Buffon: „Conte a legjobbak egyike”

Antonio Conte személyében a Juventus Európa egyik legjobb edzőjét tudhatja magáénak, Gianluigi Buffon legutóbbi nyilatkozata értelmében.

Buffon Gianluigi_uvolt.jpgAz egykori középpályás torinói edzősége alatt már számos eredményt elért, bajnoki címre vezette szeretett klubját, bezsebelte az Olasz Szuperkupát, valamint idén a csapat a Bajnokok Ligájában is jól teljesít, egyesek szerint erőn felül, illetve a csapat toronymagas esélyese az idei bajnokságnak.

A veterán hálóőr véleménye szerint a 43 éves edző minden bizonnyal csúcsformába fogja hozni a csapatot a Bayern München elleni BL negyeddöntő előtt.

„Az edzőnk senkitől nem fél” - nyilatkozta Gianluigi Buffon egy sajtótájékoztatón. „Ő mindig szívét és lelkét teszi abba, amivel éppen foglalkozik, és azt hiszem, hogy addig, amíg nem érzi befejezettnek a Juventus csapatánál tervezett projektet, nem gondolkodhatunk más edző-alternatívákban.”

„A labdarúgással kapcsolatos tudása bámulatos és sikerül elérnie, hogy játékosai a maximumot nyújtsák. Motivációs képessége határozottan rendkívül fejlett. Nincs szüksége semmilyen trükkokre, hogy a legjobbat hozza ki belőlünk.”

Gianluigi Buffon minden gond nélkül párhuzamba állította mesterét a többi európai szakemberrel: „amikor egyéb európai csapatok mestereit veszem alapul és összehasonlítom a mi edzőnkkel, kijelenthetem, hogy nem vagyunk semmilyen hátrányban.”

„Azonban ha azt kérdezik, hogy képesek vagyunk-e a Bajnokok Ligájának megnyerésére, azt kell mondanom, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz. Három vagy négy olyan csapat van, köztük a Bayern is, amely a közelmúltban jobb eredményeket ért el ebben a sorozatban, mint mi” - zárta realistán mondandóját a Juventus legendás kapusa.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr535149910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása