Vučinić: "A nápolyi meccs nem dönt a bajnokról"

A Juventus támadója, Mirko Vučinić a Napoli elleni mérkőzés előtt beszélt a bajnokság következő fordulójáról, a jövőjéről, és válogatottbeli csapattársáról, Stevan Jovetićről is.

Vucinic Mirko_BLben.jpgA csatár szerint a nápolyi mérkőzés nem dönt a bajnokság végkimenetelésről.

"Hosszú még a bajnokság, a következő mérkőzés nem döntő fontosságú. Nehezebb a helyzetünk az idény második felében, hisz a többi csapat is igyekszik beleadni mindent. Nem könnyű megmérkőzni egyik ellenféllel sem.

Tudom, hogy milyen lesz a hangulat a San Paolóban, de nem félek tőle. Úgy kell reagálnunk rá, ahogy azt a Celtic ellen Glasgow-ban is tettük. Hasonló szituáció lesz."

Vučinićet a Bianconeri keretének az egyetlen érinthetetlen csatárának tartják. Az olasz lapok szerint a Zebrák szeretnék Torinóban látni a montenegrói válogatott támadósorát, így hevesen érdeklődnek Stevan Jovetić iránt.

"Egymáshoz közel játszunk és gyakran cserélünk helyet a nemzeti tizenegyben. Örülnék, ha a Juventusban is játszhatnánk ebben a szerepkörben, hisz ő egy kiváló játékos és a honfitársam is. A döntés Beppe Marottán és Fabio Paraticin múlik, ők dolgoznak az átigazolásokon.

A jövőm? Nem foglalkozom vele, csak a jelenre koncentrálok. Boldog vagyok Torinóban, Anglia pedig nem érdekel.

Pogba? Láttam már tehetségeket 19 évesen feltörni, de hozzá senki nem hasonlítható. Hagyni kell kibontakozni. Ha továbbra is keményen dolgozik, egy napon bajnok válik majd belőle."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr275109834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

4Evorg 2013.02.28. 20:02:34

"A jövőm? Nem foglalkozom vele, csak a jelenre koncentrálok. Boldog vagyok Torinóban, Anglia pedig nem érdekel."

A foci érdekeljen bazdmeg! Amit ebben a szezonban művel az tragédia a köbön, lötyög, mintha a MLS-ben vezetne le. Del Piero egy utolsó ausztrál bajnokságban kiköpi a lelkét a csapatáért, ez meg flegmáskodik meg pofázik a pályán.

A tavalyi szezonban úgy voltam vele, hogy egész jól nyomja, de ez a mostani idény katasztrófa. Rá kéne koppintani az orrára, hogy lássa, nem ő fingja a passzát szelet. Csak hát ehhez riválisokra lenne szükség a posztján. Ami nincs!

Ha lenne jobb alternatívája, zokszó nélkül elküldeném a nyáron.

ambrobert 2013.03.01. 12:51:17

Azt mondja Pogbára, hogy ha keményen dolgozik - biztos Vucinic az első, aki megérkezik az edzésre, és utoljára jön el. Viszont a Marottás rész érdekes, korábban már írtam, hogy nem akarom védeni, de Paratici a sportigazgatónk, meg vannak játékosmegfigyelők, Marotta általános igazgató, akinek a keze alá dolgoznak a szakemberek - minden területen, ami a klubhoz tartozik. Nem biztos, hogy őt kell mindig savazni.

devil-z 2013.03.01. 14:26:42

Talán azért nem vágyódik Angliába mert a fene nagy 'zsenialitása' meg a 'mindig benne van a gól' (nem rég fél évig benne is maradt LOL) tehetsége nem kompenzálnák a lézengését a pályán, már a 2. átsétált, flegmáskodó meccse után huzamosabb ideig a kispadon találná magát - teljes joggal.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása