elküldöd.

@devil-z: Igen, sajnos tudom, amúgy már rájöttem, hogy én vagyok a hülye, de amikor a legelképesztőbb igazolásokat is képes megmagyarázni és azzal "érvel", hogy márpedig az adott játékos jó lesz nekünk, hát agyfaszt kapok. A másik meg az, hogy kijön egy pletyka hülye babo meg olyan sztorit kerekít mellé, hogy a Tuttosportnál állandó munkatárs lehetne. (Azért nem igazoltunk, mert itt nem volt pénz, de olvastam, hogy a nyáron Mout elküldik és ő amúgy sincs jóban Higuval, meg Mancinit is el fogják küldeni és onnan is lehet csemegézni Dzeko..stbstb.)

4Evorg 2013.03.23. 09:46:37

"Bastost hozod elő? Elvitte 2 milláért a Schalke? Ja boccs! Mikor állítólag mi akartuk, még 30 milla lett volna. Annyit meg szerintem nem ér. Most januárban pénzügyi gondok miatt adták kölcsönbe ennyiért. "

És akkor mi van? Leszarom, miért adták kölcsön (ezt egyébként nem tudtam, én azt hittem megvették, ezért bocs), a lényegen nem változtat. Marotta az ilyeneket miért nem tudja meglátni? Vagy tehetségtelen, vagy szerencsétlen, esetleg mindkettő.

devil-z 2013.03.23. 13:43:19

@4Evorg: néha én is nagyokat nézek ha belebotlok a hozzászólásába de megpróbálok átlépni rajta, iszonyatos mennyire csak egy oldalról látja a dolgokat.
Ilyen emberrel meg értelmetlen vitázni, időpocsékolás.

keshudioo 2013.03.24. 10:35:29

@babo0410: "Bastost hozod elő? Elvitte 2 milláért a Schalke? Ja boccs! Mikor állítólag mi akartuk, még 30 milla lett volna."

Én 15 millió körüli összegre emlékszem, amit mi persze nem voltunk hajlandóak megadni.

Type-R 2013.03.24. 11:26:23

@babo0410: Muszáj mindig megvédened Marottát? Amúgy tök mindegy mi a válasz, ne tedd! Állandóan vitát generálsz, és jó lenne, ha a jövőben nem így lenne.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása