Conte: „Megpróbálok a Juventus Fergusona lenni”

Antonio Conte a bolognai győzelmet követően a házigazda szurkolók és az edző magatartását látva csalódottságában azzal fenyegetőzött, hogy elhagyja Olaszországot és külföldön keres kihívásokat, azonban tegnap este a Juventus szurkolóinak csüggedtségét azzal próbálta megnyugtatni, hogy „megpróbál” a Juventus Sir Alex Fergusonává lenni.

Conte Antonio_karba tett kéz.jpgAz edzőt annyira feldühítette a győzelmi ünneplésének visszhangja és a tény, hogy Olaszországban egyre több helyen tekintenek ellenfél helyett ellenségként a Juventusra, hogy a bolognai meccset követően nyíltan kifejezte érzéseit, miszerint az adott pillanatban legszívesebben elhagyná az olasz focit és külföldi karrierbe kezdene.

A tegnap azonban Antonio Conte Catanzaro városában díjátadón szerepelt, ahol a szurkolók a következő feliratot függesztették ki nagy méretben: „Ferguson-Manchester United = Conte-Juventus”.

„Megpróbálok az lenni” - válaszolta a torinóiak megbecsült edzője a színpadról. „Megpróbálok olyan hosszú ideig a Juventusnál maradni, mint Sir Alex Ferguson a Manchester Unitednél, hogy számos győzelmet érjünk el és megközelíthessek egy olyan nagyszerű és legendás személyiséget, mint Sir Alex Ferguson.”

A skót edző 1986 óta ül a Manchester United padján, ezalatt megnyert csapatával tizenkét Premier League bajnoki címet, öt FA Kupát, négy Liga Kupát, 10 Angol Szuperkupát, két Bajnokok Ligája trófeát, egy Kupagyőztesek Európa Kupáját, egy UEFA Szuperkupát, egy Interkontinentális kupát és egy FIFA-klubvilágbajnokságot.

„Amikor befejeztem az utam a Juventus csapatával, akkor majd külföldi kihívásokkal kívánok szembenézni, azonban remélem, hogy az a nap még messze van.”

„A Juventus szurkolói nem kell bizonyítsák irányomban való szeretetüket. Már tisztában vagyok vele, mennyire törődnek velem és a csapattal” - zárta ad-hoc nyilatkozatát a mester.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr565149617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony. 2013.03.20. 13:16:47

A Juventus, mint Olaszország legnagyobb csapata, a legalkalmasabb arra, hogy irányt mutasson, úttörő legyen és megelőzze felfogásban a többieket.

Ezt elkezdte egy történelmi jelentőségű, egyedülálló, angol típusú stadion felépítésével.
Nagyon szívesen el tudnám képzelni (amiről ilyen olyan kósza pletykák elterjedtek), hogy szintén elsőként bevezet Itáliában egy új, szintén az angoléhoz hasonló klubmodellt, ahogy ún. "menedzserekké" lépnek elő az edzők sokkal szélesebb jogkörrel.

Conte-ra hosszú távon fel lehetne építeni egy ilyen elképzelést. Kipenderíteni a bohóc Marotta-t és az átigazolási ügyletek negyobb részét is rábízni. Asszem ezt a korszakalkotó elgondolást sokan tudnák támogatni.

Cannavaro 2013.03.20. 13:28:00

@Tony.: én támogatnám!! de múltkor még "kipróbálnám magam külföldön" háát nem tudom!!!

venember83 2013.03.20. 13:30:21

@juve1986: valószínűleg Conte is taktikázik, hisztizik kicsit, hogy a klub kissé jobban segítse mondjuk megfelelő játékosok leigazolásával, én erre tudok gondolni...

Cannavaro 2013.03.20. 13:48:19

@venember83: erre én is gondoltam, de már nem tudom mire gondoljak!! szerintem semmit nem fog ezzel elérni!! ha elkan azt mondja, nem kellenek a sztárok, ami lényegében, minőségi játékost jelent!! :( akkor nem is lesz!!! bezzeg az inter, 110 millát szán a nyáron igazolásokra!! ezt több helyen is olvastam!! moratti nyilatkozta!!! :/

babo0410 2013.03.20. 15:22:11

@juve1986: 110 millát igazolni? Nekünk nem kéne annyit, másrészt miből igazolna Moratti ennyiért? 1-2 évig megint királyok lehetnének, azt a vége az lenne, h a fél csapatot elvinné egy arab klub, mert akkora veszteségük lenne. Nem véletlenül kezdtek el fiatalítani éppen most, és nem véletlen, h egy drágább játékost se vettek, h legalább egy magasabb szintet képviselő játékosuk legyen! Nem hiszem, h az inter 110 milláért fog igazolni. És én azt el tudom képzelni, hogy idén nyáron már jönni fog legalább egy Sanchez, és a szélre is hozunk majd egy jó szélsőt. Mondjuk ehhez nem kell feltétlenül nagy pénzeket kiadni. Nem kell feltétlenül kész sztárokat igazolni. Mondjuk Sanchez, Muriel, Cuadrado, meg az az új Drogba (boccs a neve nem ugrik be) stb, akikkel szóba hoztak nem lennének olyan drágák, és ők itt válhatnának klasszissá. Szerintem ők lehetnének azok.
Annak nagyon tudnék örülni, ha Conte lenne a mi Fergussonunk, csak nem bánnám, ha ő 27 év alatt nem csak 12 bajnoki címet, és 2 BL-t gyűjtene. Ennél jobb edzőnek tartom. Ahogy Fergussont is. Az a két BL siker igen karcsú a Sir-től!

Cannavaro 2013.03.20. 15:41:58

@babo0410: a gazzetta szerint, ami elég hiteles, sanchez megegyezett az interrel!! ennyit erről...

babo0410 2013.03.20. 16:58:51

@juve1986: Én meg azt olvastam, h a Barca majd 28-án találkozik velünk, és az interrel is, hogy Sanchezről tárgyaljanak. Akkor döntsd el melyik igaz. Pláne úgy, h mi jövőre is BL-ben leszünk, az inter meg nem. Te elhiszed, h úgyis az interé lesz, mert mi úgy is képtelenek vagyunk egy ilyen játékost leigazolni. Én meg majd elhiszem, ha hivatalos lesz.

Apuleius 2013.03.20. 17:20:30

@juve1986: @babo0410: Én nem találkoztam olyan cikkel a La Gazzetta dello Sport-ban, amely tényként közölte volna, hogy Sánchez az Inter-hez igazolt. Az biztosnak látszik, hogy ők is tárgyalni akarnak (vagy már tárgyalnak) a chilei játékos leigazolása ügyében, de nagyon messze még a vége.

Cannavaro 2013.03.20. 17:52:37

@Apuleius: be szoktam kukkantani az inter oldalára, és ott írták hogy "a gazzetta szerint" meg egyeztek!!! ezt többen is tényként írták, de a cikket nem láttam!!
@babo0410: jól gondolod!! szerintem képtelenek vagyunk, vagyis marotta képtelen, akár egy sehol se induló interrel szemben is, el hozni egy ilyen kaliberű játékost, ha PÉNZT kell adni érte!! 8 milláért nem fogják elengedni....

babo0410 2013.03.20. 18:15:42

@juve1986: Na jó ez már az igazi ellenségkép keresés amit te is folytatsz! Már előre kezdesz mindenfélét összehordani, hogy miért nem lesz a miénk Sanchez. 20 milla körüli összegért miért ne jöhetne? Én el tudom képzelni, hogy Sanchez két válogatott társa és a BL indulás miatt inkább ide jönne. És Marotta miért ne adná meg a 20 millát, ha annyit kérnek érte? Most nem 30 millát akarnak kérni, v 36-ot!

Cannavaro 2013.03.20. 18:33:40

@babo0410: egy 25-30 millás PL gólkirályért 8 millát ajánlott!!!! azért!!!!! lényegtelen, hogy a fizu, meg ilyenek!! az a tény, hogy ennyit ajánlott!!!! ezen kívül kölcsön+opcio amire képes!! mekkorát fogsz te koppanni, ember!!!! te meg 2 évnyi szarakodás után, olyan biztos vagy benne, hogy jönnek azok a minőségek!! honnan tudod??????? onnan ahonnan én, hogy nem jönnek!! sehonnan!! de te is úgy állítod, mint én az ellenkezőjét!!! :))) velem a tapasztalat mondatja, veled meg a naivitás!! :)) elkan, és nedved is elkezdte a terelést, te ezt nem veszed észre????

babo0410 2013.03.20. 19:14:31

@juve1986: És honnan a francból szeded ezt a már sokat hangoztatott hatalmas baromságot, hogy RVP-ért 8 millát ajánlott? Én azt olvastam, h a City, a United és a Juve is ugyanannyit ajánlott elsőnek. Össze vissza keringett RVP körül mindenféle pletyka, te olvastál egy oltári nagy kacsát, és mivel ezzel tudod igazolni (legalább is szerinted), hogy Marotta egy senki, így állandóan elsütöd. Van Persi nyilatkozta a Unitedbe való igazolása után, hogy ő Angliából nem akart elmenni, és a United 10 millió font körüli éves fizut adott neki. Akármennyit is ajánlottunk volna érte, esélytelen volt. Te is csak pufogtatod, h úgyse jön ez, nem jön az, és közben meg csak összerakott egy olyan keretet, amelyik úgy néz ki, h két 7. hely után egymás után kétszer lesz bajnok, és negyeddöntőt játszik a BL-ben. És ráadásul hozzáértő szakemberek esélyesnek tartják a csapatot arra, h a tavalyi döntőst kiverje. De te még mindig ott tartasz, h Marotta mekkora nulla.

babo0410 2013.03.20. 19:15:33

@babo0410: Elnézést rosszul írtam a nevét. Van Persie.

Cannavaro 2013.03.20. 19:40:56

@babo0410: "A Corriere dello sport szerint a 2013-2014-es idényre minden idők egyik legerősebb Intere lehet kialakulóban.Az olasz lap tudni véli, hogy az idény végén José Mourinho visszatér Milánoba és vele tart Angel Di Maria Madridból. Rubén Bottával már megegyezett a klub, továbbá nem kisebb nevek érkezhetnek, mint a brazil Hulk, Paulinho, Icardi, Diamanti és a Barcelona két üdvöskéje Alexis Sanchez és Montoya. A nerazzurri komoly erősítésre szánta el magát és mélyen készül zsebbe nyúlni erősítette meg az olasz hírlap" nem mondom, hogy ezek igazak mert nem tuom mennyire hiteles a corriere!! am meg majd meglátod te is, nyáron hogy mekkora is!!! :))

4Evorg 2013.03.20. 20:57:10

@babo0410: Néha azért tartsd szünetet két csík hernyó között. Vágom, hogy Te már megtaláltad az igazit Conte személyében, de Sir Alexhez hasonlítani nagyonnagyonnagyon meredek!

babo0410 2013.03.20. 21:11:06

@juve1986: Ja és ezt te mind elhiszed, h felvásárolja az inter a fél Barca-t és Realt, meg visszajön Mourinho, stb, mert az egyik újság leírta, de mikor egy újságban megjelenik, h mi Sanchezt, v Dzekot, Higuaint, stb akarjuk, az meg hazugság szerinted. Érdekes, hogy most írta ezt a Corriere, miután Mourinho üzent, h szívesen visszatérne az interbe. Erre kerítenek köré egy pletykát, és az szerinted már igaz is? De mikor a Juvéról jönnek ilyen pletykák, akkor az hülyeség, kacsa, mert Marotta egy nulla. Erre csak annyit, h nem kell minden kacsának bedőlni. Szerintem Mourinho nem fog idén visszatérni az interhez. Honnan kerítenének annyi pénzt, h állják az ő fizuját, meg az általad felsoroltakét? Ha ezt az inter meglépi, akkor abban biztos lehetsz, h 1-2 éven belül annyi nekik. Másik meg, h akárhány nyilatkozatot olvastam Morattitól, azt mondta, h nem fognak pénzt szórni, és fiatalítani akarnak. És az általad felsorolt nevek leigazolásához kéne vagy 150 milla, és arról nem beszéltünk, h Mourinhonak csak a fizuja lenne vagy 12-15 milla! Hulk.ért, Di Maria-ért és még talán Montoya-ért is vagy 30-40 millát kérnének el! Szerintem nem kell azonnal bedőlni minden pletykának. Sokkal reálisabb, h Sanchez, Jovetic, Muriel, Cuadrado, jön a Juvéba, esetleg felmerült pletykaként, h ha távozik Mourinho Madridból, eladhatják Higuaínt, és mi érdeklődünk iránta. A fizuja alacsony, sztem 4,5 millás fizuval el lehetne csábítani, csak kérdés, h a Real mennyit kérne érte. 30 millánál többet nem ér a srác. És jelzem ez is csak hatalmas pletyka, az újságok kavarnak, de sokkal reálisabb, h mi megvesszük Higuaínt, minthogy az inter visszahozza idén Mourinhot 10-15 millás fizuval, és mellé kiad igazolásokra 150 millát! Miből? Pláne, h ők is most kezdenek új stadiont építeni. Ja és az inter jövőre se lesz BL-ben. Legalább is kicsi az esélye. így meg ilyen neveket nem fognak tudni leigazolni!

babo0410 2013.03.20. 21:12:32

@4Evorg: Hol hasonlítottam hozzá? Sehol! De ha már, én tartom olyan jó edzőnek, mint Fergussont!

4Evorg 2013.03.20. 21:23:01

@babo0410: Amúgy hagyjuk már hogy ki mit hisz el. Épp te vagy az, aki mindent benyal, amit leírnak, sőt még azt is, amit nem. Te is ugyanúgy az újságokból és az online médiából tájékozódsz mint mindenki más itt a blogon, sőt te is fantazmagóriákat kerítesz köré, hogy ezt azért nem igazoltuk le mert, azért a játékosért azért nem adtuk annyit mert, ez csak egy évre kellett stb.

Különbség csupán annyi, hogy az eddigiek minket igazolnak, a te vizionált sztárigazolásaidat pedig semmi. Tehát amire van tapasztalat abból könnyebb következtetéseket levonni.

"most írta ezt a Corriere, miután Mourinho üzent, h szívesen visszatérne az interbe." <--> "Szerintem Mourinho nem fog idén visszatérni az interhez."

Szerited egy focikedvelő ember számára melyik forrás a hitelesebb? Egy olasz sportlap vagy, hogy mi lesz szerinted.

Persze nem azt mondom, hogy Mou tuti visszamegy az interhez, de azért a Corriere picivel (de csak kicsivel) jobban informált mint te!

4Evorg 2013.03.20. 21:29:25

@babo0410: "Annak nagyon tudnék örülni, ha Conte lenne a mi Fergussonunk, csak nem bánnám, ha ő 27 év alatt nem csak 12 bajnoki címet, és 2 BL-t gyűjtene. Ennél jobb edzőnek tartom. Ahogy Fergussont is. Az a két BL siker igen karcsú a Sir-től!"

Nem levonva Conte érdemeiből semmit, de Sir Alex több mint 20 éve tartja csúcson a Unitedet, 12 szeres Premier League és kétszeres BL győztes, de sorolhatnám még az érdemeit. Contenak egyelőre 1 (2) Serie A és egy szuperkupa győzelme van. Ipari tanuló a skót mellett.

Cannavaro 2013.03.20. 22:31:57

@4Evorg: +1!!! babo-nak beszélhetsz!! egy szóval se írtam neki, hogy ez így is lesz, vagy elhiszem!! de egyre több az ilyen hang, hogy az inter bevásárol, (a juve-nál meg nedved, meg elkan már előre tolja a kamu szöveget!!) de ő szerinte meg lehetetlen!! persze ő tudja!! :))) az hogy két év alatt bebizonyította marotta, hogy csak öreg, vagy ingyen igazolható, vagy zs megoldásokat tud igazolni, és ebből szerencsésen jött ki, és az akkor még 27. senki conte idejött, és így összeszedte a csapatot, azt akkor se veszi észre, ha bele tolják az arcába!! :))

babo0410 2013.03.20. 22:47:53

@juve1986: Ja mert te kb azt mondod most, h az inter jövőre ekőlt 150 millát, visszahozza Mourinhot, vesz egy halom sztárt, mi meg csupa szir-szart hozunk majd, és majd az inter jövőre jobb lesz. Csak azt nem értem, h az inter miből fogja csak Mourinho fizuját állni? Meg Di Maria, Montoya, meg mit tom én kiket említettél még. Pláne, h Di Mariat a Real nem is akarja eladni. Másik meg, h Moratti nem hülye, 150 millát nem fog egy nyáron elkölteni, és most adták el a nagy fizujú játékosokat erre idehozna egy Hulkot 40-50 milláért, akinek a fizuja is kb 8 millánál kezdődne? Lehet, h egyre több helyen olvasni, de hogy a forrás mindenütt ugyanaz a hülyeség, az is biztos. Januárban is már elköltöttek egy halom pénzt. Ha így folytatná Moratti, ahogy leírod, nagyon hamar becsődölnének. Nem jönnek az eredmények, de Moratti többször lenyilatkozta, h nem fog eszetlenül költekezni. És amit az újságok, meg oldalak írnak, ritka eszetlen lenne. Én ebben nem hiszek. Mint ahogy abban sem, h csupa szír szart hozott volna a nyakunkra Marotta! Lehet neked nem tetszik a keret, nyilván lehetne még csiszolni, de azt meg kell érteni, h mi nem vagyunk egy Real, v City, h még a padon ülő játékosoknak is 5-10 millás fizut adjunk, és a padunkon is 20-30 millás sztárocskák csücsüljenek.

Alex8610 2013.03.20. 23:31:27

@Tony.: +1 ezt ennél jobban meg sem lehetett volna fogalmazni.Itt a lényeg bízzunk benne hogy ígyis lesz.

Cannavaro 2013.03.21. 10:48:37

mint már mondtam, nem tudom, hogy az inter igaz e!! de abban biztos vagyok, hogy mi nem veszünk értelmes játékost, amit a tapasztalat mondat velem, meg nem vagyok olyan naiv, hogy elhiggyem marotta meglátta a barza,pirlo kettősben a lehetőséget!! egyszerűen elhozott 2 idősödő közepes formában lévő olcsó vagy ingyen játékost akikkel orbitális szerencséje volt!! a buffon,chiello duo mellé, conte-nak köszönhetően (aki egy senkiként idehozott, marotta által még megszerezhető edző volt)felzárkózott a marrci,bonu kettős!! vuci is zs megoldás volt! (látjuk is az eredményét) nem véletlen, hogy nem klasszis!! mint ahogy matrikád is mióta itt van, fél évet játszott úgy, mint egy csatár! (most elég jó, de várjuk ki a végét) lichti sem marotta érdeme mert ha nem fizeti ki a + pénzt amit marotta lersajnált volna akkor az eggyik fő letéteményese a bajnoki címünknek most nincs is itt pogba ingyen volt!! (ami még mindíg nem érdem, hanem bizonyíték, hogy marotta pénzért hasonló kalibert nem képes ide hozni) a padra meg nem kell 8-10millás fizus játékosok hanem pont ilyen lichti,asa,matri vuci,pepe,cáceres,marrone, lehetnének kispadon fiatal tehetségekkel kiegészítve, és a kezdőbe meg minőségi igazolások kellenének, amire marotta nem lesz képes, akármennyi pénzből se, de hiába mondom neked, majd te is meg fogod látni!! várjuk ki a nyarat!!!

babo0410 2013.03.21. 11:22:37

@juve1986: Szerinted akkor Conte is úgy lett idehozva, h bagoért idehozom azt csak lesz valami? Szerintem Marotta nem egy füves ember, mert kb. úgy fested le, mint egy füvest, h csóró vok, de kell az anyag, azt majd lesz valahogy! Hidd el Conte idehozása nem a véletlen műve! Ez már egy eldöntött koncepció volt, hogy ő jön. Nem csak találomra hozta Marotta Contet, és a többi olcsó játékost! Szerinted akkor viszont Marotta egy piszok nagy mázlista, mert a többség akiket idehoz találomra, mind be is válnak! Pazienza és Ziegler Conte-nak nem kellettek, ahogy Elia, komoly lehetőség nélkül távoztak, Martínez és Traore meg sérülés miatt nem tudtak kibontakozni, nem Marotta bűne. Talán még Aquilani és Motta mondható nagy buktának. Krasicot és Elia-t nem sorolom ide, mert ők inkább Conte taktikájának lettek az áldozatai. Peluso és Padoin meg Conte kérésére jöttek, a feladatkat ellátják. Matri meg az általad említett fél év helyett, már lassan több, mint egy éve játszik a Juvéban jól. Az a kis visszaesés ami volt nála, az inkább az új taktika miatt volt. Nézd meg, ő is sokkal hátrébb játszik, mint elötte, és sokat jön vissza a saját térfelünkre, ami nála soha nem volt jellemző. Lehet mondani, h Marotta egy szerencsétlen hülye, aki csak azt nézi, h vki olcsó legyen, de ez rohadtul nem állja meg a helyét. Hidd el nem csak találomra válogat az olcsó Jánosok között! És majd arra nyár végén térjünk vissza, h tud-e nagyobb neveket igazolni. De jelenleg úgy néz ki a dolog, h a mediaset infói szerint Suarezt figyeljük, mert nyáron ő lesz az egyik fő célpont, és már sok helyen olvastam, h 28-án jön a Barca képviselete Milánóba, ahol többek közt velünk is találkoznak. Úgyhogy majd a szezon és a nyár végén érdemes majd elemezni, h Marotta mekkora senki, vagy nem. Egyenlőre Conte az általa összerakott kerettel vezeti a tabellát, és játszik BL negyeddöntőt.

babo0410 2013.03.21. 11:31:35

@juve1986: Egyébként Lichti árát mindenhol 10 millára írták, annyiért vettük. Te azt el is hiszed, h Lichtsteiner fizetett még 2 millát, h eljöhessen? Kb. olyan hülye pletyka, mint az, h RVP-ért 8 millát kínáltunk! Azért egy Juventusnál dolgozó sportigazgató, kit ráadásul 3 éve nem rúgtak ki, szerinted ennyire ostoba? Nem kell minden pletykának bedőlni, ami arról szól, h a mi sportigazgatónk mennyire szerencsétlen. Az, h tavaly is csak egy zs terv jött a csatársorba, nem azt jelenti, h idén nem tud elhozni vkit. Főleg úgy, h idén lesz is miből válogatni, mert szerintem csak a Real és a City edzőváltása kapcsán hatalmas csatárkeringő fog beindulni.

Cannavaro 2013.03.21. 12:06:31

@babo0410: "De jelenleg úgy néz ki a dolog, h a mediaset infói szerint Suarezt figyeljük, mert nyáron ő lesz az egyik fő célpont, és már sok helyen olvastam, h 28-án jön a Barca képviselete Milánóba, ahol többek közt velünk is találkoznak."
bazz ezeket te elhiszed?? te is ezt kérdezted!! te honnan f..ból tudod, hogy ezek igazak, meg hogy mi igaz, meg mi nem ???? ezt meséld már el hogyan szelektálod, hogy szerinted mi igaz??? ami a te kis álom világodnak megfelel, azt kanyar nélkül be is veszed!! és te beszélsz nekem mit hiszek el??? :))))))))) mióta vagy ekkora sport újságíró, hogy te tudod, hogy lichti,meg RvP nem igaz???? hát sokkal több valóság alapja van, mint hogy a nagy marotta meglátta conte ben a zsenit, meg hogy pirlo-t, meg barzát nem az ára miatt vette!! az meg hogy ki vált volna be ha... azt meg meg ne mond már, hogy egyébként bevált volna csak... pffff!!!! :))) ezeket honnan veszed???
"Krasicot és Elia-t nem sorolom ide, mert ők inkább Conte taktikájának lettek az áldozatai." edző is vagy?? ezt honnan tudod?? hogy más taktikában olyan fúú de jók lettek volna!! te is csak találgatsz, csak te kizárólag a bebeszélt pozitívumokat vagy hajlandó látni!! sztem meg marotta pár évre jött, mint szerinted del neri, hogy a maga középszerü tudásával csináljon egy mennyiségi csapatot, és most jöhetne valaki aki minőségre is képes!! na?? ehhez mit szólsz?? én is tudok belebeszélni olyat ami nekem tetszik!! :)))

Cannavaro 2013.03.21. 12:31:13

@babo0410: "Hidd el Conte idehozása nem a véletlen műve! Ez már egy eldöntött koncepció volt, hogy ő jön." na és eeezt honnan tudod????????????????? felhívott marotta és megsúgta???????? :)))))

Cannavaro 2013.03.21. 12:40:04

@babo0410: igen lesz csatár keringő!! anglia, és spanyolország között!!!! ahol nem olcsójános marották csábítják a játékosokat!!
ja meg azt akkor miért hiszed el, hogy padoin, meg pelus conte kérése volt!!! azt is csak újságírók írták, akik szerinted nem hitelesek!!! látod megkérdőjelezed hogy mit miért hiszek el aztán te meg tényként állítod az ugyanolyan lehetséges kamu írásokat!! ENNYI!!!

babo0410 2013.03.21. 12:48:29

@juve1986: Azért írtam oda, h majd nyár végén érdemes visszatérni rá, h milyen sportigazgató Marotta! Nem elhiszem, hanem reálisabbnak tartom, h olyanokat figyelünk, és szeretnénk leigazolni, akik előrelépést jelentenek. Egyenlőre te próbálod mindenáron megmagyarázni, h csak is az lehet az igaz, hogy Marotta egy hülye barom! Krasic meg Elia azért Conte taktikájának az áldozatai, mert nem tudnak védekezni, és Conte kihagyta őket. Tehát nem mondhatod azt olyan játékosokról, akik nem kaptak lehetőséget, h Marotta hibái. Elia a 4-2/4-4-2-höz jött. Hogy nem az lett végül, azért ne Marotta legyen már a hibás! Azt nem mondom, h beváltak volna más taktikában, de az nem Marotta hibája, ha nem hajlandó vmiért az edző játszatni őket. Az, h Marotta pár évre jött? Hidd el, nem végzi olyan rosszul a dolgát, mint ahogy azt te szeretnéd! De azért érdekes, h 9ponttal vezetjük a bajnokságot, a BL-ben veretlenül, csoportelsőként eljutottunk a legjobb 8 közé, és te még mindig arról próbálsz meggyőzni, h Marotta találomra igazol mindenkit, lényeg, h olcsó legyen és Olaszországon belül. És szerinted Contét is így hozta. Csak az a baj, h ez nem ilyen egyszerű. Hidd el, Contet nem úgy hozta h jó lesz ő is! Nézd meg az intert mire ment egy Benitezzel? Mert nekik kellett egy nagy nevű edző, és ő volt elérhető.

babo0410 2013.03.21. 12:50:08

@babo0410: Na szóval Elia a 4-2-4/4-4-2-höz jött így helyes.

Cannavaro 2013.03.21. 12:58:21

@babo0410: hagyjuk!! neked beszélhetek, majd meg látod!!!

babo0410 2013.03.21. 14:41:07

@juve1986: Majd a nyár végén visszatérhetünk rá!

danimester1 2013.03.22. 08:33:43

@babo0410: Nem találomra hozta ide Contét??Ranieri(igaz vele sikeresek voltunk egy ideig,külföldi tapasztalat) Del Neri(Mr.4442),Zaccheroni(pfff),Ferrara(zéró tapasztalat)!???Mivel tudod magyarázni!?Mind azért jött mert olcsó volt és vagy beválik vagy nem!Ranierin kivül egyik sem tett le semmit az asztalra,a szerencsétlen DN is csak egy szezonban volt jó. A Juventus történetében soha nem volt példa ennyi edző váltásra ilyen rövid időn belül.Ez a bohóc is azért jöhetett ide mert a Samppal volt egy jó szezonjuk.A mester mellett az szólt kb.,hogy Juve kötödésű és a B-ben sikeres volt.Újítani tudott a ligában amivel mindenkit meglepett,senki nem számított rá.Igaz a nagy számok tekintetében jó esély lehet a nyáron arra is,hogy a sok balfék igazolása után sikerül neki valami értelmeset is idehozni ami nem csak a szerencsén és a mesteren múlik.Nem bántani akarlak,de sokszor tényleg hatalmas hülyeségeket vagy képes leírni.(bocs)

danimester1 2013.03.22. 08:38:09

@babo0410: Pontosan az ő hibája és nem a mesteré!!!Ha utolsó pillanatban hoz ide valakit zsé tervben,aki ráadásul nyelvi problémákkal küzd,nincs felkészülve sem fizikailag,sem taktikailag sehogyan.Te kockáztatnád a játékát!??Teljes mértékben az ő hibája!A tárgyalásokat le kell tudni zárni időben ill. olyat keresni aki megfelel az elvárásoknak az anyagiakban és taktikában egyaránt.Nem felesleges isőt és pénzt elpazarolva futni elérhetetlen játékosok után.Persze megértem nem a mester a hibás....

Type-R 2013.03.22. 09:58:38

Azon gondolkodtam, mi lenne, ha Conte felelne az átigazolásokért, Paratici és Nedved átvenni Marotta többi feladatát, és az öreget meg elküldenénk? Szerintem kiváló terv. Ezek után már csak azt kívánnánk, hogy Agnelli legyen tökösebb és ne csak a szája járjon. Na?

venember83 2013.03.22. 10:39:12

@Type-R: ha ez valami kampányszöveg, akkor meggyőztél, a szavazatom a tied, Type-R for prezi!

Type-R 2013.03.22. 11:09:48

@venember83: Szentelhetnél egy posztot is ennek a felhívásnak! :)

Apuleius 2013.03.22. 11:35:44

@venember83: @Type-R: Srácok, aláírásgyűjtés nem lesz? :-)))

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása